Mielipiteitä Jypistä

  • 12 062
  • 146

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti SaiPa2000


No voihan sitä fonttia vaihtaa, mutta tuo "käyrä" on liian yksinäinen. Ymmärtäisiin, jos logo näyttäisi esim. J kirjaimelta, mutta ei. ....Paljonkohan alkuperäisen logon suunnittelija/hänen työnantajansa tienasi alkuperäisestä tekeleestä...kiinnostaisi tietää.

Tuo käyrä on symboloinut vaaleansinisen "No Smoking Team" -logon kaduttua vain yhtä asiaa- hurrikaania. Ilmeisesti se ei ole mennyt kovin ihmiselle perille, sillä harvoin kuulee julkisessa sanassa (poislukien Keskisuomalainen) esim. termiä "hurrikaanipaidat" kuten viljellään termiä "kirvesrinnat" tai "sputnikit". Eli kyseessä ei ole nurinkurinen J-kirjain eikä edes huligaanien vääntelemä rautaputki, vaan villi luonnonilmiö. Tai ainakin sen pitäisi sitä esittää.

Jypin alkuperäisen hurrikaanilogon suunnitteli muistaakseni joku tamperelainen (?) kuvaamantaidonopettaja. Eli muitten joukkueiden kannattajat voivat nukkua huoletta; ei Jypin seurajohto maksanut maltaita turhasta logosta.

Onhan tuo hurrikaani nyt hieman karu ilman niitä 80-luvulta haiskahtavaa JYP-fonttia. Toivottavasti pelipaita ei muuttuisi mitenkään kun se kerrankin ollaan saatu niin silmiä hivelevän kauniiksi.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei hitto, jos tuo logo jää tuollaiseksi. Täysin orpo ilman tyyliteltyä JYP-kirjoitusta. Uskaltaisin väittää, että harva jääkiekkoa vähemmän seuraava osaa yhdistää tuon pelkän kiekuran keskisuomalaiseen jääkiekkojoukkueeseen. Mitä tässä nyt taas on ajateltu?
 

profiler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JYP:n pakistosta

Kopion tämän tuolta SaiPa -otsikon alta tännekin.
-----------------------------------------------------------------------

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Puolustus Jypillä on oikeasti pirun hyvällä mallilla. Liigan parempaa keskitasoa.



Profiler:

Puolustuksen kärki JYP:llä on varsin terävä, olettaen että Nikolov ja Cech vastaavat odotuksia. Poikolainen on selkeää "Euro Hockey Tour" -tasoa, eli kelpaa silloin tällöin maajoukkueeseen. Näin ollen kolmen kärki on vahva ja vertailukelpoinen lähes minkä tahansa liigajoukkueen kanssa pl. Tappara (Grönvall, Mäntylä, Luoma/Välivaara (heh)), Ilves (Majesky, Nikko, Pettinen), Jokerit (Saarinen, Alanko, Koivisto) ja TPS(Tallinder (ellei P-A kutsu), Lehtinen, Petriläinen).

Tuon kolmen kärjen jälkeen tulevat Glad, Virolainen, Loikala ja Siltavirta ovat kyllä (ainakin lähes) liigatasoa, mutta eivät välttämättä kuitenkaan nosta kokonaisuutta liigan paremmalle keskitasolle (3.-6.). Valttikorttina on tietysti vielä lupaava Marttinen, mutta mutta...

Selkeästi paremmat puolustukset ovat Tapparalla, Ilveksellä, HPK:lla, Bluesilla ja TPS:llä. Jokeritkin voisi laskea tuohon kategoriaan, koska tällä hetkellä kapean materiaaliin voi odottaa 100% -varmuudella 2-3 miestä, joista ainakin yhden voi Matin taikasilmästä huolimatta odottaa onnistuvan hyvin.

HIFK:lla on hieman samantapainen ongelma kuin JYP:llä terävä kärki (oletaen, että ulkomaan elävät onnistuvat), mutta Levokari kolmosparissa..., joten sen voinee laskea samaan kategoriaan JYP:n kanssa, vaikkakin omituiselta tuntuu... Kärpillä on 5 kokeneen runkomiehen lisäksi huima määrä kehittyviä (jo kyntensä näyttäneitäkin) nuoria pakkeja, joten sekin kuuluu samaan keskiryhmään JYP:n kanssa., jopa edelle. Pelicanssin puolustus toimi viime kaudella hyvin, eikä muutoksia ole pahemmin tullut, niinpä senkin voisi laskea ryhmään mukaan.

Näiden pohjalta näyttäisi siltä, että JYP:n puolustus olisi enemmänkin liigan keskitasoa tai jopa hieman sen alapuolella. Näin siis ennakkokaavailuiden ja tämän hetkisen tilanteen pohjalta. Toki Marttinen voi nousta maan pakkieliittiin tai Loikala pelata elämänsä kauden, mutta niin voivat myös Jaakola ja Taubert tai Eskelinen ja Levokari.

Siinä mielessä JYP:ssä on kuitenkin palattu askel oikeaan suuntaan, että joukkuetta on selvästi rakennettu puolustuksen kautta ja pienten joukkueiden (kuten myös isojen) menestys ponnistaa aina tukevalta pohjalta. Leveyttäkin löytyy JYP:n puolustuksesta sen verran, että (kolmea kärkinimeä lukuunottamatta) loukkaantuminen tai kaksikaan, eivät pohjaa pudota. Mutta kaiken kaikkiaan, ei JYP:n puolustusta voi ainakaan vielä lukea "liigan parempaan keskitasoon". Toisaalta jos voisi olisikin se huimasuoritus seurajohdolta.

Nyt JYP:n pitää keskittyä kehittämään jostakusta nimettömämmästä pelurista sen tasoinen, että kauden päätyttyä kaiken maailman "asiantuntijat" allekirjoittanut mukaan lukien, voivat todeta ettei JYP:n play off -paikka ollutkaan ihme, sillähän oli liigan keskitasoa parempi puolustus. Toisaalta siihen taitavat JYP:n lisäksi tähdätä myös Pelicans, SaiPa, Ässät, Lukko...

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Oikeastaan pahin ja ehkä ainoa särähdys oli Gladin, Virolaisen, Loikalan ja Siltavirran niputtaminen yhteen nippuun. Se nippu oli "about liigatasoinen". Varsinkin Gladille soisin enemmän kunniaa. Kyse on kuitenkin erinomaisesta puolustavasta puolustajasta, joille glooriaa harvemmin annetaan. Jos Kärppien eduksi lasketaan "5 kokenutta runkomiestä", pitänee Jarkko Glad laskea Jypin puolustuksen varmaksi kortiksi. Virolainen on tyyliltään myös Gladin tapainen varma peruspakki, mutta kokemusta puuttuu monen liigakauden verran. Vain Loikala ja Siltavirta kuuluvat siihen "ehkä liigatasoa" kategoriaan.
Piti sanoa...

profiler:

Totta puhut piti ensin niputtaa Glad omaan kategoriaansa ja Loikala ja Siltavirta omaan "muiden liigajoukkueiden hyljeksimät" -kategoriaansa, joka näytti JYP:n kannalta kaikkea muuta kuin hyvältä. Vasta sitten muistin koko Virolaisen olemassaolon - pienen joukkueen kiroja, ison joukkueen kannatajan muistellessa...

Jos kärppiin verrataan tuota puolustusta on Kärppien kokenut 5 miehen runko: Lotvonen, Myllykoski, Lehtonen, Aho ja Taubert, ja nuoret lupaukset Pitkänen, Kukkonen ja Jaakola noin niinkuin aluksi. Näistä nuorista varsinkin Pitkäsen voisi laskea jo runkoon, olihan hän kevään pleijarisarjassa Jokereita vastaan joukkueen paras pakki Lehtosen ohella (sen 1,5 peliä, jonka ennätti pelata ja runkosarjan lopussa 1 pelin, jonka näin).

Tuohon viiden miehen runkoon JYP:llä on Poikolainen, Nikolov, Cech, Glad ja Virolainen. Näistä Poikolainen on ainoa varma huippupakki, jolle vastikkeena Kärpissä Lotvonen - aika tasainen pari. Seuraavina tulevat Nikolov ja Cech, joihin kuitenkin liittyy ennakkoon ajateltuna kysymysmerkit. Kärppien vastineet ovat Lehtonen ja Myllykoski tai Aho. Melko tasisen näköistä näissäkin. Sen jälkeen JYP:llä jäljellä Glad ja Virolainen, joita ainakin minun on hankala rankata Kärppien samaan koloon laskettavien Taubertin ja Aho/Myllykosken edelle. Siltavirta ei mahtunut Kärppien kokoonpanoon, joten esim. Kukkonen selättää hänet (ehkei fyysisesti...), Loikala puolestaan on melkoinen kysymysmerkki, joka aikoinaan pelasi loistavan avauskauden jokeripaidassa, mutta on sittemmin pudonnut melkoisesti alaspäin. No joka tapauksessa Kärpillä löytyy vielä varastosta Pitkänen, joka kuten mainittua oli todella hyvä jo viime kaudella. (Huom! Pitkänen tuskin on Kärppien 7. pakki vaikka tulikin tässä listassa näin myöhään).

Tuosta sekavasta sepustuksesta ainakin minä kaivaisin Kärppien pakiston JYP:n vastaavan edelle.

Sinänsä en todellakaan pidä JYP:n pakistoa huonona, mutta tuolla alussa oli puhetta tuosta "liigan keskitasoa paremmuudesta", josta olen eri mieltä. Liigan parhaat puolustukset lienevät nuo aiemmin mainitut Tapparan, Ilveksen, TPS:n, HPK:n, Bluesin sekä varauksin Jokereiden ja ne hyväksyttänee paremmiksi kuin JYP:n. Niinpä ollakseen "keskitasoa parempi" (ts. 6. tai parempi) on JYP:n puolustuksen syrjäytettävä joku näistä ja lisäksi oltava mm. HIFK:ta ja Kärppiä parempi. Jos Sergei tai joku muu osoittaa tuon olen valmis uskomaan, että JYP:n puolustus on näillä näkymin liigan keskitasoa parempi.

Tulipa kärpäsestä härkänen, mutta liigan keskitaso on aika kova määre...

EDIT: Lisäsin tuon ekan lainauksen...
 
Viimeksi muokattu:

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
sitä kärpästä pitää vielä hutkia

Hyvä siirto pistää tämä keskustelu sinne mihin se kuuluukin Sputnikeja häiritsemästä.

Kyse lienee siitä mitä pitää puolustuksen mittarina. Onko se tiettyjen huippujen läsnäolo rosterissa vai se paljon puhuttu leveys?

Itse sijoitan tarkan miettimisen jälkeen Jypin puolustuksen sijoille 6-7. Kuusi lienee vielä parempaa keskitasoa ja seitsemän huonompaa. Sen siitä saa kun on pariton määrä joukkueita. Jypiä paremmiksi tunnustan Tapparan, Ilveksen ja TPS:n. Sen jälkeen tuleekin hieman harmaampaa. En väitä että Jypin sijoitus olisi valtakunnan neljänneksi parasta, mutta noiden kolmen joukkueen jälkeen alkaa se alue mistä voidaan olla montaa mieltä.

En hyväksy HPK:ta ilman lisäperusteluja rankkauksessa Jypin edelle. Nimet Tuulola, Sulku ja Peltonen tule ensimmäiseksi mieleen. Sen jälkeen taso laskee huomattavasti. Martinekin lähtö laski terävintä kärkeä melkoisesti. Ilmeisesti ovat vielä etsimässä yhtä (tsekki)pakkia, jolloin taso voi noustakin.

En ymmärrä mihin perustuu väitteet Bluesin takalinjojen ylivoimaisuudesta. Kieltämättä Vykoukal yksinäänkin nostaa tasoa aika monta pykälää, mutta Arto Laatikaisen jälkeen ei tule ketään oikeastaan mieleen. Toki Jermu Pistolla taisi olla takanaan aika heikko kausi. Bluesin takalinjat rankkaisin ehdottomasti Jypin taakse.

Kärppien kanssa Jyp on takalinjojen suhteen samalla viivalla. En ole kovin tarkkaa perillä joukkueen nuoresta pakkikalustosta, paitsi sen että näin joulunpyhinä tämän Joni Pitkäsen pelin 18-vuotiaiden maajoukkueessa ja ainoa mitä toivoin että kaverilla olisi ollut parasta olla yhteishakupaperit vetämässä - niin avuttoman näköistä peli oli. Hehkutuksesta päätellen tämä peli taisi olla Pitkäselle yksittäistapaus.

Pelikaanit voisin laskea edelle. Vaikkei materiaali siihen vielä riittäisikään, Elorannan valmennus saanee vesilinnut pelaamaan kellontarkkaa peliä. HIFK:ta en J.Junkasta huolimatta kelpuuta näillä miehillä Jypiä paremmaksi jne. Jokereiden pakka lienee vielä sen verran sekaisin etten uskalla ottaa sen vahvuuteen kantaa. Varmaa lienee ettei se tuohon kuosiin jääne.

Mutta kaipa tämä on vain yksi versio niistä "Sarjataulukko 2001-02"-veikkauksista, joita olen yrittänyt karttaa. Eiköhän viimeistään joulutaolla nähdä oliko optimismini Jypin puolustuksen suhteen täysin aiheetonta.
 

Wolves

Jäsen
Uskaltaisin väittää, että harva jääkiekkoa vähemmän seuraava osaa yhdistää tuon pelkän kiekuran keskisuomalaiseen jääkiekkojoukkueeseen.


Juuri se mitä olen ajanut takaa. Vaikka itsekkin seuraan SM-liigaa ja sen tapahtumia ympäri vuoden, en varmasti ensimmäisellä kerralla olisi yhdistänyt "Väänneltyä putkea" Jyppiin.

PS. Vaikkakin olihan toi "putki" jo viimevuotisessa logossa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
sehän on koukkukahva joka tulee joukkueen tyylistä pelata jääkiekkoa! pöhköt
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Voi jeesus

Olipa vilpertti tosi hyvä vitsi?? Milloinhan JYP pääsee eroon tästä maineestaan "kahvajoukkueena". Sillo kun JYP (tai siis JYP HT) menestyi ihan kohtuullisesti, ei sitä voitu ymmärtää suurissa kasvukeskuksissa, vaan heti sanottiin että joukkue menestyy pelkästään kahvaamalla. Eieieiei..kyllä sen kahvaamisen osaa joka joukkue, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Joten JYP ei ole varmasti ainoa.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kahvailusta

Olen täsmälleen samaa mieltä kuin Köpi, että Jypistä puhutaan turhaan "kahvakiekkoilun isänä" tai "kahvakiekon avulla pärjäävästä joukkueesta". Muistaakseni lähinnä jääkiekkomedian keksimä tapa selvittää Jypin historian pelitaktiikkaa, joka tuotti kyllä pisteitäkin.

Sikäli eipä sillä ole väliä vaikka olisikin kahvajoukkue, kunhan maaleja syntyy ja voitetaan otteluita. Ja kun ei ole, niin aivan sama mitä joku asiasta tietämätön ajattelee. Osoittaa typeryytensä ilmoittamalla kahvakiekosta. Jypillä pitäisi olla aika paljon jäähyminuutteja, jos se käyttäisi kahvaa todellisena aseena vastustajan pysäyttämiseksi. Mutta kuten sanottua, saahan sitä ajatella mitä ikinä lystää. Ja heitellä mielipiteitäkin.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämähän alkaa näyttämään JYP:n kannalta varsin valoisalta. Useat joukkueet heikentyvät tuntuvasti ja JYP:n kassaan kilahtaa mukavia siirtokorvauksia. Tarvainen vielä perään vaan! Maitojunalla saisi tulla Eurooppaan takaisin muuan Kamil Piros, muista ei niin väliä...
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
On miellyttävää lukea niin hyviä analyysejä joukkueesta kuin tuolla ketjun alussa on.Niissä on tosifanin antaumusta ja tietoa suosikistaan.

Päästäkseen pläähän Jypin on jätettävä viisi joukkuetta taakseen.Lukko on kauden floppi ja HPK Vujtek-vammainen.Näiden lisäksi tulee joko pääkaupunkiseudulta tai Tampereelta yksi floppi,ehkä kaksikin.

Jyp taistelee plää paikasta SaiPan kanssa samalla viivalla.Itse pitäisin SaiPaa kuitenkin ehkä sittenkin hiukan vahvempana.Ässät kun minun papereissani menee jatkoon ilman muuta.

Eli yhteenvetona sanoisin että mahdollisuudet pläähän ovat tuollaiset 25%.Viime kauden uupumusta keväällä ei saisi tulla.
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Se siitä solidaarisesta, hyvin jyväskylässä viihtyvästä Tonista, joka ei muualle halaja huolimatta paremmista tarjouksista.

Ihan oikeasti. Tshekkien tapa vähät välittää sitovista sopimuksista käy kyllä yli ymmärryksen. Jos luulajalaislehden juttu pitää paikkansa, on Hippoksella fundeeraamisen aihetta.
 

japo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tshekeillä on ilmeisesti todellakin omalaatuinen käsitys sopimuksista. Ja jos ei pärjätä haukutaan joukkuekaverit, seurajohto, valmentajat jne.

Tuntuu tämä SM-lliga heikkenävän joka suunnasta, kun vetää sekä ovista että ikkunoista. Ilmeisesti Suomessa ei ole rahaa riittävästi liikenteessä, jotta saataisiin hyvät pelurit pysymään Suomessa. On näköjään huhaa-puhetta, jotta hyvällä sarjalla olisi vaikutusta. Kyllä se on raha joka ratkaisee....

Mutta toivotaan, että Ton jäisi Jypiin, mutta kun mielenkiintoa pois lähetemiseen on , niin ei se motivaatio ole varmasti joukkuetta kohti kohdallaan.....


japo
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Eihän tuo ole ensimmäinen kerta kesän aikana...huhut ovat nimittäin kertoneet että Ton olisi jo aiemmin sopinut siirrosta toiseen joukkueeseen mutta JyP olisi sittemmin torjunut siirron (=korvaus liian pieni).....
Mutta ehkä tämä on sitä tsekkiläistä mentaliteettia josta me espoolaisetkin nautimme ensi kaudella viiden pelaajan voimin...:D
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei nyt vielä paineta paniikkinappulaa. Luettuani juttua tarkemmin, paljastuu sieltä, että neuvoteltu kyllä on, mutta vuosi on JYP:n kanssa jäljellä sopimusta. Sehän on taas ihan normaalia, että sopimuksen jälkeen katsotaan kaikki vaihtoehdot, eikä kaiketi keskustelua voida kieltää sopimuksen voimassaollessakaan. Mitäs tässä siis loppujen lopuksi on niin ihmeellistä? Pelaajia tulee ja pelaajia menee, ei Ton ole missään väittänytkään, että hän sitoutuisi ikuisesti Jyppiin, vaikka saisi muualta paremman diilin. Odotellaan rauhassa, mitä tuleman pitää. Itse luulen, että pöly laskeutuu ja Ton tekee JYP:ssä ensi kaudella jumalattoman määrän maaleja, voin toki olla väärässäkin.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
En nyt kuitenkaan pidä ihan normaalina, että joukkueen (viimevuotisen, tämänvuotisesta on paha sanoa) tähtipelaaja kertoo julkisesti haastattelussa halunneensa siirtyä ja että siirron piti olla varma. Saattaapi näkyä motivaatiossa pelata, jos seura ei ole päästänyt menemään. NHL:n ollessa kyseessä tuon vielä ymmärtäisi, mutta kun ei ole kyse edes siitä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mikäköhän näillä tshekeillä oikein on, että mieli muuttuu joka toinen kuukausi (vrt.Bednar). Ton teki vuodenvaihteessa vuoden jatkosopimuksen ja tammikuussa Keskisuomalaisessa mies oli oikein iloinen jäämisestään JYP:iin. Ja nyt tämmöstä juttua.
Nojaa, yksi syy voi olla se, että joulukuussa Tonin tehdessä jatkosopimuksen, oli JYP:llä haavissaan herra nimeltä Kamil Piros. Joten ehkä se saattoi vaikuttaa "Tonon" ratkaisuun. Piroksen karattua rapakon taakse, myös Toninkin lähtöhalut lisääntyivät.
Who knows?
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siinä Keskisuomalaisen jutussahan mainittiin että Tonon tarkoituksena oli palata takaisin Tshekkeihin edellisen sopimuksen päättymisen jälkeen. JYP sai kuitenkin miehen vielä jäämään.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Samaa kauraa

Taas sama homma kuin viime vuonna. Viime vuonna kun Jypistä kävi joukkopako (Luoma, Ojanen, Bednar, Zupancic, Jämsen, Koskinen, Satosaari Koivunen jne) marssi Petr Ton silloinkin Jypin toimistoon ja ilmoitti että haluaisi sopimuksensa toisen vuoden purettavan. Jypin joukkueenjohdon kanta asiaan oli että "nimi on paperissa, joten miehen on pelattava 56 ottelua ja mahdolliset play-ffit päälle." Tällöin Jypin perässä oli nimenomaan Lukko ja Vasili Tihunov.

No, mitenkäs Tonon peli muuttui kun ei saanutkaan haluamaansa siirtoa? Pelasiko Ton elämänsä huonoimman kauden? Vastaus lienee että ei ----> 52 pistettä ( 21+31).


Ihan vaan niinkun vertailun vuoksi....
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti DAF
En nyt kuitenkaan pidä ihan normaalina, että joukkueen (viimevuotisen, tämänvuotisesta on paha sanoa) tähtipelaaja kertoo julkisesti haastattelussa halunneensa siirtyä ja että siirron piti olla varma. Saattaapi näkyä motivaatiossa pelata, jos seura ei ole päästänyt menemään. NHL:n ollessa kyseessä tuon vielä ymmärtäisi, mutta kun ei ole kyse edes siitä.

No, eihän tällainen soppa tietenkään ole omiaan lisäämään luottamusta sen enempää Jyppiin kuin Toninkaan, joten olisi saanut jäädä syntymättä. Ennen kuin lähden spekuloimaan enemmän asiasta, haluaisin kyllä kernaasti kuulla niin JYP:n kuin Tonin itsensäkin kertoman version tapahtuneesta.

Mutta sanopas DAF, miten tämä nyt vaikuttaisi Tonin motivaatioon, kun ei keväällä -00 Bednarinkaan vaisuhko esiintyminen verrattuna syksyyn ollut mielestäsi kiinni motivaatio-ongelmista...? Jos syksyllä näyttää siltä, että Tonin peli ei kulje, eikö loogisena syynä voida pitää sitä, että mies otetaan vastustajan toimesta niin tarkasti...? Hmm...
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Kyllä nyt taas koetellaan.. Hassisen, Saarisen ja Holtarin pitäisi tulla nyt suoraan julkisuuteen ja kertoa kuinka asia todellisuudessa on. Hiljaisuus ei ainakaan vähennä huhuja. Jos tuo artikkeli pitää todellakin paikkaansa, niin Jypilla on taas todella hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen.. Ja jos siirto tapahtuu oikeasti, niin kausi on sitä myöten paketissa. Ne vähäiset uskottavuuden rippeet mitä Jypillä on ollut jäljellä, ropisevat samantien viemäriin. No, ei pidä vielä masentua, koska tuo lehtijuttuhan ei ole vielä mikään fakta. Muutenkin edellä on tullut hyviä pointteja mm. Sergei_K:n ja muiden toimesta, joten eikähän odotella ihan rauhassa tilanteen kehittymistä. Ei tämä kuitenkaan seuran imagoa nosta tai paranna joukkueen keskittymistä ensi kautta ajatellen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jep, täysin samaa mieltä. Eli nyt Hassinen, Holtari, Ton ja Saarinen tai ainakin joku noista julkisuuteen kertomaan todellinen tilanne. Nämä ovat huhuja ja kenelläkään ei ole tarjota mitään faktaa, vai onko? Mikäli joukkueen tähtipelaajan ympärillä liikkuu tälläisiä huhuja, se vaikuttaa aivan varmasti negatiivisesti ensi kauden markkinointiin jne. Jos Hippoksella halutaan katsojia ensi kaudella, täällä on oltava jotain mitä yleisö tulee katsomaan eli tähtipelaajia. Ton on JYP:ssä juuri sellainen, muita ei tällä hetkellä ole, ensi kausi voi tuoda sellaisia (Angel Nikolov?).
Ja mikäli Ton kaupataan, minua ei ensi kaudella näy Hippoksella. Piste. JYP:n johdon uskottavuus menisi siinä lopullisesti. Ainakin minun silmissäni.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Minä olen asiasta sitä mieltä, että jos mies haluaa lähteä, niin menköön ja kunnon rahat svea-mamman pojilta Jypille. Ei ketään tarvitse pitää Jypissä vasten tahtoaan ja elämä varmasti jatkuu ilman Toniakin.
 

Kapo

Jäsen
Kirjoitteli Sergei Krivokrasov:
En ymmärrä mihin perustuu väitteet Bluesin takalinjojen ylivoimaisuudesta. Kieltämättä Vykoukal yksinäänkin nostaa tasoa aika monta pykälää, mutta Arto Laatikaisen jälkeen ei tule ketään oikeastaan mieleen. Toki Jermu Pistolla taisi olla takanaan aika heikko kausi. Bluesin takalinjat rankkaisin ehdottomasti Jypin taakse.

Pikku vertailu:
JYP: Nikolov, Cech: ainakin asteittaisia kysymysmerkkejä
Poikolainen: hyvä pakki, kukaan selväjärkinen ei kiellä
Glad: peruspeliä, korkeintaan keskitasoa
Virolainen, Loikala ja Siltavirta: junnut/ynnämuut

Blues: Vyko: SM-liigan paras pakki
Laatikainen: maajoukkueessakin jo kokeillut vaikka nuori
Pisto: samoin pelaillut maajoukkueessa, alla huono kausi.
Gustaffsson: Maajoukkuekokeilija hänkin. Alla intin ja polvivamman sotkema kausi. Suuret odotukset ensi kaudelle.
Määttä: erittäin lupaava nuori pakki. pelasi jo viime kaudella hyvin. Kuten Lada ja Gusse, nyt vuoden vanhempi ja kokeneempi.
Hedberg: outolintu, pieni kuin mikä, mutta melko hyvä kiekon kanssa.
Viitanen: Suurlupaus, ei kokemusta kovista peleista
Kuusisto:junnu, pieni, luultavasti turha
Virtanen: ynnämuut
Johtopäätös(my dear Watson): Blues: Vyko, kolme maajoukkueessa esiintynyttä ja pari huippulupausta +ynnämuut
JYP: kaksi kysymysmerkkiä, Poikolainen, yksi keskitaso +ynnämuut.
Puolustus JYPillä SM-liigan parempaa keskitasoa vai?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös