Mitä odotat juuri nyt?

  • 375 230
  • 2 535

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odotan että kello käy kohti seitsemää että pääsisi salille. Yllättäen nyt kun oma juhannusviikonloppuni alkoi jo eilen, tuli herättyä klo 3.50 ihmettelemään maailman menoa.

Jos sen sijaan en olisi ottanut täksi päiväksi vapaata ja edessä olisi ihan normi työpäivä, varmaan väsyttäisi niin saatanasti tuttuun tyyliin vielä siinä vaiheessa kun kello pärähtäisi seitsemän aikaan soimaan. Nyt sitten valvotaan tässä toimettomana muutama tunti ja odotellaan tosiaan sitä että voi mennä edes sinne salille seitsemältä.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Odotan sitä, että työt loppuisi ja saisin ottaa pienet päiväunet ja lähteä sitten kotikonnuille juhannuksen viettoon ja nähdä hyviä kavereita. Nukkuminen on nyt vaan ekana mielessä, aivan jäätävä väsymys nyt ja työpäivä edessä ja yli 700km yhteensä ajettavaa edessä kun lasketaan työt+kotimatka. Hyvät yöunet kuitenkin alla niin eiköhän tässä virkisty.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos sitä illalla pääsis saunaan ja uimaan. Muutama huurteinenkin ja rillimakkaraa kitusiin voisi olla paikallaan.

Noh ennen sitä pitäisi vielä lusia työpäivä alta pois, onneksi on sovittuna muutama tapaaminen niin menee aika ainakin nopeasti.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Odotan, että koittaa se päivä, jolloin veikkauksen peleistä saan sen päävoiton, jonka olisi hyvä olla yli 5 miljoonaa euroa. Mitä isompi saalis, sitä mukavampi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juhannusta, saunaa, makkaraa ja muuta grillisapuskaa, hyvää olutta, rentoa meininkiä ja mölkkyä (säävaraus, tosin on tota pelattu sisälläkin).
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Odottelen juhannus mökille pääsyä, kavereita, olutta ja rentoa tunnelmaa.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Odotan juhannustanssien alkamista. Ei montaa tuntia enää, mutta hyvin ehtii lakata kynnet ja laittaa hiukset.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Perkele vois serkku tulla jo hakemaan meitsin himasta, kun samalla kyydillä landelle mennään. Huikea juhannus tulossa. Laukussa venaa Long Island Ice Tea ainekset ja viskipullo, landella kuuma grilli ja rantasauna.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Odottelen lähinnä puolen Suomen kääntymistä Ducks-faneista Wild-faneiksi. Voi tulla änäripuolella tulevan kauden mittaan taas jano aina toisinaan.

Sivukorvalla odottelen Ray Sheron signaavan Alexander Daiglen 15 vuodeksi 150 miljoonalla, kun siellä capissa on kerrankin tilaa.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odottelen lähinnä puolen Suomen kääntymistä Ducks-faneista Wild-faneiksi.
Sympata saa ketä haluaa, mutta tuskin täältä 7000 kilometrin päästä kauheasti "faneja" löytyy. Toki toisten joukkueiden pelit kiinnostavat enemmän kuin toisten, ja Wildin viimeisimmät kaappaukset yhdistettynä MG:n änärisopimukseen nostavat kyllä Minnesotan kiinnostusta täällä Suomessa aivan varmasti. Se suuri yleisö, eli puoli Suomea, kuitenkin jatkossakin seuraa Granlundin pelejä 2 viikkoa vuodessa eli MM-kisojen ajan.

Itse en odota kuin liigakauden alkua. Menisi jo pois tyhmä kesä niin pääsisi tarpomaan räntäsateessa Nordikselle tiistai-iltojen SaiPa-peleihin. On se jännä se ihmismieli, hyvin jännä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itsekin odotan jo tulevaa jääkiekko kautta, johon tuosta edellisestä lätkäkaudesta on kulunut ~kuukausi.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Pyysin LA-SU-MA vapaaksi ja sieltä läsähti 5 päivää! Tässä olisi vielä 8 vuoroa jäljellä joista 3 on yövuoroa. Pikkukesäloma siunaantuu siitä ja pitää lähteä korpeen mökkeilemään. Jos täsmennetään niin Evijärven suuntaan, ilman naisia.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Jääkiekkokauden alkua taas. Viime kausi meni sekä SM-liigan että NHL:n osalta enemmän tai vähemmän ohi intin takia, mutta tämän kauden pystyy taas elämään täysiä ja molempien puolella off-seasonkin on kiinnostanut kovasti. Tällä kertaa vieläpä Caps ja TPS ovat tehneet mielenkiintoisia hankintoja kesällä. Kunhan vain Caps hankkisi Seminille korvaajan, tai sitten tekisi jatkon Seminin kanssa. TPS sen sijaan saisi ainakin sen yhden pakin vielä hankkia.
 

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Postista piti tulla 7 kappaletta Belgian jääkiekkomaajoukkueen paitoja jo toissaviikolla, mutta kuljetusyrityksen poika/tyttö ei päässyt kerrostalooni sisään eikä voinut jättää saapumisilmoitusta koska postilaatikot ovat kerrostalon aulassa. Lopputulema oli se, että paketti lähetettiin takaisin lähettäjälle Belgiaan ja sieltä suunnasta ei ole reiluun viikkoon kuulunut mitään tietoja missä paketti nyt on vaikka sähköpostia on lähetetty. Lisäksi toisesta paikasta pitäisi tulla pari paitaa lisää.

Mukavaa odottelua kun ostajat on jo tiedossa ja lupailin jo pari viikkoa sitten, että silloin ne ovat minulla, mutta ei mennyt ihan niinku elokuvissa tämäkään.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Huomista Dark Knight Rises -leffan ensi-iltaa ja Nolanin ohjaaman huikean Batman-trilogian päätöstä (sekä ehdottomasti Anne Hathawayta). Oma veikkaukseni on, että saaga loppuu tylyimmällä mahdollisella ja äärimmäisen klassisella tavalla, jossa sankarin on itse kuoltava kaksintaistelussa saadakseen samalla antagonistin lopullisesti tuhottua. Sen verran syvissä vesissä ja teemoissa Nolanin kerronta on nimittäin jo aikaisemmin liikkunut, ja hyvä niin.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Huomista, viimeinen työpäivä tässä yrityksessä. Ja sitten alkaa 3 viikonloma. Odotan myös lauantaita, lähdetään kaverin kanssa "kalastamaan" pohjoiseen päin, kostea viikko tiedossa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
4h ja meitsin loma alkaa. Ns. ihana fiilis tällä hetkellä päällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös