MM 2015: Suomi

  • 692 777
  • 3 037
Tila
Viestiketju on suljettu.

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Lueskelin ohi mennen tuossa männäsivuja niin huomasin, että kokoonpanoon ja ylivoimallekin haluttiin lisää suoraviivaisuutta ketjumuutoksilla. Vaikka jokainen lienee samaa mieltä siitä, että nyt näpräämistä ja pikkunättiä on aivan liikaa niin ei se auta, että ukot vaihdetaan vain puukädellisiin koohottajiin jotka roiskivat punasen jälkeen päätyyn ja kulmasta maalille. Jokin ajatuskin pitää olla mukana, vaikka se perusperiaate maalin tekemisessä on aina se kliseinen kiekon toimittaminen maalille. Nykyveskarin eteen on saatava lihaa näkökentän eteen, mielellään kaveri poikittaisliikkeeseen ja ennen kaikkea laukauksissa pitää olla laatua. Jokaisesta paikasta laukominen takaa sen, että kiekolla kelataan oman maalin takaa monta kertaa ylivoiman aikana mikä on pois tehokasta ylivoima-aikaa. Siellä on kavereita joilla on taidot toteuttaa sitä erinomaisesti, nyt heille pitää vain saada ketjukaverit syötöille vapaaksi oikea-aikaisesti ja sitten vielä iskostaa kalloon, että syötön on lähdettävä kun on paikka. Muutaman syötön ripeä ketju, hyvä laukaus ja sitten hakataan reboundit maalille. Resepti on helppo, mutta siitä ei saa livetä tai koko sapluuna puuroutuu.
 
Ojanen ei kuulu tuolle listalle. Barkov seniorin voi kyllä laskea samaan syöttötaiteilijoiden joukkoon.
Tähän on varmasti jokin syykin? Liikaa maaleja?

Mutta asiaan. Nyt näkyy myös se, että Hietasen ollessa kuutamolla, ei pakistossa ole yhtään rightia, saatika kädellistä sellaista. Tämä rightien osa näkyy ylivoimillakin, sillä yhtään hyvää laukojaa ei pelaa oikea käsi alhaalla, ja se on karmea puute.
Donskoita on tarjottu pyörittäjäksi ylivoimaan. Joo, hänhän pyörittää sitä nyt jo, ihan kirjaimellisesti; pyörii kulmassa ja laidassa yksinään kiekon kanssa. Tästä mystisestä pyörittämisestä tuntuu olevan monilla käsitys, että joku seppä sen yksin tekee siitä b-pisteen kaarelta. Tehokas ylivoima perustuu paitsi useaan laukaisu-uhkaan, niin myös nopeisiin, lyhyihinkin siirtoihin, joilla tekopaikka aukeaa. Nyt sitä ei tapahdu, koska Donskoilta ei sitä nopeaa siirtoa tule, vaan kiekko viipyy lavassa 2 sekuntia vähintään.
Toki sitten ylivoimaan tarvitaan itsestäänselvyyksinä laadukkaat laukaukset ja maskipelaaminen.
 
Viimeksi muokattu:
Tähän on varmasti jokin syykin? Liikaa maaleja?

Kyllä, juuri se on syynä. Voidaan kyllä ottaa Sasha juniorkin siitä listalta pois ja täytyy tunnustaa, etten montaa peliä hänetä Suomessa nähnyt. Mutta siis Ojanen ei koskaan päässyt näin jäätäviin suhdelukuihin (mitään pätkäkausia ei lasketa). Tällaisista pelaajista minä diggaan kuin hullu puurosta:

Raipe 1999-00: 7+38=45
Barkov sr. 2001-02: 6+40=46
Kontiola 2005-06: 9+35=44
Lehterä 2008-09: 9+38=47

Ojasta en juurikaan arvosta. Sillä oli liian hyvä veto ja se myös käytti sitä liian usein. Amerikan puolella Doug Weight ja Adam Oates olivat ihan kunkkuja samasta syystä.
 

expertti69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En tässä vaiheessa lähtisi enää ketjuja hirveästi muuttamaan. Pitää kuitenkin muistaa, että takana on kolme peräkkäistä voittoa ja nollapeliä. Saavutus on kova, vaikkakin voitot ovat tulleet ennalta selvästi heikompia vastustajia vastaan. Viisikkopuolustus on ollut etenkin kahdessa viimeisessä pelissä erinomaista luokkaa ja vastustajat eivät oikeastaan ole tasakentällisin päässeet maalintekopaikoille ollenkaan.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Minusta tuntuu, että tuo Jalosen tekemä ketjumuutos on täysi susi jo syntyessään. Hänellä tuntuu olevan joku pakkomielle siihen, että kaikkien ketjujen pitäisi pelata yhtä suoraviivaisesti maalia kohti. Näin ei omasta mielestäni tulisi olla, vaan antaa enemmän vapauksia pelaajille hyökkäysalueen hyökkäyspelin suhteen. Tällainen suoraviivaisuuteen pakottaminen ei ole ollenkaan ominaista Kontiolan, Aaltosen ja Donskoin kaltaisille pelaajille. Ei olekaan ihme, että nämä herrat tuskastelevat, kun tehoja ei tule. Eihän niitä tule, kun heidän ei anneta täysimääräisesti pelata vahvuuksillaan.

Oikeampi ratkaisu omasta mielestäni olisi ollut laittaa ykkönen muotoon Pesonen-Kontiola-Aaltonen ja nelonen muotoon Komarov-Kemppainen-Ruutu. Tällöin ketjun sisällä olisi yhteneväisempi ajatus siitä miten jääkiekkoa pelataan. Nyt on käynyt turhan usein niin, että Ruutu roiskaisee kiekon pienestä kulmasta maalille silloin, kun Kontiola ja Aaltonen ajattelevat, että nyt on perusteltua pelata pitkä hyökkäys kulmapelin kautta.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tomi Sallinen 19+17=36 & Jarno Koskiranta 13+32=45. Kontiolalla 37 ottelua tehoilla 1+10... Jos pelaaja ei olisi Kontiola joka edellisenä vuonna dominoi MM-kisoissa niin kukaan ei edes pohtisi mahtuisiko pelaaja MM-kisoihin joka on tehnyt 1+10 tehot kuluvalla kaudella.. Saati sitten että kyseinen pelaaja olisi Suomen 1.ketjun sentteri. Muistetaan nyt kuinka harvoin AHL:ssä hyvän kauden pelanneita pelaajia on otettu MM-kisoihin.. Ja niin Kontiola pelasi Toronto Marliensissa 1.kentässä 11 ottelua tehoilla 0+0.
Kaikki valittavat Immosen hitaudesta mutta kyllä Konnankin luistelu on aika kaukana siitä mitä se oli vaikka 2-vuotta sitten.. Khl:ssä totuttiin näkemään Konnalta hienoja koko kentän kuljetuksia ja urheiluruutu maaleja mutta vaikea uskoa että tuolla Konnan nykyisellä liikkeellä niitä olisi tulossa.

Sallinen taitaa olla aika tasapaksu sentteri(?), eli ei mikään huippu pelintekijä jota Suomi tarvisi. Koskiranta voisi olla potentiaalisempi hyökkäyspäässä. Nuo Kontiolan tehot on kyllä käsittämättömän heikot, se on päivänselvää että täysin vanhoilla näytöillä Konna otettiin mukaan ja toivottiin (myös itse) että Konna pääsee taas siihen kevät vireeseen. Kaukana on Kontiola viime keväiden kunnosta. Kontiolalla on loukkaantumisia alla ja vaikea kausi osittain siitäkin syystä.

Se on totta ettei Suomen ykkössentterinä pitäisi olla nykyistä Kontiolaa, ei edes kakkossentterinä. Nyt joudutaan toivoa että Konna ja Juhis saisi pelin kuntoon, vaikealta näyttää. Jos sama surffailu jatkuu niin Kojo voisi kylmästi heittää Kemppainen - Donskoi kaksikon yhteen ja pudottaa Konnan alaspäin hierarkiassa. Barkov ja Donskoi voisi ottaa oppia Kemppaisen ja Komarovin pelistä, yksinkertaista ja silti pirun tehokasta. Voisin kuvitella että Barkovia korpeaa aikalailla tuo Donskoin liiallinen kiekon hautominen. Donskoin ja Barkovin ero on nimenomaan siinä, että molemmat osaa pitää kiekkoa, mutta vain toinen osaa tehdä nopeita oikea-aikaisia ratkaisuja. Tämä ero tulee näkymään Donskoin kohdalla viimeistään ratkaisu peleissä, tai NHL:ssä. Olisin mielelläni väärässä tässä, sen verran viihdyttävä pelaaja Donskoi on näin kotikatsomoon päin.
 

Peetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, LA Kings
Harvoin tänne kirjoittelen mutta nyt on pakko ottaa kantaa herraan nimeltä Joonas Donskoi. Paljon on saanut kritiikkiä pörräilystään ja ymmärrän hyvin, miksi tämä ärsyttää. Pelityyliltäänhän nuo pörräilijät tai ainakin joukkueelle hyödylliset pörräilijät ovat harvassa. Ehkä paras tämän pelityyypin pelaaja on Patrick Kane. Pointti on siinä, että pörräily voi olla peliedistävää, muutamalla ehdolla. Kiekonpitäjän pitää olla liukas, eli jalan pitää liikkua. Silloin kiekko on huomattavasti vaikeampi riistää pois. Tässä Donskoi onnistuu mielestäni hyvin, sillä hän ei haudo sitä paikallaan vaan kokoajan tekee liikettä jaloillaan, mikä avaa syöttö- ja laukaisulinjoja. Toinen ehto, että pään pitää olla ylhäällä, jotta näkee ne avautuvat syöttölinjat. Pörräily ei ainoastaan ärsytä omia faneja vaan vastustajan pelaajia. Onhan se nyt vittumaista katsoa kun joku suomijunnu pyörii ympyrää edessäsi. Varsinkin kanadalaiset varmaan tosiaan "näkevät punaista" ja lähtevät rajusti riistämään kiekkoa / taklaamaan. Juuri tämä avaa sen tilan ja linjan. Pörräily imee varmasti vastustajia, jolloin muualle kentällä tulee tilaa. Parhaita tälläisiä pyörittelijöitä ovatkin ne joilla pörräämiseen yhdistyy kentän näkeminen ja syöttötaidot. Tämä on mielestäni Juhiksen ja Donskoin ero. Donskoi pyrkii pörräilyllään imemään vastustajia, ja sitten antamaan syötön: Juhis taas hakee enemmän omia ratkasuja, ei syötä silloin kun ikkuna on avoimillaan eli kun vastustaja on tulossa iholle ja lopulta joko menettää kiekon / ampuu huonosta kulmasta / antaa toivotaan toivotaan -syötön vastustajalle.

Tämä ei tietenkään tarkoita, sitä etteikö kiekkoa kannata laittaa ykkösellä eteenpäin, jos joku on vapaana paremmassa paikassa. Mutta näinhän ei aina ole. Itseäni ärsyttää enemmänkin sellaiset pelaajat, jotka silti näissä paikoissa yrittävät laittaa heti eteenpäin kahden vastustajan läpi, kun pienellä kiekon pitämisellä itsellä ja omalla liikkeellä voisi niitä syöttölinjoja avautua. Harvoin kuitenkaan Donskoi pitää kiekkoa itse jos muut ovat vapaina, vaikka näitäkin varmasti joskus sattuu. Eikös Donskoi ole muuten aiheuttanut jo muutaman jäähyn vastustajalle kun ei ole luopunut heti kiekosta? Summa summarum: Joonas Donskoi on kuitenkin niitä pelaajia joilla kiekon hautominen voi johtaa johonkin, koska 1) liikkuu itse kiekon kanssa 2) pitää päätä ylhäällä ja pyrkii syöttämään paikan avauduttua (Lindellin paikka) 3) suojaa kiekkoa hyvin. Tietenkin kehitettävää on paljon, mutta itse näen ihan mahdollisena että miehestä vielä joskus tulee köyhän miehen Patrick Kane NHL-tasolle eli tuollainen kiekkoa pitävä playmaker -laituri. Donskoilla voisi helposti kuitenkin olla pari maalia ja syöttöä enemmän. Tietysti virheitäkin tuolla pelityylillä sattuu enemmän, mutta mielestäni hän on parantanut peli peliltä ja kaikki avaimet on olemassa ollakseen Suomen tärkeimpiä hyökkääjiä turnauksessa.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Puhelimella oli ongelmia lainaamisen kanssa mutta tässä vastaus Warringtonille:

Tomi Sallinen 19+17=36 & Jarno Koskiranta 13+32=45. Kontiolalla 37 ottelua tehoilla 1+10... Jos pelaaja ei olisi Kontiola joka edellisenä vuonna dominoi MM-kisoissa niin kukaan ei edes pohtisi mahtuisiko pelaaja MM-kisoihin joka on tehnyt 1+10 tehot kuluvalla kaudella.
Pekka Jormakka ja Jani Lajunen ja ehkä Perttu Lindgren ois ollu muut vaihtoehdot. Se on eri asia oisko kenestäkään ollu sit noista nimelliseen ykköskenttään, ehkäpä Lindfrenistä, Koskiranta ois voinu mennä ainakin kakkoseen. Tässä siis ehjänä olleet ehkä varteenotettavimmat nimet.

Tässä vielä kyseisten nimien tän kauden tilastot:
Jarno Koskiranta KHL runkosarja: 58ott 13+32=45 +18, pudotuspelit: 16 5+1=6 +1 EHT 3 0+0 -1
Tomi Sallinen SHL runkosarja: 54 19+17=36 -13, karsinnat: 7 5+1=6 +3
Jani Lajunen SHL runkosarja: 48 5+15=20 +11, pudotuspelit 16 6+5=11 +6
Pekka Jormakka Liiga runkosarja: 59 15+10=25 -4, pudotuspelit 20 8+10=18 +10 EHT 3 0+0 -2
Perttu Lindgren NLA runkosarja: 42 11+23=34 +13, pudotuspelit 15 5+7=12 +5


Koskirannanki poissaolon syyks ilmotettiin henk. koht syyt, mut en tiiä, saattaa olla ettei edes Jalonen kysyny?. Mut onhan tuo aika farssi et on kaks enemmän tai vähemmän puolkuntosta sentteriä joukkueessa ( Immonen ja Kontiola). Immonenhan sai viimesessä EHT-ottelussa jotain kipeetä ja oli tutkimuksissa, voi selittyä sillä mikäli Immonen on hitaampi kun normaalisti.

Mut niin, uusiin ketjuihin, hyvä että muutoksia tehdään, mutta saa nyt nähä onko toimivammat kun aiemmat ketjut, parannus on kuitenkin toivottavaa.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä muuten Perttu Lindgrenille nykyään kuuluu ja missä pelaa? Olin tyystin unohtanut koko miehen, kun ei uutisointia ole osunut silmään.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Tykkäsin todella paljon Donskoin pelistä eilen ja muutenkin tuo ketju tuntui nyt löytäneen kemiat. Ajoittain ihan silmiä himelevää peliä, harmi vaan että maalit jäivät puuttumaan pl. Barkovin maali. Pakko niiden on joskus ruveta uppoamaankin kuitenkin ja todelliset mittarit alkavat vasta nyt,
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Koko teksti...

Tässä oli erittäin paljon asiaa! Tosiaan pelaajan kannalta on tärkeintä tunnistaa tilanne, ja silloin kun ei ole paikkaa laittaa sitä nopeaa syöttöä/laukausta, niin lähteä hakekemaan se syöttölinja/vetopaikka omalla liikkeellä. Ihanoin suuresti pelaajia joilla on tämä maaginen taito valita aina se oikea ratkaisu tilanteeseen. Joillain pelaajilla työkalupakki on tältä osin vajaa (Aaltonen ehkä pahin esimerkki Suomesta), ettei ole kertakaikkiaan resurseja siihen hyvään nopeaan ratkaisuun, löytyy kyllä muita ominaisuuksia sitten korvaamaan. Tälläinen pelaaja on helppompi ottaa pois, koska paineistamalla hänet saa monesti selän seinää vasten.

Kuitenkin mielestäni paras tapa tehdä tilanteita on nopea reagoiminen syöttö/laukaus, kiekko kun liikkuu syöttämällä aina nopeammin kuin pelaaja luistimilla, ja näin avaa myös vastustajan puolustusta parhaiten. Siksi taas itse vihaan kiekon hautojia, koska aina tulee se olo kun joku lähtee peippailemaan ja menettää, että "prkl olisit syöttänyt jo". Joka kerta kun pelaaja käyttää peliä edistävän syötön mahdollisuuden käyttämättä, on minulle se heti rasti seinään virheen merkiksi. Enemmän vihaan tätä ominaisuutta kuin sitä että syöttää ja syöttö katkastaan.

Toisaalta sitten nämä pörrääjät ovat kovia hankkimaan vastustajlle jäähyjä, joka on kyllä luettava tämän pelaajatyypin vahvuudeksi.

Ylivoima pelissä taas en tykkää palitavoista, jossa lähdetään laukomaan heti alueella päästessä hätäisesti. 20 sekunttia kun syöttelee yksikertaisia helppoja nopeita syöttöjä ja pakottaa vastustajan alivoiman liikkeeseen saa suurinmman terävyyden alivoimasta pois. Sitten onkin paljon helpompi taistella ne irtokiekot niistä laukauksista itselleen alivoima pelaajan olessa altavastaajana 1vs1 kamppailuissa. Eli mielestäni ei kannata laukoa ylivoimalla alkuun ainakaan keskikertaisista paikoista, jota monella pelaajalla on tapana tehdä.
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Olenko ainoa mielipiteeni kanssa, mutta mun mielestä toi Suomen joukkue on todella hidasjalkainen tänä vuonna? Milloin edellisen kerran viimeksi? J. Jalosen aikaan peli oli nopeampaa monella tapaa ja staattisuutta ei juuri näkynyt, nyt pelaaminen on jotenkin katkonaista ja raskaan näköistä. Ehkä pykälän kaksi kehnommat vastustajat voivat harhauttaa todellisuutta, koska Suomi on lähtenyt välillä kävelemään näiden pikkumaiden tahtiin, mutta silti mielestäni tuolla on nyt todella kankeaa poikaa liikkeellä. Toki siellä on Pihlströmit, Donskoit ja Aaltoset (halutessaan), joilla putki kulkee edelleen, mutta joku Immonen tai Kontiola ovat jo matsien alussa olleet todella raskaalla jalalla jos nyt muutenkaan ovat mitään raketteja. Vaikeuksia luvassa nopeatahtisissa peleissä.

Muutenkin Suomi sortui eilen epäsuomimaisesti venäläistyyliseen highlight-maalien hakuun, jota en pidä hyvänä merkkinä vaan 4-0 tilanteessakin pitäisi lyödä lisää löylyä kiukaalle. Nokka Jalosen pitäisi puuttua tiukemmin tuollaiseen, koska tuollainen leijuminen kostautuu tulevissa matseissa, joissa vastustajan tasokin on vähän toista.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Jossain kritisoitiin Immosta, mutta en nyt enää löydä sitä viestiä, noh anyway. On totta, että Immonen on ollut hidas edellisissä peleissä, kuten on myös totta, että Immonen ei ole pelannut kummoisesti edellisissä otteluissa. Mutta Immosen arvo joukkueelle tullaan näkemään vasta isoissa peleissä, silloin kun pelin virtaus on tasaisempi, kuin esim. Sloveniaa vastaan pelatussa ottelussa. Ketju: Hartikainen-Immonen-Pihlström on loistava kaksinkamppailuketju, jossa Hartikainen ja Immonen pystyvät suojaamaan kiekkoa kropallaan ja Pihlström nopeudellaan. Immonen on nyt alkanut profiloitumaan loistavaksi kahden suunnan sentteriksi kansainvälisellä tasolla, mutta nyt on arvon palstalaisten ymmärrettävä, että Immosen arvo tulee esiin vasta Venäjää ja Slovakiaa vastaan pelattavissa otteluissa. Silloin, kun se oman pään aloitus on vain otettava, silloin kun pelin painopiste on vain saatava vastustajan alueelle, tällöin Kari Jalonen kääntää katseensa luotettavaa sotaratsuun, Jarkko Immoseen.
 
Viimeksi muokattu:

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Olenko ainoa mielipiteeni kanssa, mutta mun mielestä toi Suomen joukkue on todella hidasjalkainen tänä vuonna? Milloin edellisen kerran viimeksi? J. Jalosen aikaan peli oli nopeampaa monella tapaa ja staattisuutta ei juuri näkynyt, nyt pelaaminen on jotenkin katkonaista ja raskaan näköistä.

Olet aivan oikeassa, mutta tämä on tietoinen valinta. Kuten totesin aiemmin pelitapakeskustelussa, oli Jukka Jalosen teeseinä pelirohkeus sekä pelinopeus. Kari Jalosen painotukset ovat pelirohkeudessa ja kaksinkamppailuissa. Tästä syystä joukkueessa on paljon laitureita, jotka kuuluvat ns. duunari-osastoon. Sen sijaan kiekollisesti taitavat ja luistimilla liukkaasti liikkuvat pelaajat kuten Sakari Salminen, jätettiin kisoista rannalle. Kari Jalonen painotti valinnoissaan eri asioita, kuin vaikkapa Jukka Jalonen, koska pelillisesti Suomen pelaamisessa on niin paljon pieniä eroavaisuuksia. Suomi puolustaa eri tavalla, joten hyökkäysten rakenne on erilainen. Tästä syystä joukkue on rakennettu sillä tavalla, kuin se nyt on.

Siinä mielessä on aina vähän hassua, että kritisoidaan yksittäisten pelaajien valintoja, koska tällöin tulee huomioida se pelitapa millä mikäkin joukkue pelaa. Kari Jalosella on eri kriteerit ja erilaiset vaatimukset pelaajien osalta, kuin Jukka Jalosella, ja tämä olisi aina huomioitava. Toki aina voi fantasioida mikä olisi itselleen mieleinen vaihtoehto, mutta tällöinkin olisi avattava sitä omaa pelifilosofiaa, eikä vain "liigapörsimmäisesti" asetella eri nimiä eri kohtiin, ja toivoa, että homma toimii.
 
K

Kiekkokatsoja

Yksi miinus lisää päävalmentajalle. Kaikki kisapassit on jo leimattu, joten kovanluokan NHL vahvistukset jäi saamatta.
Vaikuttaa, että Jalonen on helposti joko sankari tai luuseri, eka pudotuspeli sen ratkaisee lopulta.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Perjantain harjoituksissa oli tällaiset kokoonpanot:

Ruutu - Kontiola - Komarov
Jokinen - Barkov - Donskoi
Pihlström - Immonen - Louhivaara
Pesonen - Kemppainen - Aaltonen/Hartikainen

Vai tällälailla! Nimikö enne, kun nelosesta saa uuden JJJ-ketjun=)(siis Janne-Joonas-Juhamatti)Oishan se soma,jos nelonen alkaisi toimimaan kun toi harkkaykkönen ei mua ainakaan vakuuta.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yksi miinus lisää päävalmentajalle. Kaikki kisapassit on jo leimattu, joten kovanluokan NHL vahvistukset jäi saamatta.
Vaikuttaa, että Jalonen on helposti joko sankari tai luuseri, eka pudotuspeli sen ratkaisee lopulta.
Ensin pitää vaan selviytyä niihin pudotuspeleihin. Tappio Slovakialle ei olisi mikään mahdottomuus, eikä Valko-Venäjäkään taida olla ihan helppo pala. Sopivalla ristiin pelailulla taitaa olla vielä mahdollisuus Suomella pullahtaa ulos jatkosta, näin mututuntumalla. En kyllä siihen rehellisesti usko ja Slovakiankin loppuohjelma taitaa olla aika haastava.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi miinus lisää päävalmentajalle. Kaikki kisapassit on jo leimattu, joten kovanluokan NHL vahvistukset jäi saamatta.
Vaikuttaa, että Jalonen on helposti joko sankari tai luuseri, eka pudotuspeli sen ratkaisee lopulta.

Villi veikkaus, että Jalonen yms. johto on ollut yhteydessä pelaajiin ja saaneet signaalin, ettei sieltä olisi ketään ollut tulossa. Minnesotan äijistä esim. Koivu ja Bäckström ovat ainoita, joilla on sopimus ensi kaudeksi. Bäckströmille ei ole käyttöä ja Koivulla todennäköisesti pää suht jumissa vaikean jakson takia, jos ei jopa jotain vammaa.

Granlund, Haula ja B-heim tuskin haluavat ottaa loukkaantumisriskiä tulevien sopimusneuvottelujen alla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös