Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Mestis-joukkueiden voimasuhteet kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Linnankundi, 12.05.2017 klo 08.56.

 1. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Lainaus:
  .

  Kyllähän se vaan on IPK pakisto parempi kuin viime vuonna. Galin on kovemmassa kunnossa kuin edellisellä kaudella ja hasardi Pälveen tilalle saatiin Koponen Kalpasta. Kapteeni Huttunen on tervehtynyt ja on elämänsä kunnossa, se tulee näkymään taululla. Iiro Sulin saatiin peruspakiksi ja Saku Kinnunen on Kalpan mukana vetänyt rajun kesän eli paremmalle näyttää. Korhonen oli hieno löytö alakertaan myös, jalat liikkuu kuten myös kiekko. Autio maalissa on olllut itse varmuus jos vertaa Leskiseen viimekaudella. Vaihtuvuutta on ollut kuitenkin parin kentän verran hyökkäykseenkin ja viime kauden vapaamatkustajille ei ole paikkoja annettu. Reenipeleissä ei olla jalalla hävitty kellekkään kun taas vuosi sitten oltiin liikkeessä kaikkia perässä.
  Täällä lähdetään luottavaisin mielin kauteen, kaikki muu kuin play-off paikka on pettymys.
   
 2. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Muista ne tiedä, mutta veikkaan, että EU ei pelaa kautta loppuun
  1) ollenkaan
  X) samalla omistajapohjalla
  2) ei edes aloita kautta

  Kaikkien kerroin on 0,9. Otan vastaan vetoja, joissa minimipanos on 10 €. Palautusprosentti on hieman Veikkauksen vastaavaa korkeampi...
   
 3. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kokeillaan tämmösellä
  1. TUTO
  2. K-Vantaa
  3. SaPko
  4. EU
  5. Hermes
  6. KeuPa
  7. Jokipo
  8. LeKi
  ----------------
  9. Ketterä
  10. RoKi
  ----------------
  11. Peliitat
  12. IPK

  Nautitaan hei tiukasta kaudesta !!!
   
 4. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Mäkin ennustan, että EUn kausi loppuu kesken monitoimimiehen itkupotkuraivareihin.
   
 5. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Loyals
  1. TUTO
  2. K-Vantaa
  3. Sapko
  4. Hermes
  5. Keupa
  6. Jokipojat
  7. Leki
  8. Ketterä
  9. Peliitat
  10. Roki
  11. IPK
  -------
  12. Espoo United - ei näe kevättä sarjassa
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Jotenkin jo mielenkiinto alhaalla, kun niin helppo ennustaa runkosarjan järjestys.

  1. TuTo
  2. SaPKo
  3. EU - voittaa hopeaa ja jättää hakemuksen Liigaan.
  4. K-Vantaa
  5. Hermes
  6. Keupa
  7. Jokipojat
  8. Ketterä
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  9. Peliitat
  10. Roki
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  11. Leki - Kauden jälkeen tämä roska pyyhkäistään pöydältä roskiin.
  12. IPK
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Tänään tämä homma taas alkaa. Sanoisin voimasuhteista, että jälleen ollaan tilanteessa jossa tullaan pelaamaan tasainen sarja. Onko yhtään sellaista joukkueparia jossa jompikumpi voittaisi kaikki keskinäiset pelit, en usko, mutta sen kausi näyttää. Joukkueet joissa on paljon lainapelaajia eivät tule kannua nostelemaan. On kuitenkin sen tasoinen sarja että suuresti vaihtuvalla joukkueella ei pärjää vaikka nimet olisivat "kovia"
   
 8. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  1. TuTo (tasainen, tulivoimainen, tehokas)
  2. K-Vantaa (hyvä jatkuvuus edelliskaudesta)
  3. SaPKo (tätä piti miettiä pitkään, pelkästään rosterin perusteella ehkä pykälä alaspäin)
  4. Jokipojat (melko tasapainonen rosteri, pakisto vielä turhan ohut)
  5. KeuPa HT (hyökkäys todella vahva, puolustus ei)
  6. Hermes (sentteriosastosta puuttuu pelintekotaitoa, vähän vasemmalla kädellä kootun näköinen joukkue)
  7. Ketterä (yllätysvalmis, sopivasti kokemusta ja nuoruuden intoa)
  8. IPK (tasainen joukkue, koviin tehoihin pystyvät pelaajat puuttuvat)
  9. RoKi (sama tilanne kuin IPK:lla)
  10. Peliitat (puolustus näyttää kiekollisesti melkoisen vaisulta)
  -----------
  11. LeKi (kuka tekee maalit?)
  EU, dnf (kaikki farssin ainekset tarjolla)
   
 9. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Sen verran jo sanon, että lupaamani Mestis ranking ei kerkeä valmistumaan sarja-avaukseen mennessä, kun joku idiootti päätti PCnsä saada huoltoon ja tabletilla taikka puhelimella en ala säätämään. Kunhan saan koneeni takaisin huollosta niin lasken tarvittavat laskut loppuun ja julkaisen sen. Voi mennä parikin viikkoa, kun ensi viikolla on työmaalla kiirettä muotin teossa ja siitä seuraavalle viikolle on suunniteltu valua.

  Ennustan loppusijoitukset. Runkosarjasijoitus suluissa.

  1. SaPKo (4.)
  Runko on säilynyt samana ja mestaruuskrapulaa ei tunneta. Tottakai hieman myös pitää kotiin päin vetää, koska ilman toivoa ei oltaisi elinkautisvankeja.

  2. TuTo (2.)
  Cupin finaalissa jo näytti hallitsevalle mestarille kuinka pelejä voitetaan. Ilman värilaseja olisi ykkönen. Elomo saa huonon alkukauden jälkeen kenkää.

  3. EU (1.)
  Kaikesta huolimatta kausi saadaan kunnialla päätökseen ja pronssiottelusta saadaan mitalli.

  4. Hermes (3.)
  Sammalmaa pelatessaan koko kauden saa aikaan sen luokan hurmoksen, jota ei ole pohjanmaalla hetkeen nähty.

  5. Ketterä (5.)
  Sarjanousija yllättää lähes kaikki päästessään pudotuspeleihin. Playoffeissa kiihkeä paikallisvääntö jossa nähdään GAME 7 ja huipentuu Talvisalo Gardenin hornankattilassa jatkoerään. Henttonen iskee voittomaalin kumminkin ajassa 97.43 ja Ketterälle jää käteen vain luu.

  6. Jokipojat (6.)
  Hieman hajuton, mauton ja väritön runkosarja tuo playoff paikan ja lauluun ekalla kierroksella

  7. IPK (7.)
  Jasi saa joukkueen pelaamaan vittumaista lätkää ja etenkin kotikaukalossaan on todella ikävä joukkue. Yksi parhaista kotijoukkueista pisteillä katsottuna.

  8. KiVa (8.)
  Viime kauden finaali vaihtuu juuri ja juuri play offeihin pääsyyn ja siitä suoraan lauluun.

  9. KeuPa HT
  Viimeisen kierroksen pelissä johtaa otteluansa ennen kolmatta erää ja on menossa playoffeihin, mutta sulaminen ja tappio tiputtaa pisteellä jatkosta.

  10. Peliitat
  Ei vain riitä 200 tehdyn maalin tavoittelu.

  11. RoKi
  Valitettavasti kaamosajan tappioputki tiputtaa taas kerran RoKin play off junan kyydistä.

  12. LeKi
  Tapparan ja Ilveksen avut loppuvat kuin seinään. Pirkanmaalla nähdään huikea karsintasarja LeKin ja Pyryn kesken.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Tehdäänpäs vielä oma syväanalyysi juuri ennen otteluiden alkua. Olen jo aiemmin tehnyt, mutta nyt rosterit ovat valmiita, joten helpompi tehdä.

  1. TUTO Hockey - Hyökkäys ja maalivahtiosasto on liigan parhaita, eikä puolustuskaan häviä monellekkaan joukkueelle. Rahaa on ostaa kesken kauden vahvistuksia. Olen aika varma että TUTO voittaa runkosarjan, mutta kannua ei nähdä tälläkään kaudella Turussa kummankaan joukkueen toimesta.

  2. Kiekko-Vantaa - Taas sopivasti kaikkea, hyökkäys on todella kova (tiedä vaikka Leinosen sainaisivat vielä). Maalivahtiosasto on laajuudeltaan paras, mutta kun siellä vain yksi kerrallaan pelaa, niin toisena minun listalla, kuitenkin monta hyvää kassaria on kyllä K-Vlla. Puolustus on vähiten paras näistä kolmesta osa-alueesta, mutta sekään ei häviä liian monelle joukkueelle. Valmentaja on myös erittäin mielenkiintoinen.

  3. SaPKo - Meinasin laittaa SaPKon ensiksi toiseksi, mutta kesällä K-Vantaa on kehittynyt paremmin kuin SaPKo joten sillä eron he ovat toisia. Kertoo viime kauden mestaruusjoukkueen tasosta jotain, kun 4 tärkeää pelaaja jättää seuran ja silti ovat kolmansia. Puolustus on paperilla kova, mutta sitten tuleekin se kysymys: Kohtaako ne kemiat koskaan? Entä kuinka pitkään 7.pakki jaksaa katsoa menoa, kun muissa joukkueissa pääsisi pelaamaan TOP-6 roolia säännöllisesti paitsi SaPKossa (vaikka sielläkin oltaisiin luvattu hyvää peliaikaa)? Hyökkäys on heikompi kuin viime vuonna, enkä usko että SaPKo on tällä kaudella enää se joukkue joka myllyttää neljää heikointa joukkuetta vastaan aina kuusi maalia.

  4. Espoo United - Vaikeat ajat eivät voi olla heijastumatta itse joukkueeseen. En usko että EU luovuttaa kautta kesken, toiseen niin suureen nöyryytykseen ei ole vaan Espoossa varaa, ja sen eteen tullaan tekemään kaikkensa. Puolustuksessa on tehopisteitä ja kovuutta löytyy juuri sopivasti. Hyökkäyksestä on paha sanoa juuta tai jaata, yksi kovimmista se on mutta kuinka kova se sitten on? Mika Norja ei herätä minussa luottamusta normaalisti, mutta uskoisin hänen Mestiksessä selviytyvän aika kivasti.

  5. Hermes - Ajattelin vielä vähänaikaan sitten Hermeksen olevan tämän kauden floppi, enkä itseasiassa ole vieläkään täysin luopunut siitä ajatuksesta, mutta nimet puhuu puolestaan, ja olisi täysin järjetöntä heittää noin vahvaa porukkaa ulos pudotuspeleistä. Sammalmaa-Mattila akseli kannattaa pahoinakin päivinä.

  6. KeuPa HT - Mestiksen toiseksi paras hyökkäys vaikka kiekkoraamattu jatkoaika.com väittääkin muuta. Kysymys onkin se, että kuinka pitkään se on kovin ennenkuin Lukko ja JYP kerää omansa pois? Noh, en usko että kerää, mutta jos keräisi niin voisi KeuPalla olla aika vaikeaa. Tuollaisenaan KeuPan pelit voi olla yksiä mielenkiintoisimmista kun maaleja tulee kumpaakin päähän minkä kerkiää.

  7. Jokipojat - Liian HMV joukkue ollakseen korkeammalla. Jokaiselta osa-alueelta löytyy yksi loistava pelaaja Niemi-Bourgeois-Rajamäki. No on niitä muitakin, mutta nähdäkseni joukkue nojaa liikaa heidän onnistumisiin, ja jos he eivät onnistu, se näkyy koko joukkueessa. Kuitenkin rutiini niin vahva, että playoffeihin mennään vaikka kontaten.

  8. IPK - Vedetään hieman kotiinpäin, mutta niinhän se pitääkin. Hyökkäys on yhtä kärkinimeä vaille tarpeeksi riittävä pudotuspeleihin (ja se kärkinimi tullaan hommaamaan ennemmin tai myöhemmin). Puolustus on todella kova täysin ehjänä, mutta aina sieltä joku lähtee, jolloin jotkut jätkät saattaa tulla hieman ylipeluutetuiksi. Valmennus on Mestiksen kärkipäätä JaSin voimin, ja tätä säestää sarjan paras kotiyleisö. Helppoja pisteitä ei Iisalmesta lähde, mutta trendinä on ollut taas heikot esitykset vieraissa. Vahvistuksia tullaan tekemään tarvittaessa, se on selvä asia, kaikki rahat ei ole tuossa joukkueessa vielä.

  9. RoKi - Aika samantasoinen kuin IPK, mutta jotain puuttuu. Ehkä se on se A.J Fossen. Jotenkin RoKista ei paista se koko lapin joukkue, joka siitä ehkä puuttuu. Mutta liian tasapaksu rosteri ollakseen pudotuspelijoukkue kuitenkaan. Toki jollain hullulla läpimurtopelaajalla pudotuspelipaikka ei ole täysin utopiaa.

  10. Ketterä - Joukkueen kokemattomuutta on tämä sija puhtaasti, tulee kärsimään samasta ongelmasta kuin IPK, eli palkintosopimukset. Toki Ketterällä tämä ei ole yhtä raju kuin IPKlla mutta ei se voi olla näkymättä. Moni puhuu juniorijoukkueen innokkuudesta, mutta minä puhuisin ennemmin kokemattomuudesta nimenomaan joukkueena, enkä puhu nyt siis pelaajista. Ei vaan riitä.

  11. LeKi - Lainat nostavat pohjalta pois, mutta lainojen lähtö pitää heidät tällä sijalla. En halua edes kirjoittaa LeKistä enempää. Pyry voi tulla täyttämään Tampereen kiintiöjoukkueen paikkaa ensi kaudesta lähtien.

  12. Peliitat - Voisin käyttää termiä, että nyt on viety kyllä tuhkatkin pesästä. Kaikki lähti, mitään ei jäänyt. Peliitoilla ei ole ketään kuka voisi nostaa tätä joukkuetta pois karsinnoista. Jumbosijaa en kirkossa kuuluta, mutta pudotuspeleihin on ainakin liian pitkämatka. Melkein yhtä pitkä matka kuin Heinolasta Rovaniemelle. Peliitat toki säilyy sarjassa, joten harmi JHTlle.

  ps. RoKin Heikkinen, Huttusella on nimi muistissa.
   
 11. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPan hyökkäystä tulin suitsuttaneeksi edellisellä sivulla, lisätiedot voi kysyä Kokkolan Hermekseltä.
   
 12. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Mitään KeuPalta pois ottamatta mutta ei maalitahti ainakaan hiljene jos muutki puolustaa tuolla tavalla, tai jos liike yleensäkkään näyttää lähellekkään tuolta.

  No nyt on taas ohi Hermeksen perinteinen kaudenavaus takana, saas nähä kuinka pitkällä tappioputkella tällä kaudella alotetaan...
   
 13. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Uskon että keupa painaa eniten häkkejä sarjassa tällä kaudella.
   
 14. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Ainakin näin alkukaudella on painanut älytöntä tahtia. Saas nähdä kauanko lentokeli kestää?