Eihän se mihinkään kadonnut ole, mutta pitkään ollut soijja kaapissa odottelemassa, ja nyt tuli sitten viimein tehtyä.Soijjaa pukkaa. Mihinkäs on kadonnut lihanhimosi?
Nälkäänsä syö toki mitä vaan, mutta lihankorvikkeet eivät ainakaan vielä, ole riittävällä tasolla.
Ite vetasin juuri nuudeli, broileri, vihannes sekoituksen. Ihan ok.
Siis ihan jäätävän hyvää. Eipä tarvii lihasta tehdäkkään ennenku on soijja käytetty, jos silloinkaan. Kasvisfondissa turvotin ja sitten muhimaan pannulle sipulin ja tomsoseen kera ja mausteet kyytiin. Kyllähän tuosta pitää monenmoista kokeilla kun noin hyvää tuli laatikosta. Kaikenlisäks halpaa ja riittoisaa.Reilulla maustamisella erinomaista. Suosittelen myös mifuun tehtyä versiota, joka toimii itselle vielä paremmin.
Tässäpä muuten ihmeellinen ettei tullut itselle mieleen kun kaikki pataruuat teen siten että vuoraan vuoan foliolla kun hinkkaaminen on suorastaan vittumaista puuhaa. Lisäksi foliolla saisi sitä ekstratilavuutta rasvapellille mitä kaipasin kun ensimmäistä kertaa tuota pönttöä käytin ja vaikka viitisen kiloa erittäin rasvaista kalafileetä savustui todella hyvin tunnissa, ui pöntön pohja pellin yli valuneesta rasvasta. Tosin olin varautunut ongelmaan ja jätin pöntön hieman etuviistoon, mikä helpotti huomattavasti puhdistamista, mutta ekstrareunukset foliolla poistaisivat koko ongelman, sen lisäksi ettei itse peltiäkään tarvitse enää hinkata.Laita @Wiljami foliota pellin suojaksi ni pääset helpommalla.
Hyvä pöperö sinällään, mutta mie en kyllä kotona syö ikinä porkkanaraastetta. 9 vuotta peruskoulua, kolme lukiota, yliopistovuodet sekä koko työura, niin porkkanaraasteesta on saanut kyllä tarpeekseen. Ja oikeastaan perunastakin. Sitten kun pääsen eläkkeelle, ei porkkanalla tai perunalla ole asiaa minun ulko-oveni kynnyksen yli. Silloin lopultakin syön ainoastaan ja vain sitä mistä tykkään.Niin perus kotiruokaa kuin voi olla. Perunoita, jauhelihakastiketta ja kylkeen porkkanaraastetta.