MM 2015: Suomi

  • 692 866
  • 3 037
Tila
Viestiketju on suljettu.

Apheu

Jäsen
Vaikutti tosiaan siltä, että maalintekijöitä kaivataan. Riplauksia, siirtelyä, vedot kestivät aina sen hetken liian kauan ja sitten suoraan logoon. Ennen kisoja ajattelin, että Palolan poisjättäminen on kai ihan perusteltua, mutta juuri Palolan tapainen kaveri tuolta puuttui. Sellainen, joka laukoo vaikeimmistakin paikoista ja laukoo laadukkaasti. Viime kisoissakin 13 peliin 6 häkkiä. Ja miehen peli on vuoden aikana kehittynyt yhä lisää. Barkovin ja Palolan olisi voinut iskeä samaan kenttään ja Kemppainen ja Donskoi kannattaisi kai laittaa samaan ketjuun.
 

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Donskoi - Kemppainen - Pihlström Voisi olla toimiva ketju. Pesosen voisi sitten istuttaa Donskoin Nykyiselle paikalle.
Donskoi-Kemppainen-Louhivaara vois myös toimia. Kemppainen ja Louhivaara pelasi kumminkin nelosessa hyvin yhteen ja Louhivaara kaikista odotuksista huolimatta pelasi hyvän pelin ja sai hyökkäyspäässä jotain aikaiseksikin. Komarov voisi myös olla ihan mielenkiintoinen tuossa
 
Aika perinteinen alku Suomelle, ja tällä kertaa astetta kovempi vastustaja heti kättelyyn. Sekavaa peliä kaikin puolin ja silmiin pisti lähinnä hermostuneisuus, joka näkyi kiekollisessa pelissä kuin myös puolustuspelissä, jossa välillä vetäydyttiin liiankin pitkään ja vastustaja sai tätä myöten hyviä paikkoja.

Onhan tässä ollut toki harjoituspelejäkin jo alla, mutta kyllä laitan tämän pelin vielä sen ensimmäisen pelin-kategoriaan, joka ei kerro vielä mitään. Nyt päästään onneksi hieman keveimpien vastustajien kimppuun, jolloin porrasmainen nousu kohti kuoleman peliä voi alkaa. Toiseen peliin voisi pieniä muutoksia ketjuihin tehdä, ellei nyt välttämättä haluta antaa klikkausmahdollisuus vielä näille ketjuille. Mielestäni ainakin Kontiola-Aaltonen ja Barkov-Jokinen akseli toimi kohtalaisen hyvin ajoittain, joten näitä pareja en lähtisi ensimmäisenä hajoittamaan. Kemppaisen ja Donskoin voisi laittaa kokeilemaan yhdessä.
 
Ei Suomen pelaaminen mitään katastrofaalista ollut, toki loppulukemat aika rumat. Rinteeltä huono peli, mutta sillä ei nyt ole mitään merkitystä tässä vaiheessa turnausta. On kuitenkin se yksilö, joka aivan taatusti palaa tasolleen, kun saa muutaman pelin alle tuon puolustuksen ja isomman kaukalon kanssa. Se mikä oli Suomen maajoukkueen peliksi aika kummallista, oli hyökkäysalueen pelaaminen, jossa kenttätasapaino petti tosi useasti, varsinkin silloin kun jompikumpi pakeista nousi mukaan hyökkäämään. Lisäksi aika monta virhettä pakeilta viivassa kiekollisena, josta Usa sai helppoja vastureita. Se mikä myös yllätti oli todella matala karvaus, eikä missään vaiheessa aktivoitu vaikka jäätiin perään. Sekin varmasti vaikutti siihen, että pelistä jäi niin haalea fiilis. Yksilöistä Barkov totutun hyvä, Lindell ja Kemppainen yllätti pikkaisen. Jokinen ihan perus oma itsensä. On välillä turhauttava seurata pelin ulkopuolella hiihtelyä, mutta hakeutui silti parhaiten maalintekopaikkoihin. Se mikä ihmetyttää/ärsyttää jokaisissa arvokisoissa on tuo puolustajien peluutus. Kahdeksan pakin peluuttaminen on aivan käsittämätöntä, vaikeuttaa varmasti pelin sisälle pääsemistä vaihtovälien venähtäessä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Nämä kaikki NHL avut olivat kaikki ihan perseestä. Etunenässä kapteeni Jokinen jonka valintaa kapteeniksi pidän täysin käsittämättömänä. Tuomo Ruudusta ei ole enää mihinkään. Kontiolan liike ei riitä mihinkään ja Aaltonen jatkaa Jokereista tuttua fleguilua. Rinnettä en pitänyt sateentekijänä ennen kisojakaan. Melkein Koskinen olisi ollut parempi vaihtoehto. Unohtuiko vielä joku? Ai niin Tuukka Mäntylä! ei jumalauta kun oli laadukas peli.
 

Granny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild #64 & #11
Todellisuudessa Kontiolan viisikko taisi pelata tasapainoisimman matsin näistä Suomen kentällisistä. Kontiolan kenttä tasakentällisin loi enemmän paikkoja vastustajan päähän kuin mitä tuli omiin. Kontiolan ketju oli myös ainoa, joka ei ottanut yhtään takaiskumaalia omiin (pois lukien tyhjä maali, jolloin oli sekakenttä).

Ei Kontiolaa tämän illan jälkeen tarvi kehua, mutta en Suomen parhaan viisikon johtajaa nyt suurimpiin epäonnistujiinkaan osaa laskea.

Onneksi otit sanan viisikko esiin sillä jos tuon Kontiolan kentän taakse olisi laitettu Hietanen-Lepistö pakkiparin sijasta vaikka Mäntylä-Jokipakka pakkipari pelaamaan niin tulos olisi ollut rumempi kuin 5-1. Aaltonen surffaili tapansa mukaisesti ja loi yhden maalintekopaikan pelissä. Kontiola pelasi tämän kauden tasollaan ja Ruutu kuuluisi 3-4 ketjuihin.

Puhtaat paperit voi antaa näille: Hietanen, Lepistö, Kemppainen, Barkov, Lindell, Louhivaara ja Pihlström.
Risuja: KJ, Immonen ( Liike ei riitä ) , Hartikainen ( Näytti erittäin väsyneeltä ), JJ ( Laukukset joka kerta logoon ), Pesonen ( 4.ketjussa? mitä vittua, miksi ei laitettu vaikka Ruutua sinne ja otettu Palolaa laittamaan kiekkoa reppuun ) ja puolustuksesta loput.. Mäntylä on kyllä lähellä turnauksen paskimman pakin titteliä. Rinteeltä kehno peli mutta turha sitä on miettiä että parantaako Rinne vai ei.. Parantaa varmasti mutta ei kukaan maalivahti kestä jos tulee noin paljon ylivoimahyökkäksiä ja oman maalin puolustaminen on noin paskaa.. Oisko RR55 ollut käyttöä rightin miehenä ja isona miehenä oman maalin edessä? :))
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Nämä kaikki NHL avut olivat kaikki ihan perseestä. Etunenässä kapteeni Jokinen jonka valintaa kapteeniksi pidän täysin käsittämättömänä. Tuomo Ruudusta ei ole enää mihinkään. Kontiolan liike ei riitä mihinkään ja Aaltonen jatkaa Jokereista tuttua fleguilua. Rinnettä en pitänyt sateentekijänä ennen kisojakaan. Melkein Koskinen olisi ollut parempi vaihtoehto. Unohtuiko vielä joku? Ai niin Tuukka Mäntylä! ei jumalauta kun oli laadukas peli.

Barkov kyllä pelasi ihan hyvän pelin. Harmi vain, että joutuu raahaamaan perässä tätä Kapteenin irvikuvaa.

Jotenkin pelin kuvaavin tilanne oli se, kun Salmela vain sohi mailallaan ilmaa kun samaan aikaan jenkkien pelaaja parkkeerasi suoraan Rinteen naaman eteen. Jos ei voima riitä miestä siirtämään niin anna edes saatana sitä keppiä niin paljon, että mies ei toista kertaa siihen tule.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Barkovin ketju oli ehkä pahiten pulassa omissa, mikä ei sinänsä johdu Barkovista, vaan enemmän laitureista. Ei tuo ketju vaan toimi, eikä tule toimimaan. Barkov oli hyvä ja pärjää kaikkien kanssa. Mutta laita nyt Jalonen se Kemppainen-Donskoi akseli yhteen. Kemppainen luo tilaa Donskoin taidolle noilla laitaväännöillä, mitkä voittaa hyvällä prosentilla. Lisäksi kemiat on jo huikealla tasolla. Olihan tuo itselle ainakin itselle aika yllätys, kun näki ketjut, jossa tuo akseli pelaa erillään.

Kontiolan ketju neppaili kivasti, eikä ollut omissa pahasti pulassa. Kyllähän siinä paljon toivomisen varaa on, mutta jospa se siitä lähtee.

Täytyy kyllä sanoa, että RInne oli onneton tänään, kuten koko joukkue.
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Rinne vaa maalille sunnuntaina ja nollapelillä itseluottamus takaisin.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Semmonen esitys, USA:n potentiaalia realisoitu. Barkov, Kemppainen ja Lindell Suomen parhaat tänään. Pakistolta paska peli. Ristolaista ois maalin edustalle kaivattu, vaikka ei oo takuita et Ristolainen ei ois koomaillu viivassa samallailla ko muut tänään, mut sille ois helpompi nuoruuden takia antaa ne pari virhettä anteeksi, toisinko esim Mäntylälle, vanhalle kehäketulle joka pitäs tietää jo miten pitää pelata ja on muutenkin nähty jo. Puolustelen edelleen Ruudun valintaa joukkueeseen, hyvin se noissa EHT-peleissä pelas. Rinteeltäkään ei juu tänään paras peli, mut kyllä se siitä kun saa jetlagin alta pois. Pulkkinen tai Palola tekis joo gutaa tolle suoraviivattomuudelle (tai jopa Laine/Puljujärvi, hehheh).

Siellä oli Petteri Wirtasia ja muita siihen rooliin nakutettuja pelaajia jotka ovat sen alan "ammattilaisia" jos niin voi sanoa vaikka miten paljon. .
Wirtanen loukkaantu vikassa EHT-matsissa.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Jos minä olisin Kartsa Jalonen, olisin näyttänyt kansakunnalle ja 'maailman parhaalle" kaapin paikan 3-1-tilanteessa, ja käynyt ite hakemassa Rinteen jäältä niska-perse-otteella. Suuren ääneen vielä huutanut: "Tule nyt saatanan imuri vittuun sieltä."
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieman yhteenvetoa:
Suomi oli todella heikko, sanoin jo ennen peliä että Suomella on heikompi materiaali kuin USA:lla, mutta ei se nyt noin paljon huonompi ole. Suurin etu Suomella on yleensä ollut pelitapa + maalivahtipeli ja nyt molemmat pettivät. Rinne ei ollut parhaimmillaan, taisi jetlag vaivata, ja K.Jalonen on heittänyt vuosia toimineen "meidän pelin" roskiin ja alkanut peluuttamaan pystysuunnankiekkoa. Tämä on suuri virhe, ellei sitten Jalonen luota siihen että Kummolan ja kumppaneiden pokeri pitää. Hietasten ja Lepistöiden ynnämuiden pitää taas opetella uusi pelitapa ja tämä vie aikaa. Toki jos saa homman ennen puolivälierää toimimaan niin se pelitapa tuo kultaa varmemmin kuin "meidänpeli".

Itse olisin Jalosena rakentanut pakettia pikkuhiljaa, tuonut siihen omia juttuja vähän kerrallaan. Jalonen tosin on mestarivalmentaja ja minä en (vielä).
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Jännä nähdä, miten Jalonen käsittelee pelin pelaajien kanssa. Suomellahan on nyt joukkue, joka voisi paperilla olla jopa yksi ennakkosuosikeista ja sellainen ei oikein kuulemma 'sovi' Suomelle. USA ei pelannut mitenkään hyvin enkä usko sen pitkälle pötkivän. Häviö oli siten iso pettymys. Ei nyt kuitenkaan vielä vaivuta epätoivoon.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Toivotaan että Suomi nousee, mutta pakko edelleen ihmetellä miten luistelun, syöttämisen ja syöttöjen vastaanottamisen sekä laukausten oppiminen on niin vaikeaa suomalaisille. Toki osasyy on siinä, että ylitaktisella junnupeluutuksella on tuhottu monen prospektin kehittyminen. Mutta silti. Karmeinta on katsoa kun "vanhat" änäri- ja kohelopelaajat kiihdyttävät isossa laatikossa, mutta mitään ei oikein tapahdu. Paitsi että kaveri tulee ohi tai kiihdytys vie niin paljon huomiota ja voimia, että syöttö/laukaus on sitten tasoa nolla.

En olisi uskonut sanovani tätä, mutta Liigan kärkijoukkueista olisi löytynyt ihan asiallisia pelaajia maalivahdista alkaen.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Rinteen huonoon peliin ottelu pääasiassa ratkesi. Ei pitäisi missään tapauksessa tuollaisia maaleja mennä hänen tasoiselleen maalivahdille.

Oikeastaan kaikki olisi Rinne normaalipäivänä torjunut. Avausmaalissa rystyveto 10 senttiä maaliviivan kentän puolelta sisään, toisessa maalissa ylivoimahyökkäyksessä henkilökohtainen ratkaisu jonka torjui taaksensa ja siitä se sudittiin sisään, kolmannessa myös pienestä kulmasta laukaus sisään, tässä toki hyvä maski ja neljännessä keskeltä kaukaa rannelaukaus ilman maskia längistä lirumaan maaliin (olisi mennyt sisään asti ilman Boninon viivatökkäisyäkin)

Vaikka peli sinänsä hävittiin maalin suulla, niin ei Suomi pelillisestikään vakuuttanut juuri lainkaan, varsinkin kolmas erä oli todellinen pettymys, sillä mitään kirivaihdetta ei saatu aikaan.

Tällaisessa lyhyessä turnauksessa jossa kolmen joukkueen jäädessä tasapisteisiin ratkaisee yleensä keskinäisten otteluiden maaliero on muuten aika arveluttavaa ottaa maalivahtia pois jo "99.999-prosentin" varmuudella hävityssä ottelussa, eli kolmen maalin tappioasemassa, toivottavasti ei pure nilkkaan lopussa tuo ilmaiseksi annettu 1-5-maali.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Vähän heikosti tuli avausta seurattua mutta mieleen jääneitä havaintoja.

USA puolusti pääsääntöisesti kurinalaisesti muutamista läpiajoista/yv-hyökkäyksistä huolimatta. Maalinedusta oli aivan tukossa eikä menijöitä sinne juuri löytynyt. USA myös liikkui hyvin ja oli todella nopasti iholla isoon kaukaloon. Luisteluvoimaa löytyi, tässä Suomi näyttää jäävän yhä enemmän jälkeen.

Suomen puolustus oli melko heikkoa, kun sitä vertaa esim. Liigan finaaleihin. Jatkuvia 3-2 -tilanteita, viisikkopuolustus hukassa. Voisin kuvitella että Marjamäelle on KJ:lle asiaa tämän jälkeen...

Voin olla myös väärässäkin mutta mielestäni Jokipakka ryssi sekä Mosesin maalin että 2-1 ylivoimahyökkäyksestä syntyneen maalin. Jokipakan tehty maali oli Kemppaisen maskin ansiota. Rinteen peli oli mielestäni kahta helppoa lukuun ottamatta ihan kelvollista, eiköhän tuo tuosta vielä lämpene.

Suoraviivaisemmin maalille ja viisikkopuolustus sekä Rinne kuntoon, kyllä näistä vielä kisat saadaan. Barkov ehkä Suomen pirtein omaan silmään.
 

Granny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild #64 & #11
Jännä nähdä, miten Jalonen käsittelee pelin pelaajien kanssa. Suomellahan on nyt joukkue, joka voisi paperilla olla jopa yksi ennakkosuosikeista ja sellainen ei oikein kuulemma 'sovi' Suomelle. USA ei pelannut mitenkään hyvin enkä usko sen pitkälle pötkivän. Häviö oli siten iso pettymys. Ei nyt kuitenkaan vielä vaivuta epätoivoon.
Sitte jos palattaisiin maanpinnalle.. Turnauksessa on ainakin 5 joukkuetta joilla on parempi materiaali... En ymmärrä miten Suomi on laskettu ennakkosuosikiksi jenkkejä vastaan.. Ainoa asia mikä Suomella piti olla jenkkejä parempaa paperilla niin oli maalivahtipeli ja seki meni vituilleen.
 

Barney

Jäsen
Eihän siellä onnistunut millään lailla kuin Barkov, Kemppainen ja Lindell.
Tämä. Pakko ihailla tuota Barkovia. Siinä vaiheessa kun Suomen piti käydä tekemään kavennusmaalia, niin Sasha petasi yhdessä vaihdossa sekä Donskoille että Jokiselle hyvän laukaisupaikan b-pisteiden välistä. Muutenkin Sashalta erittäin fiksuja ja peliä edistäviä syöttöjä, mutta ikävä kyllä nuo hänen laidallaan pelanneet nallipyssyt eivät saaneet mitään aikaan. Sasha tulee kuitenkin olemaan näissä kovissa Suomen johtava sentteri, toivottavasti se Pulkkinen vapautuisi AHL:stä tuohon Sashan vierelle. Jokinen olisi voinut saada tänään jonkun laukauksistaan sisään ja Donskoi olisi voinut laukoa jostain paikasta.

Jokisen ja Barkovin yhteistyö oli kyllä parasta, mitä minä olen tällä kaudella nähnyt. Se ei ollut kuitenkaan välttämättä mikään kehu. Donskoin tilalle tarvittaisiin tuohon oikeaan laitaan Pulkkinen latomaan maaleja, niin siinä voisi olla jo yksi valmis kentällinen. Donskoi ja Kemppainen pitäisi mielestäni laittaa jo yhteen, koska Donskoi oli ihan hukassa tuossa ketjussa. Kokeilisin edelleen sitä toitottamaani Pesonen-Kemppainen-Donskoi ketjua.

Louhivaara ja Hartikainen aloittivat tänään ihan pirteästi, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän he hävisivät kuvasta. Louhivaaralla oli kova tsemppi päällä, mutta riittäkö taso kuitenkaan tuohon Suomen joukkueeseen? Oli tänään kuitenkin ainakin Pihlströmiä parempi, mutta itse laittaisin ehkä Ossin silti katsomoon seuraavaan peliin. Jos Komarov ei ole loukkaantunut, eikä muitakaan esteitä ole, niin äkkiä jumalauta se kokoonpanoon.

@erku Tuo sinun tilastosi oli totta. Mitäs jos Ara olisikin laskenut kiekonmenetyksiä? Uskallan väittää, että Kontiola olisi ollut siinäkin tilastossa kärjessä. Ikävästi näytti Konnan peli tänään samalta, kun yleensä pohjoisamerikkalaisia joukkueita vastaan. Noh, onneksi seuraavaksi on vuorossa Tanska ja Norja, niin saa Konnakin taas vähän kaunistella tilastojaan kovissa kansainvälisissä peleissä.

Rinteeltä tänään tasolleen huono peli. Tanskaa vastaan Juuse maaliin, minkä jälkeen Rinne pelaakin todennäköisesti loput pelit. Rinne tulee ratkaisupeleissä tänäkin vuonna seisomaan päälleen, vaikka Tappara-fanien mielestä Metsola pelaisi siltikin paljon paremmin, ja Rinne oli ihan älytön valinta. Metsola torjui kuitenkin tänä(kin) vuonna finaaleissa, mutta Peksi ei saanut vietyä joukkuettaan niin pitkälle. Vitut mistään Vezina-ehdokkuuksista tai valinnoista MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi.

Pakistosta pitää vielä sanoa, että pelottaa ihan vitusti katsella tuota Salmelaa ja etenkin Mäntylää. Heittämällä parempia kuin Ristolainen.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotenkin näytti siltä, että korvien välistä kiikasti tänään ja paljon. Leijonat varmaan kuvittelivat, että tuollainen "yliopistojoukkue" voitetaan pelkästään ilmaantumalla paikalle. Tämä näkyi karulla tavalla yleisenä lepsuutena koko kentän alueella sekä hyökkäyspään päämäärättömyytenä. Ei ollut sellaista leijonan raivoa mitä näissä peleissä pitäisi olla, vaan kiekkoa syöteltiin ihan älyttömissä paikoissa hyökkäyspäässä. Yhdysvalloille tarjoiltiin paljon YV-hyökkäksiä, joista jenkit myös osittain rankaisivat. Voitto meni täysin oikeaan osoitteeseen, eikä tässä jäänyt mitään jossiteltavaa. Seuraaviin peleihin riittää ainakin parannettavaa.

Pakisto pystyy varmasti parantamaan paljon, mutta aika pihalla oli etenkin puolustuspelaaminen tänään ja etenkin kaksikko Jokipakka - Mäntylä voi katsoa peiliin ja ihmetellä mitä tuli tehtyä. Samoin Salmela pelasi itsensä pahasti ulos pari kertaa. Pakistosta Lindell esiintyi edukseen ja saa oikeastaan ainoana puhtaat paperit puolustuksessa. Ohtamaa ei myöskään tainnut koomailla hirveästi.

Jussi Jokisen pelistä puuttuu jokin rentous ja jotenkin se C rinnassa taitaa vaikuttaa henkisesti. Ihan ok peliä mutta turhaan siirteli vastuuta. Tosin niin teki koko joukkue. Barkov väläytteli ajoittain, Konna aika unessa. Aaltosen kiemurat ärsytti välillä, mutta loi kuitenkin pari paikkaa. Donskoi tulee vielä tekemään tuhoja kunhan turnaus etenee.
 

JRuutu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En ymmärrä miten Suomi on laskettu ennakkosuosikiksi jenkkejä vastaan..

Varmaan siksi, että koska on suurelle yleisölle tuntemattomia nimiä. Vaikuttaa siltä että monet K Jalosta myöten ovat vähän arvelleet että sieltä tulee ryyppylomalle lähtenyt jengi vastaan. Kun sitten tule vastaan joukkue jonka pelitapa on erilainen kuin perus EHT-vastustajien niin pökäle valahtaa pöksyyn. Taisi olla Jalosen ensimmäinen matsi Pohjois-Amerikkalaista jengiä vastaan valmentajana? Vai lienenkö väärässä.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tanskaa vastaan Juuse maaliin, minkä jälkeen Rinne pelaakin todennäköisesti loput pelit.

Jos vaan mitenkään on sarjatilanteen puolesta mahdollista, niin olisi järkevää pistää Saros maaliin myös lohkon viimeiseen peliin. Suomi nimittäin pelaa mitalipeleihin päästessään viimeisellä viikolla maanantaina, tiistaina, torstaina, lauantaina ja sunnuntaina. Tuollaista ottelusumaa ei pelata koskaan missään sarjassa, joten Rinteellä ei tuollaisesta ole kokemusta. Lohkon viimeinen peli on Venäjää vastaan ja tuossa Suomen pitäisi sarjatilanteen mahdollistaessa mielestäni lepuuttaa ykkösmaalivahtia ja kahta avainhyökkääjää unohtaen perinteisen "kaikkia vastaan parhailla ja täysillä, vaikka omat mahdollisuudet kärsisivät"
 

Tornados

Jäsen
Tuntuu aika turhalta kaivella epäonnistuneita pelaajia kun koko joukkueen esitys oli mielestäni aika kehno. Henkisellä puolella ei oltu onnistuttu tähän otteluun valmistautumisessa, mutta toivottavasti tähän tappioon oli vielä varaa. Viimeinen maali oli mielestäni selkeä valmennusvirhe, sillä Suomella ei etenkään ylivoiman päättymisen jälkeen ollut mitään toivoa ottelun tasoittamiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös