Minkä CD:n ostit viimeksi?

  • 197 563
  • 2 166

Aina Pata

Jäsen
Viestin lähetti jesse72
Jep, FNM on hieno bändi jolta tuli muutama keikka nähtyä. Lepakossa 90/91 ja Provinssi 95, rock! The real thing on kyllä loistava levy!

Joo toi Provinssi meni vähän reisille kun tuli sammuttua johonkin kaljabaariin. Heräsin kyllä keikan aikaan, muistan kun koitin kiivetä jonkun aidan yli (vissiin niin kuin pois alueelta, älkää kysykö miksi) ja järkkärit repi takas. No, onneksi tuli nähtyä 90 Nummirockissa, älkää kysykö näinkö D.A.D.iä.

No, vihdoin sain käsiini Pain Confessorin Turmoilin. Ihan ok kamaa... vähän pliisusti sanottu, mutta sinkku pisti odottamaan vielä enemmän. Helvetin hyvä levy silti.
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Miguel

Yövieraat nyt kierroksessa, aika lupaavalta vaikuttaa.

Mielestäni YUP:n paras levy. Eikä jää kauaksi kärjestä kaikkien aikojen parhaimman suomalaisen levyn listassa.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Leevi & The Leavings: Keskiviikko 40 ensimmäistä

Melody Club: Face the Music

Kumpikin levy toimii erittäin hyvin. Ensin mainittu tuskin yllättää ketään.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
maxell CD-RW 80 700 MB

+ Toimii hyvin.
++ Päällä olevissa muoveissa, jotka yleensä tyhjissä levyissä ovat ylivoimaisesti tehokkain tapa hidastaa piratismia, on toimiva repäisykohta!

- Kovin samankaltainen kuin bändin aikaisemmatkin levyt
- - Rumat kannet

Valintaan päädyin sillä Kourasen kaupassa ei ollut muita samaa genreä edustavia levyjä saatavilla.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Joulukuun satoa:

Red Harvest - Internal Punishment Programs
The Dillinger Escape Plan - Miss Machine
Messiah's Kiss - Metal
Rush - 2112
Queensrÿche - Promised Land
Queensrÿche - Rage for Order
Queensrÿche - Warning
Queensrÿche - Queensrÿche -ep(sis. Tokion liven)
Everon - Flood
Everon - Paradoxes
Metallica - Mandatory Metallica
Metallica - Bay Area Thrashers

Mukavasti tuli lisäystä kokoelmiin taas, varsinkin Everonia olen yrittänyt hakea pidemmän aikaa ja ei voi olla muuta kuin tyytyväinen laatuun.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Heräteostoksia alelaarista.

Suomi-Rock 87
- Pokon julkaisema kokoelma vuosista 78-89 ja tämä vuosi tarttui mukaan. Kamaa laidasta laitaan Stonen kautta Somerjokeen ja Ilonan kautta Nights Of Iguanaan. Muutama vuosi puuttu vielä..tämä levy lähti hintaan 4,95.

Skid Row: Slave To The Grind.
- Skid Rown kaksi ekaa levyä olivat oikeesti hyviä jotka kestävät kuuntelua hyvin tänäkin päivänä ( uuden laulajan levy ei kolise).
Sebastian Bach on meikän hevilaulajien top-10:issä kevyesti, mutta mihin kummaan mies katosi Skidin kolmannen levyn jälkeen? Tämä levy taisi olla aikamoinen floppi..Tulipa myös tämä hankittua cd muodossa ( siis Slave to the Grind).

Harmi ettei ollut enempää käteistä mukana muutama Panteran levy jäi odottamaan maanantaihin samoin Ramonesin levyn uudelleenjulkaisuja ( bonusraitoineen ja pahvikansineen). No maanantaina ostoksille!
 
Viimeksi muokattu:

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Viestin lähetti Nännimäinen
Ella ja Aleksi: Lenni lokinpoikanen.

Aivan loistava.

Samaa mieltä. Uutena vuotena tuli kuunneltua levy puhki ja täytyy myöntää, että tästä voi iso karvainen kaverikin pitää. Todella ankaraa yhteiskuntakritikkiä luonnonsuojelusta, toveruudesta ja perhearvoista, siis niikuin lastenlevyksi. Eninemi jää kyllä toiseksi.

Tätä kun aamuisin kuuntelee, niin päivä alkaa takuuvarmasti hymyillen. Jos ette ole vielä törmänneet, niin www.lennilokinpoikanen.fi sivuilla voi kunnella kaikki biisit, klikkaa oikeassa yläreunassa olevaa ghettoblasteria.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Männäviikolla tarttui mukaan neljä levyä Veljekset Keskinen -paskakaupasta, josta ei hyvällä omallatunnolla tee mieli ostaa oikein mitään. Mutta kun olivat niin halpoja, en voinut välttyä ajatukselta. Kaikki alle kympin.

The Clash: London Calling
-ostolistalla jo vuosia, nyt vasta sain aikaan

Foo Fighters: One by One

System of a Down: Steal This Album!

System of a Down: Toxicity
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Ramones: Road To Ruin

- Ramo klassikko myös cd muodossa, syynä 5 bonusbiisiä.
 

January

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Robbie Williamsin Greatest Hits on meikäläisen tuorein hankinta. Sitä ennen Tsekeistä tarttui mukaan joku scifi leffojen soundtrack ja Oscar palkittua elokuva musiikkia.
Sanokaa mitä sanotte, mutta Robbien No Regrets iskee kyllä vielä vaikka onkin miehen vanhempaa tuotantoa!
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Meikäläisen tuorein hankinta on Eminem - Encore. Se on myöskin kolmas aito levy jonka omistan, sillä koekuuntelun perusteella se oli todella laadukas. Laadusta maksetaan.

Levyn parhaita biisejä ovat ehdottomasti Ass Like That ja Yellow Brick Road, mutta myös muut biisit (Encorea lukuun ottamatta) ovat mahtavia. Hieno teos kaiken kaikkiaan.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
CMX - Cloaca Maxima II

En ole aiemmin omistanut yhtään CMX:n levyä, mutta nyt jostain syystä välähti mieleen ajatus bändiin tutustumisesta tuon uuden kokoelman muodossa.

Parin päivän kuuntelun jälkeen on vaikea sanoa mitään, koska aika paljonhan tuossa on materiaalia, mutta kyllä jokaiselta kolmesta levystä on löytynyt jo erinomaisiakin biisejä. Täytyy myöntää että kaikki biisit eivät myöskään uppoa, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä ettei tuo mikään turha ostos ollut. Kuitenkin kysessä on legendaarinen bändi ja osoittautuihan se tutustumisen arvoiseksi.

Sieltä ne tulee, pyörivät sähkökoneet....
 

Vääräniemi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pikkukaupunkien seurat
Laitan nyt viimeisimmän vinyyli hankintani:

AIT! "Fiori di carne" LP (ltd 333)

Tämä on julkaistu vain vinyylinä ja kohta sika harvinainen.
Kyseessä loistava julkaisu. ehkäpä tämän vietiketjun loistavin. Sopii tosin vain harvojen korville. Industriaalia, noisea, ambientia ja vähän mitariakin. Todella omaperäinen tuotos!
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Viimeksi tullut ostettua Kingston Wallin tuotanto ( I, II JA III.) Kaikki kerrassaan loistavia levyjä.

Musiikki DVD- puolelta tullu viimeks hankittua YUP:n ja Rage Against The Machinen dvd:t.
 

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
CMX

Tuo Bauerin mainitsema Cloaca Maxima II tuli itsellekin hommattua sen typerän fazerin musiikkikerhon kuukauden levynä. Yleensä olen ne palautellut, jos en muista peruuttaa, mutta tällä kertaa ajattelin, että on sen verran hieno bändi, että ostetaan pois.

Paljon on biisejä, mutta mielestäni levyistä keskimmäinen "helium" (?? muistaakseni, no se numero 2 joka tapauksessa) on selkeästi paras. En ole ikinä liiemmin pitänyt A.W:n tyylistä laulaa niitä ärhäkämpiä rokkibiisejä, mutta tuolla kyseisellä levyllä tuntuukin kaikki olevan niitä kevyempiä kappaleita, jotka lähes poikkeuksetta ovat loistavia.

Ja ne sanoitukset... Ne, joilta löytyy CMX:n kappale "tuulilukko", niin voivat miettiä onko Yrjänä nero, vai onko sanoitukset tahallaan kieli poskessa vedetty niin överiksi tyyliin "etsikääpä sieltä nyt niitä filosofisia ajatuksia, heh heh..", että pieni ihminen on aivan pihalla. Muitakin biisejä löytyy, joista ei tahdo päästä kärryille, että mitä niissä tahdotaan sanoa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Faithless - No Roots

Paria edellistä Faithlessia on tullut kuunneltua jonkin verran, ihan kivaa musaa, ei siinä mitään. Piti sitten ottaa tämä uusin haltuun, kun oli levykaupan leimakuponki täynnä enkä keksinyt muutakaan. Puoliksi siis herätehankinta. Ja on muuten aivan törkeän hyvä levy. Ensimmäisillä kuunteluilla ei heikkoa ns. mielipaha-biisiä löytynyt. Sen sijaan löytyi useampikin ehdokas kestosuosikiksi. Täydet viisi tähteä (*****), mikä on meikäläiseltä melkoinen harvinaisuus.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Viestin lähetti Henry Blavatsky
Viimeksi tullut ostettua Kingston Wallin tuotanto ( I, II JA III.) Kaikki kerrassaan loistavia levyjä.
Aamen. Niitä ei voi liikaa ylistää. Aivan loistavaa musiikkia. Täydellinen trio.
 

January

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Alessa Sarah Connorin "Unbelievable" maksoi vaivaiset 3,50 enkä voinut vastustaa kiusausta. Nyt levyn kuunnelleena täytyy sanoa, että ei se nyt mitään kovin kummoista kuunneltavaa ollut. Ehkä sitä joskus tulee kuunnelleeksi kun oikeen menee huonosti, mutta paikkansa se saa hyllyn takaosista.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Jenkkiläisen punk-poprock -bändi Autopilot Offin tuorein kiekko, Make a Sound, läsähti juuri postilaatikkoon. Nyt naukuu! Postikuluineen Ameriikasta hintaa tälle tuli vain ~11€, kyllä kannatti maksaa!!!
 
Viimeksi muokattu:

January

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
The Ultimate Hockey Hits alekorista neljään euroon. Samaan kategoriaan kuuluvia levyjä on kerääntyny meikäläiselle jo ainakin kolme, mutta se Tsekki lippu veti jotenki puoleensa (Suomen tavoin).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös