Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Liigapörssi-keskustelua

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana tutzba, 07.09.2007 klo 14.55.

 1. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Tuli vielä arvottua Savinainen-Kaski ja JMJ-Eronen duojen välillä. Päädyin jälkimmäiseen.
   
 2. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tällaisella kokoonpanolla avauspäivään. Huomenna sitten muut paitsi Turkulainen vaihtoon.

  Teemu Lassila, Tappara (320 000)

  Halpa ja erinomainen. Paljon pelanneista maalivahdeista paras pistekeskiarvo runkosarjassa, yli 10 Liigapörssipistettä per ottelu.

  Henrik Tallinder, TPS (410 000)
  Runkosarjassa pakkien ykkönen Liigapörssipisteissä, 478 pistettä. Uskon että kokenut konkari vain parantaa playoffeissa.

  Ilkka Heikkinen, TPS (440 000)
  Runkosarjassa pakkien kakkonen Liigapörssipisteissä, 468 pistettä. Uskon että kokenut konkari vain parantaa playoffeissa.

  Jasper Lindsten, TPS (310 000)
  Runkosarjassa mm. 37 pistettä ja +28 (Liigan ykkönen). Hintansa arvoinen kultaa. Pelaa Tomi Kallion ja Eric Perrinin kanssa ykkösketjussa.

  Patrik Virta, TPS (300 000)
  49 pelissä 14+12=26 ja +9 on hyvä saldo tämän hintaiselle pelaajalle. Pelaa Erik Thorellin sentterinä kakkosketjussa.

  Jerry Turkulainen, JYP (220 000)
  Liigapörssin ykkönen halpikset-kategoriassa. 48 pelissä 26 pistettä ja +14. Pelannee runkosarjan tapaan Juha-Pekka Hytösen (17+22) ja Janne Tavin (13+21) kanssa. Turkulaista en varmaankaan lähde hintansa takia ihan heti vaihtelemaan, jos edes jotain saa aikaiseksi.

   
 3. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei piru, ensimmäisen erän jälkeen näytti jo hyvältä tuo valinta, kun Nurmi sai Kemiläisen yv-maaliin syöttöpinnan. Toisessa erässä sitten Rantakari tekee 5v5-pelissä maalin ja perään Rask nappaa syöttöpisteen 5v5 -pelissä. Legendaarisia nämä kahden väliltä arpomiset, aina väärinpäin :D

  Noin muuten on tulossa kyllä hyvät pinnat, siltä ainakin näyttää kun puolet peleistä on pelattu. Mutta jos olisin päätynytkin Rantakariin ja Raskiin, niin tässä olisi mahdollisuus aivan huippupisteisiin..

  E: Joo-o, 31 pinnaa olisi tullut enemmän Rantakari-Rask -kaksikolla.. Ei toki yllättänyt, että väärän valinnan tein, mutta että yli 30 pistettä meni nyt sinne. Meni kyllä heti kättelyssä maku tähän jaksoon.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2017 klo 21.22
 4. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Klassinen viime hetken muutos kokoonpanojen tullessa.. Virta + Setänen kombo vaihtui Lassila + Nurmi -yhdistelmään ja 30 pinnaa takkiin heti avauskierroksella.

  Paniikkivaihtoja ei kuitenkaan viittisi alkaa tekemään, kun ilman lisävaihtoja pelaa... Eli Lassilan kohtalo kiinnostaa. Kukaan ei varmaan 100% tarkkuudella osaa sanoa, mutta kumpikan Tapparan maalilla aloittaa 2. pelissä?
   
 5. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllä mä voisin vasemman kivekseni laittaa sen puolesta että Hrachovina aloittaa. Toki Tappara-faneilla saattaa olla perustellumpaa näkemystä asiaan.
   
 6. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miska Humaloja :)
  Lainaus:
  Tai sitten Tapola on kaukaa viisas ja tietää, että Kivi luulee Tapparan aloittavan Hracovinalla.

  Itse luotan Olkinuoraan. Siinä on mies makuuni.
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Mulla oli viime jaksossa Tukkola kun veti hyvin. Meni vain hermo kuin max 2 peliä pelaa sama mokke. Melkein joka peliin tuo mokke vaihutuis paitsi 2 peliä taisi Olkinuora pelata jopa putkeen sitten.
   
 8. Lämpö Jäsen

  Tää on kyl vaikee peli.

  Aina. Sama. Juttu.

  Ketä miettii, mut ei ota - tehoilee. Ja sama toistepäin.
   
 9. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Täysin sama. Eilen Nurmi-Eronen -kaksikko vei voiton Rask-Rantakari -parivaljakosta ja 31 pistettä tähän. Tänään sitten puntaroin Nättisen ja Tavin välillä, päätyen tietysti ensin mainittuun, 13 pinnaa tähän. 44 pistettä siis mennyt kahden ensimmäisen kierroksen aikana tuollaisiin kahden välillä valintoihin, voisivatko joskus edes kääntyä oikeaan suuntaan.

  Pahinta tässä on se, että menee motivaatio koko jaksosta kun alkaa ynnäilemään joka kierroksen jälkeen tuon 44p sinne pistemäärään ja katsoo kuinka korkealla olisi jne. Tällä hetkellä olisin kimpan reilussa kärjessä jos kaikki kolme edellämainittua olisi osuneet.
   
 10. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Vittu mikä alku. Huimat 29 pistettä kasassa.

  Onneksi välierissä riittää kun on kolme vaihtoa jäljellä, että saa finaaliin täyden miehityksen.
   
 11. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Tämähän on alkanut sujua tukkoisen alun jälkeen. No joskus rullaa mullakin, mikä on aika harvinaista herkkua.

  Tällä hetkellä, viiden pelikierroksen jälkeen paras kenttäni löytyy kokonaiskisassa peräti sijalta 52. mikä on aikas hieno sijoitus itselleni. Toiseksi paras kenttäni on puolestaan vain sata sijaa huonommin sijoittuneena eli löytyy sijalta 152.

  Nyt pyyhkii hyvin ja täytyykin nyt hehkuttaa kun vielä ehtii. En usko, että nuo kentät tulee loppuun asti ihan noin korkeilla sijoilla pysymään.

  Tai olisihan se hienoa jos pysyisi ja vaikka tulisi vielä vähän parannustakin niin nousisi vaikka palkintosijoille saakka. Koskaan en nimittäin ole voittanut mitään palkintoa tästä kisasta vaikka läheltä piti-tilanteita on muutama historian aikana ollutkin.

  Paras kenttäni saalisti viime kierroksella eli eilen pisteitä 75 kappaletta ja näistä valtaosan ansaitsivat kentälleni kaksikko Ipa-maalivahti Antti Lehtonen ja HPK-pakki Joonas Lehtivuori.

  Eniten tällä hetkellä huolettaa noiden vaihtojen määrä. Riittävätkö ne koko jakson ajan, kun ensimmäiset kierrokset söivät vaihtoja aika paljon.
   
 12. Artyukhin Jäsen

  Pelaavaa pelaajaa ei pitäisi vaihtaa.., tekisi silti mieli vaihtaa Olkinuora-Lehtoseen.
   
 13. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miska Humaloja :)
  Lainaus:
  Tulosten perusteella toteutit vaihdon?
   
 14. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Saatanan vittu, miten paska kierros. 10 pistettä, muut kimpan jengit nappas jotain 60-90 kaikki. Eikä ees ollu yhtään Pelicans-äijää mutta sattu vaan olee Savinaista lukuunottamatta kaverit jotka otti miinuspisteitä.

  Kyllä itkettää tämmöset, jakso meni vähän niinku vituiksi nyt. Vaihtoja on kyllä paljon eikä tarvii vielä vaihtaa ketään pois, mutta nyt jengi jotka myy Pelicansin ja KalPan pelaajansa ottaa jotain ihan eri jätkiä ku näitä vitun Kemiläisiä ja Louhivaaroja joita omassa jengissä on ja joita on nyt jo myyty ihan vitusti. Toivottavasti Louhivaara loukkaantui niin pääsisin siitä eroon, vituttavaa kun ajatuksen tasolla mainio pleijaripelaaja kohtuullisella hinnalla on ollu ihan turha paska, ja kun muut kaltaiseni urpot jotka miehen valitsivat alussa ovat tajunneet myydä tämän vammaisen kusinaamahomon pois jo aiemmin, on sen arvo tippunut ihan neekerinä. Louhivaara, olet homo. Häpeä surkeuttasi!
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Samaa sontaa itsellä. Louhivaara pelasi vaihdoin ja levisi (ei ole kyllä saanut mitään aikaan muutenkaan) Ruuttu kerkesi pelata 8min ja paskaksihan se meni sekin. Kaiken lisäksi vielä Kalteva kuulemma levisi 3.erän lopussa niin 3/6 ukkoa jengistä paskaksi. Onneksi nuita vaihtoja on vielä 7 jälellä niin ei harmita yhtään....
   
 16. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Yhtä vaihtoa vaille tuli vaihdot käytettyä, ylimääräistä rahaa vielä 50 500 euroa. Ja koska Tappara ja JYP voittavat puolivälieränsä, eivätkä kohtaa toisiaan välierässä ja menevät finaaliin, näyttää sikäli ihan hyvältä. Eihän tällä nyt palkintoja tule, mutta onpahan seurattavaa.

  Michel Miklik, JYP
  Teemu Nurmi, Tappara
  Anssi Löfman, JYP
  Valtteri Kemiläinen, Tappara
  Otso Rantakari, Tappara
  Jussi Olkinuora, JYP

  Lauantai alkanut ihan hyvin kun kahden erän jälkeen Miklik 2+1, Löfman 0+2, Kemiläinen (C) 0+1, ja Olkinuora pitää nollaa 20 torjunnalla.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2017 klo 12.49
 17. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Itelle kävi aika kusiset. Tuossa pari kiekkaa sitten ensin putosi Ruuttu = kausi aika varmasti paketissa -> vaihtoon, samaan aikaan oli pudonnut Louhivaara jo eka vaihdossaan -> vaihtoon ja sitten vielä Kalteva putosi kolmannessa erässä -> vaihtoon. 3/6 samalla kieroksella pois pelistä. Vaihtoja oli jäjellä 7/11 niin nyt sitten kun putosi vielä Setänen ja Koivula niin 5/6 ukkoa meni vaihtoon. Kaksi vaihtoa jäljellä.. taitaa finaalit jäädä täydellä nipulla pelaamati.
   
 18. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Eilen noin 400 osti Ruuttua, eli tuleeko sittenkin pelaamaan?
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Aika taikatemppu saa olla jos tulee. Ihan salettiin meni solisluu tai olkapääsijoiltaan. Toki jos tarve on niin buranaa(suoraan suoneen) ja teipillä vaan äijjä kasaan. Jotenkin en jaksa tuohon itse uskoa.
   
 20. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Saapa nähdä tuleeko huomenna älämölöä kun Ruuttu ei pelaakaan ja Liigapörssissä ei miekkosta olla loukkaantuneksi merkattu. Aika moni on kaveria tässä välipäivinä ostellut ja hukkaan meni kaikki ne vaihdot sitten.

  Rakoviina oli aika hyvä valinta maalivahdiksi vaikka yhden miinuspelin vetäisikin tuolla joskus. Saanu tuolla valinnalla jengiä taas vähän elävien kirjoihin.

  Funtsin että pitäisikö käyttää kaksi vaihtoa vielä vaihtaakseen Rakoviina ens kiekalla Jypin tai KalPan maalivahtiin ja sit taas takas Rakoviinaan, mutta enpä taida, en tiiä kumman ottais ja saattaa olla että ois vaan miinuksia tulossa. Kuus vaihtoa on vielä jäljellä, niitä pitää säästellä finaalipeleihin ja sitä mahista varten että toinen sarja päättyy paljon ennen toista. Ja sit on vielä pronssipelikin, kiusallisesti kahden finaalipelin jälkeen pelataan vielä sekin omana pelipäivänään eli sitäkin varten vois jonkun vaihdon jättää.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017 klo 21.46
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Sitä en tiedä, miksi ei ole loukkaantuneeksi merkitty. Ei pelaa Ruuttu kuitenkaan tänään. Eikä KalPalta Mikkola sekä Godlakaan. JYP miehistöstä puuttuvat Louhivaara sekä Kalteva

  Edit. Kanninen on taas loukkaantuneena mutta mies pelaa. Myöskään Louhivaaraa, tai Kaltevaa ei ole merkattu poissaoleviksi. Samoin kuin siis Mikkola ja Ruuttukin ovat terveiden kirjoissa.

  Jos on tuon Ruutun tilanteen nähnyt niin luulisi tyhmemmänkin tajuavan, että ei ole ehkä ihan heti pelaamassa. Siksi on ihmeteltävä, miksi porukka on ko herraa mennyt ostamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2017 klo 12.28
 22. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ei Liigapörssi ole vastuussa loukkaantumistiedoista, ne tulevat automaattisesti SM-liigan tulospalvelusta. Näin playoffien aikaanhan joukkueet eivät perinteisesti juuri loukkaantumisista huutele.
   
 23. Lämpö Jäsen

  Muutama tunti aikaa miettiä mitä tekis Turkulaiselle ja Partaselle. Ärsyttävää.
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  No eihän tuo ole vielä paha. Omassa jengissä oli Ruuttu, Louhivaara, Kalteva ja nyt vielä eilen loukkaantunut Turkulainen. 4/6 ukkoa loukkaantui viikon sisään. Vaihtoja on jäljellä vain kaksi nuiden loukkaantumisten takia, ja Turkulainen vielä siis kokoonpanossa. En ukkoa vaihda ainakaan heti. Tiedä vaikka pelaa jo viimeistään la. Partanen taas taitaa olla vilttiketjussa tämän päivän pelin, mutta voi la olla jo takaisin kokoonpanossa. Mielestäni esiintyi ainakin TPS sarjassa ihan hyvin
   
 25. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kertokaas taas jonnet mitä teidän päässä oikein liikkuu? Michel Miklik on playoffien paras Liigapörssin hyökkääjä joten on tänään ylivoimaisesti myydyin pelaaja.

  En ikinä pystyisi vaihtamaan pois pelaajaa jolla on peli. Enkä varsinkaan tuon tason pelaajaa joka tosiaan on hyökkääjien ykkönen 81 pisteellä.