Lukko - HIFK ti 22.3.2005

  • 92 002
  • 605
Tila
Viestiketju on suljettu.

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Viestin lähetti #12
Eipä tippunut ei. Miksiköhän? Olisiko saattanut olla että neutraalin havainnoitsijan mielestä tällaisia näkemiäsi jatkuvia kyynerpäätaklauksia ei tapahtunutkaan? Edellisessä matsissa Lennu taklasi myös kovaa ja puhtaasti provinssin poikia ja ne pari rummunpäristelijää siellä D-päädyssä taisivat nähdä ihan samalla lailla että "hyi mikä sika".

Jos muuten olet sitä mieltä, että tuollainen oman käden oikeus ("sai kyllä mitä tilasi") sopii kiekkoon, niin miten voit tuomita Topperin sikailusta käynnistyneet jatkotapahtumat? Koko teidän joukkueennehan ansaitsi samalla lailla vähän isän kädestä, eikö?

Sun kanssas alkaa pikkuhiljaa hermot olla koetuksella.

Niitä taklauksia tapahtui tuossa vaihdossa useita ja oli alusta asti selvää mitä niillä haettiin. Siitä en ole ihan varma haastoiko Lennu itse Topon. Hankipa jostain videota tuosta kyseisestä vaihdosta, niin varmaan näet itsekin nuo koiruudet.

Viimeisen kappaleesi jätän omaan arvoonsa.

Olitko muuten matsissa vai et? Minä olin.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Lukkoseppä
Gellner, taidat olla oikea älykkö. Montako lätkämatsia voitetaan tappelemalla? Jääkiekko-ottelussa maalit kai ratkaisevat aina ja kaikkialla, vai julistatko HIFK SM-liigan moraaliseksi voittajaksi kun kerran saavat verta kentälle?

On se brandi ja kunnon Pena!!

Mistä ihmeestä oikein puhut?? Minähän juuri sanoin, että Lukko voitti tänään ja kysyin, että eikö siellä suunnalla maalit ratkaise.
Ei kai tuo HIFK:n loppushow niin paljon järkyttänyt, että se vei lukutaitosikin vai mistä vetelet noita johtopäätöksiäsi?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Toporowsky on kyllä todellinen fröken. Hyi vittu, suckerpunchilla nuorta Petrelliä uskallettiin lähestyä. Varsinaista NHL-kovuutta, jonka joku innokas hifkin antifani käynee selittämässä toisin.

Muutenkin huono ilta edelleen antihifk-osastolle; ei ne -nyyh- mitään enää, ei niillä -nyyh- oo kuittivihkoo, meillä kyllä on. Myyttejähän nämä vaan.

Itse ottelusta; onnittelut Lukolle, meillä on järkyttävä mv-ongelma. Taas kerran. Luultavasti Brodeur, Hasek ja Cechmanek epäonnistuisivat HIFKissä niin ikään.

Lopputapahtumista: kumarrus ja kättä lippaan Penalle! Jatkoajan otteluraportti oli aika koomista piiperrystä lukkolasien läpi. Meillä oli nyyhkistä sentään sittenkin kuittivihko ja mitä helvettiä mietti Tukka-Jukka laittaessaan ykkösestä neljä sälliä jäälle, kun Pena marssitti 6 rivimiestä kehiin? Täysi ääliö tämä Rautakorpi tässä tilanteessa. Mielestäni HIFK teki aivan oikein, täysi tuki lähtee täältä. Hyvä Pena! Ara ei olisi tähän ryhtynyt. Olin iloisen ylpeä wanhasta kunnon HIFKistä.

PS. Siis vielä kerran, otteluvoitosta onnittelut Lukolle, parempi joukkue johtaa sarjaa 3-1.
 

cherry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko tuotteena.
Viestin lähetti sinikettu
En tiedä sitten olisiko tuo lopun kahina ollut vältettävissä sillä että Toporowski olisi säilyttänyt malttinsa tilanteessa missä
löi Petrelliä, tuota kuolevaa joutsenta.

Korostaa vain Topon kovuutta. Eikö riittänyt ruuti tainnuttamaan Petrelliä, kun tämä kerran joutui filmaamaan italiaanojen tapaan?
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Petrell

Viestin lähetti Chintiki

isku ei todellakaan näyttänyt lujalta, samanlaista hieromista nähdään usemmin kuin kerran joka ottelussa.
Sehän siinä hauskaa onkin että kotisohvalta/katsomosta on vaikea sanoa mitään iskun kovuudesta ja siitä paljonko se sattui. En ota kantaa filmasiko Petrell vai ei (toivottavasti ei, ei olisi brändin mukaista toimintaa), mutta minun mielestäni on aika turhaa täällä jauhaa tuollaisista tilanteista. Onko joku määritelly mistä lyönnistä/taklauksesta/mailaniskusta saa jäädä jäähän makaamaan? Eikö voi sattua jos ei tule verta?
Asiaan. Radiosta nähtynä HIFK hävisi vaikkakin oli parempi. Maanantaina melkein hävittiin vaikka oltiin selkeästi parempia. Mistä tämä alisuorittaminen oikeen johtuu?
Onneksi saatiin liput torstain peliin niin pääsee kannaustamaan HIFKta voittoon. Lauantaina Raumalle, josko sitten tehtäis vaikka maali. Olispa jo torstai!
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Jiri
Oikeat hanskaajat. Häppölä ja Järvinen... Right (o.O)__b
Niinpä. Lainaamassasi tekstissä sanottiinkin, että oikeat hanskaajat eivät... eikä väitetty oikeiksi hanskaajiksi tulevia BeWen kavereita. Kai sen verran suomen kieli kuitenkin tarttuu?

Tämä ottelu taisi olla käännekohta. HIFK lähtee lomille ja tekee isot taloudelliset tappiot.

(ennenkuin ehdit, niin joo. Ässät oli tosi paska..)
 

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Eilen vielä arvostin IFK:ta joukkueena, hienona sellaisena. Tänään tulosruudusta ja urheiluruudustä näkemillä pätkillä loin itselleni kuvan että joukkue onkin täynnä velliperseitä.
Itselleni ei olisi koskaan tullut mieleenkään että tarkoitushakuisesti lähtee suoraan aloituksesta kaksi vastustajaa maalivahdin kimppuun. Aivan selvää munattomien neitien touhua, pistää niin vihaksi että silmissä alkaa sumeta. Myös jäässä makaava ei tarvitse enää hakata kuin vierasta sikaa homma on siinä vaiheessa jo ohi.
Jos pitää sitä kovuutta näyttää näytetään sitten sitä puhtailla mutta kovilla taklauksilla ja selkeillä tappeluunhaastamisilla aina kumminkin niin että toinen oikeasti siihen haluaa ryhtyä.
Toporowskilta kyllä jäähyn arvoinen teko mutta en nyt sitten tiedä miten eilen hyvin pelanneen Petrellin reagointiin tilanteessa oikein suhtautuisi. Tuollaisia tilanteita on pelin sisälläkin useita.

Jos ikf:n ikioma pää-Gunther saa mitään toimitsijakieltoa niin on munatonta touhua koko sm-liigalta. Tästä jutusta puhutaan vielä pitkään.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti #12
Jos muuten olet sitä mieltä, että tuollainen oman käden oikeus ("sai kyllä mitä tilasi") sopii kiekkoon, niin miten voit tuomita Topperin sikailusta käynnistyneet jatkotapahtumat? Koko teidän joukkueennehan ansaitsi samalla lailla vähän isän kädestä, eikö?

Hanska kädessä lyöminen sikailua? Sinäkin hyvä mies, älä nyt alennu moiseen vaikka otittekin köniin joka saralla. IFK ei onnistunut kunnolla edes loppunujakoinnissa, jonka tavoite jäi selkeästi saavuttamatta. Kiva-Harrin jorinat nyt voi jättää omaan arvoonsa.

Jan Lundell, sinä maalivahtien eliitti, mitä hait omituisella torjunnallasi, joka johti ratkaisevaan toiseen maaliin? Pettikö taas hermo, kun onnistuit jo yhden maalin ryssimään ja automaattisesti laitoit playoff-hörppyasennon päälle seuraavaankin tilanteeseen? Oliko tämä Jan jo yhdestoista kerta?

Penalle silti propsit siitä, että Äijä yrittää jotain tehdä kun johtamastaan naislaumasta siihen ei ole. Jos ei taivaalta tipu äkkiä selkärankaa pelaajille, onhan se hieno muistella edes jotain tältä kaudelta kun on Vuosisadan joukkue ryssitty pois mitalipeleistä.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Olipa loppuhuipennus, huhhuh...

Lundellille harmittava pimeä hetki, josta Lukko teki tarvittavat maalit, oli mielenkiintoista arvailla tuloseurannan tilastojen perusteella, mistä moinen kahakka lähtenyt liikkeelle, mutta ilmeisesti tällaista oli odotettavissa, kun Penttiä ketuttaa.

Luulen, että Rolosonin maalivahtipeli vie Lukon vielä pitkälle.
 

cherry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko tuotteena.
Viestin lähetti Lukkoseppä
Suora kysymys, tai tehdään vaikka äänestys.

Menikö Penalla överiksi??? Mielestäni meni, joo olen Lukkofani.

Eiköhän ihan yksikin kysymysmerkki riitä.

Asiaan: Ei mennyt överiksi. Kyllä, olen hyvän lätkän ystävä.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Rommeli
Sun kanssas alkaa pikkuhiljaa hermot olla koetuksella.

Niin, mähän olenkin tämmöinen virtuaaliagitaattori.

Mutta asiaan; Siis väität edelleen, että Lennu taklasi "jatkuvasti" kyynärpäällä (=jäähyn arvoisesti) mutta jostain astraalisalaliitosta johtuen mistään niistä lukuisista sikataklausista ei ollut jäähyä tulossa? Ja tästä syystä Topper vain viattomana mutta jalona oikeudenmukaisuuden ritarina koki velvollisuutenaan antaa Petrellille "mitä tilasi"?

Minusta olisi oikeasti mielenkiintoista ymmärtää logiikkaasi viesteissäsi ja ennenkaikkea nähdä miten jatkat päättelyä siihen, että HIFK:n olisi ehdottomasti pitänyt pyhäkoulupoikien lailla jatkaa reipashenkistä fair play-pelailua vain summeria odotellen Topperin tempauksen jälkeen.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti mafioso

Jos pitää sitä kovuutta näyttää näytetään sitten sitä puhtailla mutta kovilla taklauksilla ja selkeillä tappeluunhaastamisilla aina kumminkin niin että toinen oikeasti siihen haluaa ryhtyä.

Aivan, HIFK:n pelaajat voisivat kysyä vaikka Toporowskilta, mikä on selkeä tappeluunhaastaminen.
Jännä juttu, miten niin monelta on unohtunut, mistä koko hässäkkä sai alkunsa. Pahaa pelkää, että myös Muukkonen jättää tämän noteeraamatta.
 

kutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko
en tarkoittanut että hifkillä olisi hanskaajia kehissä päin vastoin! siellä oli tusinapelaajat hommaamassa lukolle rangaistuksia :) Mutta se siitä kahinasta.Mielenkiintoista tosiaan nähdä millaiset tuomiot tulee.Olisikohan se IFK:n ranka mennyt poikki ja lukko ottaisi helpohkon voiton jo helsingissä?pitänee lähteä paikanpäälle katsomaan.
 

Make81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, St. Louis Blues
Viestin lähetti #12
Paljon peli päättyi?

2-0

Henkilökohtaisesti harmittaa, että ei tule tämän ottelusarjan pelejä enää nähtyä, vaikka niitä vielä Raumallakin pelattaisiin... Ja juuri kun homma alkoi mennä mielenkiintoiseksi...

Se valmentajien tappelukin oli joo aika lähellä siinä lopussa, kun Pena ja Makkonen "keskustelivat". Toinen hauska yksityiskohta oli palkintojenjaossa, kun Hifkin pelaaja hermostui yleisön lakanaan (josta Ara ja Pena oli viivattu yli ja viimeisenä vaihtoehtona Moberg) ja repi sen alas jäähän...
 

Jiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Stadi HC, Jatkoaika HC, Slavia Praha
Viestin lähetti JanJ
Niinpä. Lainaamassasi tekstissä sanottiinkin, että oikeat hanskaajat eivät... eikä väitetty oikeiksi hanskaajiksi tulevia BeWen kavereita. Kai sen verran suomen kieli kuitenkin tarttuu?
Joo, kyllä. Olin tunnekuohussa. 10min sitten vielä vitutti tämän(kin) iltainen häviö. Nyt tunteet kääntyy lähinnä surullisiksi :-/

Tämä ottelu taisi olla käännekohta. HIFK lähtee lomille ja tekee isot taloudelliset tappiot.
Näin minäkin sen omassa pienessä mielessäni etukäteen puntaroin notta jos tämä ottelu olisi voitettu niin olisi ollut saumaa. Ei luovuteta kuitenkaan vaan kyllä se silti siltä näyttää että junanpilli huutaa ja valo lähestyy muttei pääse radalta ylös...

(ennenkuin ehdit, niin joo. Ässät oli tosi paska..)
Odotin kyllä Ässiltä enemmän tällä kaudella. Noh, saavatpahan treenata kunnolla ;)

edit: uudelleenjärjkeistelyä.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Viestin lähetti #12
Niin, mähän olenkin tämmöinen virtuaaliagitaattori.

Mutta asiaan; Siis väität edelleen, että Lennu taklasi "jatkuvasti" kyynärpäällä (=jäähyn arvoisesti) mutta jostain astraalisalaliitosta johtuen mistään niistä lukuisista sikataklausista ei ollut jäähyä tulossa? Ja tästä syystä Topper vain viattomana mutta jalona oikeudenmukaisuuden ritarina koki velvollisuutenaan antaa Petrellille "mitä tilasi"?

Minusta olisi oikeasti mielenkiintoista ymmärtää logiikkaasi viesteissäsi ja ennenkaikkea nähdä miten jatkat päättelyä siihen, että HIFK:n olisi ehdottomasti pitänyt pyhäkoulupoikien lailla jatkaa reipashenkistä fair play-pelailua vain summeria odotellen Topperin tempauksen jälkeen.

Katso se video ja kommentoi vasta sitten. Ja väitän edelleen. Kyllä. Tarkoitan siis sitä viimeistä vaihtoa, jolloin ottelu oli jo ratkennut.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti mixu

Hyvä Pentti!
Toit heti väriä kaukaloon enemmän kuin muut valmentajat yhteensä koko kaudella.
On valmentajia ja sitten on Pena.

Mitäs sitten Penan jälkeen? Kohtuullisella varmuudella uskallan sanoa, että hän ei enää tässä ottelusarjassa HIFK:ta valmenna. Ennustan sen sijaan 5-10 ottelun toimitsijakieltoa.

Jos Tim Thomasin nollapeliennätys tuntuu huikealta, IFK:n valmentajakuvio tulee hakemaan vertaistaan: yhdessä puolivälieräsarjassa joukkueella on kolme eri käskyttäjää (Arajuuri, Fööni ja herra X)!

Lasileuka-Lennartin ihmeparantumista odotellessa, hyvää yötä HIFK.
 

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Viestin lähetti #12

Minusta olisi oikeasti mielenkiintoista ymmärtää logiikkaasi viesteissäsi ja ennenkaikkea nähdä miten jatkat päättelyä siihen, että HIFK:n olisi ehdottomasti pitänyt pyhäkoulupoikien lailla jatkaa reipashenkistä fair play-pelailua vain summeria odotellen Topperin tempauksen jälkeen.

Niin sitten kun ollaa tappiolla kaiken voi lyödä leikiksi ja ruveta TAHALLAAN vahingoittamaan vastustajaa. Siinä on sinun mielipide, jokaisella on omansa. Oliko Roloson jotenkin syyllinen myös tuohon Toporowskin tekoon, jos ei niin miksi ei fair play henkiset pelaajat sitten Rolin kimppuun kävivät?
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti cherry
Eiköhän ihan yksikin kysymysmerkki riitä.

Asiaan: Ei mennyt överiksi. Kyllä, olen hyvän lätkän ystävä.

Hyvän lätkän ystävä, tarkoitin lähinnä viimeistä 20 sekuntia... se ei ollut hyvää lätkää kai kenenkään mielestä. Pena joka ei ensimmäistäkään luistimen piirtoa tänään jättänyt jäähän käskyttää tappelemaan koko kentän voimin... huh huh. Ymmärrän tappelun joka syntyy spontaanisti kentällä olleiden pelaajien kesken mutta en tälläistä.
 

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Viestin lähetti Gellner
Aivan, HIFK:n pelaajat voisivat kysyä vaikka Toporowskilta, mikä on selkeä tappeluunhaastaminen.
Jännä juttu, miten niin monelta on unohtunut, mistä koko hässäkkä sai alkunsa. Pahaa pelkää, että myös Muukkonen jättää tämän noteeraamatta.

Niin, en osaa sanoa tapahtuiko koko ottelussa yhtään kunnon haastamista, mutta lopun kahina ei sitä mielestäni ollut.
 

cherry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko tuotteena.
Viestin lähetti mtmela
Hanska kädessä lyöminen sikailua? Sinäkin hyvä mies, älä nyt alennu moiseen vaikka otittekin köniin joka saralla. IFK ei onnistunut kunnolla edes loppunujakoinnissa, jonka tavoite jäi selkeästi saavuttamatta. B]


Mikä tämä tavoite selkeästi sitten mielestäsi oli? Millä tavalla siinä ei kunnolla onnistuttu? Eikö Pettiseltä tullut tarpeeksi verta? Eikö Järvisen lyöntejä laskettu? Oliko Rolosonin kilveniskut niitä puhtaita ja vain niistäkö sai pisteitä?

Oliko Matikainen "ihan tyhmä"?
 

kukkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KellokoskenAlku, KaukaistenVoima
Homoviikisiä....

Rauman "homoviiksi" on jättänyt molemmat vieraspelien lehdistötilaisuudet väliin ja maanantain 21.3. pelissä "homoviiksen" luotsaamat "kettutytöt" lähti jäältä kesken palkintojen jaon, kättelemättä vastustajaa.

Näin meillä, entäs teillä?


P.S. Bluuserifanit oikeesti..älkää kehdatko enää!!
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaahas, kyllä nyt teki Pena itsestään pellen, aivan kuten moni muukin HIFK:n tusinapelaaja. Kaiken muun voin vielä jotenkin ymmärtää, mutta se että Lukon maalivahdin päälle hyökätään kahden mikkihiiren voimin alkaa jo olla hieman liikaa. Harvinaisen säälittävää touhua koko joukkueelta, jos tämä on sitä brandin mukaista kovaa peliä niin en voi kuin ihmetellä. Lennart Petrell sensijaan sai mitä tilasi eikä varmastikaan pysty pelaamaan ainakaan seuraavassa ottelussa, sillä sen verran pahasti näytti kentän nuorinta pelaajaa sattuvan. Toivottavasti Harri pyyhki kyyneleet pois pojan silmäkulmista pelin jälkeen. Ensin haetaan kädet ylhäällä taklauksia, sitten tipahdetaan yhden nyrkiniskun voimasta 10 minuutiksi jään pintaan ja lopuksi talutetaan kentältä pois. Uusi Jarkko Ruutu on syntynyt?

Itse ottelu kulki HIFK:n merkeissä varsinkin ottelun ensimmäisen erän ja vain Rolosonin loistokkuus sekä HIFK:n huono viimeistelytaito piti Lukon pelissä mukana. Toisessa erässä homma sitten tasottui ja kolmannessa Lukko pääsi entistä paremmin painamaan peliä HIFK:n päätyyn. Lukon tekemät maalit kylläkin paljastivat sen tosiasian, että HIFK:n maalivahtipeli on suorastaan luokatonta tällä hetkellä, eikä näistä kavereista ole ainakaan vielä ollut voittaviksi maalivahdeiksi. Olisikohan se jo Stathoksen vuoro torjua seuraavassa ottelussa.

Tuomari Jyri Rönn selvisi vaikeasta urakastaan ihan kohtuullisesti, eikä Lukko-fanin näkökulmasta katsottuna voi ainakaan sanoa että hän olisi omaa joukkuetta vastaan tuominnut. Muutamia Lukko-pelaajien suorittamia koukkauksia jäi viheltämättä ja HIFK taas vastaavasti tuntui saavan muutaman jäähyn aika helpolla, mutta hyvä näin. Toporowskin ottelurangaistuksesta voidaan olla montaa mieltä, mutta olisin odottanut että Topperin kaltaisen kokeneen pelaajan hermot olisivat pitäneet tälläisessä tilanteessa, mutta eivätpä sitten pitäneet.

Myöskin Jere Karalahti toi oman panoksensa illan otteluun näyttämällä keskisormea H-katsomossa istuneille ihmisille. Taisipa Jere kyllästyä jatkuvaan vittuiluun jota hän ainakin tuosta katsomonosasta sai kuulla. Myöskin Jokinen sai jatkuvasti kuulla buuauksia ja tuntui olevan yleisön hampaissa. Toni Söderholm koetti loppuseremonioiden aikana ainakin käsimerkkiensä perusteella saada jonkun katsojan kentälle tappelemaan, mutta eipä näyttänyt onnistuvan. Kaikenkaikkiaan ottelun lopun tapahtumista jäikin hyvin ikävä maku suuhun, enkä pitäisi ihmeenä mikäli liiga muistaisi Matikaista toimitsijakiellolla tuon selkeän käskyttämisen johdosta. Huonosti taitavat siis HIFK:n pullat olla uunissa kun kerran näinkin nimekkäällä joukkueella joudutaan turvautumaan tälläisiin otteisiin.

Mutta tälläistä tämä touhu välillä on, toivottavasti Lukko pitää päänsä kylmänä torstaina ja lähettää HIFK:n kesälomille. Sitä ennen odottelen mielenkiinnolla Muukkosen päätöksiä ja katson mitä tulevan pitää.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Gellner
Jatkoajan jutusta:
"Jukka Rautakorpi tiivisti Lukko-leirin mietteet yhteen virkkeeseen:

- Nyt tarvitaan pelisilmää niiltä ihmisiltä, jotka tätä liigaa johtavat."

Ei hyvänen aika sentään, miksi Rautakorpi ei uskalla antaa ratkaisun tapahtua kaukalossa? Hirveä paniikki tuntuu olevan Lukko-leirissä, että seuraavassakin ottelussa lukkolaiset poistuvat verissäpäin kaukalosta. Jukka-boy, älä itke, eikö siellä päin Suomea maalit ratkaise ja Lukkohan voitti tänään?

Tällaiseen kommenttiin kuvittelin törmääväni jonkun märkäkorvafanin kirjoittamana, mutta, että sinäkin.

Eiköhän Rautakorpikin tarkoituksellisesti lausun tämänsuuntaisia psyykatakseen vaan liigapäättäjiä ja kenties samalla sekoittaakseen vastustajaakin. Minä en näe Rautakorven lausunnoissa mitään paniikkiin viittaavaa, vaan ennemminkin psyykkausta ja hermostuttamista.

Pentti käskytti, nyt Rautakorpi vuorostaan "käskyttää" kurinpitoelimiä - ei välttämättä mitään kaunista (kummassakaan tapauksessa) mutta ehkäpä hyvinkin tehokasta.

Mitä tulee Toporowskin ja Petrellin tapaukseen, niin hivenen kevyesti Petrell tippui - sitä ei käy kiistäminen, ja vaikka olisikin aidosti tippunut lyönnin seurauksena niin makoilu jäässä tuskin oli muuta kuin roolisuorituksen vetämistä loppuun saakka.

Tuomaritoimintaan perehtyneille, olisiko tuomarin ollut mahdollista antaa kyseisessä Toporowski Petrell casessa 2+2 väkivaltaisuudesta tai 2+10 päähän kohdistuneesta taklauksesta? Minusta tuntuu oudolta, että tuomarit jotka eivät välttämättä edes näe tilannetta voivat passittaa pelaajan olettamastaan rikkeestä suihkuun. Entä jos kyse olisikin ollut aivan aidosta oikeusmurhasta, entä jos Petrell ei olisi saanut tapauksessa iskun iskua kasvoihinsa tai kehoonsa, täydellisellä näyttelysuorituksella olisi saatu vastustajan parhaimmistoon kuulunut pelaaja pois kentältä ja ilmeisesti myös seuraavasta pelistä.

vlad.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös