Ma 25.3.2013 HPK - JYP 4. puolivälieräottelu

  • 59 278
  • 321

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä, mutta Rollonille avustaja tai opaskoira loppu playoffien ajaksi. Tajuaa sekin juntti, missä päin oma pukukoppi on.

Hämeenlinnassahan tuomarikopit sijaitsee HPK:n pukukopin läheisyydessä / sinne joutuu kulkemaan HPK:n koppien ohi. Joku paremmin muistava korjannee? Näin ollen aika selkeä casehan tuo.

e: Royal-E:ltä tulikin tuossa edellä faktaa koppien sijannista.

Koville kyllä näyttää Tampereen esikaupungin pojilla ottavan tämä sarja. Kaikki epäoleellinen kaivetaan esiin ja siihen puretaan pahaa oloa. Nätisti on JYP päässyt ihon alle.

Gotta love playoffs!

Eikö tätä pitäisi kysyä Aholta? Hänhän se housuun paskoi ja pelkäsi kuoliaakseen tuijotusta...

Mitä tulee itse tuijotukseen, niin se oli itse Aho, joka sitä tuijotuspeliä siellä piti Kerho-leirin väkeä kohtaan (enkä ollut ainoa). Itse muunmuassa katselin aivan muualle, mutta silti tämä herra oli naulannut katseensa suoraan silmiini, eikä siitä missään vaiheessa luopunut.

Aivan fantastisesti laittaa Aho palikat sekaisin kerho-leirissä :D
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tuo tuomareille juttelu-selitys on selkeästi uskottavin näistä esitetyistä. Ja koska se on kiellettyä, niin Virtaselta vain ja ainoastaan oikea ratkaisu mennä mukaan. Ei siellä nyt hemmetti mitään erioikeuksia voi kotijoukkueella olla.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Hämeenlinnassahan tuomarikopit sijaitsee HPK:n pukukopin läheisyydessä / sinne joutuu kulkemaan HPK:n koppien ohi. Joku paremmin muistava korjannee? Näin ollen aika selkeä casehan tuo.

Koville kyllä näyttää Tampereen esikaupungin pojilla ottavan tämä sarja. Kaikki epäoleellinen kaivetaan esiin ja siihen puretaan pahaa oloa. Nätisti on JYP päässyt ihon alle.

Gotta love playoffs!

Espoo = Tampereen esikaupunki. Gotta love jyväjemmari.

Kyllä mä tiedän, missä ne pukukopit ovat kun lähes 15 vuotta siellä pelasin ja käyn edelleen lähes viikottain pelaamassa. Mitä helvettiä se Kojakki siltikään tekee siellä, vaikka tuomarikopit olisivat kuussa? Kun kerran tuomareille ei pitäisi olla asiaa niin kävelis omaan koppiin...suoraan vaihtoaitiosta HUOLIMATTA siitä, mitä vastustajan valmentaja touhuaa. Jos Selin mussuttaa tuomareille niin se on hänen ongelmansa...ei Virtasen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ihan loistavaa settiä!!! Kelle tätä paskaa tehdään? Lisää tälläistä!

Jääkiekkopelejä on nähty muutenkin ihan liikaa, rupeaa turtumaan. Behind the scenes- setti se vasta onkin mielenkiintoista!

"Kuka jätkä tää on, kuka vitun jätkä täällä heiluu?"
"Poliisin pistänyt kimppuun, on oltu pahemmisakin paikoissa"
"Atu heii.. hei Atuuuu.. ihan oikeesti hei Atuu"
"Ei kiinnosta pätkääkään anteeksipyytelyt"
"Tuijotetaan. Uskaltaako täältä lähteä."

Ja Vänä viellä bodyguardina kuin Kevin Costner aikoinaan. Vänällä on sopimus Kerhon kanssa, toivottavasti ei tule romanssia tämän sivukeikan takia Ahon kanssa, kuten siinä leffassa kävi! ANDDD IIIIIII-III-III WILL ALWAYS LOVE YOUUUUU!!
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Jatkoaikabingoon on tänä keväänä kyllä löytynyt uusi termi: "ihon alle pääseminen". Samalle riville "ottaa koville", "itkeä" ja "jyväjemmarit".
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
On tämä jännä tämä värilasien maailma. Kas kun minun mielestäni Ahon käytös on tuollaista paniikinsekaista naureskelua..."hehe (mitäs vittua, nyt on mokattu) hehe (koitanpas kääntää tän vitsiksi, mutta vittu ku mun naama paljastaa kaiken..) heh heh."

Itsekin sain vähän tälläisen käsityksen. "hei älä Atu nyt viitti" on minulle yhtäkuin "ei perhana se meni sanomaan sen nyt julkisesti, no naureskellaan päälle hetki ja todetaan vasta sitten että en tiedä mistä se puhuu".

Saas nyt nähä.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tasainen peli taas kerran. Ekään erään Kerho tuli taas loistavasti ja olisi voinut tehdä enemmänkin maaleja. Tokassa sitten JYPin vuoro viedä peliä melko täydellisesti. Ihme, että jäivät vain kahteen maaliin. Erän lopussa sitten HPK käytti saumansa yv:llä. Kolmaserä kokolailla tasaista painia. Molemmilla saumansa ratkaista peli. Samoin jatkoajalla paljon paikkoja ja mahdollisuuksia. Kerho 5vs3:n olisi ehdottomasti pitänyt hyödyntää. Tässä vaiheessa kautta, tossa tilanteessa eikä maalia saada. Huh, huh mitä saamattomuutta! JYP sitten käytti oman saumansa.

Tuomaritoimintaa ei varmaan pitäisi kommentoida lainkaan mutta antaa nyt mennä. Siis jumalauta Henriksson! Me tiedetään, että sä vihaat Kerhoa. Olet aina vihannut eikä se varmaan tule ikinä muuttumaankaan. Mutta eikö sua ollenkaan hävetä vetää noin selvästi vihkoon. Ja nyt kyse ei ollut mistään tulkinnanvaraisista tilanteista vaan päivänselvistä rikkeistä! Sä annat kaverin painia ja pitää kaksinkäsin kiinni etkä tee mitään, kun toinen yrittää rimpuilla irti. Sä annat pienistä huitaisuista ja kopautuksista jäähyn ja välillä pelkästään siitäkin, kun maila tippuu kädestä. Pokittaisia, jopa aivan törkeitä, sä et muka nää vaikka olet ihan vieressä. Sä et hyväksy kovia taklauksia lainkaan vaan tulkitset ne ryntäyksiksi. Sun linjas on mikä on mutta voisit edes yrittää olla tasapuolinen.

Sut on jo kerran aiemmin hyllytetty HPK:n pyynnöstä. Viheltelit pleijareissa todella törkeästi vastustajaa suosien mutta sait jatkaa valituksista huolimatta. Sitten myöhemmin Kerhon selvän maalin hylkääminen oli tarkkailijoillekkin liikaa. Sulle vittuillaan ja vihelletään rankasti katsomosta eikä tää tule ikinä muuttumaan. Ja mä tiedän, että sä nautit, kun saat uhmakkaan innokkaasti nostaa kätes ylös Kerhon jäähyn merkiksi ja antaa näin takaisin. Mutta voisitko jatkossa pysyä kaukana Kerhon peleistä, kiitos!

Tää toinen "tuomari" olikin sitten täysin turisti, joka ei tainnut viheltää juuri mitään. Keskittyi lähinnä kuuntelemaan Ahon huutoja aitiosta. Ja tämän jälkeen kertomaan kuulumiset Nikille ja taas kohta pilli soi...

Älkääkä nyt käsittäkö väärin vaikka tuomaritoimintaa kritisoinkin. En syytä heitä tappiosta. Ylivoimaa tarjottiin HPK:kin ihan riittävästi ratkaisun tekemiseen. Kyllä suurin syy tappioon oli HPK itse. Paikkoja oli niitä ei vain taaskaan osattu hyödyntää. Tässä tietysti myös JYPin hyvyyttä.

Virtanen vs Selin-keissi. En tiedä mitä on tapahtunut mutta jos otteluvalvoja vahvistaa näin tapahtuneen mitä on kerrottu niin pakko kai uskoa. Tuskin hirveästi valehtelee tässä asiassa ja muutenkaan.

Tämä Virtasen kommentti pisti hymyilyttämään: "Selin halusi tapansa mukaan mussuttaa tauon aikana tuomareille ja yrittää vaikuttaa puheillaan heihin. Hänellä tuntui olevan kovasti asiaa tuomareille."

Joo ja sulla ja Ahollako ei ollut. Hoiditte sen puolen kyllä mallikkaasti ottelun aikana. Pelikatkot venyivät useammankin kerran, kun tuomari tuli luoksenne kuuntelemaan. Enpä muista aiemmin nähneeni yhtä agressiivista käytöstä tuomareita kohtaan vaihtoaition puolelta. Molemmat valkut huusivat päät punaisina koko ottelun ajan. Siis aivan koko ottelun. Jokaisella pelikatkolla sieltä viittilöitiin tuomareiden suuntaan tai lähetettiin pelaaja sanansaattajaksi. Mutta ei kai tosta välikohtauksesta nyt aleta mitään toimitsijakieltoja jakamaan, eihän?
Kyllähän tuolla pukukoppikäytävillä aina varmaan huudellaan tuomareille ja muillekin osallisille. Tuskin tää peli mikään poikkeus siihen ollut. Rautakorvella ainakin oli/on tapana jäädä odottelemaan tuomaristoa erätauolla ja vaihtaa muutama sana...

Eikö tätäkin voisi järjestää niin, että tuomarit eivät tule koppiinsa ennenkuin pelaajat ja valmentajat ovat omissa kopeissaan. Tätä valvomaan sitten otteluvalvojat, jotka kirjaavat rikkeet samantien ylös. Nolletoleranssi tähän. Rikkeestä sitten ankarat rangaistukset ilman valitusoikeutta. Ei voi olla niin helvetin vaikeeta! Mutta, kun liiga on se mikä se on. Yksinkertaisiakaan asioita ei pystytä järjestämään!

Ahon näytteleminen lehdistötilaisuuksissa on kyllä ihailtavaa. Kaveri on sen näköinen kuin olisi repäisty täysin yllättäen median eteen. En mä mitään tiedä, mistä sä oikein puhut. Mitä mä täällä oikein edes teen! :D

Itse pelissä taas aivan loistava tunnelma! Joukkueen sisääntulo oli kerrassaan mahtavaa katsottavaa ja hiuksia nostattavaa. Harmi vaan, kun se viimeinen katon lopullisesti irti räjäyttävä niitti jäi tulematta...
Vittu, kun on kaivannut tätä tunnelmaa! Kentällä tapahtuu, kulisseissa tuijotetaan ja räyhätään! Ihanaa aikaa!
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Julistan Vänttisen tämän episodin ainoaksi voittajaksi. Hieno mies.

Tuo tapahtumista napattu kuva kyllä melkein vaatii jotain meemi-virityksiä puolin ja toisin, nyt vain ideasuoni sykkimään ja Photoshop laulamaan!
 

mikkekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
Kuva on selkeytynyt jonkin verran. Jos näiden kirjoituksien rivien väliin katsoo.

1. Tuomareiden kulku koppiin menee HPK:n pukukoppikäytävän kautta (ilmeisesti).
2. Selin käy tuomareille urputtamaan.
3. Virtanen menee samaan ryhmään.
4. Selin ei ota tätä hyvällä.
5. Virtanen ohjataan HPK:n pukukoppikäytävältä pois.

Käsittääkseni Selin tekee tässä ensimmäisen virheen. Tuomareille puhuminen tai tuomareiden kanssa keskustelu pitää tapahtua neutraalilla alueella jotta molempien valmennuksesta on yksi kaveri mukana. Virtanen tekee toisen virheen menemällä HPK:n pukukoppikäytävälle. Se on soo soo, ei niin saa tehdä. Tosin, olisi jäänyt tapahtumatta jos Selin olisi alkanut keskustelemaan tuomareiden kanssa neutraalilla alueella. Summa summarum, molemmat tekivät virheen.

Kuulostaa melkoisen hyvälle yhteenvedolle niillä tiedoilla mitä tiedotusvälineiden kautta on ollut tarjolla. Olisiko aika jo keskittyä olennaiseen...
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"Levonen hoiti edellisessä Hämeenlinnan ottelussa asian tyylikkäästi. Jälleen Selinillä oli tarve päästä puhumaan erätauolla tuomareille, mutta "Japa" ei suostunut kommentoimaan millään tapaa HPK-valmennukselle ennen kuin paikalle oli saapunut myös meidän edustaja, Virtanen selitti."

Tuossa KSML:n sivuilta Virtasen kommenttia tapahtuneesta. Luultavimmin Virtanen on nähnyt Selinin juttelevan tuomareille käytävällä vaikka niin ei saisi tehdä ja ehkä hieman mielenosoituksellisesti mennyt viereen/iholle kuuntelemaan että mitä asiaa... Puolin ja toisin pientä ylireagointia. Kuuluu playoffiin... Se kumpi pysyy viileämpänä voittaa...
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Täällä on HPK-leiristä kritisoitu paljon tuota Aarnion saamaa rangaistusta. Jos pelaaja taklaa toista numeroihin ilman että taklattava juuri kääntyy siihen tilanteeseen jättäen liian vähän aikaa reagointiin niin onhan se ihan selvä jäähyn paikka. Jo junnuissa opetetaan ettei toista ajeta selkään. Ei kahta sanaa oliko tuo jäähyn paikka vai ei.
 

chubster

Jäsen
Jatkoaajan hengelle mukaisesti tilannehan on mennyt näin (faktaa):

Selin on yrittänyt päästä tuomareiden ihon alle itkulla (ilmeisesti onnistuikin), mutta Virtanen tuli valot vilkkuen paikalle ja Selin tulkitsi tulleensa pahoinpidellyksi, kun jäi kiinni.

Pressissä Aatu yritti päästä Ahon ja JYPin ihon alle, mutta toisin kävi. Aho pääsi Selinin ihon alle ja samalla myös hämeenlinnalaismedian ja HPK fanien. Ihon alla on täyttä. Sitten paikalle ratsasti vänttinen kultaisella torpedolla ja ilmoitti, että on harkinnut alan vaihtoa body guardiksi ja Ahon turvallisuus on taattu, vaikka kerholaiset pahasti tuijottivatkin, kun ihon alla kutitteli.

Lopputulos on se, että Vänttinen pääsi kaikkien ihon alle ja tuli sieltä pois kaikenmaailman Selinit, Virtaset ja Ahot mukanaan. Vänttinen luuli toimivansa hyvin, mutta kaikki mitä teki tapahtui liian myöhään. Mielensä pahoittajat ovat jo ehtineet harmistua.

Enää puuttuu se, että joku narrifani ratsastaa paikalle kertomaan kuinka hyvää peliä Ruutu on pelannu ja on ihan täysin JYP ja HPK fanien ihon alla.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
HPK ei pärjää kentällä. HPK itkee kulisseissa. Nyt rullaa hyvin ja JYP-hoki maistuu :)
Näin sitä pitää, onnea vaan, ei meitin joukkueella oo vissiin mitään saumoja. Onneksi JYP-orkesteri painaa rehdisti ja reilusti itkemättä loppuun asti. Hauskaa lueskella tällaisten tonttujen kirjoituksia, joissa vedellään ihan vaan omasta pikku mielestä ihan mitä vaan johtopäätöksiä ja vielä uskotaan niihin itse ihan tuosta noin vaan. No, tapansa kullakin.

Kakkakiemuran muotoinen sydän, niin kaikki on mahdollista.

Ai niin, hyvä jääkiekkopeli se oli tosiaan lopputuloksesta huolimatta. Kerho painoi jatkoajalla väkisin pelin JYPin päätyyn ja siinä vaiheessa näytti kaikkea muuta kuin siltä, että HPK olisi jotenkin jäänyt jalkoihin. Vaikka kakkakiemurauskovaiset sellaista kirjoittelevatkin. Varmaankin liittyy se juuri tuohon edelliseen kirjoittamaani. Omituista sakkia.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
“Kuka jätkä tää on? Kuka vitun jätkä täällä heiluu?” Hahahaha. Viitaluoma, hieno mies.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuomareita on haukuttu, mutta minusta oli rohkeat kaverit kerrankin kaukalossa.

Uskalsivat puhaltaa jäähyjä, ja sen mukaan miten näkivät. Se, että jos sattuu välillä näkemään väärin ja puhaltaa on rohkeampaa kuin se että jättää puhaltamatta, ettei vain "ratkaise peliä". Vituttaa, kun usein jatkoajalla menee pilli taskuun.

Sihvonen muuten käänsi kelkkansa ainakin 15 kertaa matsin aikana, ensin valitti sitä että tuomareilla menee kuitenkin pilli taskuun jatkoajalla. Sitten kun jäähyjä tulikin entiseen malliin, oli sitä mieltä että tuomarit ottaa roolia. Tämä asetelma vaihtui useamman kerran. Sitä se jakomielitauti taitaa teettää...
 

Jarzki

Jäsen
Täällä on HPK-leiristä kritisoitu paljon tuota Aarnion saamaa rangaistusta. Jos pelaaja taklaa toista numeroihin ilman että taklattava juuri kääntyy siihen tilanteeseen jättäen liian vähän aikaa reagointiin niin onhan se ihan selvä jäähyn paikka. Jo junnuissa opetetaan ettei toista ajeta selkään. Ei kahta sanaa oliko tuo jäähyn paikka vai ei.

Juuri näin. Edellisessä Jyväskylän pelissä oli sama tilanne ensimmäisessä tai kolmannessa erässä JYPin fanipäädyssä, eli HPK:n puolustuspäässä. O-P Grönholm pelasi laidan vieressä koko ajan selkä kentälle päin, JYPin karvaaja tuli päälle, mutta jätti taklaamatta. Katsoin jo silloin, että eipä Grönholm antanut mitään mahdollisuuksia JYPin karvaajalle mennä taklaamaan ilman, että olisi vetänyt numeroihin. Aivan liian tuttua pelaamista SM-liigassa, mutta tässä tapauksessa onneksi JYPin pelaaja tajusi tilanteen ja malttoi olla taklaamatta ja todennäköisesti hankkimatta isoa rangaistusta.

Niin ja tosiaan, eipä yllättänyt tippaakaan, että Aarnio jos joku tuollaisesta paikasta kävi kuitenkin Koskisen ajamassa. Urpo mikä urpo, jolla ei ole mitään tekemistä pelaajien keskinäisen kunnioittamisen kanssa.

EDIT: JYPiltä tosiaan erinomainen vieraspeli eilen. Harvoin ollaan peliä hallittu Hämeenlinnassa yhtään, mutta eilen tehtailtiin laadukkaita maalipaikkoja vaikka kymmeneen maaliin. Voi voi kun viimeistelykin olisi hyvää, ei olisi tarvinnut jännittää eilen niin perkeleesti.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Tuomareita on haukuttu, mutta minusta oli rohkeat kaverit kerrankin kaukalossa.

Uskalsivat puhaltaa jäähyjä, ja sen mukaan miten näkivät. Se, että jos sattuu välillä näkemään väärin ja puhaltaa on rohkeampaa kuin se että jättää puhaltamatta, ettei vain "ratkaise peliä". Vituttaa, kun usein jatkoajalla menee pilli taskuun.

Sihvonen muuten käänsi kelkkansa ainakin 15 kertaa matsin aikana, ensin valitti sitä että tuomareilla menee kuitenkin pilli taskuun jatkoajalla. Sitten kun jäähyjä tulikin entiseen malliin, oli sitä mieltä että tuomarit ottaa roolia. Tämä asetelma vaihtui useamman kerran. Sitä se jakomielitauti taitaa teettää...

Olihan se nyt vähän surullista kun Hannu yritti pitää tarkempaa linjaa kuin missään runkosarjapelissä viimeiseen vuosikymmeneen ja se toinen kaveri joutui sitten peesailemaan. Jokaisesta poikkarista ja kaatumisesta istunnolle, jos ei nähnyt kumpi rikkoi niin sitten lähimmät jätkät molemmista joukkueista ihan vaan koska "mä oon tuomari, mä voin tehä näin".

Pitikin kehaista Sihvosta, kommentoi ihan asiallisesti ja toi jopa keskusteluun jotain "uutta" aina välillä eikä jauhanut niitä samoja fraaseja mitä yleensä kommentaattorit. Mainitsi näitä valkkujen taktisia puolia ja vertaili yv:t, av:t, oli ihan mukavaa vaihtelua.
Sain sen käsityksen että toivoi Sihvonenkin tuomareilta playoff-linjaa eli sellaista mitä Japa & kaveri esittivät viime peleissä, eli kovuutta saa antaa ja selkeät rikkeet pois ja annetaan poikien pelata. Tätähän ei nähty koska Hannu päätti ottaa roolia ja pitää kukkahattutäti-linjan, jota sitten yritti pitää loppuun asti ja sen takia sitten pelattiinkin erikoistilanteita jatkuvasti. Sihvonenhan toivoi että pilli menisi taskuun jatkoerässä ja pelattaisi tällä yleisellä playoff-linjalla, mutta ei.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin sitä pitää, onnea vaan, ei meitin joukkueella oo vissiin mitään saumoja. Onneksi JYP-orkesteri painaa rehdisti ja reilusti itkemättä loppuun asti. Hauskaa lueskella tällaisten tonttujen kirjoituksia, joissa vedellään ihan vaan omasta pikku mielestä ihan mitä vaan johtopäätöksiä ja vielä uskotaan niihin itse ihan tuosta noin vaan. No, tapansa kullakin.

Kakkakiemuran muotoinen sydän, niin kaikki on mahdollista.

Ai niin, hyvä jääkiekkopeli se oli tosiaan lopputuloksesta huolimatta. Kerho painoi jatkoajalla väkisin pelin JYPin päätyyn ja siinä vaiheessa näytti kaikkea muuta kuin siltä, että HPK olisi jotenkin jäänyt jalkoihin. Vaikka kakkakiemurauskovaiset sellaista kirjoittelevatkin. Varmaankin liittyy se juuri tuohon edelliseen kirjoittamaani. Omituista sakkia.

kerro nyt kuka on itkenyt ja missä?
Eilen selin itki.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
“Kuka jätkä tää on? Kuka vitun jätkä täällä heiluu?” Hahahaha. Viitaluoma, hieno mies.

Onkohan Viitaluoma saanut muutaman ylimääräisen iskun päähän, vai lieko ikänäkö alkaa vaivaamaan, jos ei vastustajan valmentajaa tunnista.

Huikeeta draamaa, me likes! Nyt vaan joku Ava tms tekemään kilpailevaa sarjaa Iholla -ohjelmalle, elikkäs Ihon Alla.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
“Kuka jätkä tää on? Kuka vitun jätkä täällä heiluu?” Hahahaha. Viitaluoma, hieno mies.

Hyvä kysymys sinänsä. Veikkaan ettei suurin osa jatkoaikalaisistakaan tiedä kuka se sellainen Markku Virtanen on. Kuvan perusteella mulle tuli mieleen Matti Virmanen. Vähän samaa näköä, ainakin parta- ja hiusmalliyhdistelmässä.

Eniten ihmettelen tuossa episodissa sitä millainen yleinen härdelli tuo tilaisuuden pressi oli. Kuka vitun jätkä se oli joka sitä yritti siinä vetää? Kaverilta sekos pasmat täysin siinä vaiheessa kun Selin alkoi tilittää ja Aho hämmästellä. Ja keitä ne loppupuolen välihuutelijat oli? Homma lähti kyllä täysin käsistä.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Uskon muuten Ahoa tässä keississä. Ei hän tiennyt mitä Virtanen touhuili, eikä varmasti ainakaan ollut käskyttänyt tätä Selinin kimppuun, sillä eihän nämä sankarit ole ollut enää aikoihin puheväleissä. Ihmeen hyvin niiden joukkue kyllä pelaa siihen nähden.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
No en minä ainakaan yhtään ihmettele, ettei vastustaja-joukkueen pelaajat tunnista traktori-kauppiaan näköistä apuvalmentajaa.
Niin, onhan se ymmärrettävää että luulevat traktorikauppiaan tulevan ihan muuten vaan kauppaamaan traktoria perunankylvöä helpottamaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös