Leijonat pilvessä

  • 262 309
  • 703

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Loistavasti puettu sanoiksi koko case, Mr.Fox!

UL haki isoa sensaatiota ja sai sen. Arveluttavin keinoin, mutta ei se heitä ole ennenkään haitannut. Sensaatiolehdelle tärkeintä ovat skandaalit, vaikka sitten väkisinväännetytkin. Kun samalla Kummola saa osumaa, niin toimituksessa on taputeltu selkään varmasti koko loppuviikko.

Kale tarvitsee apua tiedottamiseen, tai hänen pitäisi muistaa käyttää sitä.

Eikö kukaan mieti sitä miksi Jalonen otti niin kevyesti tämän lähteensä puheet? Olisiko harrastanut lähdekritiikkiä..
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Järkevintä, mitä Jääkiekkoliitto voi tehdä, on ottaa Kalelta kännykkä ja netti pois pariksi päiväksi.
 

Masi23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Kale on tosiaan antanut muutaman tunnin välein hyvin erilaisia lausuntoja.
On ollut jotain A-näytteessä mutta B näyte on puhdas.
Koko uutinen on ankka.
Jalonen kuullut asiasta ennen kisoja ja jälkeen kisojen.
Ei tämä mikään rikos asia ole tässä vaan tutkitaan jääkiekkoliiton ja Jalosen moraalia. Ollaanko esimerkkinä nolla toleranssilla nuorille, vai huumenuorille.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Ei oikaisua. Onhan tämä oikeasti hauskaa seurattavaa. Jokohan hakisi popparit, Kale ei varmasti anna periksi, mutta ei taida Rönkäkään.

Ei tietenkään. Urheilulehdellä on satavarmasti käsissään jokin dokumentti Summaselta, jossa on tieto tästä kannabiskärystä. Vai luuletteko, että venäjällä nämä testitulokset on vain puolihuolimattomasti sanottu valmentajalle???

Kale on vain niin pihalla kaikesta tällä hetkellä, että ei tätä tajua. Varmaan kuvittelee, että venäjältä ihan rehellisesti kerrottiin kysyttäessä, että kyllä, pelaajamme jäivät kiinni omissa, epävirallisissa dopingtesteissämme.

Miksi täällä puhutaan jostain a- ja b- näytteistä sekä jostain virallisista testeistä, koska on käynyt monta kertaa jo toteen, että kyseessä oli joukkueen sisäinen toimenpide. Ei kai sieltä nyt menekään mitään tietoa millekään virallisille valvojille.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Aikaisemmin koko episodi ei kiinnostanut minua pätkääkään. Mutta nyt alkoi kiinnostaa. Olisiko tässä viimein Kalen loppu häämöttämässä? Pääsisimmekö viimein eroon tuosta dinosauruksesta, joka nykyään on enää jäänne siitä Kummolasta, joka oikeasti sai aikaan jotakin positiivista Suomen kiekkoilun eteen.

Oikeusjuttu. Vastakkain toistensa veriviholliset, UL ja JKL.

Uskon itse, että Kummola pompöösiyttään karahtaa tässä pahasti karille. Sitten vaan onkin se kysymys jäljelle, että voivatko JKL:n seinäpaperit viimein osoittaa miehisyyttään ja antaa Kalelle tyylikkäästi kenkää. Siis toisiin tehtäviin. Minun puolestani hän saa koko loppuikänsä puuhastella toisten dementikkojen kanssa IIHF:n johtokunnassa.

UL voittaa oikeusjutun kepeästi, mikäli nyt sitten tämä JKL ei sentään ole lonkeroitaan ulottanut oikeuslaitokseen asti. Röngän puheisiin uskon ja niiden mukaan UL on tässä jutussa vahvoilla. Sanavapaus vallitsee Suomessa, vaikka tässä asiassa alunperin oli kyseessä hyvin vähämerkityksellisestä uutisesta. Kale elää omassa harhamaailmassaan ja niin kärpäsestä paisui härkänen hänen tajunnassaan.

Loppu on toivottavasti kiekkohistoriaa.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Jaahas, Kummola ilmoittaa jo, että oikeustoimet seuraavat. Kuinkakohan monta kertaa tämä lausunto ehtii vielä muuttua jyrähtelijän puolelta.
 

Masi23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Kummolan huippu lausunto. Lausunnot loppuvat tähän.
Kyllähän saa Kale hauskan sotkun aikaiseksi melko pienestä asiasta.
Ihan tulee hänen ylhäisyytensä Paavo M. Petajä mieleen.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
No ei kai Jääkiekkoliittoa pidäkään syyttää mistään rikoksesta?

Mun mielestäni vain Urheilulehdessä syytetään melko suoraan kahta Suomen joukkueen MM-kisapelaajaa doping-rikkeestä. "Suomen viime kevään MM-kisamiehistössä pelasi kaksi pelaajaa, joiden näytteestä oli aiemmin kaudella löydetty jäänteitä kannabiksen käytöstä." Tämä on mielestäni väite, joka Urheilulehden pitäisi pystyä todistamaan jollain tavalla. Mun oikeustajuni mukaan mikään epämääräinen huhupuhe ei voi tähän olla riittävä todiste. Etenkin kun mahdollisen todistajan motiiveista ei ole aivan tarkkaa tietoa.

Mielestäni myöskään Jääkiekkoliittoa ei voida syyttää/nuhdella mistään "arveluttavasta joukkuevalinnasta". Miksi ei?

Alkuperäisessä Urheilulehden jutussa maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen kertoo oman versionsa ja seisoo suoraselkäisesti valintojensa takana. Suomen Jääkiekkoliitto on kuitenkin palkannut hänet tuohon tehtävään ja antanut hänelle myös valtuudet valita kulloinkin parhaimmaksi näkemänsä maajoukkue. Tätä valtaa hän käytti myös viime keväänä ja ottaa asioista täyden vastuun. Hieno mies!

"Tieto seuran sisäisesti järjestämän testin tuloksesta tuli Urheilulehden tietojen mukaan suullisesti kyseisten pelaajien seurajoukkueen päävalmentajalta. Mitään virallista tai kirjallista ilmoitusta käryepäilystä ei Jääkiekkoliitolle tullut. Yksi tiedon saaneista oli Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen."

Eli huhupuheiden mukaan epäilys on ollut, mutta ei näyttöä doping-rikkeestä.

"Jalonen myöntää, että kärynneiden pelaajien tilanne meni nopeasti asialistalta ohi, sillä kyseessä ei ollut maajoukkuejohdon näkemyksen mukaan sanktioitava dopingrike."

Maajoukkuejohdon näkemys - J.Jalonen, J.Kurri, (T.Jutila)? - asiasta on siis vähintään keskusteltu. Melko nopeasti ollaan kuitenkin tultu siihen lopputulokseen, että kyse ei ole mistään vakavasta rikkeestä - sikäli mikäli koko rikettä edes koskaan on tapahtunutkaan. Edelleen pitää muistaa, että kannabis täyttää doping-rikkeen määritelmän vain ja ainoastaan silloin, jos jäämiä löytyy elimistöstä kilpailutilanteessa.

Oman käsitykseni mukaan näitä kannabiksen jäämiä ei ole kyseisten pelaajien elimistöistä löytynyt missään vaiheessa kilpailutilanteessa - ei ainakaan missään virallisessa testissä. Jos näin olisi käynyt, niin silloinhan asia olisi selvä. Vielä yhden kerran: mitään doping-rikettä ei käytettävissä olevin tiedoin ole tapahtunut. Samalla linjalla on myös Suomen Antidopingtoimikunnan puheenjohtaja Pekka Ilmivalta.

"Ilmivallan mukaan Jääkiekkoliitto ei välttämättä syyllistynyt dopingsäännösten rikkomiseen, kun se ei ilmoittanut asiasta ADT:lle tai valitsi pelaajat MM-kisajoukkueeseen.

Et sinä kyllä tajua oikein yhtään vieläkään. Kannabiskärystä syyttäminen ei ole sama asia kuin syytös dopingrikkeestä tai rikoksesta syyttäminen. Se on uutisointi arveluttavan ja joissain tapauksissa rikollisen aineen käytöstä. Ei rikoksesta, vaan käytöstä. Vain kukkahatturinnastus oli jokseenkin todelline, mutta kukkahattusyytös ja moralisointi eivät ole mikään oikeudessa todistamista vaativa syytös tai rikos. Kuuluu ihan sananvapauden piiriin. Suurin piirtein rinnastettavissa siihen, että sanottaisiin kahden Leijonan olevan huono sängyssä tai heiluttaneen kikkeliä bileissä.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
UL häviää jutun oikeudessa ellei UL paljasta lähteitään ja saa heitä todistamaan. Lähdesuojaan vetoamisella ei ole 'todistusvoimaa' oikeudessa. Tai sitten UL'llä pitää olla jotain muuta näyttöä. Muutoin käy niin kuin aikanaan STT'lle Hiihtoliittoa vastaan.

Ja kun media saa tuomion, media ei anna anteeksi. Juttu jatkuu ja pahenee. Ihan niin kuin Hiihtoliitonkin tapauksessa.

Olisikohan ketään, joka saisi taottua järkeä Kummolan päähän. Turhia voittoja ei kannata tavoitella. Voisiko Harkimo tehdä jotain ja panna jäitä Kummolan hattuun.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Ja kun media saa tuomion, media ei anna anteeksi. Juttu jatkuu ja pahenee. Ihan niin kuin Hiihtoliitonkin tapauksessa.

Olisikohan ketään, joka saisi taottua järkeä Kummolan päähän. Turhia voittoja ei kannata tavoitella. Voisiko Harkimo tehdä jotain ja panna jäitä Kummolan hattuun.

Joo, en kyllä näe tässä liitolla mitään voitettavaa. Aika selvää on, että kohu olisi aika pian laantunut, koska alkuperäiset tiedot ilmeisesti olivat riittävän epämääräisiä ja epävirallisia oikeuttamaan Jalosen toiminnan. Oikeuteen meneminen pitää asian pinnalla, ja voitto takaisi tosiaan epäilemättä sen, ettei tapausta unohdeta vaan media pyrkii kaivamaan uutiselle vahvistusta vielä vuosikausia. Ja tappio olisi tietysti katastrofi.

Kompetentti ja ammattimainen medianhallinta olisi maan suosituimman lajin keskusjärjestölle ihan ihqu juttu, jonkinlainen myöhästynyt siirtyminen 2010-luvulle dinosauruksien aikakaudelta. No, dinosaurushan tätä hommaa johtaakin, notta sikäli ihan looginen tilanne.
 

Stonehenge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Aikaisemmin koko episodi ei kiinnostanut minua pätkääkään. Mutta nyt alkoi kiinnostaa. Olisiko tässä viimein Kalen loppu häämöttämässä......

Oikeusjuttu. Vastakkain toistensa veriviholliset, UL ja JKL. ........

UL voittaa oikeusjutun kepeästi, mikäli nyt sitten tämä JKL ei sentään ole lonkeroitaan ulottanut oikeuslaitokseen asti. Röngän puheisiin uskon ja niiden mukaan UL on tässä jutussa vahvoilla. Sanavapaus vallitsee Suomessa, vaikka tässä asiassa alunperin oli kyseessä hyvin vähämerkityksellisestä uutisesta. Kale elää omassa harhamaailmassaan ja niin kärpäsestä paisui härkänen hänen tajunnassaan.

Loppu on toivottavasti kiekkohistoriaa.

IceWalker, olet hyvin jäljillä. Aivan samaa mieltä, ja lisää on tulossa, hyviä käänteitä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Hyvä keskustelu Radio Suomen ajantasassa. Susanna Luikulta tuli hyvin jäsennelteltyjä mielipiteitä hyvällä radioäänellä esitettynä.
Allekirjoitan tämän. Luikku vei taas Urheilulehteä 100-0, kuten aikanaan jo Vancouverin olympialaisten jääkiekon uutisoinnissakin.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Et sinä kyllä tajua oikein yhtään vieläkään. Kannabiskärystä syyttäminen ei ole sama asia kuin syytös dopingrikkeestä tai rikoksesta syyttäminen...

Täh? Kannabis on dopingainelistalla (tällä hetkellä), joten totta kai urheilijan kannabiksen käytöstä syyttäminen on syyttämistä dopingrikkomuksesta.

Tai no, voinhan minäkin syyttää vaikka Jari Isometsää EPO:n viihdekäytöstä eikä dopingkäytöstä.
 

ddd90

Jäsen
UL häviää jutun oikeudessa ellei UL paljasta lähteitään ja saa heitä todistamaan. Lähdesuojaan vetoamisella ei ole 'todistusvoimaa' oikeudessa. Tai sitten UL'llä pitää olla jotain muuta näyttöä. Muutoin käy niin kuin aikanaan STT'lle Hiihtoliittoa vastaan.

Ja kun media saa tuomion, media ei anna anteeksi. Juttu jatkuu ja pahenee. Ihan niin kuin Hiihtoliitonkin tapauksessa.

Olisikohan ketään, joka saisi taottua järkeä Kummolan päähän. Turhia voittoja ei kannata tavoitella. Voisiko Harkimo tehdä jotain ja panna jäitä Kummolan hattuun.

Lähteitä ei tarvitse paljastaa tässä tapauksessa oikeudessa, joten kyllä lähdesuoja pätee sielläkin. Onhan tää ihan selvää, että JKL tän häviää. Ja hyvä niin.
 
Hyvin Linnanahde grillaa Rönkää, jolla ei ole yhtään mitään annettavaa. "En kommentoi, en kerro lisää. Meidän moraaliin ei liity kertoa lähteitä" Aika moista paskaa taas UL:tä. Onneksi en ole ikinä aviisia tilannut.

Jos KHL seuran lääkärit ovat kertoneet, että eivät ole jääneet kiinni ja Summanen, että ovat. Tilanne on vähintään erikoinen.

Heh heh, näin se Kummola vie sinunlaisia hupsuja näköjään vielä tänäkin päivänä. Ja "ryssän" sanaan voi aina luottaa, se kun on semmonen sivistysvaltio ja oikeusvaltio ja mitä kaikkea.

Ei sitten tullu mieleen että käry kävi, siitä kuuli Jalonen, ja ennemmin tai myöhemmin myös Kummola. Sitten Kalervo otti yhteyttä Venäjälle, ja sovittiin että mitään käryä ei koskaan ollutkaan, vaan tulokset olivat itse asiassa negatiivisia.

Ja sitten Kalervo julistaa että uutinen oli ankka ja pelkkä yritys mustamaalata jääkiekkoliittoa, sillä mitään käryä ei koskaan ollutkaan.

Urheilulehti on laatulehti. Tai ehkä se oli vaan mainostemppu, että keksittiin tämmönen kannabiskohu.
Ja toisaalta, kun Seppänen kuuli tästä jutusta, niin miksi se olisi pitänyt jättää julkaisematta?
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
En kyllä näe tässä liitolla mitään voitettavaa. Kohu olisi aika pian laantunut, koska alkuperäiset tiedot ilmeisesti olivat riittävän epämääräisiä ja epävirallisia oikeuttamaan Jalosen toiminnan. Oikeuteen meneminen pitää asian pinnalla, ja voitto takaisi tosiaan epäilemättä sen, ettei tapausta unohdeta. Ja tappio olisi tietysti katastrofi.

Kompetentti ja ammattimainen medianhallinta olisi maan suosituimman lajin keskusjärjestölle ihan ihqu juttu, jonkinlainen myöhästynyt siirtyminen 2010-luvulle dinosauruksien aikakaudelta. No, dinosaurushan hommaa johtaakin, notta sikäli ihan looginen tilanne.

Tossahan se on pähkinänkuoressa (tosin Johanneksen tiivistelmä/ehdotus jankkauksen jatkoksi oli helvetin paljon hauskempi;):

Joku tosi-TV tästä pitäisi äkkiä perustaa. Vähäpukeisia nuoria/nuorehkoja ja kauniita naisia mukaan hämmentämään, niin lystiä riittäisi koko kansalle. Leijonat pilvessä 24/7, tilaa sinäkin kanava. Jukka Jalonen tuo mukaan vielä sopivasti venäläistä ns. eksotiikkaa.

Vakavammin: ei oikeasti pysty tajuamaan, miten Jääkiekkoliitto=Jabba saa tästäKIN casesta, jossa vastapuoli ampuu lähinnä hernepyssyllä, tämän kokoluokan sekoilun. Ei J. Jalonenkaan tosin ihan puhtaita papereita saa - miksei selvittänyt asiaa heti, tai jos koki ettei ole aihetta, joko sanonut sitä nyt suoraan tai ollut kommentoimatta kokonaan? - mutta naiivius, hölmöys tai hetkellinen arvostelukyvyn pettäminen ei ole rikos.
Sen sijaan tiedotuksen ja koko prosessin totaaliryssiminen (pun intented) niin, että itse asia vähäisine näyttöineen ja merkityksineen karkaa täysin taivaanrantaan, vaatii jo taitoa jota ei löydy kuin Kummolalta.
Yhdellä sanalla: ääliö(t:).
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Et sinä kyllä tajua oikein yhtään vieläkään. Kannabiskärystä syyttäminen ei ole sama asia kuin syytös dopingrikkeestä tai rikoksesta syyttäminen. Se on uutisointi arveluttavan ja joissain tapauksissa rikollisen aineen käytöstä. Ei rikoksesta, vaan käytöstä. Vain kukkahatturinnastus oli jokseenkin todelline, mutta kukkahattusyytös ja moralisointi eivät ole mikään oikeudessa todistamista vaativa syytös tai rikos. Kuuluu ihan sananvapauden piiriin. Suurin piirtein rinnastettavissa siihen, että sanottaisiin kahden Leijonan olevan huono sängyssä tai heiluttaneen kikkeliä bileissä.
No, mistä tässä nyt ketäkin syytetään? Miksi Jääkiekkoliitto on menossa käräjille?

Mun käsitykseni koko asiasta:

Kaksi Venäjällä ammatikseen pelaavaa jääkiekkoilijaa ovat joskus joulukuun maajoukkuetauon aikana pössytelleet yhden jointin. Kuten jo aiemmin mainitsin, niin Venäjällä tuo kannabiksen käyttö on käsittääkseni dekriminalisoitu. Toisin sanoen henkilökohtainen käyttö ei ole edes laitonta. Pojat eivät myöskään käyttäneet kannabista kilpailutilanteessa, joten myöskään mitään doping-rikettä ei ole tapahtunut. Kaksi suomalaista ammattiurheilijaa vaan ovat päättäneet rentoutua tavalla, joka Suomessa ei ole yleisesti hyväksyttyä. Kuitenkin...

...ei huumausainerikosta, ei doping-rikettä - ei yksinkertaisesti mitään!

Muutaman päivän kuluttua jätkät ovat menneet taas normaalisti joukkuetreeneihin. Normaalirutiineista poiketen joukkueenjohto on päättänyt tehdä joukkueen sisäisen lääkärintarkastuksen. Suomipoikien virtsanäytteestä on vielä löytynyt jäämiä vapaa-ajalla poltetusta Bob Marleysta. Seurajoukkueen johto kuulee poikia asiassa - venäläiset suhtautuvat suomalaisia vapaamielisemmin urheilijoiden vapaa-ajan viettoon. Sillä ei ole mitään väliä mitä vapaa-aikanasi teet, niin kauan kunhan peli kulkee. Vedä pullo vodkaa, käy huorissa tai polta Jamaica-tuuba.

Jos joukkueessa olisi ollut venäläinen (tai joku muu kuin suomalainen) valmentaja, niin juttu olisi jäänyt seuran sisäiseksi asiaksi. Pojat ovat voineet jo saada seuran sisäisen rangaistuksen - siitä vain ei ole uutisoitu Suomeen. Keväällä pojat sitten tulivat Suomeen maajoukkueleirille ja poikien suomalainen seuravalmentajakin palasi Suomeen. Luonnollisesti maajoukkueen päävalmentaja on kysellyt suojattiensa edesottamuksista Venäjän maalla. Perussetti pelillisestä tasosta + tietysti maininta jouluna sattuneesta joukkueen sisäisestä episodista. Maajoukkueen päävalmentaja on todennäköisesti kysynyt, että oliko tapaus kenties yksittäinen vai onko nyt esimerkiksi keväällä tullut uusia tapauksia. Päävalmentaja on keskustellut maajoukkueen muun johtoryhmän kanssa ja todennut, että kyseessä on ollut yksittäistapaus. Homma on sillä kuitattu - poikien kanssakin on saatettu keskustella asiasta, että MM-kisojen aikana ei sitten minkäänlaisia hairahduksia suvaita. Jääkiekkoliiton tai Suomen antidopingtoimikunnan puheenjohtajia ei asian tiimoilta informoida - miksi pitäisikään? Eihän siellä käytännössä ole edes mitään informoitavaa.

Vaihdetaan lajia ja urheilijaa: Jari Litmanen, Ajax ja Hollanti. En väitä mitään, mutta... Uskooko joku oikeasti, että reilusti alle 30-vuotias ulkomaalainen mies asuu seitsemän vuotta Hollannissa maistamatta kertaakaan kannabista? Samojen seitsemän vuoden aikana Litmanen kuitenkin esiintyi useita kymmeniä (satoja?) kertoja Suomen jalkapallomaajoukkueessa.

Kuvitteelliset mahdollisuudet ovat kuitenkin täysin samat: jollain sarjatauolla Ajaxin porukka on käynyt paikallisessa Coffee Shopissa. Muutaman päivän päästä joukkuetreenit alkavat taas, mutta normaalirutiineista poiketen joukkueen sisäisellä lääkärintarkastuksella. Neljän-viiden kuukauden kuluttua tästä Suomen maajoukkueella on EM-/MM-karsintaottelu, johon Litmanen kutsutaan mukaan. Ilman tätä suomalaista päävalmentajaa asiasta ei kuitenkaan koskaan nouse Suomessa mitään kohua...
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Olenko väärässä jos oletan tapahtuneen näin:

Jalonen valitsee joukkueen. Tulee soitto Jaloselle, että siun olisi parasta ehkä tietää tää, että näyttäs että nää kaksi kaveria on vetänyt kukkaa jossain välissä vapaalla. Meillä täällä venäjällä tää ei ole sen suurempi juttu, eikä tää ole dopingrikos näillä eväillä. Mutta valmentaja valmentajalle: näin on käynyt. Tsemppiä kisoihin Jukka, oot hieno mies.

Jukka soittaa Kalelle: Kuulin että pojat oli vetänyt kukkaa, ei mitään virallista eikä näy missään, koska oli oma testi seuralla.

Kale Jukalle: Ok my man, pojat on poikia, jos ei mitään virallista niin tää oli tässä.

...
...
...

Urheilulehti saa tietää että Jalonen tiesi että mahdollisesti pari poikaa veti kukkaa, mutta ketä tää nyt satutti. Päinvastoin, rehellistä tiedonvälitystä valmentajien kesken ja kale kuulemma suhtautui asiaan niin jotta hoida homma Jukka, tää ei vaikuta kisoihin.

...
Mutta avainkysymys on se, jotta miksi ollaan nyt tässä, että kuka kävi tökkimässä nukkuvaa kalefanttia posliinikaupassa?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mutta avainkysymys on se, jotta miksi ollaan nyt tässä, että kuka kävi tökkimässä nukkuvaa kalefanttia posliinikaupassa?
Entä jos Jukka ei olekaan soittanut Kalelle? Jukka on koonnut joukkueen oman mieltymyksensä mukaan. Nyt jutun tultua Kalenkin tietoon, tämä Jukan tiedon pimittäminen vituttaa sitä Möhköfanttia, mutta ei voi Jukalle mitään - itsehän hän on käytännössä antanut valtuudet Jukan koota joukkue omien mieltymyksiensä mukaan. Johonkin nämä jyrähdykset on kuitenkin purettava, joten tässä tapauksessa sitten tiedon julkiseksi vuotanut media: Urheilulehti.
Jalonen valitsee joukkueen. Tulee soitto Jaloselle, että siun olisi parasta ehkä tietää tää, että näyttäs että nää kaksi kaveria on vetänyt kukkaa jossain välissä vapaalla. Meillä täällä venäjällä tää ei ole sen suurempi juttu, eikä tää ole dopingrikos näillä eväillä. Mutta valmentaja valmentajalle: näin on käynyt.
Avainlause boldattu!
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
No, mistä tässä nyt ketäkin syytetään? Miksi Jääkiekkoliitto on menossa käräjille?

Mun käsitykseni koko asiasta:

Kaksi Venäjällä ammatikseen pelaavaa jääkiekkoilijaa ovat joskus joulukuun maajoukkuetauon aikana pössytelleet yhden jointin. Kuten jo aiemmin mainitsin, niin Venäjällä tuo kannabiksen käyttö on käsittääkseni dekriminalisoitu. Toisin sanoen henkilökohtainen käyttö ei ole edes laitonta. Pojat eivät myöskään käyttäneet kannabista kilpailutilanteessa, joten myöskään mitään doping-rikettä ei ole tapahtunut. Kaksi suomalaista ammattiurheilijaa vaan ovat päättäneet rentoutua tavalla, joka Suomessa ei ole yleisesti hyväksyttyä. Kuitenkin...

...ei huumausainerikosta, ei doping-rikettä - ei yksinkertaisesti mitään!

V..

Luuletkos, että huippu-urheilijaa koskee doping vain kilpailutilanteessa?

Siis jos esimerkiksi: juoksija kusee kilpailun jälkeen purkkiin positiivisen doping-näytteen ---> rankkua tulee.

Juoksija jää kuukausi ennen olympiastarttia kiinni dopingtestissä ---> no problem!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Mutta kuka kertoi Urheilulehdelle ja miksi, että on tapahtunut joutavanpäiväisiä "käryjä"? Miksi tieto pihistettiin näihin päiviin? Totuus on kuin terävä veitsi lapsen kädessä, ja totuutta täytyy käyttää harkiten. Jos harkinta pettää esimerkiksi katkeruuden vuoksi, niin tällaista sattuu. Näyttää olevan melko punnittu tämä julkistaminen, joten keksitty juttu tämä ei liene. Rönkä on ollut sen verran vakuuttava.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rönkä kuitenkin sanoi eilen telkkarissa, että Kale tiesi, päinvastoin kuin kaikki muut ovat kertoneet. Onko Urheilulehdellä todisteita siitä, että Kale tiesi?
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Miusta tää on vaan niin hiton hölmöä. Tokihan kiekkopojat saattavat kukkaakin imaista, onhan tuo nyt urheilusuoritukseen ja palautumiseen parempi vaihtoehto kuin viina. Ja joku Joni Ortiokin heittä hauskaa läppää youtubessa kännissä.

Urheilulehden näkökulmasta he haluavat myydä lehteään ja kalen tökkiminen automattisesti tietää otsikoita, myyntiä ja julkisuutta jos vähänkään jutussa juurta.

Kalervo Kummola on urheilulehden vinkulelu.

Ei sillä, miusta sapluuna toimii. Ikinä en ole urheilulehdestä maksanut, mutta päivittäin käy sivuilla ja luen Eskon twiitit. Saatan jopa lehden tilata viimein.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Luuletkos, että huippu-urheilijaa koskee doping vain kilpailutilanteessa?
Luulen ja tiedän - niin kauan kuin "doping-aineen" nimi on kannabis!

"Suomen antidopingtoimikunnan puheenjohtaja Pekka Ilmivalta kuuli Leijona-pelaajien kannabiskäryepäilystä ensimmäisen kerran tiistaina Urheilulehdeltä. Ilmivallan mukaan kannabis on luokiteltu urheilussa kielletyksi aineeksi ja sen käyttö on siten kiistatta dopinginrikkomus, mikäli testi on tehty kilpailutilanteessa."
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Rönkä kuitenkin sanoi eilen telkkarissa, että Kale tiesi, päinvastoin kuin kaikki muut ovat kertoneet. Onko Urheilulehdellä todisteita siitä?

Pakkohan niitä on olla, koska muuten koko moraalinen vastuu - muusta ei yhäkään ole kyse, koska väitetty rike on tapahtunut pelaajien vapaa-ajalla seurajoukkueessa - kaatuu Jukka Jalosen niskaan. Joka on myöntänyt kuulleensa asiasta, mutta ei piitannut siitä (syystä tai toisesta). Missä menisi sitten sekä oma että varsinkin u-seiskan toisen kotijumalahahmon missio ikään kuin pahasti piel... ups, anteeksi, ei saa nauraa:).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös