Maalivahdit

  • 1 299 274
  • 5 812

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Maalivahdeista kun ketjussa puhutaan, niin tällä hetkellä mielenkiintoisin henkilö on Jani Nieminen. Aikamoisen sankaritarina ensi sivuja on tässä luettu viimeiset viisi ottelua. Ihan jännittää mihin tämä tarina jatkuu.

Nieminen on kyllä pelannut vasta kolme kokonaista ja tän päivän matsista sen lopun. Tossa välissähän Janne kävi maalissa alkuviikosta. Mutta joo, hyvältähän tämä näyttää, taas nollapeli vaikkei nyt kovin kauan ehtinyt maalissa olla. Toivotaan, että ykkösmolari nyt viimeistään ois löydetty. Murraykin pelaa paljon paremmin kun ei ole vittuuntunut. Ja sitä se näyttää olevan joka sekunti kun Janne on maalissa.

Tää nousu nyt tietenkin teki hiton hyvää koko jengin itseluottamukselle, mutta nollan pitäminen ja radion kautta kuunneltuna muutama iso koppi kohottavat erityisesti Janin itseluottamusta, joka kyllä vaikuttaa olevan korkealla jo valmiiksi. Helvetin hienosti tsempattu, tästä on hyvä jatkaa!
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Nieminen on kyllä pelannut vasta kolme kokonaista ja tän päivän matsista sen lopun. Tossa välissähän Janne kävi maalissa alkuviikosta. Mutta joo, hyvältähän tämä näyttää, taas nollapeli vaikkei nyt kovin kauan ehtinyt maalissa olla. Toivotaan, että ykkösmolari nyt viimeistään ois löydetty.

Tiedän, mutta jos vuosien kuluttua vielä haluamme lämmöllä muistaa tätä tarinaa, niin siihen kuuluu myös isona osana Baxterin peluutus ja Jannen selkävaivat (vaimitkäneoli).

Mutta niin kuin sanoin, ensimmäinen kappalekin on vielä kesken. Voi hyvin olla, että tarina loppuu selkäsaunaan Bluesia vastaan ja Niemisen 85.5 torjuntaprosenttiin, silloin sitä ei kauden loputtua muistele enää kukaan.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Jees, pakko se on myöntää, että ihan väärässä olin kun toivoin Lunkkaa maaliin tähän peliin. Ensimmäinen ja neljäs kauheita hörppyjä, sellaisia ei playoffeissa vain yksinkertaisesti saa tulla.

Nieminen pelaa tästä eteenpäin kauden loppuun, ainoa paikka missä Lunkkaa voi edes ajatella on joku 0-3 tai 1-3 tappioasema jossain (toivottavasti) tulevassa sarjassa. Tietysti toivotaan, ettei sellaista paikkaa tule.

Nieminen oli kyllä ihan vakuuttava tänään jatkoajalla, 2-3 pelastusta. Voi kun kerrankin meille kävisi sellainen unelma-tähdenlento kauden tärkeimmässä vaiheessa.
 

-Icey-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburg Penguins, NY Rangers
Kaiken järjeen mukaan Jannen pelit IFK:n paidassa pitäisi olla nyt nähty. Oli syynä tämän päivän otteisiin sitten selkä tai mikä tahansa, niin fakta on se että 2 neljästä maalista meni täysin jannen piikkin. Sekä ensimmäinen että viimeinen. Kaksi siitä välistä olikin sitten enemmän tai vähemmän puolustuksen virheitä ja epäonnea.
Siltikään sunnuntaina ja varsinkaan sen jälkeen tulevissa peleissä pelaavasta maalivahdista ei voi olla täysin varma. Sen varmisti tänään Baxterin lausunnot lehdistötilaisuudesssa. Paul otti tosiaan Jannen imuroinnit omaan piikkiinsä kun oli laittanut tämän maaliin ja kehui Jannen taistelijan luonnetta!!!!! Voi jeesus mitä touhua...
Nyt olisi kaikki panokset laitettava Niemiseen. Huonommaksi tilanne ei voi enää mennä kuin mitä se oli tänään Jannen kanssa. Yksi asia mikä on varma on se, että nyt meillä todella itseluottamusta uhkuva maalivahti, sen näkivät kaikki jotka olivat hallissa vielä silloin kun Jani luisteli fanikatsomon eteen pelin jälkeen tuulettaen kuin mestaruuden voittaneena! Ja tämän voitetun ottelun ja 0 päästettyä maalia Baxter saattaa palkita laittamalla Jannen jälleen maaliin!
Mahtaa olla outo tilanne Niemiselle, vaikka pelaisi kuinka hyvin, ei voi olla varma paikastaan.. Mutta minkäs teet, näillä mennään!
Yksi asia mikä kannattaa myös panna merkille on joukkuuen halu pelata Niemiselle ja joukkueen halu pelata Lundellille. Siinä on ero kuin yöllä ja päivällä. Tässä vain yksi syy lisää miksi Janin pitäisi pelata ja Jannen ei. Jos Allu vielä kuntoutuu, tiputtaisin luultavasti Jannen kokonaan pois kokoonapanosta! Mutta katsotaan miten käy...
 

sovhoosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paul otti tosiaan Jannen imuroinnit omaan piikkiinsä kun oli laittanut tämän maaliin ja kehui Jannen taistelijan luonnetta!!!!! Voi jeesus mitä touhua...

Ihan järkevää sanoa noin. Janne on herkkäsieluinen mies ja Baxterin mahdollinen mollaus olisi vienyt häneltä itseluottamuksen viimeisetkin rippeet. Jos Nieminen vielä romahtaa, niin Janne saattaa vielä pelata näissä geimeissä, joskaan se ei tämän illan perusteella ole kovinkaan suotavaa.
 

strava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Janne pelasi hyvin tänään. Ei imuroinut kuin pari kolme. Jani ei pystynyt kuin kahdeksaan torjuntaan. Jannella jatketaan.
Isä Paul
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Lundell ei ole voittavan joukkueen ykkösmaalivahti, niin on sanottu monta kertaa ja sanon itsekin vielä. Ensi kaudelle tarvitaan ehdottomasti joku kovan tason kaappaus (tyyliin Markkanen) jos meinataan pärjätä.

Tulipa muuten tuosta ensimmäisestä hörppäyksestä mieleen kaukaisesti, kun olin katsomassa Oulussa kutakuinkin kymmenen vuotta sitten ratkaisevaa liigakarsintaottelua Kärpät - TUTO. Tuolloin Kärppien maalilla pelasi, kukas muukaan kuin Lundell ja pelihän ratkesi TUTO:n maaliin noin puolesta kentästä Jannen odottaessa rännikiekkoa maalin takana.. Mikähän siinä on, että mies tuntuu romahtavan aina ratkaisevissa peleissä vaikka näennäisesti hyvin runkosarjassa pelaisikin? Kyse ei voi enää olla huonosta onnesta. Jännitys?
 

-Icey-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburg Penguins, NY Rangers
Ihan järkevää sanoa noin. Janne on herkkäsieluinen mies ja Baxterin mahdollinen mollaus olisi vienyt häneltä itseluottamuksen viimeisetkin rippeet. Jos Nieminen vielä romahtaa, niin Janne saattaa vielä pelata näissä geimeissä, joskaan se ei tämän illan perusteella ole kovinkaan suotavaa.

Joo, totta tämäkin ja lähinnä kohdistinkin (tosin hieman epäselvästi) tuon kritiikin siihen, että Baxterin lausunnoista tuli ainakin itselleni sellainen kuva, ettei Nieminen hänen silmissään ole vieläkään ykkösvahti, vaan että Janne pelaa jos vaan haluaa ja suinkin pystyy. Tämäkin on tietysti kärjistys, mutta silti. Mielestäni nyt olisi ollut paikka kehua Niemistä ja kohentaa hänen itseluottamustaan. Mutta kuten mainitsit, Jannen itseluottamuksen alentaminen ei olisi ollut kenenkään edun mukaista.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Hattu!...lepo... HATTU! Päästä! Vittu mä sanon nyt jurripäissäni, että otan hatun pois omasta knuburasta. Mä puhkun tässä luultavasti samanlaista ylpeyttä, jota sinä tunnet pukiessasi sen punaisen petopaidan päällesi. Ihan sama, vaikka pelaisit kuin normi-junnuveskari miestenpeleissä loput pelit, mutta jo nyt olet osoittanut A)tappajanhermosi ja B)joukkue syttyy taistelemaan edessäsi. Jumalauta Jani Nieminen!

EDIT:Uskomaton nousu koko joukkueelta. HYVÄ JÄTKÄT!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni nyt olisi ollut paikka kehua Niemistä ja kohentaa hänen itseluottamustaan.

Eiköhän Nieminen saa muilta pelaajilta ihan riittämiin kehuja, ja itseluottamuksessa ei näytä nytkään olevan kauheasti puutteita ainakaan otteiden perusteella. Toki rauhoittaisi vielä entisestään mieltä, jos saisi valmentajan luottamuksen täysin taakseen, eikä tarvitsisi miettiä, aloitanko seuraavan pelin laatikossa vai luukkuvahtina.

Vaikka mistäpä tuosta Pauliinasta ikinä tietää. Onhan se voinut sanoakin Janille pelin jälkeen, että saat jatkaa Turussa sunnuntaina. Jannekin voisi osoittaa sen verran suoraselkäisyyttä, että jäisi suosiolla vaihtoon, jos selkä on vähänkin klesana, ja antaisi Niemisen pelata. Varmasti Janne toivoo pääsevänsä vielä hyvittämään tämäniltaisen katastrofin, mutta puolikuntoisena se ei tule onnistumaan, joten parantelisi itsensä ensin kuntoon ja tsemppaisi nuorta haastajaa kaikin voimin.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
On tää meidän joukkue poikkeuksellinen, hyvässä ja pahassa.

Miten NORMAALIjoukkueessa saat peliaikaa, jos olet maalivahti?

Voittamalla pelejä?

3 putkeen? -Ei riitä IFK:ssa!

Entä, jos niistä yksi olis vaikka nollapeli? -Ei riitä, IFK:ssa, sorry!

Jos olet parempi kuin se edellinen ykkönen... Viitisen matsia, yhtä lukuunottamatta tappioita "ykköselle", yhdessä "ykkönen" on vaihdettu pois kesken matsia... Ei riitä meillä... sorry!

Väärä sukunimi? Väärä syntymävuosi?

MILLÄ MEIDÄN JOUKKUEESSA PÄÄSEE YKKÖSVESKARIN PAIKALLE?!!!

Ainakin peliesityksillä on siihen lähinnä käänteinen vaikutus!!!
 

#76

Jäsen
Sen verran usein on tullut vuosien aikana nähtyä Jannen pelaavan loistavastikin, että olisi toivonut parempaa päätöstä HIFK-uralle. Oletan/toivon Niemisen pelaavan tästä eteenpäin ja Jannen jäävän ilman sopimusta ensi kaudeksi. Voi jäädä Janne kokonaan ilman liigasopparia ensi kaudelle, mutta nämä kansallisen keskitason veteraanit tuppaavat tupsahtamaan jostain yleensä taas pintaan vaikka sitten kesken kauden.

AA jää pahaan rakoon, kun ensi kaudeksi tarvitaan oikeasti liigan top3-veskari ykköseksi ja Nieminen on pelaamassa itseään kakkoseksi.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Yksi asia mikä kannattaa myös panna merkille on joukkuuen halu pelata Niemiselle ja joukkueen halu pelata Lundellille. Siinä on ero kuin yöllä ja päivällä. Tässä vain yksi syy lisää miksi Janin pitäisi pelata ja Jannen ei.
Faktaa. Niemisen vaikutus joukkueeseen oli ennalta arvattavissa ensimmäiseen peliin, josta tuloksena oli kuin olikin nollat Lukkoa vastaan. Ei ollut ensimmäinen kerta pelin historiassa kun puskista nousee nuori maalivahti täpärään paikkaan ja yllättää.

Tuollainen asetelma jo itsessään tsemppaa joukkuetta helpottamaan uuden vahdin urakkaa. Kun nuori tulokas sitten yllättää ja onnistuu, positiivinen efekti voi jatkua pitkälle eteenpäin. Joukkue jatkaa "maalivahdille pelaamista" ja tuore vahti saa itseluottamusta. Baxter ei mitenkään voi olla niin pihalla ettei näe tätä.

Sille Baxter ei mahda mitään että voi joutua laittamaan Jannen jatkossa avaukseen. Vaihtoehtoja ei ihan hirveästi ole jos Nieminen ei pystyisi pelaamaan jostain syystä. On ihan oleellista että Lundell keikkuu mukana ja ehkä pelaakin välillä jos pudotuspelejä on tarkoitus jatkaa. Ensi kausi on sitten kokonaan toinen asia.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Monta vuotta nauroin IFK-kavereilleni jotka hehkuttivat Lundellia yhtenä maan parhaimpana veskarina. Tämä oli jotain mitä ei ikinä pystynyt ymmärtämään. Uskomattomat värilasit pakko olla päässä että näin voi sanoa. Nyt lähinnä säälittää eikä naurata.

Mutta asiaan. Kenessäköhän vika on, Baxterissa vai Längeissä? Baxter oli ottelun jälkeen Nelosen mukaan sanonut että luuli Lundellin selän olevan täydessä kunnossa. Oliko kysynyt Lundelliltä ollenkaan? Onko Lundell niin vässykkä että ei voi sanoa selän olevan paskana? Muiden puheiden mukaan tässä pitäisi olla joku sympaattisuuden perikuva joten ei kai Lundell jättänyt kertomatta vaivoistaan että pääsisi pelaamaan? Näin ei voi olla, koska kai nyt jannu tietää itsekin minkä tason veskarista on kyse, ja jos selkä on paskana, niin miksi mennä nöyryyttämään itseään? Olisi varmaan ollut vitun hyvä fiilis kopissa jälkeen päin jos kuokkaan olisi tullut. En minä ainakaan sinne tärkeässä paikassa menisi imemään (kiekkoja siis) jos on paskana. Ihan X-Files meininkiä, ei voi ymmärtää.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Lainataan nyt kiben viestiä vaikka aika montaa voisi lainata:

Voi vittu!!! Vitun Lundell!! Kyllä vituttaa ja rankasti! TPS joka on ihan paska on viemäs peliä 1-4 ei vittu!!! Toivottavasti ajavat ees jonkun kylmäks...

Ihan oikeesti nyt jumalauta valot päälle!!

Jos yhtään katsoitte / katsotte Lunkan liikkumista tuolla maalin edessä niin jätkällä taipuu niskasta alaspäin laskettuna tasan polvet => se iso kysymys kuuluu, kuinka helvetissä Baxter voi laittaa maaliin selästään tuollaisessa kunnossa olevan jätkän?

Noh, Nieminen pelasti osittain eilisen (tai siis Salak), mutta edelleen en usko kaverin vievän IFK:ta kovin pitkälle... Tai mistä sitä tietää?


edit; http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&id=7361

Että oikein artikkelikin tästä asiasta => äkkivilkaisulla täyttänee erinäisten loukkausten tai ainakin hyvän journalistisen tavan vastaisen kirjoituksen tunnusmerkit...
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Mutta asiaan. Kenessäköhän vika on, Baxterissa vai Längeissä? Baxter oli ottelun jälkeen Nelosen mukaan sanonut että luuli Lundellin selän olevan täydessä kunnossa. Oliko kysynyt Lundelliltä ollenkaan? Onko Lundell niin vässykkä että ei voi sanoa selän olevan paskana? Muiden puheiden mukaan tässä pitäisi olla joku sympaattisuuden perikuva joten ei kai Lundell jättänyt kertomatta vaivoistaan että pääsisi pelaamaan? Näin ei voi olla, koska kai nyt jannu tietää itsekin minkä tason veskarista on kyse, ja jos selkä on paskana, niin miksi mennä nöyryyttämään itseään? Olisi varmaan ollut vitun hyvä fiilis kopissa jälkeen päin jos kuokkaan olisi tullut. En minä ainakaan sinne tärkeässä paikassa menisi imemään (kiekkoja siis) jos on paskana. Ihan X-Files meininkiä, ei voi ymmärtää.

Suht sanatarkasti Baxter sanoi, että Lundell ei ollut 100% kunnossa, mutta Janne on taistelija ja halusi itse pelata tämän pelin.

Tämä on suht helppo uskoa todeksi jo puhtaasti Jannen omista reaktioista penkityksen jälkeen. Mies puisteli päätään todella alakuloisen oloisena.

En minäkään Janne Lundellia maalilla enää halua nähdä, vaan Niemisen pitäisi hoitaa tämä sarja ja kevät loppuun saakka, mutta sen verran sympatiaa tunnen uskollista IFK:laista kohtaan, että olisin suonut mieluisamman lopetuksen petopaidoissa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Olisikohan nyt aika antaa Korhosen Lassen kokeilla maalilla?
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Että oikein artikkelikin tästä asiasta => äkkivilkaisulla täyttänee erinäisten loukkausten tai ainakin hyvän journalistisen tavan vastaisen kirjoituksen tunnusmerkit...

Kyseinen kolumni on tosiaan niin kaukana "hyvästä" journalismista kuin vain voi.

"Moni pelkäsi sitä etukäteen ja juuri se tapahtui, Jan Lundell petti jälleen kerran kovassa paikassa."

"Mutta ne tavat miten maalit syntyivät, ne olivat juuri niitä kuuluja lundellmaisia imaisuja."

"Miten on edes mahdollista että Lundell onnistui omien luistimiensa kautta imaisemaan Aki Uusikartanon nollakulmasta lähettämän vedon?"

Ja sokerina pohjalla:
"Se kertoo karua kieltään siitä, että HIFK:n joukkue ei luottanut Jan Lundelliin. Kaikilla pelaajilla oli muistissa ei vain tämän kauden hörppäykset kovissa peleissä, vaan myös edellisten kausien Lundellin henkiset romahdukset."

Just. IFK:n kaikki pelaajat, kuten Ustrnul, ajattelivat koko matsin vain Lundellin "henkisiä romahduksia" vuosien saatossa. Toi on kyllä suurinta skeidaa mitä olen pitkään aikaan lukenut. Selkävaivaisen Lunkan eilisen pelin kritisoinnin olisi voinut tehdä n. tuhannella eri tavalla, mutta kolumni oli kyllä kaikessa latteudessaan ja korniudessaan todellinen pohjanoteeraus.

Nopeasti on unohtunut se vaihe kaudesta, kun Janne torjui yksinään IFK:lle pisteitä. Runkosarjan loppu ja eilinen pudotuspeliavaus on ollut sitten pelkkää imurointia, mutta kyllä syy löytyy vähän lähempää kuin Jannen historiasta ja "henkisistä romahduksista", nimittäin selästä. Ei tarvitse olla mikään selvännäkijä tämän huomatakseen.

Anyway, Lunkasta on tuskin IFK:lle apuja enää tänä keväänä, ellei ihmeitä tapahdu. Nieminen on ollut jäätävä tähän mennessä, kevään menestys on täysin riippuvainen nyt siitä, että sama vire jatkuu jatkossakin. Bluesia ei paskalla veskarilla voi kaataa.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
En minäkään Janne Lundellia maalilla enää halua nähdä, vaan Niemisen pitäisi hoitaa tämä sarja ja kevät loppuun saakka, mutta sen verran sympatiaa tunnen uskollista IFK:laista kohtaan, että olisin suonut mieluisamman lopetuksen petopaidoissa.

Tässäpä minunkin ajatukseni Pärden näppiksen kautta...

Kyllä minun myötätunto Jannea kohtaan oli suuri, kun istui allapäin penkillä, vaikkakin kirosin miehen imaisua TPS:n ekassa ja neljännessä maalissa. Sanokaa vaan, että sääli on sairautta, mutta tälle herralle jos kelle olisin sen kannun ykkösmaalivahtina suonut... Toki kyllä se kakkosenakin kelpaa! ; )

Jani taas on ihqu! =) Suloinen junnu, joka ottaa kaiken irti onnistumisistaan. No eihän siitä varmastikaan ole kauan, kun junnu on itse katsomossa istunut ja riehunut (oletan)... ; ) Aivan mahtavat tuuletukset ja yleisön fiiliksen nostatukset matsin jälkeen! Kundi ei kuitenkaan vaikuta yhtään ylpeältä tai "leijalta", vaan päinvastoin. Jani Nieminen, se on Jani Nieminen (klap, klap)!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Bluesia ei paskalla veskarilla voi kaataa.

Eikä edes Tepsiä.

Muistuu mieleen eräs junnuaikojeni valmentaja, joka tsemppasi meitä erätauolla sanoen ampukaa aina kun voitte, niilläkin on huono maalivahti.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Tähäastisesta iso kiitos Jani Niemiselle. Todella toivon, että sama vire jatkuu, ja kaveri pääsee vielä pitkälle - luonnollisesti punapaidassa. Kaveri on hoitanut tonttinsa hyvin, ja saanut muutkin pelaajat tsemppaamaan esimerkillisellä tavalla.

Mutta se iso kysymys kuuluu, onko Nieminen oikeasti kylmäpäinen veska? Sitä emme vielä tiedä. Kuten tuolla otteluketjussa kirjoitinkin, viisaampia ollaan sitten, kun näemme Janin häviävän ensimmäisen kerran, ja pelaavan seuraavan ottelun.

Nyt on jo nähty, että jampan pää kestää tiukemmassakin paikassa, mutta entä sitten, jos on tappio alla? Onko muuten kukaan nähnyt Jania tuossa tilanteessa, vaikka sitten siellä Keravalla?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Janne pelasi hyvin tänään. Ei imuroinut kuin pari kolme. Jani ei pystynyt kuin kahdeksaan torjuntaan. Jannella jatketaan.
Isä Paul

Eiliseen matsiin sopii hyvin täällä jo puhkikulutettu fraasi: -Ei me Janneen hävitty.

Ei niin, mutta lähellä oli. Jos Nieminen ei aloita sunnuntaina, HIFKin pitäisi oikeasti antaa kenkää Baxterille, äijä on selvästi sokea ja/tai mielenterveysongelmainen.
 

scholl

Jäsen
Ei niin, mutta lähellä oli. Jos Nieminen ei aloita sunnuntaina, HIFKin pitäisi oikeasti antaa kenkää Baxterille, äijä on selvästi sokea ja/tai mielenterveysongelmainen.

Sakke antoi ymmärtää Nelosen urheiluaamussa, että Nieminen pelaa sunnuntaina. Yritti ensin kierrellä asiaa sanoen "päätämme siitä huomisaamuna", mutta sanoi kuitenkin "todennäköistä se on" ja myhäili päälle eli kyllä Nieminen pelaa.

btw, Ropponen oli erittäin fiksu siinä Urheiluaamussa.
Nyt Nybari hilloa jakoon ja Ropponen tekemään yhteistyötä myös IFK-veskareiden kanssa niin menestystä tulee
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Nyt on jo nähty, että jampan pää kestää tiukemmassakin paikassa, mutta entä sitten, jos on tappio alla? Onko muuten kukaan nähnyt Jania tuossa tilanteessa, vaikka sitten siellä Keravalla?

Niin,no, kestää ja kestää. Toisaalta kuitenkin ollaan oltu tilanteessa, esimerkiksi eilen, jossa Janin mennessä maalille, ei hänellä ollut mitään menetettävää.
Mielestäni siinä on iso ero, pelata tärkeä matsi alusta loppuun tai mennä kesken maalille selkeässä häviötilanteessa kun on nähnyt jo osan katsojista häipyneen kotiin..

En todellakaan dissaa miestä yhtään, mutta realisti jere#3 yrittää joskus vain miettiä järjellisesti näitä asioita joskus. Suurimman osan jere#3 elää tietysti tunteella, mutta joskus on pakko koittaa järkeillä. Ei me olla nähty vielä, että miten Jani toimii, kun paine on kova ja joukkue perseilee ja maalivahdin pitää pystyä kannattelemaan joukkuetta.

Kuten Azul, niin myös minä olisin halukas kuulemaan Janin pelejä aikaisemminkin nähneiltä, että miten kaveri on pelannut aikaisemmin.

Siitä olen samaa mieltä, melkein kaikkien kanssa, että Lunkalla me ei voida jatkaa, mutta kuka kakkoseksi?
Jani?
AA?
Tällähetkellä mielestäni molemmille pitäisi sorvata jatkopahvit.
Kumpi sitten avaa sen suuren ja mahtavan ykkösen edessä porttia ensikaudella, onkin pienin murheistamme tällähetkellä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös