Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Liiga sulkeutuu taas – mihin menet Mestis?

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana teroz, 08.01.2013 klo 13.09.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Mitä jos sopimus on tehty määräajassa, mutta luopuva seura ei ole hyväksynyt siirtoa vaikka ei olisi ollut perusteita estää sitä. Sitten on selvitetty onko perusteita vai ei ja kun niitä ei ole niin määräajassa tehty siirto astuu voimaan.
  Ihan arvaus vain, en tiedä asiasta mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2017 klo 10.10
 2. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  No mitä väliä silläkään on, eli jos luovuttava seura ei halua antaa pelaajaoikeuksia aikamäärän mennessä niin säännöt sanoo ettei sillon siirrytä. Pelaajan pitää olla suomessa kirjoittamassa 15.2. 23.59 mennessä soppari ja siirtolaput. Voihan olla että Luce on ollut suomessa tekemässä lappuja mutta käsittääkseni sillä ei ole mitään merkitystä ennenkuin luovuttava seura näyttää vihreä valoa.
   
 3. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Jotta saadaan paremmat mahdollisuudet Tampereen seudulle säilyttää farmiseura Mestiksessä. Ei äkkiä muutakaan keksi kyllä.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tässä Lucen tapauksessa näyttää siltä, että IIHF on tämän lisäajan antanut. Ainakin Aamulehti näin vihjaisi. Jääkiekkoliitto (Teemu Vanhala) tietysti ollut tuota myös selvittämässä.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  No jos sillä ei ole mitään perustetta olle luovuttamatta pelaajaoikeuksia niin se ei voi sitä tehdä. Silloin voisin kuvitella, että siirto jäädytetään ja selvitetään onko siirto evätty perusteetta vai perustellusti. Jos olisi syy estää niin silloin se ei voi tulla voimaan, jos ei ole syytä niin silloin ei voi olla näyttämättä vihreää valoa. Mikäli tässä asiassa on kiistatilanne niin silloin se selvitetään kuten oletan tässä nyt käyneen.
  En usko, että LeKi ja Luce ovat keksineet siirtoraan jälkeen alkaa tekemään siirtoa. Ovat tehneet sen aikarajoissa mutta luopuvan perusteeton siirron kieltäminen on viivästyttänyt siirron hyväksymistä yli siirtoajan.

  Tämä on olettamusta ja jos näin on tässä ei ole pienintäkään dramatiikkaa.

  E: en ollut ihan jäljillä, mutta en enää pyyhikään. Tässä aamulehteen linkki LeKi sai poikkeusluvan entisen liigatähden hankkimiseen – ”Siellä oli erimielisyyksiä” - Aamulehti
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  No perkele, olin sittenkin aikalailla oikeassa arvailujeni kanssa.
   
 8. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Minusta homma on aika selkeä tässä Luceniuksen tapauksessa. Oikeus voitti. Oleellista tässä on se, että LeKi oli ajoissa liikenteessä ja siirto olisi mennyt ihan aikarajojen puitteissa, ellei saksalainen seura olisi oikeudettomasti kieltäytynyt antamasta papereita.
   
 9. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Luce ja Leki on toiminut ihan oikein, hyvä ulostulo Mestikseltä asian suhteen niin ei jää hiertämään edes minua. Saksa on paska maa.
   
 10. Lieminen Jäsen

  No nyt! Hyvää tiedotusta Mestikseltä. Seuraavan kerran siellä Mestis-toimistolla ollaan ehkä hereillä jo ennen palstojen lueskelua :)

  Itse tapaushan meni ihan reilusti, hyvä näin.