Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Liigan varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tähtipakki, 27.10.2010 klo 21.37.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kylläpä nyt paukkuu uutta ukkoa lähes päivittäin Liigaan. Rahaa tuntuu löytyvän monelta jengiltä, toivottavasti ei tule ylilyöntejä
   
 2. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  No SaiPa nyt ei ollut taatusti vielä käyttänyt koko budjettiaan nykyiseen rosteriin. Eikä tuo ukko kyllä kallis voi olla.
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  En tarkoittanut yksistään, että SaiPalta olisi rahat loppu vaan sitä, että paljon tulee pelaajia ja kilpavarustelu on tiukkaa vaikka esim. yleisömäärät ovat monella joukkueella budjetista perässä ja taloudenpito tiukilla. Hyvä puoli on, että sportit ja saipat ovat ottaneet pelaajia try-outin kautta, jolloin riskit ovat pienempiä.
   
 4. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Tuntuu, että noi try-outit ovat vähän lisääntyneet viime vuosina.

  Sportin ukon on oltava lähtökohtaisesti kalliimpi, mikäli entisiä näyttöjä ainoastaan katsotaan. Ja SaiPan tuntien, on oltava, koska eiväthän nuo tuolla meidän toimistolla tahdo maksaa edes kahvinporoista mitään, jos ei ole aivan pakko.
   
 5. butler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  "Hänellä on potentiaalia olla hyvä maalintekijä ja tuo hyvällä laukauksellaan varmasti vaihtoehtoja ylivoimapelaamiseemme."
  Vaihtoehdothan on olleet yv-pelissä aiemmin: paska ja paskempi. Tuskin tuo YV-prosenttia ainakaan pystyy enää kovinkaan merkittävästi tiputtamaan.
   
 6. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Lainaus:
  Jep, oikea käsi alhaalla pelaavia ja kiekkoon osuvia pelaajia SaiPassa ei Lofquistin jälkeen ole ollut yhtään (esim. Radke ei osaa ampua suoraan syötöstä) ja jos Quenneville läppäisi vaikka yhdenkin maalin try-outinsa aikana tuolta vasemmalta puolelta, niin auttaa joukkuetta jatkossa koska syöttölinjaa hänelle jouduttaisiin ottamaan tuolloin pois ja muille tulee näin enemmän tilaa. SaiPan ylivoima on ollut jotain surkean ja naurettavan välimaastoa ja joukkue on viime aikoina ne harvat hävityt pelinsä oikeastaan hävinnyt tuohon ylivoimaansa.

  Tilastojen perusteella ymmärrettävää, että Quennevillen hankinta ei herätä suuria odotuksia kanssapalstalaisten keskuudessa, mutta saattaa tehdä jo pelkällä paikallaan seisomisella itsensä hyödylliseksi..

  Edit: Poislukien Tappara-peli vieraissa, jossa SaiPa ei päässyt kertaakaan ylivoimalle eikä pelissä ollut juuri palaa muutenkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2017 klo 20.23
 7. butler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuli muuten ikävä sitä Löfquistin lämäriä.
   
 8. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 9. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Sakari Salminen palaa Ässiin | Porin Ässät

  No niin, nyt tämä on sitten kirkossa kuulutettu. Kaiken lisäksi sopimus on vuoteen 2020 saakka, toki asianmukaisilla pykälillä varustettu

  Hyvä ystävät, viiden päivän sisällä Ässät on nokittanut varustelukilvassa sekä Kärjellä että Salmisella.. ei tässä äkkiseltään oikein enää ole sanojakaan
   
 10. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hattu päästä Porin suuntaan. Hyvin toimittu.
   
 11. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Taas on tämän kauden Liiga astetta mielenkiintoisempi. Kovia pelimiehiä kyllä kuukauden sisään virrannut, hieno homma!
   
 12. doppelgänger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Erittäin hienoa Liigan kannalta! Lisää näitä. Toivotaan, että IFK:kin kotiuttaisi Ramun.
   
 13. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Kova hauiksen näyttö Porista Kärki ja Salminen. Pakko tosin sanoa, että kaikki muu paitsi top6 on tuolla roosterilla pettymys minun kirjoissani.
   
 14. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hienoo nähdä Salminen taas liigassa
   
 15. KemmiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hyvä ratkaisu Salmiseltakin palata kotikonnuille nostamaan uraansa uuteen nousuun ja tietenkin hienoa liigalle. Nyt sitten vielä ainakin Ramstedt Helsinkiin ja Sallinen Ouluun, kiitos.
   
 16. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kylläpäs keskikastin joukkueet vahvistuvat. Lupaa mielenkiintoista kevättä. Ässillä aika kova hyökkäys kasassa.
   
 17. Dustwallow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
  Alkaahan tuo olemaan nimenomaan Ässien mittapuulla kokolailla puhdasta, kompressoitua seksiä tuo rosteri. Puolivälieriin ihan minimissään pitäisi päästä. Halliremontin takia piti hieman kiristää nyöriä, mutta nopeastihan tuo alkaa näköjään kantamaan hetelmää. Ja paljon positiivisia asioita tapahtuu ilmeisesti jatkuvasti kulissien takana, TJ:n vaihdon myötä.
   
 18. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Viimeaikaiset siirrot tekevät kyllä kilpailun sijoista 3-6 ja 7-11 äärimmäisen mielenkiintoisen. Runkosarjan 1-2 joukkueet saavat taas pelata tosissaan neljännesvälierissä.
   
 19. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Kuukautta myöhemmin kun olisi purkanut sopparinsa niin tästäkin siirrosta olisi tullut roima sakko :D
   
 20. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Mitä meinasit? Ei Sakke tälläkaudella (Onneksi) Jokereissa pelannut. Vai tarkotitko juuri Jokeripurkua?
   
 21. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Oliko vaan pelimiesliike? ;) No eipä kai, halusi yrittää Dynamossa, mutta yllättäen Moskovassa ulkomaalaisen pelaajan pitää tehdä 3p / peli keskiarvolla, jos aikoo työpaikan ainakin jokseenkin varmasti pitää.

  Uskotaan etää dominaattori saa taas homman toimimaan, kun suurimmat onnistumispaineet on ainakin hetkeksi haudattu. Tosiaan tasollaan ollessaan liigan parhaita pelaajia, ellei jopa pelipaikkansa paras.
   
 22. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Voisi käydä katsomassa jonkun Ässien pelin, jos mahdollista, että näkisin suuren suosikkini jälleen Liigassa. Vakuuttava kaappaus Ässiltä; Salminen ei ole nyt niin kovissa paineissa kuin KHL:ssä ja omaa tunnetusti huiman potentiaalin.

  Ensin Kärki, sitten Salminen, kateeksi käy.
   
 23. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Aijai se oikea Dominaattori (Hasekkia ei lasketa) Liigaan takaisin. Kyllä maistuu, vaikka Ässiin nyt menikin. Alkaa olla Ässilläkin kova hyökkäyskalusto. Pakisto on sen sijaan ehkä suurin kysymysmerkki. Toinen mikä tulee mieleen on mitenkä Salmisen tapaiset taitoniekat sitten toimivat Ahon ajokoirakiekossa (tämä oma kuva ei välttämäti totuus). Mutta yhtä kaikki. Tervetuloa takaisin Liigaan Sakke!
   
 24. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Joo Jokerisopparin purkua tarkoitin. Se jos olisi purettu elokuussa niin sakot olis tullu.