Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Liigan varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tähtipakki, 27.10.2010 klo 21.37.

 1. Nigi Jäsen

 2. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
 3. Luxray Jäsen

  Chris VandeVelde -> Lukko

  Ramstedt ja nyt VandeVelde Raumalle, ei huono... vaikkei paljoa tehoja viime kaudella tehnyt (2+12) niin kuitenkin koko viime kausi NHL:ssä, kyllä se kertoo jo kaiken oleellisen.
   
 4. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Chris VandeVelde Lukkoon. Viime vuosina ollut ihan vakiomies NHL:ssä. Tuskin kannattaa mitään hirveitä tehoja odottaa, mutta eiköhän ole ihan passeli pelaaja alivoimalle.
   
 5. Stuttgarter Jäsen

  Kuka jaksaisi tehdä vertailun Liigaan kesken kauden saapuneista pelaajista esim. tämän ja viime vuoden välillä? Tuntuu, että pelaajaliikenne sisäänpäin on ollut huomattavasti viime vuotista aktiivisempaa vai kuvittelenko vain? Ja ennen kaikkea tulleet pelaajat ovat olleet lähes kaikki melko kovalla taustalla varustettuja.
   
 6. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Kertoo lähinnä Dave Hakstolista, että VandeVelde on pelannut viime kausina NHL:ää. Vanhaa saunakaveria North Dakotasta roikotettiin väkisin mukana, kun oli niin helvetin hyvä selänpesijä saunailloissa.
   
 7. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Vähän mietityttää tämä haku. Vaikka pelejä on kertynyt ihan taalaliigassakin niin junnujen jälkeen ei ole kauheasti pisteillä juhlinut. Riittääkö tulosyksikköön?

  Ja sama juttu kuin Tepsin Fraserin kohdalla, tällä kaudella ei vielä pelejä alla joten katsotaan miten liigavauhtiin sopeutuu.
   
 8. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Ah, Chris VandeVelde. Jokaisen Flyers-fanin painajainen. Liigassa toki kelpo peluri, jalat käy ja vaikka kädet ovat keskinkertaiset, niin pitäisi pystyä kohtalaiseen tuloksentekoon tällä tasolla. Playoffeja silmällä pitäen hankittu.
   
 9. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ollaanpas sitä nyt kovasti dissaamassa. Ilmeisesti tämä nämä Ilveksen haut ovat numeroa kahta kovempia ja varmempia tapauksia
   
 10. Scissors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Statuksestaan huolimatta pisteiden valossa erittäin köykäinen. Lukossa varmaan hankitaan silti mitä tarvitaan, eli roolipelaaja. Saako pisteiden valossa heikko roolipelaaja Lukon alisuoriutuvan kärkipelaajakatraan parantamaan otteitaan?

  Toinen kysymys kuuluu, kannattaako roolipelaajasta maksaa todennäköisesti yhtä kovaa liksaa vajaasta kaudesta kuin Ramulle?
   
 11. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ollaan viisaampia sellaisen 15-20 ottelun kuluttua ainakin ensi alkuum. Kauden loputtua selviää oliko hyvä hankinta.

  Jos asenne on kohdillaan ja sattuisi onnistumaankin, niin mikä ettei. Nämä ovat aina arpoja. Ehkä kalliskin arpa, mutta voittokin voi olla suuri.
   
 12. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Vähän itse särähtää Virran seuraava kommentti:

  "− Istutaan pelaajan kanssa alas, keskustellaan ja kuunnellaan. Haetaan sitä kautta se mieluisin pelipaikka ja näin saamme varmasti ulos parhaan tuloksen. Tässä on sen verran tätä lätkää tällä kaudella vielä jäljellä, että ehdimme varmasti havainnoimaan näitä asioita, totesi Lukon päävalmentaja Pekka Virta."

  Hommattiinko pelaaja siis ennekuin rooli kunnolla tiedossa? Ihmeellistä politiikkaa että sainataan ja sen jälkeen keskustellaan miten pelataan ja missä roolissa. No jokatapauksessa seurantaan.
   
 13. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Eikös tämä ole normaalia Lukon toimintatapaa?
   
 14. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Mites tuo liittyy Ilveksen vahvistuksiin?
   
 15. mize Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tai sitten tämä viittaa tylsästi vaan ja ainoastaan siihen, että pelääjä pystyy pelaamaan sekä keskellä, että laidassa.
   
 16. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kerro toki lisää, millaisena näet Lukon normaalin toimintatavan?

  Eiköhän Lukollakin ala olla sen verran variaatioita hyökkäykseen, että voidaan vähän miettiä pelipaikkoja ihan oikeastikin. Toki nyt pari jamppaa saikulla, joten kai tuo keskelle ensinnä menee.
   
 17. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Lukon "normaali" toimintatapa on ollut vahvistaa joukkuetta akiseitsosilla ja mitjarobateilla. Nyt on aivan uusi tapa. Annetaan valmentajalle resurssien mukaiset työkalut. Tykkään tästä uudesta tavasta, kauan sitä pikkuseuraa leikittiinkin.
   
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Voi pelata keskellä tai laidalla, puolustavassa ja Liigassa varmaankin myös hyökkäävässä roolissa. Eli rooli kuin rooli käy. Siksi ei mikään ihme, että pelaaja hankintaan ennen kuin tarkkaa roolia on hänelle kaavailtu. Tiedettiin vain, että Vahalahden loukkaannuttua Lukko tarvitsi hyökkääjän.
   
 19. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  54 vuoden odotus ohi? Tori varattu jo? NHL-tähti saapuu Raumalle.
   
 20. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Glen Andersson nostaa kättään! :D
   
 21. Tappara #27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Antakaa nyt VilleGallen näyttää! En ole seurannut Flyersin pelejä viime kausina, mutta kyllä sillä jotain avuja on oltava jos ylhäällä koko kauden on pelannut.. RTK hommaa kalustoa Virralle, se on oikein!
   
 22. Lone Wanderer Jäsen

  Vakiokokoonpanon äijä ollut änärissä. Yleensä nämä päätyvät muualle kuin liigaan. Jos vaan on kunnossa niin vahvistus liigassa ehdottomasti.
   
 23. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Kuinkahan paljon sulta löytyy prosentuaalisesti viestejä tällä palstalla, joissa ei vittuilla Lukon mestaruudettomasta putkesta? Vaikka viimeisten viiden vuoden ajalta.

  Hyvästä hankinnasta en tiedä, mutta mielenkiintoinen joka tapauksessa. Uskon kuitenkin, että osoittautuu Lukolle hyödylliseksi kaveriksi, vaikkei välttämättä pisteitä niin kovasti tekisikään. Ensimmäiseksi täytyy toki selvitä kulttuurishokista Philadelphia ---> joulukuinen Rauma.
   
 24. CaliforniaNuts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Avs
  Hieno homma, että joukkueet pystyy hommaamaan vahvistuksia muualtakin kun rupusarjoista. Keväthän alkaa näyttämään jo aika mielenkiintoiselta!

  VandeVeldelle varmasti löytyy rooli liigassa kun monipuolisesta pelaajasta on kyse.
   
 25. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Pidän tätä hyvänä ja mielenkiintoisena hankintana, vaikka NHL-peleistään ei vahvoja muistikuvia olekaan sieluuni tallentunut. Arvostan peliliikettä paikata avainpelaajan pitkä huili.