Minkä CD:n ostit viimeksi?

  • 197 800
  • 2 165

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Napsterista tuli ostettua The Brand New Heavies:ien "Get Used To It" ja The Roots:n "Pre-Game"

Gimme dat funky shit!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Moto kirjoitti:
:

James Dean Bradfield - The Great Western

Vähän ihmettelin Nyt-liitteen viiden tähden arviota, kun jokusen kerran jälkeen olen miettinyt, että Manics-levyjen joukkoon asetettuna tämä olisi niistä huonoin. Mutta ei kuitenkaan huono levy, Say Hello To Pope ja Émigré ovat suosikkini.

Onko tämä sellaista poppilässytystä, kuin Lifeblood (joka toisaalta oli kyllä melko hyvä)? Itse kaipaisin Manicsilta sellaista Masses against the classes -tyylistä rähinää. Everything Must Go oli myös vielä vallan mahtava.
 

dtw!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Avalanche, hirvee intensiteetti
Kesäkuukausien sato:

Amon Tobin - Bricolage
Amon Tobin - Permutation
Amon Tobin - Out from Out Where

Puhdasta musiikillista neroutta. Kolkko breakbeat saa lämpimiä sävyjä etenkin jazzista, mutta myös sambaa, bossanovaa ja ties mitä muita maailmanmusiikkirytmejä löytyy. Loistavaa tasapainoilua elektronisen ja oikeilla soittimilla tuotetun musiikin välillä. TJEU: Stoney Street, Dream Sequence, Sordid, People Like Frank

Herbert - Scale
Tätä ei ole vielä ehtinyt kuunnella, mutta äijän tuottama Róisin Murphyn soololevy oli sen verran loistelias että odotukset ovat varsin korkealla.

Les Claypool - Of Whales and Woe
Bassolegenda sooloilee välillä pelkällä omalla nimellään. Vaikuttaa hiukan epätasaiselta, hieman kuin Primuksen Tales from the Punchbowl. Soittotaito ei ole kadonnut minnekään, mutta mutta... Vaikuttaa hiukan siltä kuin mies yrittäisi viedä sävellyksiään sellaisille vesille, joilla ei oikein ole kotonaan. Sisältää toki hyviäkin kappaleita (kuten sanoituksiltaan loistava One Better) mutta myös pelkkää täytettä.

Les Claypool - 5 Gallons of Diesel DVD
Tää onkin sitten täyttä timangia. Sisältää pääosin livepaloja äijän projekteista Primuksen ulkopuolella. Kuvanlaatu ei ole kaikissa mitenkään kehuttava, mutta ei ainakaan meikäläisen katselunautintoa häiritsevän huonokaan. Täältä löytyy niin Sausagea, Holy Mackerelia, Oysterheadia, Frog Brigadea kuin Colonel Claypool's Bucket of Bernie Brainsiakin.

Sigur Rós - Takk...
Vaikea kuvitella että Sigur Rósista joku ei pitäisi - mikäli vain pysyy hereillä koko levyn ajan. Uskomattoman kaunista ja rauhoittavaa, hiukan eeppistäkin soitantaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Netistä tilasin Mogwain Mr.Beast ja Happy Songs For Happy People albumit. Malttamattomana odotan, että pääsen tutustumaan tähän todella lupaavalta vaikuttavaan orkesteriin.Herätteenä A Perfect Circlen Thirteenth Stepin, koska levyllähän on pari loistavaa biisiä. Kokonaisuutena pidän Mer De Noms -levyä kyllä kovempana, ainakin toistaiseksi. Mainittakoon vielä, että tuli hankittua myös Pink Floydin Pulse devis enkä ole katunut.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
-Kantor- kirjoitti:
Onko tämä sellaista poppilässytystä, kuin Lifeblood (joka toisaalta oli kyllä melko hyvä)? Itse kaipaisin Manicsilta sellaista Masses against the classes -tyylistä rähinää. Everything Must Go oli myös vielä vallan mahtava.

Ehkäpä popimpaa kuin mikään Manic Street Preachersin tekele tähän asti, mutta albumista saakin eniten irti, kun ei edes yritä mieltää sitä Manics-albumiksi. Vastoin odotuksia levy on kuitenkin ruvennut kasvamaan, vaikka kuvittelin, ettei näin simppeli levy muutu miksikään useammalla kerralla.

Aihetta sivuten, ensi kuussa myös soololevyn julkaiseva Nicky Wire vaikuttaa saaneen yllättävän hyvää materiaalia aikaiseksi. Ainakin verrattuna niihin muutamaan kömpelöön biisiin, mitä on Manics-levyille päätynyt.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Maj Karma - Ukkonen

Pari kertaa nyt kuunnellut, ja aivan LOISTAVA!
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
SSee kirjoitti:
Maj Karma - Ukkonen

Pari kertaa nyt kuunnellut, ja aivan LOISTAVA!

Paras ikinäkoskaanmissään! Ylppö kyykyttää!
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Tuomari Nurmio: Tuhannen kapakan lauluja
Johnny Cash: American recordings

Mukavaa fiilistelymusiikkia.
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Children of Bodom - Are you dead yet?
Diablo - Renaissance
 

St. Pat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NUFC, Les Canadiens
Täydensin hyllyä seuraavilla tuotoksilla:

Gamma Ray: Heading For Tomorrow
Rainbow: Difficult To Cure
Saxon: Master Of Rock -kokoelma
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Aitoja CD-levyjä

Vieläkö niitä aitoja levyjäkin ostetaan. Täällä Epsanjan aurikorannikolla meni tuossa viime vuonna viimeinenkin levykauppa nurin mutta ei hätää. Homma toimii siten että jokaiseen kahvilaan ja baariin tulee joka ilta "yöntimo" Lidl:n kassi täynnä aitoja piraattilevyjä ja -leffoja. Cd maksaa 3 euroa ja leffa 6 egee. Näin se homma täällä toimii. Tämä siis heille jotka vielä eivät ole ottaneen kaikkea netistä ilmaiseksi. Mutta mutta... seuraavan aidon cd:n taidan ostaa herralta nimeltä Paul Stanley. Parin kuukauden kuluttua ilmestyy herran soololevy ja sen ostan mielelläni alkuperäisenä.
 

Malone#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wolverhampton Wolves
Vuosi sitten ostin SOAD:n Hypnotizen ja nyt viikko sitten hankin Twilightningin Bedlamin. Bedlamilla on vain viisi kipaletta, ei se nyt ainakaan pitkäsoitto ole...
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Slayerilta tuli ostettua pari päivää sitten kolme levyä. South of Heaven, Seasons In The Abyss ja Christ Illusion uusimpina ostoksina levyhyllyyn.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
FRS:n tarjouspöydältä tarttui mukaan Toolin Lateralus ja Musen Absolution. Mainioita levyjä kyllä molemmat, minkä toki tiesinkin jo. Nyt vaan hinta oli kohdillaan noiden hankintaan.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Anttilan kaksi levyä 15€ valikoimasta Kent: Du och jag döden ja Amorphis: Far from the sun.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ramones:Ramonesmania..Siinä oli pumppu perkele.
 

Petrick

Jäsen
http://www.bradsucks.net/albums/i_dont_know/ Brad Sucks - I Don't Know What I'm Doing

Levyn biisit saa ladattua ilmaiseksi miehen kotisivuilta, mutta ajattelin sponssata hieman kun olen jo aika kauan kuunnellut hänen tuotoksiaan. Nyt odotellaan fyysistä levyä rapakon takaa.
 

wilberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään tuli ostettua In Flamesin vanhaa materiaalia, Clayman. Aikas vanhaa kamaa sinänsä, kun kyseinen cd on julkaistu jo vuonna 2000. Oli ihan pakko ostaa ko. teos, kun In Flamesin musiikki on iskenyt itseeni ihan kympillä viime aikoina. Loistavaa kamaa kertakaikkiaan! Pakko kyllä sanoa, että jotenkin tämä Clayman eroaa tuosta uusimmasta levystä, eli Come Claritystä. Tosin aikaahan on kulunut tässä jo 6 vuotta välissä, joten ei sinänsä ihme. Eiköhän tämä vanhakin setti ala iskemään, kunhan vaan tarpeeksi kuuntelee.

Hieno löytö kyllä mid-price -hyllystä.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Maidenin AMOLAD kolahtaa toivottavasti postiluukusta mahd.pian julkaisun jälkeen. Cdonista tilasin, saa nähdä millä viiveellä tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös