Minkä CD:n ostit viimeksi?

  • 197 570
  • 2 166

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Tänään tipahti postissa MAnicsin uusi single, formaatteina 2 x CDS ja 1 X 7-tuumainen
 

konna_kuittaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Before the Dawn - Deadlight. Järisyttävän kovaa matskua. Faithless, Deadsong, Wrath, Star of Fire, Morning Sun... aivan mieletön levy. Ei ihan edusta sitä musiikkityyliä mitä itse yleensä kuuntelen, mutta toimii silti.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Jees, tänään rapsahti postiluukusta seuraavat:

Megadeth - Youthanasia

Megadeth - Countdown to excintion

Dropkick Murphys - Singles collection vol.2

Että sellaisia, nyt viikonlopun viettoon, musiikin puolesta kyllä kelpaa :)
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Motörhead: Better Motörhead than dead- Live at Hammersmith:

Erittäin laadukas on tämä Motörheadin uusin live-levy. Keikka fiilis on saatu ladattua levylle hienosti. Voin suositella kaikille Motörhead faneille.
 

Cramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
NILEn Ithyphallic-niminen levy tuli haettua haltuun tänään. Tuttua ja vahvaa Nileä ei voi kyllä muuta väittää. Jonkin verran tuli levyä kuunneltua ennen julkaisua, mutta kun sanoitusten kanssa pääsee sohvalle makaamaan niin levyt aukeaa aina parhaiten. Niin myös tämäkin. Eihän tämä kolmea ekaa levyä voita, mutta ei huono siltikään.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heikko dollari on iloinen asia... ainakin CD:iden ostamisen kannalta. Tuli tuossa alkuviikosta kaksi uutuutta meikäläisessä mittakaavassa midprice-hinnalla. Suzanne Vegan Beauty & Crime ja Crowded Housen Time On Earth.

En omista kaikkia Vegan albumeita (Solitude Standing, 99.9F ja Nine Objects Of Desire löytyy ennen tätä), mutta on Beauty & Crime kyllä niin vahva paketti, että saattaa hyvinkin olla, että tämä rouva on tehnyt vahvimman albuminsa vasta lähemmäs viisikymppisenä ja yli 20 vuoden uran jälkeen.

Crowded Housen uutukainen kelpaa liittää aiempien 4 albumin jatkoksi, eikä oikeastaan mistään huomaa että edellisestä on kulunut jo reilu vuosikymmen. Finski-Niilo on kyllä perinteisen poprock-biisinkirjoittajana lähestulkoon omaa luokkaansa.

Ja myös tuo yllä mainittu Manics-sinkkupaketti tuli minullekin. Autumn Song on ehkä suosikkibiisini Send Away The Tigersilta, mutta tällä kertaa b-puolissa ei ole mitään kovin mieleenjäävää. Paras veto on McCarthy-cover Red Sleeping Beauty, mainio biisi kyllä mutta tarjoaa turhan vähän uutta alkuperäiseen nähden.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Uusin Beastie Boys on nyt pyörinyt soittimessa ja täytyy sanoa että olen pettynyt. Levy on instrumentaali, mutta todella tylsiä biisejä täynnä, siihen nähden mitä uskalsin odottaa. Sabrosa on edelleenkin BB:n kovin instrumentaali, eikä tällä levyllä ole edes haastajaa.
 

fouba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, HPK
Ismo Alangon Taiteilijaelämää albumi oli pakko hankkia, niin monta hyvää biisiä. Taiteilijaelämäääää..
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Krakovasta mukaan lähti puolalaisen reggae-orkersterin Paprika Korpsin albumit Magnetofon ja Telewizor.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
PMMP:Leskiäidin Tyttäret
Zen Cafe:Stop

Alelaarista nämä. Kannattaa malttaa hiukan odottaa ja hinta putoaa..
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Tänään laitoin CDON:iin tilaukseen seuraavat:

Megadeth - United Abominations
Megadeth - System Has Failed
Bad Religion - The Process Of Belief
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tänään tuli käytyä levykaupassa pitkästä aikaa.

Manitou - No Signs Of Wisdom
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Sahtiankat
Tällaiset tuli ostettua, ja viimein tänään postista noudettua.

Death - Scream Bloody Gore
Bolt Thrower - Warmaster
Strapping Young Lad - The New Black

The New Blackin myötä sain Lad diskografiani valmiiksi. SBG tekee seuraa jo jonkin aikaa hyllyssä maanneelle Symbolicille, ja Warmaster onkin ensimmäinen Bolt Thrower levyni.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Tulipa törmättyä Myspacen ihmeellisessä maailmassa yhtyeeseen nimeltä Auburn. Tulipa sitten EP tilattua maistiaisten perusteella. Erittäin pätevän kuuloista rokkia. Mielenkiintoisena knoppitietona lisättäköön, että taitaa olla Idolsista tuttu Markus Pätsi laulamassa sekä kitaraa vinguttamassa.
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Uusimmat levyostokset ovat

Rolling Stones - Singles Collection, the London Years
Janis Joplin - Greatest Hits
Tuomari Nurmio - Hullu Puutarhuri
Hassisen Kone - Harsoinen Teräs
Eppu Normaali - Imperiumin Vastaisku

Tulee kyllä ostettua levyjä taas ihan hulluna. Noin 20-30 levyä per kuukausi ja aika harvoin ostan levyjä mitkä maksavat yli 10e.
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Amorphis - Silent waters

Vaikea muutamien kuuntelujen jälkeen antaa syvällisiä arvioita, mutta ehdottomasti itselleni vuoden paras levy tähän mennessä. Eclipseä eheämpi kokonaisuus, ja muutamia todellisia helmiä seassa.

Loppuvuodesta tulossa vielä 2 levyä joita kohtaan todella kovat odotukset. Kuukauden päästä Nightwishin uusi ja marraskuun lopussa uutta materiaalia Mokomalta, on niitä paskempiakin vuosia ollut.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Amorphis - Silent waters

Vaikea muutamien kuuntelujen jälkeen antaa syvällisiä arvioita, mutta ehdottomasti itselleni vuoden paras levy tähän mennessä. Eclipseä eheämpi kokonaisuus, ja muutamia todellisia helmiä seassa.

Oi kyllä! Olen nyt kieputtanut levyä useampaan kertaan ja nautinto sen kuin paranee! Juuri tuo eheys vie tämän jopa Eclipsen edelle, vaikka sinkun perusteella olinkin hiukan epäileväinen. Levyn tunnelma on huikean hieno, jopa koskettava. Meinasin purskahtaa itkuun eilisellä iltalenkillä kun tunnelataus iski täydeltä laidalta kesken Her Alone -biisin.

Joutsen käyttää ääntään leveästi, laveasti ja loisteliaasti. Reilusti paremmin kuin Eclipsellä, vaikkei siinäkään paljon moitittavaa ollut. Lisäksi kosketinsoittaja Kallio on upottanut biiseihin upeita melodioita ja kirkkaat kitarariffit kuljettavat biisejä viehkosti.

Ihan vielä en uskalla nimetä Silent watersia vuoden parhaaksi Before the dawnin Deadlightin edelle, antaa vielä kissaantua hetken.
 
Viimeksi muokattu:

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Itsekin ostin eilen Amojen Silent Watersin. Sinkun perusteella odotukset olivat kovat, enkä usko että pettyä tarvitsee. Vielä vaan en ole ehtinyt kuin hätäisesti kuunnella noin puoli levyllistä. Ehkä tuossa viikonlopun aikana tulee aika jolloin ehtii paremmin tutustumaan kyseiseen rieskaan.

Aika tiukka loppuvuosi päällänsä, ensiksi Amoilta uusi levy ja kuukauden päästä Nightwishilta. Jossain vaiheessa tulee Stratoiltakin uusi platta, joka toivottavasti on parempi mitä edelliset ovat olleet. Puhutaan että paluuta Visionsin aikoihin olisi luvassa, mikä vaikuttaa lupaavalta.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kyseessähän taitaa olla kuitenkin Deadlight -niminen rieska (kerrottakoon tämä niille joilla ei kyseistä mestariteosta vielä ole -> kauppaan siitä!)
Mikäli Deadlight upposi niin suosittelen ostamaan samalta bändiltä Ghost nimisen albumin. Toimii ehkäpä vieläkin paremmin.

Paljon keikkoja myös bändillä tiedossa. Ehdottomasti tarkastamisen arvoinen live.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Sain vihdoin tänään hankittua Viikatteen "Unholan urut". Onhan tämä hieno julkaisu, tämäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös