Liverpool FC 2010-11

  • 176 437
  • 840

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin, tässähän nyt vertaillaan mahdollisia palkkakuluja suoraan siirtosummaan. Kyllä niille pelaajillekin, joista siirtosumma maksetaan, joudutaan palkkaakin maksamaan, jolloin kokonaiskulu on sopimuksenaikainen palkka + siirtokorvaus. 50.000 viikkopalkalla ja siirtokorvauksen ollessa 9miljoonaa, päästään tämän sopimuksen kanssa vertailukelpoiseen loppusummaan.

Joudutaan joudutaan, mutta kun tuossa väite oli että "tuolla summalla ei sopimuksenalainen pelaaja olisi liikkunut mihinkään", niin väkisinkin siitä saa käsityksen että tuo summa on se mikä kattaa vain siirron. Eri asia jos siinä olisi sanottu että "tuon tason pelaajiin kuluisi paljon enemmän rahaa kuin tuo 19miljoonaa, jos olisivat sopimuksen alaisia pelaajia".

Itsehän totesin tuossa että kelpo siirto Liverpoolilta, jos Cole pysyy terveenä. Ei silti kyllä mitenkään pelaaja joka muuttaisi kokonaan Liverpoolin kurssia. Ennemminkin "päivitetty Benayoun", joka on englantilainen.

Kun Benayoun pelaa Chelseassa n. £60-70k viikkopalkalla, niin hän maksaa palkkoina seuralle n. £9-10.5m kolmessa kaudessa ja sen päälle tulee siirtokorvaus Liverpoolille, joka oli n. £5.5m, joten Yossi maksaa Chelsealle kolmessa kaudessa pyöreästi n. £14-16m ja Cole Liverpoolille neljässä kaudessa pelkkinä palkkoina n. £16-19m, kun palkoista ja siirtosummista on erilaisia tietoja. Ainoastaan se on varma tieto, että Cole siirtyi Liverpooliin ilman siirtokorvausta. Ei Joe Cole ole kallis pelaaja, kun on bonuksena englantilainen pelaaja, joista pitää yleensä aina maksaa pieni ylihinta.

Muutaman miljoonan kalliimpi, vähän parempi ja britti. Juuri näinhän se menee ja ihan käypä hinta sen suhteen. Itse vaan tosiaan kiinnitin huomiota tuohon sanamuotoon. Jos sillä tarkoitettiin sitten kokonaissummaa, niin silloin ymmärrän tuon vielä jotenkin. Jos taas tosiaan pelkkää siirtosummaa, kuten itse tuon sanamuodon käsitin, niin en todellakaan ymmärrä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joe Colen nimellä myydään varmasti myös paitoja selvästi enemmän kuin Benayounin. Myös tämä on hyvä ottaa huomioon.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Onhan se kiva herätä edes silloin tällöin ja lukea jotain positiivista asiaa tästä Englantilaisen(ja eurooppalaisen) jalkapallon suurimmasta ja kauneimmasta, aina ja iänkaikkisesti. Tämä antaa lisätoiveita myös sille, että ehkä emme sittenkään tipu vielä tällä kaudella.

Nyt kun vielä saadaan herrat Cole, Gerrard, Torres ja Aquilani pysymään poissa VMTL:stä niin aina vaan paranee. Ehkä Hodari voisi vapauttaa miehet harjoittelusta kokonaan, niin sekin riski puolittuisi.

Rafa jos olisi vielä puikoissa, voisin lyödä tonnin vetoa että Carra olisi Insuan lähdön jälkeen ollut ensi kauden kiveen hakattu vasen pakki, mutta nyt tuo kuvio on todella pahasti auki, ja sinne tarvitaan oikeasti pelimies, koska Hodgson ei ehkä ajattele samalla tavalla.
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis hetkinen, väitätkö että joecoleja ei voi saada 19miljoonalla punnalla tai alle sen? Itse kun tulee useita selvästi parempiakin pelaajia, sopimuksen alaisia, jotka ovat siirtyneet tuolla summalla tai allekkin. Kyllä 19miljoonaa olisi iso siirtosumma ehjästäkin Joe Colesta, tosin brittilisän voi aina ottaa huomioon.

En väitä, kärjistin ehkä hiukan liikaa. Nykymarkkinoilla se on kyllä suhteellisen haastavaa, kun kaikki vaikuttaa kaikkeen chelski/citylisineen jne. Varmasti joecoleja saa jostain halvemmallakin, mutta vastapainoksi on se 19M käytetty aikojen saatossa useasti kunnon floppiinkin.

Vaikka Joe Cole olisi vempassa 50 pinnaa ajasta, niin tää siirto on silti hyvä, kun se caphit on vain alle 5M vuodessa. Ja 5M tuntuu kärpäsenskeidalta nykyään. Ja kuten tossa yläpuolella vielä kirjoitetaan, paitakauppa käy varmaankin Joe Colen nimella kuumempana kuin jonkun Afrikan sademetsistä löydetyn vastaavan futarin kanssa.

Mun mielestä tää on enemmän medium risk -> high reward kuin high risk -> high reward keissi.

StevieY
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Liverpool jatkaa ostojen tiellä. Nyt haaviin on tarttunut Simply Redin kitaristi.

Näinköhän Mick Hucknallista on tulossa Anfieldin sakarikuosmanen? Kuinka kajahtaa punapäältä You'll Never Walk Alone?
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Kun Benayoun pelaa Chelseassa n. £60-70k viikkopalkalla, niin hän maksaa palkkoina seuralle n. £9-10.5m kolmessa kaudessa ja sen päälle tulee siirtokorvaus Liverpoolille, joka oli n. £5.5m, joten Yossi maksaa Chelsealle kolmessa kaudessa pyöreästi n. £14-16m ja Cole Liverpoolille neljässä kaudessa pelkkinä palkkoina n. £16-19m, kun palkoista ja siirtosummista on erilaisia tietoja. Ainoastaan se on varma tieto, että Cole siirtyi Liverpooliin ilman siirtokorvausta.

Palkoissa pitää myös ottaa huomioon sosiaalikulut, eläkemaksut ja mahdolliset vakuutusmaksut. Tosin en tiedä mitä ne Englannissa ovat jalkapalloilijoiden kohdalla mutta voivat olla merkittäviä summia. Ainakin Suomessa jos maksaisi jollekin 16-19 milliä palkkaa niin jo eläkemaksuja tulisi maksettavaksi miljoonia, tosin urheilijoita koskeva laki on erinlainen.

Joka tapauksessa siirtosumman maksaminen pitäisi pääsääntöisesti olla halvempaa kuin maksaa sama summa palkkana.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
BBC Sport kertoo, että "Liverpool teki sopimuksen Rangersin puolustajan Danny Wilsonin kanssa. Siirtosumma on £2m ja saattaa nousta £5m:n."

Nyt hankittiin jo yksi puolustaja.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Joe Cole on eteenpäin menoa Benayounista ja mahdollisuuksia on nousta melkoiseen rooliin Liverpoolissa. Mielestäni hyvä hankinta Poolilta. Silti vielä puolustuksessa löytyy tyhjiä koloja + se Torresin taustatuki. Kysymys lienee riittääkö valuutta?
 

lmob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool
Tosiaan Danny Wilson on saapumassa jengiin ja ilmeisesti kyseessä on vasenjalkainen keskuspuolustaja joka pystyy myös pelaa vasemmalla laidalla.

http://www.rangers.co.uk/articles/20100720/wilson-deal-agreed_2254024_2097231

Kyrgiakosta ollaan myös kaupittelemassa, toivottavasti saadaan myytyä.

http://www.liverpoolfc.tv/news/transfer-gossip/liverpool-seeking-buyer-for-soto

Roy näyttäis myös olevan ex-spurs pelurin perässä.

http://www.liverpoolfc.tv/news/transfer-gossip/ziegler-tops-hodgson-s-left-back-list
 
BBC Sport kertoo, että "Liverpool teki sopimuksen Rangersin puolustajan Danny Wilsonin kanssa. Siirtosumma on £2m ja saattaa nousta £5m:n."

Nyt hankittiin jo yksi puolustaja.

Tuskin Wilsonista kaavaillaan vielä ratkaisua vasemman pakin ongelmaan. Kyseessä on kuitenkin vasta 18-vuotias pelaaja, joka ei ole Skotlannin liigaa kovemmissa sarjoissa pelannut. Lupaavan oloinen jannu tietysti ja voi osoittautua oikeinkin hyväksi hankinnaksi tulevaisuudessa. Ja käsittääkseni vieläpä toppari enemmänkin kuin laitapakki.

Joe Cole puolestaan on aivan erinomainen hankinta, sitä tuskin kukaan kiistää. Pitkäaikainen suosikkini Chelsea-paidassa ja kyllähän se tietysti tekee kipeää nähdä mies Poolin paidassa, mielummin missä tahansa muualla, mutta hei tätä on ammattilaisjalkapallo!

Colen hankinta näyttää olleen muutenkin varsin positiivinen signaali niin faneille kuin pelaajillekin. Jos Colen hankinnalla taattiin edes Gerrardin ja Torresin jääminen, niin hankinta on onnistunut, vaikkei pelaisi otteluakaan tulevalla kaudella.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olen todennut, että Football Managerin skauttaukset ovat yleensä olleet aika todenperäisiä ja kyseisen pelin uusimmassa versiossa Danny Wilson on yksi parhaista nuorista puolustajista.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Nyt näyttää olevan selkeä järjenhiven mukana näissä Poolin hankinnoissa, kiitos Hodarin! Colen hankinnasta alkaa olla jo kaikki sanottu ja Wilson on aivan erinomainen tulevaisuuden hankinta. Hilloposken rakastamat turhakemanolot on poistolistalla ja tilalle hankitaan selkeän potentiaalin pelaajia, joilla on ne parhaat kaudet vielä edessä.

Hodari uskaltaa ja haluaa myös käydä ihan oikeasti akatemian läpi ja etsiä myös sieltä niitä vaihtoehtoja. Tietysti tuo nippu huutaa vielä muutamaa täsmävahvistusta, mutta kyllähän tässä jo tatti kovana odottaa kauden alkua, mitä ei ole hetkeen tapahtunut. Positiivista kuhinaa Anfieldilla, me like!
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Tuli tuossa runoiltua toiselle foorumille vähän fiiliksiä nykyisestä ja tulevasta, joten laiskana miehenä copypastetetaan se tännekin. Pelaajaluettelo on siis otettu suoraan offalin sivulta ja siksi en lupaa luettelon ajantasaisuudelle palautustakuuta.

Maalivahdit:
- Pepe Reina
- Diego Cavalieri
- Peter Gulacsi
- Dean Bouzanis
- Martin Hansen
- Charles Itandje

Osasto, joka Pepe Reinan ollessa kunnossa on kunnossa. Mikä lie Cavalierin tilanne, mutta hän on ihan kelpo varamies Pepelle. Näiden takana on aukkoa, joka Cavalierin mahdollisesti poistuessa on täytettävä penkkimiehellä, koska en usko Gulacsin, Bouzanisin tai Hansenin pystyvän tarvittaessa tuuraamaan Pepeä pitkää jaksoa. Ja eikös ole kovasti huhuiltu ainakin jonkun näiden nuoren kohdalla siirtoa muihin maisemiin - liekö jo sovittukin. Itandje joutaisi vaikka tunkion taakse.

Puolustus:
- Emiliano Insua (vp)
- Jack Robinson (vp)
- Daniel Agger (kp)
- Martin Skrtel (kp)
- Jamie Carragher (kp)
- Sotirios Kyrgiakos (kp)
- Daniel Ayala (kp)
- Danny Wilson (kp/vp)
- Steven Irwin (kp)
- Glen Johnson (op)
- Stephen Darby (op)
- Martin Kelly (op/kp)
- Philipp Degen (op)

Lista on pitkä kuin nälkävuosi, mutta todellisia nykyhetken pelimiehiä on vain kourallinen (Agger, Carra, Skrtel, Johnson ja ehkä Insua). Tulevaisuudessa mahdollisia avaustason pelaajia ovat arvioni mukaan Wilson, Robinson, Ayala ja Kelly. Muiden osalta rooli on olla täytemiestä. Wilsonin hankinta ja Ayalan kypsähköt otteet tekevät Kyrgiakosista myyntikamaa ja eiköhän Kreikan Soturin Liverpool-ura jää kauden mittaiseksi. Myyntiä voisi suositella lämpimästi myös Degenille. Tämän kauden osalta mentäneen vielä viime kauden permanentilla vaspa-Agger-Carra-Johnson. Insuan kohtalo on ilmeisen auki, joten tällä hetkellä koko joukkueen heikoin lenkki on juuri vaspan tontti. Toivottavasti Poolilla olisi mahdollisen Remyn hankinnan jälkeen vielä pelimerkkejä edes kohtuulliseen ja luotettavaan vaspaan (tyyliin Konchesky/Figueroa). Unelmana olisi Coentrao/Juan Varga -kaliiberin pelimies, mutta taitaa jäädä haaveeksi. Ja kun oikeaa laitaa hoitaa erittäin hyökkäysorientoitunut Johnson, on ehkä hyvä pitää vasen laita enemmän puolustusorientoituneena, jolloin Koncheskyn tapainen kokenut ja hyvin puolustava sarjajyrä voisi toimia. Toppariosastolla odotan Skrtelin nostavan tasonsa viime kaudesta ja tämän vuoksi en näe topparihankintaa missään nimessä akuuteimmaksi tarpeeksi - kyllä se vaspa tarvitaan ennemmin, sillä minäkään en ole ollenkaan vakuuttunut Insuan kyvyistä.

Keskikenttä:
- Albert Riera (v)
- Ryan Babel (v/lk=laitakärki)
- Thomas Ince (v)
- Steven Gerrard (k)
- Alberto Aquilani (k)
- Joe Cole (v/k/o)
- Lucas Leiva (k)
- Javier Mashcerano (k)
- Daniel Pacheco (k)
- Jay Spearing (k)
- Gerardo Bruna (k)
- Damien Plessis (k)
- Victor Pahlsson (k)
- Jonjo Shelvey (v/o/k)
- Maxi Rodriquez (o/v)
- Nabil El Zhar (o)

Sama tilanne puolustuksen suhteen siinä mielessä, että turhia täytemiehiä on todella paljon palkkalistoilla. Tuosta voisi huoletta poistaa palkkakuluja rasittamasta ainakin El Zharin, Plessis'n, Brunan. Pahlssonin ja Ince ovat lupauksia tulevaisuudelle ja Spearingia tarvittaneen näiden kiintiöiden vuoksi, joten heitä tuskin ilman suurta korvausta muualle päästetään. Avaukseen (ainakin välttävästä) kelpaavia miehiä ovat siis ainakin Gerrard, Aquilani, Mascherano (jos vain suvaitsee jäädä), Cole, Lucas, Maxi ja Riera. Shelvey ja Pacheco kärkkyvät kovasti peliaikaa ollen varmasti suurimmaksi osaksi penkkimiehiä. Babelin kykyyn siirtää treenien huimat otteet otteluihin en enää jaksa uskoa, joten hänet myyntiin ja uutta parempaa pelaajaa tilalle. Mascheranon suhteen tilanne on vielä auki, mutta jotenkin Masan lähtö tuntuu itsestäni vääjäämättömältä. Tämän vuoksi viikatemiesosastolle tarvitaan lisäystä Lucasin kaveriksi, ellei sitten Gerrardin roolia muuteta ja mies lasketaan alemmas keskikentälle ankkurin rooliin. Masan lähtö toisi kieltämättä runsaasti pelimerkkejä siirtokassaan, joten kunpa tilanne nyt ratkeaisi suuntaan tai toiseen. Joe Cole tuo monipuolisuutta ja pystyy tarvittaessa pelaamaan kolmea paikkaa hyvin, joten tilanteen mukaan hänen pelipaikkansa elää. Kyllähän tuohon vielä olisi tilausta kovalle laitakärjelle(/kärjelle), jolloin variaatioita alkaisi olla kovastikin.

Kärkimiehet:
- Fernando Torres (k)
- David N'Gog (k)
- Dirk Kuyt (k,lk)
- Milan Jovanovic (k, lk)
- Krisztian Nemeth (k)
- Lauri Dalla Valle (k)
- Nathan Eccleston (k)
- David Amoo (k)

Näistä Torres on itseoikeutetusti kärjessä terveenä ollessaan. Uusi mies Jovanovic saattaa aivan hyvin pelata vasenta laitaa, mutta kai lähtökohtaisest mies on hyökkäyspelaaja, siksi hän on tässä joukossa. Rippuen hodarin taktiikasta, Jova nähtäneen joko Torresin kärkiparina tai sitten sisään leikkaavana vasempana laitakärkenä. Oikealla joutunemme valitettavasti edelleen katselemaan Dirk Kuytin louhikkoa, ellei tämä Remyn hankinta iske tulta. Eaglen luonnehdinnan mukaan Remy voisi olla hyvä kärkipari Torresille, mutta soveltuisi mitä ilmeisimmin myös laitakärjen rooliin molemmille laidoille. N'Gogin rooli on edelleen olla varamies ja riippuen Remyn/muun hankinnan tilanteesta laina muualle säännöllisen peliajan pariin ei olisi huono ratkaisu. Nemethin kohdalla taitaa olla valitettavasti se tilanne, että juna meni jo ja tästä lupauksesta tuskin tulee koskaan toivotun tasoinen pelimies. Siirtokorvausta pitäisi kuitenkin olla tulossa jonkin verran. Muiden nuorten osalta kohtalona on kovuuden hankkiminen joko lainapestillä tai muuten siirrolla pois. Ressuissa ei sinänsä lupaavia Dalla Vallea tai Amoota kannattaisi pilata, vaan peliaikaa nämä tarvitsisivat. Ecclestoneen en usko lainkaan.


Eli kun tästä nyt jonkinlaista yhteenvetoa tekee, niin aivan ensisijainen tarve on vasemman laitapakin tontille. Tämän jälkeen lähtisin itse etsimään vielä sitä yhtä kärkimiestä/laitakärkeä (profiililtaan Remyn tyyppinen monipuolinen kaveri). Jos Masa lähtee, niin myös keskikentän ankkuriosasto tarvitsee vahvistusta. Jos oletetaan, että Riera tai Babel myydään ja sama kohtalo on edessä Masalla, niin kahden siirtokorvauksettoman siirron jälkeen kassassa pitäisi olla rahaa vaspan ja hyökkäyspään monitoimipelaajan (hintaluokaltaan juuri Remyn luokkaa) hankintaan. Mutta riittääkö rahat ankkurimiehen ostoon, on jo toinen juttu.

Ulos seurasta (osa jopa ilmaiseksi):
- Itandje
- Degen
- Kyrgiakos
- Darby (taitaa vain kiintiöiden vuoksi olla tarpeen kokoonpanossa)
- El Zhar
- Riera/Babel (ehkä jopa molemmat)
- Plessis
- Bruna
- Nemeth
- Eccleston
- Masa (jos haluaa itse mennä)

Näistä olisi kyllä realistisestikin arvioiden käärättävissä Masan myynnin tapahtuessa rahaa sellaiset 30 miljoonaa puntaa (Rieran ja Babelin molempien myyntien kohdalla vieläkin enemmän), mikä yhdessä sen kassassa uumoillun ~15 miljoonan kanssa tekisi Hodarille käyttöön jotain 40-50 miljoonan punnan summan - tämä arvio siis edellyttäen, että Hodari ihan oikeasti saisi siirtotulot käyttöönsä, itse olen vähän skeptinen, kuten myös tuosta "pohjakassan" määrästä.

Sisään:
- vaspa (Coentrao, Juan Vargas 10-15 miljoonaa - mutta taitaa olla luokkaa Konchesky/Figueroa, joten 3-5 miljoonaa)
- laitakärki/kärkipelaaja (Remy, Turan jne.. 10-20 miljoonaa) - Oikean pelaajan kohdalla siis rahaa vain palamaan.
- keskikentällä ankkuripelaaja (Defour, Banega, Martinez ~10-15 miljoonaa) - Tarvetta siis vain, jos Masa päättää lähteä.

Notta ei varmaan kaikki tule onnistumaan kuin elokuvissa, mutta olisihan tuossa kyllä paljon tehtävissä, jos vain Hodari&Purslow haluavat toimistopäiviään venyttää iltaan asti.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/8840878.stm
Philipp Degenille on kerrottu, että pakkaa kamasi ja etsi itsellesi uusi seura. Turha odotella tietenkään mitään siirtosummia tällaisesta pelaajasta. Alkuviikon huhujen mukaan, joihin voi luottaa tai sitten ei, Liverpool kauppaa ainakin Rieraa (£5m), Kyrgiakosia (£2.5m) ja Ngogia (£6m), pois joukkueesta. Gerrard ja Lucas ovat jäämässä, Torres ei ole ilmaissut vielä tahtotilaansa ja Mascheranoa ei saada kiinni lomilta Argentiinasta. Insua kaupattiin jo Fiorentinaan £5m hintaan, kun pelaaja vaan saa omat ehtonsa italialaisten kanssa sovittua ja läpäisee Fiorentinan lääkärien tarkastukset, niin Insua on Fiorentinan pelaaja.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/8840878.stm
Philipp Degenille on kerrottu, että pakkaa kamasi ja etsi itsellesi uusi seura. Turha odotella tietenkään mitään siirtosummia tällaisesta pelaajasta. Alkuviikon huhujen mukaan, joihin voi luottaa tai sitten ei, Liverpool kauppaa ainakin Rieraa (£5m), Kyrgiakosia (£2.5m) ja Ngogia (£6m), pois joukkueesta. Gerrard ja Lucas ovat jäämässä, Torres ei ole ilmaissut vielä tahtotilaansa ja Mascheranoa ei saada kiinni lomilta Argentiinasta. Insua kaupattiin jo Fiorentinaan £5m hintaan, kun pelaaja vaan saa omat ehtonsa italialaisten kanssa sovittua ja läpäisee Fiorentinan lääkärien tarkastukset, niin Insua on Fiorentinan pelaaja.

Insuan ja Aurelion lähtiessä Roy havittelee Pooliin täydennystä ainakin kaksikosta Paul Konchesky, Fulham ja Reto Ziegler, Sampdoria. Koncheskystä ollaan ilmeisesti tekemässä n. £2m tarjousta ja Ziegleriä havitellaan n. £6m tarjouksella.

Lisäksi tarkkasilmäisimmät ovat nähneet Klaas-Jan Huntelaarin Manchesterin lentokentällä ja miehen tarkoituksena on ilmeisesti neuvotella Manchester City, Manchester United tai Liverpoolin kanssa sopparista. Eli tuskin tulee Pooliin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lisäksi tarkkasilmäisimmät ovat nähneet Klaas-Jan Huntelaarin Manchesterin lentokentällä ja miehen tarkoituksena on ilmeisesti neuvotella Manchester City, Manchester United tai Liverpoolin kanssa sopparista. Eli tuskin tulee Pooliin.

Nyt Il Corriere dello Sport kertoo, että Huntelaar olisi tulossa Pooliin ja osana tätä diiliä Babel olisi menossa toiseensuuntaan ja Milaniin. Toisaalta Huntelaarin siirrossa saattaisi olla kyse siitä, Torres olisi lähdössä ja Huntelaar sitten stunttaisi Torresia. Tiedä näistä nyt sitten. Huhuja kun ovat.

Poislähtijöistä Rieraa viedään Olympiakosiin £3.3m summalla, joka saattaa kasvaa £4.9m, jos Olympiakos nostelee kannua kauden päätteeksi.

Royn kiinnostus Loic Remyä kohtaan on edelleen päällä ja nyt Roy olisi ilmeisesti valmis tarjoamaan Nabil El-Zharin ja Damien Plessiksen sekä pelihiekkaa, jolloin siirto £14.3m voisi toteutua.

Ja Wayne Bridge olisi siis myös listalla mahdollisena tulijana, kunhan ensin Aleksandar Kolarov saa tehtyä sopparin Cityyn.

Liikennettä tuntuisi siis olevan molempiin suuntiin huhujen mukaan, mutta katsotaan nyt, että mitkä näistä kaupoista sitten toteutuvat.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja Wayne Bridge olisi siis myös listalla mahdollisena tulijana, kunhan ensin Aleksandar Kolarov saa tehtyä sopparin Cityyn.

Jatketaan nyt tätä huhuilu mutuilua mitälie, kun ulkonakin alkoi tulemaan vettä ihan maahan asti.

W.Bridgestä nyt sen verran, että City on ilmoittanut, että Bridge ei ole myytävissä. Manageri Mancini haluaa kaksi pelaajaa jokaiselle paikalle, joten Bridge ei ole myytävänä, vaikka Kolarov olisikin tulossa.

Nyt myös Milanissa ollaan herätty ja AC:n Galliani on kertonut huntelaarin agentille, että he eivät ole myymässä Huntelaaria, vaan vaatii miestä jäämään Milaniin.

Kun tuosta vasemman pakin paikasta on ollut niin paljon puhetta ja siellä on miehistön vajetta, niin pistetään nyt sellainenkin huhu kehiin, että nyt Poolin kiikarissa tuolle paikalle olisi Marcell Jansen. Ja sehän on sitten taas eri asia, että onko HSv halukas miehen myymään ja mistä hinnasta. Jotenkin tuntuu, että Jansen saattaisi toimia hyvin Royn kuvioissa.

Loppuun vielä Torresista. Roy alkaa jo olemaan toiveikas Torresin pookissa pysymisen suhteen. Se nähdään myöhemmin, että kuinka pitkälle tämä toiveikkuus tässä asiassa kantaa.
 

lmob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Hodgson: "But he (Torres) has told us he is looking forward to Monday, looking forward to getting back to work and looking forward to playing for Liverpool next season. That's what I know and I would suggest all other reports are erroneous."

Hyvä näin!
 

J.Petke

Jäsen
Hodgson: "But he (Torres) has told us he is looking forward to Monday, looking forward to getting back to work and looking forward to playing for Liverpool next season. That's what I know and I would suggest all other reports are erroneous."

Hyvä näin!

Eihän tässä kai koskaan ole kyse ollut siitä, että suostuuko Torres Liverpoolissa pelaamaan vaan siitä, että haluaako omistajat hänet myydä. Eihän Fernando voi yksinkertaisesti vastata mitään muuta kaiken sen jälkeen mitä Liverpool on hänelle tarjonnut.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Eihän tässä kai koskaan ole kyse ollut siitä, että suostuuko Torres Liverpoolissa pelaamaan vaan siitä, että haluaako omistajat hänet myydä. Eihän Fernando voi yksinkertaisesti vastata mitään muuta kaiken sen jälkeen mitä Liverpool on hänelle tarjonnut.

Eikös Torressilla ollut näitä "tarvitsemme 4-5 uutta pelaajaa" ja "haluan pelaajana menestyä" ukaaseja?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös