Ilmoitukset

 • Nimimerkit Pervert ja Winger huilaavat viikon keskinäisestä nokittelustaan Sport-osiossa.
 • Nimimerkkien Frank McKee ja Zinetula kahden sanan-viestit "Juurikin näin" Kärpät-osiossa ovat turhuuksia ilman omaa asiaa, ja ne palkitaan viikon pelikiellolla sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkin Elkku viestien taso osoittautui viime aikoina sen verran heikoksi, että päätimme poistaa hänen kirjoitusoikeutensa.

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

MM 2018: Suomi

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Musta Nuoli, 23.05.2017 klo 00.17.

 1. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Minkä takia Kemppainen on "jokuvittu", mutta selvästi heikompi Kontiola on vain Kontiola?
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Koska kakkoskenttään on pakko laittaa joku Kemppainen. Neloskentässä nyt ei sinänsä väliä onko siellä Lajunen, Kontiola ja Niemi.
   
 3. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Okei, sain vain sen käsityksen että sinulla olisi ollut jotain Kemppaista vastaan. Omissa papereissa kuitenkin olympialaisten ykkössentteri ja tulee olemaan myös MM-kisoissa selvä onnistuja.
   
 4. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Mites tuo Tolvasen Nashvilleen lähteminen, kun kausi Eurooopassa päättyy. Uskooko Knap Nashvillen kevään loppuvan lyhyeen vai siihen, että Tolvanen ei Pohjois-Amerikkaan olisikaan lähdössä?
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pyörittelin tuota päässäni jonkin aikaa ja päädyin lopputulokseen, että Eeli ei edes lähde kantria kuuntelemaan. Ollut vaisu viimeaikoina, ja paukut on keväällä vielä tiukemassa. Ei annettavaa vielä tänä keväänä, ja kun saivat Fisherin vielä, niin ei tilaa eikä tarvetta.
   
 6. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lehkosta en kyllä kisoihin ottaisi löhen pelkän NHL statuksen takia. Monella se on laitettuna sommitelmiin, mutta kuluva kausi on ollut aika vaikea enkä itse valmentajana ottaisi ko riskiä mukaan. Koskinen ehdottomasti ennen Raantaa maalille.
   
 7. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings
  Lainaus:
  Kyllä itse ainakin tryoutille ottaisin. Toki paljon riippuu siitä ketä muita sieltä on tulossa mukaan. Pari vuotta sitten esim. Pulkkinen iski niin kovat näytöt pöytään juuri niissä harjoituspeleissä, että pääsi lopulta myös mukaan itse kisoihin. Änärivyörystä huolimatta. Kisat itsessään ei Pululla sitten niin kovin kummoisesti menneet.
   
 8. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Eikös se johonkin 4. ketjuun päätynyt? Pululle aivan väärä paikka. t. värilasit toki
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Anteeksi mutta missä meinasit try outtaa? Ei tässä enään ehdi harjoitusotteluita ottaa.
   
 10. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings
  Lainaus:
  Kevään harjoituspeleissä. Onhan niitä aivan joukkueen julkistamisen alla ollut männä vuosina . Tosin nyt Olympiavuonna en täysin varma aikatauluista ole. Tuskin Lehkosen kuitenkaan tarvitsee kisapaikasta lähteä taistelemaan, vaan melko varmasti suora paikka luvataan, jos on tulossa. Juurikin tuon NHL- statuksensa ansiosta.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2018 klo 09.23
 11. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Suomi pelaa kaksi peliä Valko-Venäjää ja kaksi peliä Latviaa vastaan niin, että NHL-miehet sekä kovimpien Euroopan sarjojen parhaiden joukkueiden pelaajat puuttuvat. Sitten vielä Tsekin ja Ruotsin EHT-turnaukset peräkkäisinä viikkoina hieman paremmalla kokoonpanoilla, finaalimiehet kai puuttuvat vielä tuolloin.
   
 12. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Todennäköisesti jotain Lehkosta ei saada nuihin harjoituspeleihin mukaan missään nimessä.