MM 2015: Suomi

  • 692 839
  • 3 037
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Korpikoski vahvisti MTV:n haastattelussa, että syynä poisjääntiin olivat useat pikkukolhut, joista viimeisimpänä kauden lopulla saatu aivotärähdys. Pelkkään suuvammaan ei siis kaatunut. Haluja mukaan olisi jutun mukaan ollut enemmän kuin tarpeeksi.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Laitureista muuten samaa mieltä, mutta itse näkisin, että Pesonen ajaa hierarkiassa Donskoin edelle jo pelkästään aiemman kisakokemuksen vuoksi. Hänhän pelasi toissa keväänä juuri Kontiolan ja Aaltosen kanssa samassa ketjussa piste/peli -tahtia, eli jos ja kun sekä Konna että Aaltonen mukaan valitaan, olisi tässä valmis tai ainakin erittäin kokeilemisenarvoinen ketjukoostumus. Lisäksi kyseessä on Jaloselle tuttu pelaaja, jolla takana huikea loppukausi Ruotsissa. En siis näe ainoatakaan syytä miksi Donskoi kiilaisi edelle varsinkaan kun kumpikaan ei ehdi enää hirveästi näyttöjä Leijona-paidassa antamaan.

Ruutu ajanee sitten Joensuun edelle jos mukaan lähtee.

Eli oma nokkimisjärjestykseni laitureiden osalta: NHL-miehet Jokinen, Komarov, Ruutu + Aaltonen, Pesonen, Salminen, Pihlström & Hartikainen.

Pesonen oli kyllä mielessä, kun tuota kirjoitin. Mutta luotin kuitenkin siihen, että liigapeleillä ja aiemmilla tämän kauden maaotteluilla on merkityksensä. Pesonen on toki Jalosen vanhoja luottosotureita Kärpistä. Ja tietenkin, jos Pesonen loistaa SHL:n finaaleissa, niin mikä ettei. Ja voivathan Donskoi ja Pesonen olla molemmat mukana. Se on sitten ehkä Salminen, joka antaa tilaa.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Söhitään vähän, mutta onko tuo Donskoin pelipaikka nyt kuitenkaan ihan kiveen hakattu? Täälläkin käydyssä keskustelussa kun on kuitenkin kyetty Kemppainenkin sivuuttamaan rosterista ilman suuria mutinoita. Itselleni tulee Donskoista mieleen liigakevään 2012 MVP-Tuppurainen. Ja tällä tarkoitan siis roolia majussa kun kohdalle osuu ensimmäiset isot kisat isommilla odotuksilla. En tiedä olenko liian pessimisti, mutta tuskin kaikki kykenevät ollipaloloiden tai iiropakaristen tekemiseen.

Toinen joka tulee mieleen on Janne Lahti, siinä myös pelaaja joka ei päässyt ikinä maju touhuissa vauhtiin. Itse ottaisin kuitenkin riskin Donskoin Kohdalla, menestyminen saattaa olla kaikkea MVP:n ja poppareiden väliltä. Joukkueessa on kuitenkin aina tilaa ottaa pari riski pelaaja mukaan, kun heidät voi sitten kuitenkin työntää katsomoon. Onnistuessaan Donskoi kutenkin saattaa olla todellinen mustahevonen.

Edit-Jo ihan siksi haluan Donskoin mukaan, kun ei aina vain jaksa joukkueita mitkä on kasattu Kontiola Pesonen tyylisesti. Oma lehmä siis kiinnostuksen kankanlta ojassa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Onnistuessaan Donskoi kutenkin saattaa olla todellinen mustahevonen.

Kyllä vain ja Donskoi toisaalta soveltuu myös bottom-sixiin puolustuskykyjensä ansiosta. Toisi alempiin ketjuihin myöskin ratkaisuvoimaa ja tuollaista ei sovi vähätellä. En siltikään näkisi hänen paikkaansa vielä kirkossa kuulutettuna kun katsoo laituritarjontaa. Kohtalo olisi tosin huomattavasti karumpi jos puhuttaisiin pelkästä offensiivisesta laiturista. Tällöin olisi vaikea nähdä häntä rosterissa.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kontiolan tilanne on hieman kinkkinen, koska kaksi sentterin paikkaa vie varmuudella Immonen ja Barkov sekä lisäksi NHL:stä vapautuu saletisti sentteri/senttereitä (MG, Koivu, Haula, Lehterä ja OJ). Neloseen Kontiolaa ei kannata laittaa.

Veikkaan silti, että Konna nähdään kisoissa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Konna menee kyllä ihan vanhoilla näytöillä. Ei häävisti ole tällä kaudella esiintynyt, vaan mitenkä on nuo harjoituspelit tähän asti menneet? En ole matsiakaan nähnyt, joten jos joku viitsisi valaista.
 

Tartu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KHL
Tässä uskomuksessa itsekin olen ja oikeastaan vähän vaan sohaisin. Tänne on ilmaantunut niin mielenköyhiä ideoita tuon kokoonpanojen muodostamisen kanssa. Eihän se kiellettyä ole, mutta enää oikeastaan puuttuu selainen visio jossa Mäntylä johtaa ykköskenttää laidoillaan Barkov ja Wirtanen.
Olen kyllä samaa mieltä, että osa kokoonpanoheitoista on sellaisia, että ne eivät vain yksinkertaisesti ole mahdollisia ja siksi en oikein edes ymmärrä miksi niitä joku haluaa väkisin rakennella.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä tulee jäämään kovia nimiä rannalle, kun eivät vaan kertakaikkiaan mahdu joukkueeseen. Siinä sitä parranpärinää monilla kirjoittajilla riittää sitten loputtomiin. Itse en osaa noita ketjuja hienosti rakennella, mutta sen verran on pakko laittaa, että jos Donskoi on kisoissa, niin sen ketjun sentteriksi ehdottomasti Kemppainen. Näiden kahden pelaaminen yhteen on jo selkäytimessä, vaikka strategia nyt ei tietenkään voi olla mitenkään yks´yhteen Kärppien vastaavan kanssa. Jotenkin vain tuntuu, että paras heistä saataisiin tällä irti, ei muuten. Tuntuma paras toisiinsa ja kemiat ketjuissa pitää olla nopeasti kunnossa, sillä ei siellä mitään heittopusseja pelaa, joiden aikana voitaisiin ottaa lunkisti. Sellainen asennekin kostautuu pahasti.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kontiolan tilanne on hieman kinkkinen, koska kaksi sentterin paikkaa vie varmuudella Immonen ja Barkov sekä lisäksi NHL:stä vapautuu saletisti sentteri/senttereitä (MG, Koivu, Haula, Lehterä ja OJ). Neloseen Kontiolaa ei kannata laittaa.
Veikkaan silti, että Konna nähdään kisoissa.

Äsken tässä tuskastelin tätä samaa asiaa mielessäni - siis sentteritilannetta. Yhtään ei tiedä voiko noiden HNL-pudokkaiden varaan laskea mitään, mutta silti jokaisella olisi heittämällä paikka joukkueessa. MG olisi siltä osin helppo, että mielellään sen asettelisi Barkovin viereen koska se Olympialaisten alku oli aika näyttävää katseltavaa. Toisaalta taas puuttu ihan selkeä ykkös- tai kakkossena, koska joukkueen kannalta Immoselle optimaalinen pelipaikka olisi kolmosen keskellä. Ei siihen kakkosen keskeen olemassa olevista vaihtoehdoista osaisi oikein muutakaan kuin Kontiolan asettaa.

Nelosen keskeen jäisi sitten kuka jäisi, mutta ei kuitenkaan riemunkiljahduksia aiheuta jos siellä Hytönen tai Wirtanen seikkailee.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Sen verran voi olettaa kyllä sentteri tilanteesta, että parista Blues-Wild väistämättä tulee sen verran kovan kaliberin ukkoa vapaaksi, ettei Kontiolalle pitäsi kaiken järjen mukaan löytyä paikkaa jengiin. Kun oletuksena on, että Granlund, koivu ja Lehterä ovat halukkaita mukaan. Näksin että se on viellä suuremmalla todennäköisyydellä Wild joka tippuu, niin mitä todennäköisemmin siellä laadukkaita senttereitä tulee olemaan paljon.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
MG olisi siltä osin helppo, että mielellään sen asettelisi Barkovin viereen koska se Olympialaisten alku oli aika näyttävää katseltavaa. Toisaalta taas puuttu ihan selkeä ykkös- tai kakkossena, koska joukkueen kannalta Immoselle optimaalinen pelipaikka olisi kolmosen keskellä.

Optimaalisessa tilanteessa sekä Koivu että Granlund tulisivat, jolloin Miken voisi istuttaa laidalle ja sentterit olisivat muotoa Barkov - Koivu - Immonen - Wirtanen/Hytönen. Jos taas St.Louis tippuu, niin silloin sentterit olisivat muotoa Barkov - Lehterä - Immonen - Wirtanen/Hytönen

Nelosen keskeen jäisi sitten kuka jäisi, mutta ei kuitenkaan riemunkiljahduksia aiheuta jos siellä Hytönen tai Wirtanen seikkailee.

Itse taas näen, että Wirtanen on puolustussuuntaan, alivoimaspesialistina ja loistavana aloittajana yksi valtakunnan parhaista senttereistä nimenomaan nelosketjun rooliin. Viimeisen päälle valmentajan ihannepelaaja, joka tekee todella harvoin virheitä. Ei hänen ympärilleen tietty mitään kovin offensiivista kokonaisuutta voi rakentaa, mutta sitä varten siellä on erit pelaajat ja näitä "wirtasia" jokainen menestyvä joukkue tarvitsee.

Jos Suomi lähtisi kilpavarustelemaan siten, että valitsisi jokaiselle pelipaikalle kaikki eniten pisteitä tehneet pelaajat, niin siinä leikissä hävittäisiin alta aikayksikön Kanadalle, USA:lle, Venäjälle ja Ruotsille. Oikeanlainen roolitus ja pelitapa on se keino, jolla voidaan jatkossakin kiusata isompia.
 
Viimeksi muokattu:

salvation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
Maalivahtilotto sitten vielä erikseen..

Montakohan paikkaa jätetään leimaamatta?


Mun dream team näillä olisi:

Korpikoski - Barkov - *Pulkkinen - Suoraviivainen
J.Jokinen - *Lehterä - Salminen - Nopea ja vaarallinen
Ruutu - Komarov - Pihlström - Rouhii ja tekee töitä
Aaltonen - Immonen - Palola - Taitava nelonen

Pesonen/Salminen/Enlund/*Granlundit, *Koivu, *Bergenheim, *Haula *O.Jokinen


Kukkonen v - Ristolainen o
Jokipakka v - Hietanen o
Lepistö v - Lajunen o
Jaakola v - Lindell v


Pakistoon mahtuu muitakin nimiä. Lisää NHL-apuja tuskin tulee.

Lisäksi kolme loistavaa maalivahtia. NHL-molaria ei jäädä odottelemaan.

- Pulkkinen saa vaihtua Filppulaan
- Lehterä saa vaihtua Timoseen ja Teräväiseen
- Pihlström, Aaltonen ja Ruutu?
- Donskoi, Palola vai joku muu?
+ Wild-villikortti

Tästä lähden työstämään :).. Joko heti näkyy ongelmia? Kenen pakin kanssa Lajunen pelaa Jokereissa?

Yle lainaus: Lisää NHL-vahvistuksia tulossa Leijoniin lähiaikoina | Yle Urheilu | yle.fi

"NHL:n osalta Jalonen kertoo pystyvänsä odottamaan vahvistuksia vielä pudotuspelien ensimmäisen kierroksen loppuun. Ensimmäinen kierros on ohi viimeistään MM-kisojen aattona 30. huhtikuuta.

- Siellähän on ihan mielenkiintoisia suomalaisparejakin vastakkain. Tämänhetkisestä joukkueesta me rungon kuitenkin rakennamme joukkueellemme."

MTV3: Leijoniin odotetaan vielä kolmea NHL-vahvistusta – myös maalivahtia - Uutiset - MM2015 - Sport - MTV.fi

"Kari Jalonen odottaa tällä hetkellä Leijonien MM-joukkueeseen vielä kolmea pelaajaa NHL:stä."

Itse lähden optimistisesti toivomaan vielä viittä NHL-vahvistusta, kahta molaria. 26 paikkaa. Kolme leimaamatonta passia. Jos Rask loukkaantuu pitkän kauden päätteeksi tai väsyy niin nhl-taso pysyy. En väitä että euroopassa taso on huono mutta Niemi ja Raanta ovat vahvistuksia. Rämö on loukkaantunut ja Lehtonen ei varmaan peesaa Raskia?

Hyökkäys:

J.Jokinen - Barkov - Aaltonen
Pihlström - Kontiola/*Lehterä - Salminen
Ruutu - Komarov - Donskoi/*O.Jokinen
Pesonen - Immonen - Palola


Jos Wild häviää Granlund ja Koivu tulevat mahdollisesti keskelle ja Komarov laitaan. Kontiola ja Hartikainen tai Donskoi täydentää.
Tai sitten näin:

J.Jokinen/*Mi.Granlund - Barkov - Aaltonen
J.Jokinen/Pesonen - Kontiola/*Koivu - Salminen
J.Jokinen/Ruutu - Komarov - Ruutu/Hartikainen/Pesonen
Pihlström - Immonen - Palola


* Tähtimiehet tulevat ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Viimeinen paikka (hyökkäävälle) pelaajalle ensimmäisen kierroksen jälkeen:
Haula/Bergenheim/Hartikainen/Kukkonen/Rantanen/Filppula/Pulkkinen/MaGranlund/Lindbohm/Pokka/Rissanen/Teräväinen/Timonen/Vatanen.

Maalivahdit:

Rask
Rinne
Koskinen


Mun kirjoissa on Rantanenkin yhä vaikka Jalosen kisakoneesta tod.näk. puuttuukin. Nuori röyhkeä pelaaja on aina kivaa katsottavaa MM-kisoissa (ilmaveivi). Menee ohi kovuutta tuovasta Hartikaisesta ja Donskoi-Paloloista näytöillään. "An exceptionally talented playmaker and always a consistent threat on the ice; Rantanen is a combination of elite-level hockey sense, silky smooth hands, and nimble skating. Needs to improve his shot and physical play, as he doesn't take advantage of his size in many situations. All-in-all, an intelligent, big-bodied forward that oozes skill. - See more at: Eliteprospects.com - Mikko Rantanen " Harmi että ei mahtunut Venäjä-matseihin Petrellin tilalle.

Puolustus:

Salmela v - Ristolainen o
Jokipakka v - Hietanen o
Lepistö v - Lajunen o
Jaakola v - Lindell v

Todellisia supervahvistuksia voisivat olla Filppula, Pulkkinen ja puolustaja Vatanen vaikka muutakin herkkua on tarjolla. Sitten voi loukkaantuminenkin vielä sekoittaa kuvioita.

Tällä hetkellä siis NHL-paikkoja on kaavailtu kolme joista yksi maalivahdille mutta toivon että ainakin yksi lisäkenttäpaikka (yht. 3) jää hetkeksi roikkumaan tyrkylle maalivahtitilanteen selvittyä. Pakeista en ole vieläkään ihan varma ja parit on hakusessa. Kontiolan kunto hirvittää ja Barkov & J.Jokinen samassa ketjussa ei ajatuksena lämmitä. Aloitusprosenteista olen erityisen huolissani.

- Jussi jokinen on hankala sijoitettava.
- Pihlström ja Komarov ovat monipuolisia ja sopivat useampaan ketjuun. Komarov YV:n duunari?
- YV voimistuu NHL:n ensimmäisen kierroksen jälkeen. Lehterää toivon. Hän ja Filppula olisi lottovoitto.
- Barkov ei ole päällikkö. Sellainen puuttuu vielä (Koivu, Filppula). Jagrin opit näkyvät jo?
- Pulkkinen olisi himonannaa. Rantanenkin on huippukaudella. Tulessa olevat pelaajat jäävät rannalle ruikuttamaan. Onko kuumia pelaajia tarjolla?
- Kontiola missaa auenneen näyttöpaikkansa surffailullaan isoja maita vastaan ja kusee koko Suomen muroihin.
- Tehottomuus uhkaa taas jos ketjutuksessa ei tapahdu ihmeitä.
- O.J. lässyttelee vai löytää pelivireen?
- Onko joukkueessa riittävästi fyysisyyttä?
- Kohtalainen pakisto, tuskin kisojen huippua. Ekasta matsista kuokkaan jos iso kaukalo ei tee jenkeille kepposia.
- Mahdollisuus kisojen parhaimpiin maalivahteihin ainakin paperilla.
- Salminen on mulle vähän kysymysmerkki. Ilmeisesti hyvin menee.
- Venäjä-matsien näytöt puuttuvat vielä.

Lisätietoja odotellessa ^^
 
Viimeksi muokattu:

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuskin Haula ja Bergenheim ovat mitenkään mukana Jalosen kaavailuissa. Eivät kyllä nykykunnossaan tuo mitään lisäarvoa Leijoniin. MaGranlundin ja Rissasen voi myös unohtaa. Jos Jalonen odottelee tiettyä pelaajaa tai pari pelaajaa 30.huhtikuuta saakka, ne odotetut pelaajat ovat kyllä tyyppiluokkaa Mikko Koivu, Valtteri Filppula ja Mikael Granlund. Marginaalipelaajia ei tuonne saakka odotella.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
- Jussi jokinen on hankala sijoitettava.

Tätä en kyllä allekirjoita ollenkaan. Jussihan on nimenomaan pelaaja, joka sopeutuu erittäin hyvin rooliin kuin rooliin. Carolinasta ykköskorin äijästä Pinghuihin Malkinin ja Nealin kanssa tasapainottavaan rooliin, ja nytkin pelaa Panthersissa vastuullista 2 suunnan peliä. Tehoja ei ehkä ole Floridassa tullut toivottuun/odotettuun tahtiin, mutta on silti erittäin käyttökelpoinen pelaaja juuri monikäyttöisyytensä vuoksi. Maajoukkueessa Jussi on tietysti ollut aina hyökkäävässä roolissa, ja häneltä on odotettu paljon pisteitä, ja useimmiten hän on myös huutoon vastannut.
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Tätä en kyllä allekirjoita ollenkaan. Jussihan on nimenomaan pelaaja, joka sopeutuu erittäin hyvin rooliin kuin rooliin. Carolinasta ykköskorin äijästä Pinghuihin Malkinin ja Nealin kanssa tasapainottavaan rooliin, ja nytkin pelaa Panthersissa vastuullista 2 suunnan peliä. Tehoja ei ehkä ole Floridassa tullut toivottuun/odotettuun tahtiin, mutta on silti erittäin käyttökelpoinen pelaaja juuri monikäyttöisyytensä vuoksi. Maajoukkueessa Jussi on tietysti ollut aina hyökkäävässä roolissa, ja häneltä on odotettu paljon pisteitä, ja useimmiten hän on myös huutoon vastannut.
Kelvollisesti omalla tavallaan Jokinen on aina pelannut ja ainakin itselle on todella tervetullut joka tapahtumaan mihin Suomi osallistuu. Tyly fakta on kuitenkin se, että aiemmissa eri tapahtumissa Jokinen on juuri ollut palanen jota on liikuteltu pelien välissä aika paljonkin ja sellaista todellasita tutkaparia ei ole oikein koskaan löytynyt ja liian usein on vähän jäänyt toivomisen varaa että olisi kuvitellut että pystyisi parempaan. Vähän turhan paljon tosiaan jouduttu heittelemään kentästä toiseen kesken kisojen. Kumma juttu tosiaan kun itsekkin pidän Jokista sellaisena monikäyttöisenä pelaajana. Sitä uskon myös salvationinkin tarkoittaneen.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Kelvollisesti omalla tavallaan Jokinen on aina pelannut ja ainakin itselle on todella tervetullut joka tapahtumaan mihin Suomi osallistuu. Tyly fakta on kuitenkin se, että aiemmissa eri tapahtumissa Jokinen on juuri ollut palanen jota on liikuteltu pelien välissä aika paljonkin ja sellaista todellasita tutkaparia ei ole oikein koskaan löytynyt ja liian usein on vähän jäänyt toivomisen varaa että olisi kuvitellut että pystyisi parempaan. Vähän turhan paljon tosiaan jouduttu heittelemään kentästä toiseen kesken kisojen. Kumma juttu tosiaan kun itsekkin pidän Jokista sellaisena monikäyttöisenä pelaajana. Sitä uskon myös salvationinkin tarkoittaneen.

Joo niinpä varmaan tarkoittikin, kun asiaa noin miettii. Ja on tosiaan kumma, koska noin monikäyttöiselle pelaajalle kyllä pitäisi löytyä paikka melkein joukkueesta kuin joukkueesta. Kojon systeemissä Jussia nyt ei vielä ole testattu, joten voihan olla, että vihdoin se paikka löytyy.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Onko Jussi Jokisella oikeasti toiminut kemiat arvokisoissa kenenkään kanssa? 2006 Torinossa ainakin pelasi ihan hyvin Peltosen ja OJ:n kanssa ja saman vuoden MM-kisoissa teki hyvät tehot (samassa ketjussa?). 2008 sen sijaan ei kulkenut Koivun ja Ruudun kanssa kuin ajoittain, 2010 Immosen ja Miettisen kanssa ei niin ollenkaan, ja 2012 ei saanut peliään toimimaan Koivun ja Filppulan kanssa.

Tätähän voi miettiä jokainen tahollaan, mutta itse olen näistä aikalailla samaa mieltä. Tuo 2006 Torino on kirkkain muisto onnistumisesta ja sitten tuo 2012 jäi mieleen siitä kultaisesta kosketuksesta, joka aina saattoi kiekon ulos hyökkäysalueelta tai antoi sen erivärisen paidan miehelle. Teki toki kohtuulliset tehot, mutta rajusti karrikoiden suorastaan terrorisoi ketjukavereidensa peliä. En syytä Jokista huonoksi, mutta myös minä olen sitä mieltä, että tuon pelaajan sijoittamisen kanssa pitää onnistua. Näin Jokisesta mitataan suurin potentiaali ulos ja toisaalta ketjukavereilta ei samalla karise tehoja.

Mutta sijoittamisenkaan suhteen ei tarvitse täällä palstavalmentajien olla huolissaan koska sen tekee osaavammat ammattilaiset.
 

salvation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
Tätä en kyllä allekirjoita ollenkaan. Jussihan on nimenomaan pelaaja, joka sopeutuu erittäin hyvin rooliin kuin rooliin. Carolinasta ykköskorin äijästä Pinghuihin Malkinin ja Nealin kanssa tasapainottavaan rooliin, ja nytkin pelaa Panthersissa vastuullista 2 suunnan peliä. Tehoja ei ehkä ole Floridassa tullut toivottuun/odotettuun tahtiin, mutta on silti erittäin käyttökelpoinen pelaaja juuri monikäyttöisyytensä vuoksi. Maajoukkueessa Jussi on tietysti ollut aina hyökkäävässä roolissa, ja häneltä on odotettu paljon pisteitä, ja useimmiten hän on myös huutoon vastannut.

Ei tässä Kärppä-fanin allekirjoituksia pyydetykään ja kyllä J.Jokisen on oltava aina tulostaululla minne meneekin. Siinäpä se onkin että jos tarjoilu ei ole Pitsburgh superstarojen tasoa niin Jussi ei yksinään NHL-ketjun maalipörssiä räjäytä. Rouhiminen ei ole hänen juttunsa, tai kovin fyysinen peli. Taitaa myös kaihtaa maalineduspeliä. Jussi ei ole tällä kaudella ollut vakuuttava kun avopaikkasyötöt puuttuvat omaan lapaan ja siksi hänelle on vaikeaa löytää hyvää kattausta myös maajoukkueessa. Hän on Suomen kiekkoeliittiä ja hyvä kahden suunnan pelaaja ja varmasti loistaisi hyvien syöttäjien kuten Lehterä ja Vatanen etc. seurassa. YV-taidoista en osaa sanoa. Enkä ole unohtanut huomioida Jokisen loistavaa silmää jakaa niitä hyökkäyspään ratkaisevia syöttöjä. Tulihan tossa nassutettua kaikesta muustakin kuin Jokisesta. Tuskin olet kanssani samaa mieltä Rantasestakaan? Mestaruusjuhlia vaan sinne Ouluun, Suomikiekon uuteen pääkaupunkiin!
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Tietääkö joku kumpaan päätyyn Suomi hyökkää kaksi erää lauantaina Hartwall Arenan Euro Hockey Challenge pelissä Venäjää vastaan?

Kaiken järjen mukaan Eteläpäätyyn (101-106), mutta lippujen myynti vaikuttaa päinvastaiselta.
 

Tartu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KHL
Itse taas näen, että Wirtanen on puolustussuuntaan, alivoimaspesialistina ja loistavana aloittajana yksi valtakunnan parhaista senttereistä nimenomaan nelosketjun rooliin. Viimeisen päälle valmentajan ihannepelaaja, joka tekee todella harvoin virheitä.
Tässä mielestäni tiivistyy erittäin hyvin se minkä lisäarvon juuri Wirtanen Leijoniin tuo. Tekee erittäin harvoin sellaisia virheitä, jotka näkyvät tulostaululla ja lisäksi tuo alivoimapelaaminen on erittäin vahvaa sillä on yksi Euroopan parhaita aloittajia sekä laukausten blokkaajia ja tätä taitoa tarvitaan nimenomaan kovia maita vastaan.
 

salvation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
Kelvollisesti omalla tavallaan Jokinen on aina pelannut ja ainakin itselle on todella tervetullut joka tapahtumaan mihin Suomi osallistuu. Tyly fakta on kuitenkin se, että aiemmissa eri tapahtumissa Jokinen on juuri ollut palanen jota on liikuteltu pelien välissä aika paljonkin ja sellaista todellasita tutkaparia ei ole oikein koskaan löytynyt ja liian usein on vähän jäänyt toivomisen varaa että olisi kuvitellut että pystyisi parempaan. Vähän turhan paljon tosiaan jouduttu heittelemään kentästä toiseen kesken kisojen. Kumma juttu tosiaan kun itsekkin pidän Jokista sellaisena monikäyttöisenä pelaajana. Sitä uskon myös salvationinkin tarkoittaneen.

Juuri tätä tarkoitin. Silloin kun Jussi pelaa kuin päällikkö niin maalivahtia huimaa.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Yleisesti olen täällä aika paljon nuoria pelaajia liputtanut, nyt vastapainoksi heitän vähän sitten kysymysmerkejä. Rasmus Ristolainen tämä nuori lupaava pelaaja, kuitenkin Rasmuksen liike ja luistelu saattaa olla ongelma isossa kaukalossa. Saattaa johtua että itselläni on kammo hitaita kankeita pakkeja kohtaan. Näiden huono liikeisten pakkien virheet yleensä näkyvät heti pelissä, kun eivät millään kerkeä paikkaamaan omia mokiaan. Hitaan pakin laukaus viivalta saa aikaan aina muutoman ylimääräisen sydämmen tykytyksen jos blokki näyttää onnistuvan, kun joka toinen kerta siitä on seurauksena vähintään 2-1 hyökkäys vastustajalle. Jokipakalta en paljoa pelejä ole nähnyt, mutta hän vaikuttaa ok luistelijalta, jonka kanssa nitrot on voinut jättää povariin :D

Jotenkin on kutina että Jokipakka tulee puskista, ja korjaa yllättäen Rasmuksen edesta parhaan NHL-pakin viitan.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Rasmus Ristolainen tämä nuori lupaava pelaaja, kuitenkin Rasmuksen liike ja luistelu saattaa olla ongelma isossa kaukalossa. Saattaa johtua että itselläni on kammo hitaita kankeita pakkeja kohtaan. .

Ei Ristolainen mikään taskuraketti ole, mutta ei kyllä mikään Väänänenkään. Ihan kohtuullinen luistelija mielestäni on, eikä itseä ainakaan yhtään pelota miten sopeutuu taas isoon kaukaloon. Todella mielenkiintoista nähdä hänet kisoissa.
 

salvation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
Tietääkö joku kumpaan päätyyn Suomi hyökkää kaksi erää lauantaina Hartwall Arenan Euro Hockey Challenge pelissä Venäjää vastaan?

Kaiken järjen mukaan Eteläpäätyyn (101-106), mutta lippujen myynti vaikuttaa päinvastaiselta.

Tarkoitatko että lippuja on myyty enemmän toisesta päästä? Venäjän matsit taisivat olla Tsekeissä loppuunmyytyjä muutamassa tunnissa. Eiköhän harkkamatsiinkin sitten Venäjä-faneja löydy. En kylläkään tiedä..

Yleisesti olen täällä aika paljon nuoria pelaajia liputtanut, nyt vastapainoksi heitän vähän sitten kysymysmerkejä. Rasmus Ristolainen tämä nuori lupaava pelaaja, kuitenkin Rasmuksen liike ja luistelu saattaa olla ongelma isossa kaukalossa. Saattaa johtua että itselläni on kammo hitaita kankeita pakkeja kohtaan. Näiden huono liikeisten pakkien virheet yleensä näkyvät heti pelissä, kun eivät millään kerkeä paikkaamaan omia mokiaan. Hitaan pakin laukaus viivalta saa aikaan aina muutoman ylimääräisen sydämmen tykytyksen jos blokki näyttää onnistuvan, kun joka toinen kerta siitä on seurauksena vähintään 2-1 hyökkäys vastustajalle. Jokipakalta en paljoa pelejä ole nähnyt, mutta hän vaikuttaa ok luistelijalta, jonka kanssa nitrot on voinut jättää povariin :D

Jotenkin on kutina että Jokipakka tulee puskista, ja korjaa yllättäen Rasmuksen edesta parhaan NHL-pakin viitan.

Kyllä annan mielelläni viitan Jokipakalle sillä en ole Ristolaisesta huolissani. Kovia minuutteja tikitellyt Ristolainen on minun kirjoissa peloite isossa kaukalossakin. Ihan hyvä kuti jos en väärin muista ja sitä positiivista röyhkeyttä. Mutta ennen muuta kunto on kohdillaan. Ja Ruotsalaisten kriisipuhelinlinja on taas auki :D

Ruotsalaislehti pelottelee omiaan suomalaispuolustajan MM-kisakutsulla | Yle Urheilu | yle.fi

Samalla nostan hattua Määtälle joka Norris Trophyn sijaan on enemmänkin ollut ehdolla Masterton Trophylle. Samaan hatun nostoon mahtuu Joni Pitkänen. Rautaisia pelimiehiä!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös