Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Liigan siirtohuhut kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Lapa11, 10.12.2016 klo 22.56.

 1. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  JYP:stä on lähtenyt Virtasen aikana paljon muitakin lupaavia puolustajia mm. Kemiläinen, Hietanen ja Salonen. Tämän kauden jälkeen lähtenee, Pulli ja Friman mahdollisesti Vaakanainen ja Niku? Ei näihin poistumisiin varmaan mitään yhtä selittävää tekijää tai syytä ole, mutta onpahan saatu nostettua JYP:stä kohtalainen määrä pakkeja liigaan.
   
 2. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Vaakanaisella on sopimus katkolla. Todennäköisimmin siirtyy ulkomaille opettelemaan pienen kaukalon saloja.
   
 3. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kummitus
  Ainakin tilanne pari viikkoa sitten Vaakanaisen kanssa oli seuraava.

  1. Vaihtoehto varauksen jälkeen lähteä heti NHL-organisaatioon
  2. Pysyä liigassa ja JYPissä
  3. Siirtyä Ruotsiin.
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mutta todellisuudessa pysyy Liigassa ensi kaudellakin. Ellei NHL-varauksen tekevä jengi tahdo häntä heti Pohjois-Amerikkaan.
   
 5. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Spinan tilanne on kyllä aika iso kysymysmerkki. TPS pitää tiedotustilaisuuden ensi kuun alkupuolella ja eiköhän Spinan tilanne siellä myös selviä. Varmasti ottajia miehelle on Liigassa jos ei Tepsissä jatka.

  Davella tosiaan loukkaantuminen vielä alla että mikä miehen nykykunto?
   
 6. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
 7. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ihan kiva että olisi kerhoon tulossa, mutta mun mielestä kun nämä pikkuleijonat Vesalainen ja Vaakanainen pelaa juuri tärkeitä kisamatseja niin erittäin huonoa pelisilmää heittää huhut lehdistöltä tiskiin. Kaikenlainen turha huomio pitäisi minimoida, mutta klikkihuoraus tässäkin meneen taas kaiken edelle.
   
 8. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Vesalainen olisi kyllä kelvannut myös Jyväskylään ja olisi ainakin Kristianilla ollut tarjoilu kunnossa.
   
 9. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Matti "Massi"Järvinen kiitteli EV Zugia Twitterissa. Mikä mahtaa olla seuraava osoite? Tappara?
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 11. Lainaus:
  Jep. Tapparaan on menossa.
   
 12. Mängimies Jäsen

 13. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Tavallaan kyllä, tavallaan ei. Noinhan ei kaupallinen iltapäivälehti toimisi, siis huonoja pelisilmiä ajatellen.

  Mietin kyllä, että ihan kivasti klikkejä olisi saanut myös "Kultaleijona siirtyy HPK:n" tai "Nuorten mm-sankari palaa SM-liigaan", siis jos olisivat pantanneet julkasemista ja Suomi menisi päätyyn asti.

  Mutta koska IS on saanut asian jo tietoonsa, sen varmasti olisi saanut melko pian tietoonsa joku muu laatujulkaisu ja julkaissut samantien. Eikä toki minkään julkasun velvollisuus ole pumpata minkään joukkueen renkaita, noin periaatteessa.
   
 14. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma, Chelsea, Leksand
  Lainaus:
  Miksi Ässät ei osta sopparia pois? Mukava kiusata paikallista kaveria? Eikö näissä olej oku systeemi, että maksetaan joku määrä palkasta millä saadaan ostettua sopimus? Voin toki olla ihan pihallakin.
   
 15. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Joukkue maksaa sopimuksen mukaista palkkaa. Yhteisellä sopimuksella sopimus voidaan purkaa. Ei ole olemassa mitään millä ässät pääsisi halvemmalla jos Kiilholma ei halua. Kiilholman ei kannata edes haluta ennen kuin on sopimus johonkin muuhun joukkueseen. Näin se menee valmentajienkin potkujen yhteydessä.
   
 16. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Eki ottaa vielä viimeisenä kautena rahat talteen, pienemmällä peliajalla ja YVllä pysyy kyllä vielä kyydissä, mites noin muuten on Tepsin sentteritilanne ensikaudelle?
   
 17. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Tällä hetkellä näyttäisi olevan mallia(jos huhut pitää) Filppula-Virta-Perrin-Virtanen. Pientä viilaustahan tuo vielä vaatisi.
   
 18. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
 19. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Harri Rindell oli sanonut Radio Cityn JYP-HIFK -selostuksen yhteydessä, että Joonas Rask jatkaa IFK:ssa. Siirtohuhut Kärppiin ja Ilvekseen voinee kuopata.
   
 20. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & The Markksman
  Lehti: KalPan tähtivahti jättää seuran - sopimus jo tehty | m.iltalehti.fi Linkki vie Iltalehteen.

  Kilpeläinen huhutaan ensi kaudeksi Örebrohon.

  Tekstilainaus alla:

  Tällä hetkellä SM-liigan finaaleissa kilpipaidassa torjuva Kilpeläinen on ruotsalaislehti Expressenin mukaan tehnyt sopimuksen Örebron kanssa.

  Örebron urheilutoimenjohtaja Niklas Johansson ilmoitti perjantaina, että seura on tehnyt sopimuksen maalivahdin kanssa. Pelaajan nimeä hän ei kuitenkaan saanut kertoa.

  Expressenin uutisen mukaan 31-vuotias Kilpeläinen ja Örebro sopivat pelaajan siirtymisestä noin viikko sitten.

  Uutinen on KalPan ja Kilpeläisen kannalta ajoitukseltaan kiusallinen. Ottelusarjaa voitoin 2-1 johtava KalPa kohtaa Kuopiossa Tapparan tänään kello 18.30 SM-liigan neljännessä finaalissa.

  VILLE-VEIKKO VALTA
  ville-veikko.valta@iltalehti.fi
   
 21. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Onhan tuo ollut tiedossa jo kuinka pitkään, että Kilpeläinen on lähdössä ulkomaille mitään väliä sen lopulllisen seuran julkaisulla ei ole.
  Sen takia KalPaan on tulossa Godlan pariksi Hovinen, joka oli jo tällä kaudella paikkaamassa Kilpeläisen loukkaantumisia.
   
 22. Odvelli Jäsen

 23. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olikos Mikko Lehtosella ja Jyrki Aholla yhteistä historiaa Bluesista? Siinä nyt olisi Ässille haussa oleva 1. Ketjun laitahyökkääjä.
   
 24. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  IS huhuilee Liigan ehkä parasta keskushyökkääjää Jaakko Rissasta KHL:ään.
   
 25. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Röhönaurua.... Onnea vaan yritykselle. Kaikki ominaisuudet olla hyvä jääkiekkoilija, mutta ei vaan osaa. Mukavan oloinen mies, mutta ei pelaa niin kuin noilla mitoilla pitäisi ja toisaalta pelikäsitys on luokkaa D-junnu.