Maalivahdit ja -valmennus 2013–2014

  • 94 659
  • 279

MasaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiaa Kiekko-Vantaa.
Muistutetaan vielä Lukon Zapolskista, mies oli melkoinen imuri koko alkukauden, mutta Dufva vaan peluutti ja peluutti... Nyt Zapolski on pelannut jatkuvasti hyviä pelejä jo pitkään.

Pohjois-Amerikasta tullut maalivahti olisi tarvinnut paljon enemmän aikaa, Thiessen kyllä hukattiin ihan valmennuksen hölmöyteen. Lundström ei näytöiltään ennen IFK:ta kyllä pärjää Thiessenille alkuunkaan. Thiessen AHL:n parhaimmistoa vuosikausia, kun taas Lundströmin ura pääosin Allsvenskanissa ja KHL-visiitti epäonnistui. Lundströmin ailehtelevuus voisi selittyä sillä, että saanut todella vähän peliaikaa tällä kaudella myös ennen IFK:ta. Kyvyt vaan ei ehkä KHL-liigaan riittäneet ja Ruotsissakin enemmän maan kakkossarjan veskari.

Mutta nyt mennään näillä mitä on. Kun Husso on vedossa, niin mitään hätää ei ole.
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Lundström lähe menee

Kuka haluaa vielä, että tää pelle on meillä vielä maalissa?
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän nyt luulisi viimeistään olevan kaikille selvää kuka siellä tolppien välissä jatkossa seisoo. Toki joukkue joken edessä velttoilee, mutta voisi siellä silti jotain ottaa kiinni. Kaveri laukoo punaviivalta ja jokke pomputtelee. Käsittämättömän epävarmaa työskentelyä. Joken alku punapaidassa oli loistava, mutta melko nopeasti alkoi taso tippua. Viimeaikojen näytöillä en jatkoa tarjoaisi.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Kyllä Husso tulee aloittamaan kauden loput pelit, jos säilyy terveenä. Annettiin lepoa, ennen tosipelejä. Nyt oli viimeinen peli, kun jockea voitiin peluuttaa. Nyt ei enää, nyt se on loppu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös