Maailmanhistorian rumin auto

  • 66 485
  • 291

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars

Omaan silmään nämä kanssa rumempia. Tuo mersu oikeastaan katumaastureista mielestäni onnistuneimpia. Itse kyllä pidänkin monesti aristokraattisesta ja "raskaasta" muotoilusta. Nuo japsien pehmeet muodot tekee autosta ihan kammottavan mersuun nähden. Mersut yleensä aika tylsiä, mutta ei missään tapauksessa rumia.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ei kahta sanaa: citroen bx, näyttää kuin kana etenisi tiellä.

Mutta se kyyti. Se oli kuin jollain anti gravity ufolla olisi ajellut. Siinä bemaripojat perse ruvella aina tasoristeyksiä ylittäessä, mutta minä se bx-kuljettaja vain lisäsin kaasua. Ei tuntunu missään - toki sitten tuntui kun koko nestejousitus petti - mutta se on asia erikseen.

Vuosimallin -91 yönsininen bx mustalla verhoilulla ja blyysipenkeillä. Lampuissakin oli vielä keltaiset polttimot. Vain Pariisi puuttui, ja outoja tyyppejä arvostavat tytöt takapenkiltä. Tai kyllä siellä muutama pillu istui, mutta istumiseksi jäi vain.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Korjataan pikkuisen kirjoitusvirhettä, että kyseessä on CX-7. Mainitsemasi RX-7 taasen oli 80-luvulla aika monen nuoren sällin sporttiautohaave. Sittemmin sitäkin on päivitetty.
No näin, jotenkin onnistuin sitten tunaroimaan.

Wankel koneet sen verran lähellä sydäntä kuitenkin, että kyllä RX-7:n erotan jotenkuten vielä katumaastureista.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

No Lexus onkin oma lukunsa kun se ei teekään oikeastaan mitään muita kuin helvetin rumia autoja, mutta minusta tuo Mazda on jopa kaunis tuohon Mersun möhkäleeseen verrattuna. Eikä tuossa Mazdassa minusta mitään vikaa muotoilussa varsinaisesti ole jos jätetään pois laskuista se että katumaasturit ovat jo lähtökohtaisesti typerä autoluokka. Minun mielestäni tuo on muotoilultaan ihan sulava, eikä tuossa mitään selkeästi silmiä ärsyttäviä kohtia ole.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Kyllähän tuo Fiat Multipla aika lähellä ruminta on. Erikoisuuden haku on lähtenyt täysin lapasesta. Toinen on Skoda Roomster, joka näyttää kuin etu ja takaosan olisi suunnitellut eri hemmo ja vielä kolmas on yhdistänyt nämä ovien välistä.

Nämä jotenkin vielä ymmärtää kun ovat edullisia ja ehkä johonkin tilanteeseen käytännöllisiä, mutta kuka hullu ostaa jonkun Bentley Mulsannen näköisen auton reilulla 300000eur:lla?
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Multiplan jälkeen tämä ketju olisi voitu jo lukita. Agila ehkä sitten hyvänä kakkosena.

Mitä tuohon mersun tilamaasturiin tulee niin jännä miten ne epäonnistuu joissain malleissa täysin, ei tuo @-OO- mainitsema nyt ehkä maailmanhistorian rumin ole mutta mielenkiintoiseksi sen tekee se että mersulla on mielestäni hyvin myös onnistuneita karun kulmikkaita kuten G-malli joka on yhtä ikoninen kuin Lada Niva mutta sieltä toisesta päästä hintaskaalaa V8 koneineen ja sitten uusi GL:kin on hulppeannäköinen iso tilamaasturi mersu varakkaalle perheelle.

_
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän tuo Fiatin Multipla on käsittämätömmän kaamea. Seuraava ei varmaan monikaan ymmärrä, miksi pidän rumana, mutta Porsche ei vaan miellytä. Kai se muuten menisi, mutta en tykkää yhtään niistä sammakkosilmistä enkä liikaa pyöristyvästä takaosiosta. Ainakin yks malli on semmoinen, en sitten kaikista tiedä, mutta nuo mulkosilmät taitaa olla tavaramerkki. Hyi hemmetti!

Vähän merkkejä ja malleja tietävänä uskoisin kaikkein rumimman jääneen pois, tai enpä tiä, toi Multipla on kyllä jonkun aivojen sähköhäiriökäyrän tuotosta. Montakohan noitakin on myyty! Toki, jos on pakko, niin kai sit ajelisin tuollakin, mutta vähän rajaa...

Nykypäivän sardiinirasian muotoiset autot ovat niin toistensa näköisiä, että kauneutta niistä on vaikea löytää. Itse arvostan enemmän vanhempia malleja, niissä on jotain yksilöllisyyttä sentäs.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Näin juuri Prisman parkkipaikalla Nissan Cuben. Löysin Fiat Multiplalle kovan kilpailijan.
Japanilaisista autoista puheen ollen: JDM Outlet on erikoistunut kyseisten autojen maahantuontiin ja löytyy heidän hallistaan vielä rumempiakin koslia. Tuossa linkki -> https://www.nettiauto.com/yritys/617689. Voi vaan ihmetellä, mitä helvetin sieniä autosuunnittelijat ovat syöneet, kun ovat noita luoneet.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Vaikka autoista en mitään tiedäkkään, niin kyllä tämä Michael Hofmannin vuonna 1951 kehittelemä "1951 Hoffmann" kolmipyöräinen auto on aika lähellä maailmanhistorian ruminta autoa:

1951 Hoffmann
 
Viimeksi muokattu:

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Te ette tajua mistään mitään, Multipla on kaunis :) Ssanyong Rexton taasen...no katsokaa itse.
 

Liitteet

  • Screenshot_2023-04-17-22-28-13-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-04-17-22-28-13-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    366 KB · kertaa luettu: 163

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Omasta mielestäni persoonallisuus ei ole koskaan rumaa, jos autoista puhutaan. Multipla ja Cube esimerkiksi ovat erittäin persoonallisia ja sympaattisia ja siksi hienoja. Toki jos mennään tietyn linjan yli niin silloin sekin on jo rumaa: Mitsuoka Le-Seyde - Wikipedia

Enemmänkin tylsyys tekee autoista rumia eli rumia autoja voisi olla juurikin tuo ensimmäisessä viestissä mainittu Opel Agila: Opel Agila – Wikipedia

Samoin kuin monet Toyotat, jotka näyttävät niin tylsiltä, että 5-vuotias olisi "suunnitellut" sen kahdessa minuutissa piirtämällä renkaat ja siihen päälle porrasperäisen perusauton. Ihan oikeasti, miettikää, että tämänkin auton piirtäjälle on varmaan maksettu tästä hyvästä kymmeniä tuhansia: Toyota Corolla - Wikipedia

Ehkä jos pitäisi kuitenkin valita kaikkein rumin, se on itse asiassa auto, josta silloin tulleessaan jopa tykkäsin, mutta joka on kestänyt aikaa kuin maito vanhentuessaan: BMW 6 Series - Wikipedia BMW 6 Series - Wikipedia (oksennushymiö)
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nissanilta löytyy toinenkin ehdokas muutaman vuosikymmenen takaa eli Nissan S Cargo.
Nissan S Cargo on minusta sympaattisella tavalla erittäin hyvän näköinen, kerran on tuollainen tullut vastaan ja ei ole tainut mistään autobongauksesta tulla yhtä hyvä mieli, sitä ennen auto oli tuttu vaan Doug DeMuron videoista.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Jyske takorautainen
Skoda, kaikki mallit, Fabia ehkä rumin Skoda malli.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös