Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Liigapörssi-keskustelua

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana tutzba, 07.09.2007 klo 14.55.

 1. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Lainaus:
  Miklikillehän olisi pitänyt kaiken järjen mukaan antaa pelikieltoa eilisestä taklauksesta, joten sen takia varmaan ruvettiin myymään ja kun tuonne myydyimpien listalle päätyi ja ihmiset alkaa panikoimaa arvonlaskulla ym. paskaa.

  Liigapörssin kannalta onneksi pelaa tänään ja itsekään en missään nimessä myy, koska on tosiaan yksi potentiaalisimmista pistemiehestä koko pörssissä. Ja onhan tuo myyntiki hidastunut kokoonpanojen tullessa julki ja varmasti monet peruvat jo tehtyjä vaihtoja, kun huomaavat miehen pelaavan.
   
 2. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 3. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Kauden alkuun enää kuukausi ja Liigapörssin aukeamiseen paljon vähemmän, joten nostellaas hieman ketjua ylös.

  Saataiskohan me ens kaudella pystyyn kimppa myös täysillä vaihdoilla? Ei oo ikinä tullu kokeiltua tuota ja hieman houkuttaisi, mutta tylsää se on yksin pelailla tai liittyä johonkin, joka on täynnä puoliammattilaisia. :-)

  Jännä nähdä millaisia uudistuksia tulee. Laittoiko porukka toiveita menemään keväällä, kun oli kysely?
   
 4. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peace United
  Ehdottomasti mukana täysillä vaihdoilla. Toki tiedostan nettomaksajan roolini, mutta olisihan se hienoa, jos joku suonenvetojakso osuisi kohdalle, että olisi myös itse pääkisassa mukana.
   
 5. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Minä laitoin ainakin toiveen vaihtoehtoisesta maksullisesta pelimuodosta, jossa palattaisiin pelin alkulähteille, eli koko jakso mennään valituilla kuudella pelaajalla. Sitä minäkin voisin pelata, tuohon nykypaskaan en enää rahaa tunge. Voisin maksaa vaikka vitosen per jakso tuosta vaihdottomasta pelistä.
   
 6. heavylutaa18 Jäsen

  Toivottavasti 2min jäähyistä ei enää tule plussapisteitä vaan mielummin -1 tai -2 per kakkonen. En oo koskaan ymmärtäny miks niistä pitää plussaa antaa.

  Siinä viime kauden kyselyssä oli kyllä mielenkiintoisia kysymyksiä ja ideoita, toivottavasti uudistukset vie pörssiä oikeeseen suuntaan. Avautuis jo!
   
 7. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Vieläkö niistä vitunaikasista tähdistä saa jotain pisteitä? Kännissä ja läpällä heitellyt tähdet ratkasemassa jotain rahakimppaa on kyllä sen luokan turenkilaishuumoria, että vittuun kaikki. Ja @penkinlämmittäjä kanssa täysin samaa mieltä, ilman vaihtoja koko jakso. Nykyisellään aivan paskaa rimpuilua hinnannousujen/-laskujen ja pelipäivien optimoinnin ynnä muun paskan kanssa. Perkele, koko kausi samoilla naamoilla ja voittajalle miljoona, siinä paras ikinä pelimuoto!
   
 8. Mehumaija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Man City
  Näemmä liigapörssi tulevalle liigakaudelle on nyt avattu. Ei muuta kun tutkimaan halvat helmet ja ylihinnoitellut floppajat.
   
 9. Ralph Jäsen

  HPK:sta nuori Harri Kainulainen (215k) on kokeilemisen arvoinen, pelannut hyvät harjoitusottelut ja ottamassa roolia Liigassa. Vastaavasti Janne Lahti (380k) on todella kallis kolmosketjun laituriksi. Jännä, että Teemu Turunen (370k) on halvempi kuin Lahti. Turunen enemmin voisi olla jotain 405k ja Lahti 300k.

  Pakeista Joonas Lehtivuoren (360k) pitäisi olla Mathias Porselandia (400k) kalliimpi. Ota mielummin Lehtivuori kuin Porseland.
   
 10. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Eli runkosarja menee vituiks. Niin se yleensä menee.
   
 11. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  Nopeat huomiot Kärppä-näkökulmasta:

  - Junttila ja Lasu puuttuvat kokonaan
  - Monia ylihintaisia pelaajia
  - Leskinen (360k) ja Mäenalanen (350k) parhaat diilit

  Kiva, että LiPö on taas täällä. Täytyy töiden jälkeen vilkuillakkin jo sitten koko Liigaa ja katsella mitä tarjouksia löytyy.

  E. Näköjään Liigapörssi kerennyt jo uutisoimaan, että joitain ulkomailta siirtyneitä pelaajia puuttuu vielä. Siksi siis Lasu ja Junttila eivät vielä löydy. Ihmettelin vain kun HIFKin Carlsson löytyy joka tuli täysin samalla tavalla kuin Lasukin, eli Frölundasta ja aikalailla samaan aikaankin.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Joo, aika harvoin nuoret pelaajat kehittyvät.
   
 13. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Usein käynyt niin, että pre season mennyt hyvin, mutta runkosarja kehnosti.
  mm. Arttu Ruotsalainen viime kaudella.
   
 14. Sterbak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Liverpool, Henri Kontinen
  Omasta mielestä hinta-laatusuhteeltaan hyviä hankintoja mm. Ilveksestä Arttu Ruotsalainen 230k ja Kärppien Ville Leskinen 360k. Leskinen lienee alkavalla kaudella yksi Kärppien kantavia voimia, viime kauden loppuosa meni aika hurjastellen.

  Rajaniemi maalissa (330k) saa varmasti Jukureissa paljon minuutteja mutta mikä on Jukureiden kunto kauden alussa, saako Raju tukea pakistosta?
   
 15. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Siikonen (310) - Kainulainen (215) - Kangasniemi (370)
  Leimu (375) - Lehtivuori (360)
  Larmi (370)

  Kyllä tää on helppoa.

  Kerholaiset lähtevät neljännen kiekan jälkeen ja lahtelaiset viidennen.
   
 16. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparan kotimaisista hyökkääjistä Peltola (415k) vaikuttaa kenties parhaimmalta hinta-laatusuhteeltaan. Pelannee harjoituspelien perusteella 1. ylivoimassa ja kakkoskentässä MJärvisen ja Zaborskyn kanssa. Tehnyt 35-40 pinnaa parina viime kautena käytännössä ilman YV -aikaa, joten joku 50p voi olla haarukassa, jos tosiaan pelaa ykkösylivoimaa jatkossakin.

  Ojamäki ja Kärki pelaavat Kuuselan kanssa, joten voivat nakuttaa siinä kovaa tulosta ja ovat itse Kuuselaa halvempia. Krisse itse on toki pelin kallein, 490k, mutta harjoituspelien perusteella on todella juonikkaassa iskussa. 2 peliä ja 2+3=5. Lienee tuon hinnan arvoinen.

  Rauhalan Otto 240k, teki molemmissa harkkapeleissä maalin ja on perhanan hyvä valinta siksi halvimmaksi kaveriksi. Ei nyt mikään varma läpilyöjä, mutta saattaa sen tehdä.

  Pakeista ottaisin Lehtosen ennen Kemiläistä, koska on halvempi ja pelannee ykkösylivoimassa. Laukoo myös enemmän kuin Kemmu, joten saa niistä pisteitä ja kenties enemmän maalejakin. Rantakarikin toki voi täräyttää koska vaan komeita maaleja, näistä pakeista omasta mielestäni vähän sattuman kauppaa, kuka sitten osuu.
   
 17. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  IFK:sta hinta-laatusuhteeltaan parhaat pelaajat ovat Rask (375k!), Kaski (260k) ja Jääskä (210k).

  Rask nyt on kaudesta toiseen IFK:n tasaisin hyökkääjä. Kaski on raporttien mukaan parantanut peliään kesän aikana, ja YV-vastuuta luulisi tulevan alkukaudesta kun Heiskanen on training campilla.

  Jääskä on pelannut pirteästi parissa harkkamatsissa, mutta ei ole takuita pelipaikasta. Mikäli Partanen ja Nykopp eivät kuntoudu kauden avaukseen, Jääskälle saattaa olla hyvääkin roolia tarjolla.
   
 18. heavylutaa18 Jäsen

  Pelicansin Jurgens on ollu harkkapeleissä ylivoimaisesti Pelsujen paras puolustaja, toki reenit on reenejä ja näytöt liigatasolta puuttuu mutta ei tota nyt vaan voi olla ottamatta, hintaa huikeat 225k.
   
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  HPK:lla on kaksi back-to-back-peliä tuossa ajassa. Mahtaako Larmi pelata kaksi ja Karjalainen toiset kaksi? En tiedä, kukaan ei vielä tiedä, mutta veikkaisin. Ellei sitten jopa Luukkonen löydä itseään maalinsuulta.
   
 20. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Ilmeisesti peliin ei ole tullut vaihdotonta sarjaa? Jos, näin niin penniäkään en tälläkään kaudella peliin vie.
   
 21. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kertokaapa nyt maalivahti,joka varmimmin pelaa alussa putkeen monta peliä?
   
 22. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Sami Rajaniemi, viiteen kierrokseen neljä matsia.
   
 23. Nigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Niko Peltolan hazardit
  Leskinen - Nenonen - Meskanen
  Leimu - Jurgens
  Kähkönen

  Alkuunsa tuollaista suunnitellut. Saattaa vielä muuttua ennen kauden alkua.
   
 24. Nigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Niko Peltolan hazardit
  Itse nostaisin esille Casimir Jurgensin hintalapun. Katsoin yhden Pelsujen reenimatsin ja oli vakuuttavan oloinen pelimies tämä Jurgens, teki maalinkin. Hintaa näyttää olevan 225k, eli erittäin halvalla saa.
   
 25. Vuonna 85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilveksen Ville Meskanen ei välttämättä ole vielä liigan avauksessa mukana. Kuntoutus venyy ainakin syyskuulle. En siis suosittele, sillä pelejäkään ei vielä ole alla. http://www.jatkoaika.com/Uutiset/me...eniä-muutoksia-toiseen-harjoituspeliin/193274

  Ilveksestä muutama halpa ja potentiaalinen poiminta:

  Liuksiala 260k - Viime kauden maalinälkä näkynyt myös harkkapeleissä.

  Haapanen 200k - Harkkapeleissä erittäinen näkyvä ja juonikas. Näillä otteilla paikka poppariosastolla olisi vääryys.

  Tamminen 230k - "Tami" täydentää Ilveksen preseasonin vaarallisimman ketjun. Peliälyä ja käsiä riittää.

  Valtonen 180k - Tupsukorvien nälkäisin pelaaja. Taklaa paljon ja raataa alivoimia. Tästä palkintona jo yksi av-maali.

  Nuo ensimmäiset kolme heppua näyttäisi olevan jo lukkoon lyöty ketju. Harkkapeleissä esiintynyt erittäin hyvin.