Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

MM 2018: Suomi

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Musta Nuoli, 23.05.2017 klo 00.17.

 1. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Varmaan se joka takaisi samat tulot tuolla systeemillä. Raha sanelee.
   
 2. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Tuossa kun pohdin, että ketäs pelaajia Jokereista saattaisi mahtua tulevan talven Suomen olympiajoukkueeseen, niin kävin vilkaisemassa Jokereiden tämän hetkistä pelaajalistaa. Herrat Jensen ja Regin ovat syntyjään Herningistä. Kai he tarjoutuvat majoittamaan muutaman suomalaisen kisaturistin edullisesti. Vai ovatko he järjestäneet nimenomaan nuo ylihinnoitetut teltta- ja muut tilapäismajoitukset, kun Jokerit ei maksa riittävää palkkaa. Jollakin tavalla herrojen kuitattava ansioita takaisin.