Mitä odotat juuri nyt?

  • 372 612
  • 2 528

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitä, että pääsee 15:50 kotiin.
Juhannusta, koska silloin alkaa huikea viikon loma.
Uutta autoa, tilattu jo 3 viikkoa sitten, muttei vieläkään ole varmistunut milloin tulee.
Mini-autoharrastajien kesäkokoontumista Kuopioon heinäkuussa.

Lapseni syntymää, 17.8 on laskettu aika, olisi hienoa kun saisi vauvan ja tuoreen äidin viedä uudella autolla kotiin, lastani odotan luonnollisesti kaikkein eniten, vielä pari kuukautta....
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Juhannuspäivää. Anoppi lupasi hoitaa lapsia yhden kokonaisen yön, jolloin pääsemme vaimon kanssa hotelliin nukkumaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Odottelen palkkaa tilille. Fiksuna miehenä makselin eilen laskuja jättäen tilille 2 euroa. Aamulla sitten olikin ylläri, kun tankata olisi pitänyt. Pääsin kuitenkin töihin asti tankkaamatta, mutta pikkuhiljaa saisi tulla. OP:n ongelmat rahansiirrossa siis kyseessä. Nyt on aivan helvetinmoinen nälkä ja syömään pitäisi päästä. Vaan mitäs syöt, kun ei rahaa ole.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Pieni, lyhyt ja ytimekäs parin viikon (teho)kesäloma alkaa torstaina. Ei meinaa keksiä enää tekemistä töissä kun menee vain loman odotteluksi.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
13.7. pois tästä kuumasta kaksiosta uuteen kämppään, jossa lasten itkuakin pääsee toinen vanhemmista tarvittaessa pakoon. Kova rypistys on tulossa, mutta lopputulos palkitsee taatusti.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Ettei vain illalla olisi vuorossa maanosanparasta futista. Sitä odotan nyt tässä. Ja vaimoa palailevaksi Stadista. Hauska nähdä rakas ihminen, lähti jo ennen aamukuutta. Odotan myös työhalujen palaamista, mutta se nyt on sellaista odottelua muodon vuoksi.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ettei vain illalla olisi vuorossa maanosanparasta futista. Sitä odotan nyt tässä.
Mutta minkä maanosan, eikös Meksiko ja Brasilia ole kuitenkin eri maanosien valtioita?

Mutta joo, ymmärrän kuitenkin idean. Minä odottelen samaa matsia, mökillä ollaan vaimon ja muksun kanssa lomaviikon vietossa ja reilu viitisen tuntia meni juoksulenkin päälle suoritetussa ruohonleikkuussa. Tullut noiden harrastusten parissa hieman vuodatettua tänään hikeä, joku 7 tuntia lähes putkeen hyvää liikettä auringon porottaessa. Nyt kelpaa nautiskella lohileipiä ja istuskella keinutuolissa loppuilta.

Matsin lisäksi odotan huomista ja perjantaita, paikalle saapuu perinteinen hyvä porukka juhannuksen viettoon ja mukavia päiviä ja iltoja on loppuviikoksi luvassa. Aamulla vielä hyvä treeni alle niin voikin loppupäivästä vieraita odotellessa korkata vaikka loman ensimmäisen lonkeron tai oluen. Tai molemmat.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Odotan malttamattomana että tämä työpv päättyy ja pääsen suuntaamaan mökille perheen ja kavereiden kanssa. To-su mökillä pienessä simassa ei voi tehdä huonoa!
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Huomista. Tulossa on mahtava juhannus upealla porukalla.
 

migsuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Odotan huomista kuin kuuta nousevaa, eli huomenna starttaa Rock the Beach-festari.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Odotan draftia. Odotan myös kesän loppua. Tuppukylässä alkaa kyllästyttämään jo. Oikeastaan odotan jo että menisi vuosi nopeasti, niin pääsisi aloittamaan ns. uuden vaiheen elämässä kun armeijakin on silloin hoidettu. Tämän hetken tilanne ei hirveästi nappaa kun ei oikein ole mitään jännää tulossa. Ensin syksyllä työtä kolme kuukautta. Pääseepä edes tekeen jotakin. Tammikuussa armeijaan. Jotenkin perseestä vaan kaikki nyt, niin odotan aivan hemmetin paljon ensi kesää.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Tänään vuorossa Suomen Turku ja uusi Viking Grace pitäisi mennä kävelemään läpi. Odotan kieltämättä erittäin suurella mielenkiinnolla, koska olen kuullut laivan ulkoasusta pelkkää hyvää. Noilla vanhemmilla porukoilla on vielä joku sviitti, kun ovat kestäneet tarpeeksi kauan toisiaan avioliitossa, niin lahjuksiakin saavat.

Me ollaan emännän kanssa Titanicin hengessä jossain kaivokannella. Mutta pääasia on tuo uuden fiilistely. Enää miettii ostaisiko nuuskaa vai ei. On tässä tosin puoli vuotta oltu jo ilmankin, että raaskiiko pilata hyvää putkea.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Odotan huomista kuin kuuta nousevaa, eli huomenna starttaa Rock the Beach-festari.

Vähän samoissa mietteissä, tosin keskiviikko ja perjantai ei järjestynyt ei sitten millään. Eli minun osaltani Rock The Bitch koittaa lauantaina. Tämä päivä olisi ollut se kiinnostavin, kun tarjolla on Green Day, Stone Sour, QOTSA ja Billy Talent. No, Rammstein on se the bändi, jonka joskus haluan livenä nähdä. Viimeisimmille keikoille ei ole millään ehtinyt saamaan lippuja, kun ne myydään loppuun ennenkuin palveluun pääsee läpi. Nyt se hetki kuitenkin koittaa lauantaina. Edulliset liput saatiin, kun kahdesta piletistä maksettiin yhteensä 110 euroa.

Rammsteinin jälkeen voikin sitten alkaa valmistautua ulkomaanmatkaan, kun seuraavana aamuna koittaa lento. Kohteina Istanbul, Bologna, Perugian ympäristö ja Rooma. Hiukan vajaa kolme viikkoa kuluu reissaten. Odotan kyllä vahvasti.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
KHL:n hajoamista, konkurssia, velkasaneerausta ja mitä näitä nyt on.

Tsup tsup, äkkiä nyt.
Tätä todellakin odotan. Mitä nopeammin, niin sitä parempi. Mutta tässä voi vielä käydä Jokereille ohraisesti, jos KHL kaatuu. Ja siis odotan myös 16.30 Jokerien tiedotustilaisuutta. Sen jälkeen olemme ehkä vähän viisaampia Jokerien mahdollisista kontakteista Venäjälle.

Venäjä on paska maa (Rätyä mukaillen), huolimatta siitä mitä iltapäivällä ilmoitetaan. Ja ehkä myös sen takia.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jatkoajan uusi kävijäennätys tänään? Tuskin sentään, mutta eiköhän kovat lukemat kesäperjantaiksi saada kasaan.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Kevättä 2015 ja väittelyä siitä, onko SM-kultaa voittanut porukka Suomen paras koska Jokerit vääntää KHL:ssa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Parin tunnin päästä tapaaminen Stockan kellon alla. Olemme talvesta saakka hieroneet ajankohtaa ja paikkaa serkuskatraamme tapaamiselle ja nyt alkaa idean isänä ottaa jo rennosti. Aikuisiällä kun tapaamme kovin harvoin enää isolla sakilla niin päätimme aloittaa tällaisen perinteen. Mukava nähdä todella pitkästä aikaa lapsuudessa, nuoruudessa ja aikuisuudessakin tärkeitä ihmisiä ilman perheitään ja ihan vain omina itsenään leppoisissa tunnelmissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös