Ma 25.3.2013 HPK - JYP 4. puolivälieräottelu

  • 59 256
  • 321

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Jos tehdään jotain joka on säännöissä kielletty ja vastapuolen edustaja siihen puuttuu on luonnollista kysyä, että" Miksi laitoit poliisin minun kimppuun"?
Jos ollaan tekemässä säänöissä hyväksyttyjä asioita ja niihin puututaan ei todennäköisesti puhuta poliisista, vaan esim sa***nan kuulapää...tms.

Mielestäni erittäin hyvä ajatus täällä oli se, että otteluvalvojat saattaisivat tuomarit omaan koppiinsa niin, ettei kumpikaan osapuoli voisi heitä provosoida.

Pikku juttu kokonaisuudessa, mutta iso asia jatkoajassa...
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Tulee mieleen tästä episodista ehkä jopa legendaarinen Aurinkokuningas Tammisen avautuminen Ässät-Sport sarjassa:

" Sieltä tuli joku kolmas tietokonemies vittuilemaan saatana vanhalle legendalle, todennäköisesti herra Suhosen käskyttämänä" :D

Linkki vie Juhani-Passioon Youtuben maailmaan : Aurinkokuningas liigakarsinnan ratkaisun jälkeen - YouTube
 

tallaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jatkoaajan hengelle mukaisesti tilannehan on mennyt näin (faktaa):

Olen rekisteröinyt kyseisen tapauksen, se meni juurikin noin :) Aika velikultia täällä, kaikista hajanaisista lähteistä saatujen tietojen perusteella mitään erikoista ei ole tapahtunut (Selin puhuu tuomareille ja Virtanen on mennyt kuuntelemaan, että mitä siellä puhutaan). Siitä huolimatta tehdään kaikenkarvaista tulkintaa Virtasen ilmeistä, Ahon nauruista yms. ja huudetaan omia totuuksia riittävän kovaa, jotta jonkun aiemmin esittämä asiallinen pointti unohtuisi... lähinnä itseltä, arvatenkin.

Pelihän oli ajoittain ihan hyvä, jännittävä puolestaan koko ajan. HPK oli nähdäkseni tässä pelissä paremmin mukana (viisikkopelillisesti, maalipaikkojen suhteen jne.) kuin kolmessa aiemmassa ja en olisi kiekkojumalille ruvennut raivoamaan, vaikka voiton olisivat raapaisseetkin. Tuomarit olivat tosiaan hanurista, mutta mikäli tämä sama pari oli ensimmäisessäkin sarjan pelissä tosiaan viheltämässä, ei tämä voinut yllätyksenä oikein tulla; sikäli oli lähellä senkin pelin karkaaminen hyppysistä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Pelistä vielä sen verran, että JYP on tullut ihan identtisesti jokaisessa kakkoserässä ihan pirun kovaa päälle ja saanut osin siinä kohdin peliä itselleen käännettyä. Vaikka sekään ei edes sitä koko erää ole pystynyt painamaan, niin siihen on pystyttävä vastaamaan paremmin tai ei hyvä heilu jatkossakaan. Kyllä Kerhokin pystyy ja jaksaa, jatkoaikakin sen osoitti, mutta ne kovimmat painehetket pitäisi pystyä hallitummin kestämään.

Tässä pelissä oli huomattavan monta tilannetta, joissa tuomarit olivat kujalla, mutta kuten todettua, niin kumpikin joukkue niistä kärsi. Täten on aika turha niistä yksittäisistä tilanteista jauhaa sen kummemmin, kun se vaan ei hyödytä ketään eikä varsinkaan johda mihinkään.

Tuijottamisesta ja itkemisestä itkeminen sen sijaan johtaa vaiks mihin.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ihme häiskiä nämä jääkiekko valmentajat on. He tietävät kaiken kaikesta, tietävät missä jokainen joukkueeseen kuuluva liikkuu 24/7 ja mitä sanovat kenellekin. Huutavat peräsuoli pitkällä kaikkia rivouksia joka suuntaan, suu vaahdossa komentaa joukkojaan treeneissä. Ovat äijijen äijiä. Mutta jos joku sanoo jotain hänelle niin kurapaska on housuissa ja itketään toi sanoi minulle noi, pahoitan mieleni ja pelkään turvallisuuteni puolesta, murjotan käännän selkäni aloittaen mykkäkoulun. Hienoja miehiä. EI hyvää päivää...
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä kysymys sinänsä. Veikkaan ettei suurin osa jatkoaikalaisistakaan tiedä kuka se sellainen Markku Virtanen on. Kuvan perusteella mulle tuli mieleen Matti Virmanen. Vähän samaa näköä, ainakin parta- ja hiusmalliyhdistelmässä.

Eniten ihmettelen tuossa episodissa sitä millainen yleinen härdelli tuo tilaisuuden pressi oli. Kuka vitun jätkä se oli joka sitä yritti siinä vetää? Kaverilta sekos pasmat täysin siinä vaiheessa kun Selin alkoi tilittää ja Aho hämmästellä. Ja keitä ne loppupuolen välihuutelijat oli? Homma lähti kyllä täysin käsistä.

suuri iso osa jatkoaikalaisistahan ei tunnista Juha ikosta, vaan tämän nuoremman ikosen. Iso osa jatkoaikalaisista ei myöskään seuraa kuin omaa joukkuetta, eikä tiedä vastustajasta mitään.

Nuorta ja tyhmää? Porukkaa.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
suuri iso osa jatkoaikalaisistahan ei tunnista Juha ikosta, vaan tämän nuoremman ikosen. Iso osa jatkoaikalaisista ei myöskään seuraa kuin omaa joukkuetta, eikä tiedä vastustajasta mitään.

Nuorta ja tyhmää? Porukkaa.

Mutta aika moni luulee tietävänsä hyvinkin mitä jossain toisessa seurassa tapahtuu, esim tätä ketjua lukiessa Mikä on Marko Virtanen on miehiään ja millainen ihminen ja luonteen, Sekä millaiset välit on Aholla ja Virtasella. Kuten kaikissa muissakin fanittamisessa, niin halutaan uskoa sitä omaansa. Ja oma leiri ei missään nimessä muunna totuutta, Mutta jos tuolla nyt jotain vääryttä on tapahtunut JYPn ja Virtasen puolesta niin eiköhän siitä kuulla vuorokauden sisällä. Silminnäkiöitähän taitaa olla yllin kyllin, ja mitä kukin on sanonut kenellekin ja kuka on käynyt käsiksi kehenkin. Syyllistä rangaistakoon sen mukaisesti, ja ainahan joku ulkopuolinen voi tehdä rikosilmoituksen jos katsoo sen tarpeelliseksi.
Voihan sit käydä niin että huomenna sittenkin leikitään samalla hiekkalaatikolla.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Käytäväcasesta vielä: Eiköhän tässä UL:n jutussa tullut tapahtumien kulku melko hyvin esiin. Virtanen meni väliin Selinin mussuttaessa tuomareille ja kontakti oli luokkaa rinta rintaa vasten. Jos siis paikan päällä ollutta silminnäkijä-Sihvosta on uskominen.

Oliko sillä PSihvosella vielä oikeudet tänne, tuus ny itte kertomaan.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi Virtanen meni väliin? "Älä Selin kiusaa meidän kavereita?"

Vaikuttiko tuomarityöskentely siltä, että HH olisi ollut JYPin "kaveri"? Who need enemies with friends like these.

Pelistä: loistavaa playoff-kiekkoa kaikin puolin. Tunnetta, taistelua, taklauksia ja tiukkaa vääntöä jokaisesta kiekosta. Järvinen Kerhon maalilla ärsyttävän hyvä (3. erän läpiajot...), Tarkkikin jees omallaan. Ja sitten Mikko "voittomaali" Viitanen ratkaisijana. Synkältä näytti 5-3-AV:n alkaessa, mutta niin vain Lahti-Viitanen-Välivaara-Tarkki tilanteet selvitti. Kuinka monta laukausta tuo kolmikko blokkasi 2 min sisään? Monta.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Tämä Vänttisen tarjous turvapalveluista Aholle oli hauska. Jos nyt Seliniä mollataan, niin onhan tämä Ahon pelokkuus nyt melkosesti myötähäpeää aiheuttavaa.

No sepä se, Seliniltä jo niin outo purkaus lehdistötilaisuudessa, että veikkaan kaverin heittäneen ilmoille pientä mediapeliä, koska tietää varsin hyvin, että nyt HPK on pahassa joskaan ei toivottomassa tilanteessa ottelusarjan suhteen. Aho tosiaan tuski tiesi mistä edes oli kyse. Kuten tuskin tietää selvästikään kukaan muukaan, ainakaan täällä kirjoittelijoista. Ja kyllähän tuo Ahonkin kommentti "oudosta tuijottelusta" oli aika höpönassu, minustakin tuntui tuossa eilen illalla kun kävin kaupassa, että yksi pikkulapsi tuijotti minua oudosti. Ehkä se kirosi minut. Samaten kassaneiti katsahti minuun siten, kun en näyttänytkään sitä S-Etukorttia heti, että se saattaa tipauttaa mut kassan taakse aika äkäseen ja ottaa kättä pidemmällä Rainbow-maksamakkarapötköllä luulot pois. Mistäs sitä tietää, sen verta oudot oli mulkoilut. Ei ole Vänää mulla turvana. Sanonpahan vaan.

Ihan turhaa höpöähän tämä koko juttu. Selin onnistui siinä mielessä, että nyt ei puhutakaan pelistä enää niin paljoa, vaan kaikesta muusta turhasta. Tosin en tiedä mitä hyötyä siitäkään nyt on, joten ehkäpä Selin sitten oikeasti loukkaantui vakavasti Marko Virtasen käsittämättömästä aggressiosta, ja haastaa Hippoksella Virtasen uuteen vääntöön.

Taistelu joka päättyy vasta...

Kun yksi kävelee pois elävänä erätauolta...

Vain yksi voittaja...

Vankilasäännöt...

Mano-a-mano...

Onko se...

Ari-Pekkaaaaaaaa "Atu" Seliiiiiiiiin!!...

vai...

Markoooooo "Poliiiiisiiiiii" Virtaneeeeeen!!...


Menossa mukana myös Kari Tynin ideoimat hassunhauskat maskottikoirat, osta omasi JYPin fanishopista!! Vain 29,90€!!
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tällaista se on kun HMV joukkueet kohtaa. Selin yrittää uikutuksellaan peittää sitä tosiasiaa, että kesäloma on hyvin lähellä keskiviikkona. Pelit voitetaan kaukalossa, eikä siellä pukukoppi käytävällä. HPK on väännetty siltaan. Sieltä ei nousta mussuttamalla ja kohdistamalla energiaa vääriin asioihin. Mukava nähdä millainen HPK luistelee vastaan keskiviikkona.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Miksi Virtanen meni väliin? "Älä Selin kiusaa meidän kavereita?"

Kuinka se on Kerhon faneille niin vaikea ymmärtää. Tuomareille ei jauheta erätauolla ja myös toisella joukkueella on oikeus olla kuulemassa. Sama asia se on kentällä ja siellä se kuuleminen on kapteenien tehtävä. That´s it! Ei siellä sen kummemmasta ole kyse. Molemmat teki väärin, mutta kaikki lähti Selinin perseilystä. En kertakaikkiaan voi ymmärtää tuota itkua.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No nyt alkaa valkenemaan se, miksi Rinkelinmäki on aina ollut niin hankala paikka JYPille. Siellä siis rupatellaan erätaolla tuomareiden kanssa mukavia, juodaan kahvit ja pelin jälkeen käydään yhdessä suihkussa. Ja nyt kun poliisit tuli paikalle ja koko homma meinasi paljastua, niin vituttaahan se.
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Viitaluomakaan ei näytä päivääkään alle kuuskymppiseltä. Tosin siihen nähden ihan ok pelimies.

Akka kysy eilen, kun V. Viitaluomaa kuvattiin istumassa jääboksissa, että miten noin vanha äijä voi pelata vielä SM-liigaa. Naureskeltua aikani kerroin, että Ville on vasta 32-vuotias.

Virtaselta hyvää hämmennystä pukukoppikäytävillä. Se on JYPin kannalta hyvä, että Selin kyynelehtii täysin jonninjoutavista asioissa pressitilaisuudessa lähes itkuun pillahtaen. Samalla JYP voi keskittyä katkaisemaan sarjan huomenna kotikentällään.

Sarja on ollut hieno ja tasaväkinen. Harmi, että se päättyy jo huomenna.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Virtaselta hyvää hämmennystä pukukoppikäytävillä. Se on JYPin kannalta hyvä, että Selin kyynelehtii täysin jonninjoutavista asioissa pressitilaisuudessa lähes itkuun pillahtaen. Samalla JYP voi keskittyä katkaisemaan sarjan huomenna kotikentällään.

Ei Kerholla huolta. Pistetään seuraavassa matsissa vaikkapa Juha Alén Jypin vaihtoaition viereen tuijottamaan Ahoa, niin Ahon paketti sekoaa ja sarja jatkuu takuuvarmasti.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
No jaa, sarja on kaikkea muuta kuin taputeltu. Kerho on jo tällä kaudella hakenut kaksi voittoa "muka voittamattomasta" Jyväskylästä, joten ihan hyvät mahdollisuudet on hakea vielä kolmaskin. Game number 7 onkin sitten aina sen verran henkien taistelu, että se voi päättyä kuinka vaan. Edelleen luottavaisin mielin sarjaan, vaikka takamatkalla ollaankin...
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihme jeesustelua täällä tuosta tuomareille puhumisesta. Tuota nyt tapahtuu ihan jatkuvasti, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Ette kai te nyt oikeesti luule, että Selin (tai Aho) nyt ensimmäistä kertaa "itkee" tuomareille erätauolla. Tuo nyt kuuluu tuohon psyykkaukseen yms. jään ulkopuoliseen peliin.

Se mistä tämä älämölö syntyi on se, että Virtanen ylitti rajan siinä kuinka pitää käyttäytyä...ei muuta. Se on ihan sama, mikä urheilulajii on kyseessä, niin vastustajaan ei saa/pidä kajota pelitilanteen ulkopuolella. Varsinkin jos kyse on valmentajasta, niin toimitsijakielto pitäisi olla automaattinen. Miksi valvoja ei toimittanut tietoa jo eteenpäin, ja sitä tuomittu jo pelin aikana, en tiedä.

Jälkikäteen tuosta on mielestäni ihan turha mitään sanktioita jaella. Pahimmillaan Liiga räpsäyttää Kerholle sakot turvatoimien laiminlyönnistä. Jollain tavalla tuo sopisi tämän vuoden teemaan SM-liigassa.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei Kerholla huolta. Pistetään seuraavassa matsissa vaikkapa Juha Alén Jypin vaihtoaition viereen tuijottamaan Ahoa, niin Ahon paketti sekoaa ja sarja jatkuu takuuvarmasti.

Tai mitäpä jos jätetään tifot sun muut läpsyttimet ja +4000 ihmistä vaan tuijottaa Ahoa koko pelin. Veikeää sinänsä, että aikuinen ihminen on niin paniikissa kun päin katsotaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tai mitäpä jos jätetään tifot sun muut läpsyttimet ja +4000 ihmistä vaan tuijottaa Ahoa koko pelin. Veikeää sinänsä, että aikuinen ihminen on niin paniikissa kun päin katsotaan.

Veikeää sinänsä, että hämäläiset tuntuvat todella olevan hitaita ymmärtämään huumoria. Kerhon Vänttinenkin tajusi Ahon tuntevana heti. Tuntuu, että koko monituhatpäinen kööri on joutunut ottamaan ihonsa alle hieman jyväskyläläistä osaamista.

Edit. Ja tämä täysin ilman provosoimista. Ihmetyttää vain.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Se mistä tämä älämölö syntyi on se, että Virtanen ylitti rajan siinä kuinka pitää käyttäytyä...ei muuta. Se on ihan sama, mikä urheilulajii on kyseessä, niin vastustajaan ei saa/pidä kajota pelitilanteen ulkopuolella. Varsinkin jos kyse on valmentajasta, niin toimitsijakielto pitäisi olla automaattinen. Miksi valvoja ei toimittanut tietoa jo eteenpäin, ja sitä tuomittu jo pelin aikana, en tiedä.
Jos oikeasti olisi jotain vastustajaan kajoamista valmentajien osalta, voit olla ihan varma että asia olisi viety jo eteenpäin ja pelikielto sekä sakkoa olisi jo tullut. Tästä ei voida vetää muuta johtopäätöstä kuin mitään kajoamista ei ole siellä tapahtunut.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Veikeää sinänsä, että hämäläiset tuntuvat todella olevan hitaita ymmärtämään huumoria. Kerhon Vänttinenkin tajusi Ahon tuntevana heti. Tuntuu, että koko monituhatpäinen kööri on joutunut ottamaan ihonsa alle hieman jyväskyläläistä osaamista.

Edit. Ja tämä täysin ilman provosoimista. Ihmetyttää vain.

Ai se tuijotus -kohta oli huumoria.

Minua on naurattanut tämä koko episodi.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos oikeasti olisi jotain vastustajaan kajoamista valmentajien osalta, voit olla ihan varma että asia olisi viety jo eteenpäin ja pelikielto sekä sakkoa olisi jo tullut. Tästä ei voida vetää muuta johtopäätöstä kuin mitään kajoamista ei ole siellä tapahtunut.

Niin, tämä taitaa olla lähimpänä totuutta. Tai sitten jotain on ollut, mutta niin pientä, että sen annetaan vain olla. Kuten aiemminkin sanoin, ei tästä pidä jälkiseuraamuksia tullakaan. Kunhan nyt hiukan hauiksia vertailtiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös