Leijonat pilvessä

  • 262 308
  • 703

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä vittua se Rönkä teki tai miksi tuli edes studioon grillattavaksi kun ei ollut aikomustakaan kertoa lähteitään? Tai oikeastaan kertoa yhtään mistään yhtään mitään? Nimet pöytään tai koko juttu pelkkä ankka! Sen se sano, että lähteitä on useampi UL:llä kun taas esim. IL:llä olisi ollut vain yksi lähde ja siksi kyseinen lehti ei uutisoinut tätä pilvikeissiä. Eli yksi lähde on Summanen, se alkaa olemaan virallista lausuntoa vaille valmista, mutta ketä muita on toiminut lähteinä? Ja mikä hemmetti tätä Ramia oikein vaivaa? Ensin pellenä alkaa poliisin asiantuntijaksi, tiedätte kyllä missä aiheessa, ja nyt sitten tämä?

Tuu nyt Rami itte selvittää tää!
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Rönkä sitten näin jälkeenpäin selittää, että mitä koko hulabaloolla oikeasti halusivat saada aikaiseksi, mutta täysin perseelleenhän tuo meni. Saivat nimenomaan pelaajat fakkiin, mutta muuten ei ihmeempää.

Päätähtäimessä olivat kuitenkin Jukka Jalonen & muu mj-staffi sekä liitto Kammolan johdolla, kun päästivät paholaiset mukaan MM-skaboihin, eivät ko. pelaajat, mutta onnistuivat silti huolella tämän ryssimään.

Ja edelleen. Miksi UL haluaa kritisoida Jalosta ym., kun se ei ilmeisestikään mitenkään liity itse MM-skaboihin, eikä väitetty käry kilpailutilanteeseen, jolloin ei ole mitään käryä.

Haluaako ne siis tosiaan vaan moralisoida Jalosta & co koko setistä?! Jos näin on, niin moralisoitavaahan urheilussa riittää, joten aiheet UL:tä ei tule ihan heti loppumaan.

Eiköhän tuolla taustalla ole kaikki ko. valmentajan kokemat vääryydet kenkimiseen ym. ja mitä kaikkea muuta mahdollista ja mahdotonta siellä voi olla, jolloin ilmeisen pitkävihaisena persoonana haluaa kostaa nuo kokemansa vääryydet, kun se hänen toimintansa ja sanomisensa ei olekaan aina noina vääryyden hetkinä ollutkaan se laki ja totuus, jota olisi pitänyt lakki kourassa kunnioittaa. Tältä hyvin paljolti vaikuttaa.

Jotenkin toi UL:n toinenkin(toiset) lähde(lähteet) vaikuttaa myöskin jotenkin hiukan epämääräiseltä, koska Röngän sanomana he ovat asiaa pariin kertaan tarkistelleet lakimiehen kanssa. Ja mikä tai kuka tämä toinen lähde voisi olla, jos kyseessä ollut siis edelleen seuran oma testaus, josta ei varmaankaan aivan hirvittävän monella ylimääräisellä ole tietoa tai materiaalia todistusaineistona. Silti se Röngän mukaan pitää satavarmasti käräjillä.

Mistä sinne käräjille joutuisi tai jos joutuukin, niin mitä sitten, kun "uutisessa" ei ole mainittu seuran saati pelaajien nimiä? Ei Rönkä niin tyhmä ole, että ne olisi huhuiluunsa liittänyt. Silloin a)supattelija paljastuisi sekunnissa b)olisi sitten takuuvarma syyte ja tuomio niskassa, kun seuralla on lyödä pöytään ne puhtaat testitulokset.

Lässyn lässyn lässyn, sanois Kurt Vonnegut -vainaa - paljon mölyä lähes tyhjästä. Tuskin kestää kovin kauaa, ellei sitten tosiaan ryhdytä kyselemään J. Jalosen ja kumppanien vastuun perään. Johon ei liioin näillä näytöillä ole oikein muita kuin moraalisia perusteita (liiton nollatoleranssi, esimerkki junnuille jne.)
Häijympi voisi tietty tokaista, että mahtaa olla vaikeaa kun toiselle kotijumalalle kumartaessa tulikin nyt pyllistäessä toiselle - mutta sitä saa mitä tilaa.
 
Viimeksi muokattu:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ja mikä tai kuka tämä toinen lähde voisi olla, jos kyseessä ollut siis edelleen seuran oma testaus, josta ei varmaankaan aivan hirvittävän monella ylimääräisellä ole tietoa tai materiaalia todistusaineistona. Silti se Röngän mukaan pitää satavarmasti käräjillä.
Toinen kärynneistä pelaajista?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mistä sinne käräjille joutuisi tai jos joutuukin, niin mitä sitten, kun "uutisessa" ei ole mainittu seuran saati pelaajien nimiä?...

Ei kai tässä tapauksessa välttämättä yhtään mistään syystä, mutta kyllähän UL silti heti asioista kysyttäessä Röngän suulla totesi iltapuluille, että setti pitää käräjillä. Melkein kuin sanoisi suoraan, että haastakaa meidät, niin sitten saatte lisää infoo tekin ja tulee kaikki esille, muuten tää oli tässä, tack och adjö mothafucking valehtelijat.

UL ei nimiä maininnut, mutta Röngän sanoin tiesivät muiden medioiden tietävän asiasta yhdellä lähteellä, joten olihan se päivän selvää, että jutun julkistaminen johtaa nimien esille tuloon.

Kuinkakohan moni on nyt sitten UL:n tilannut, kun näin kovan setin saivat ilmoille.

Toinen kärynneistä pelaajista?

Olettaen, että ovat siis kärynneet, niin voihan se näinkin olla.

Ai moron Seppänen! Joo kyl mä kärysin, pistä nettiin vaan ja todistan Kalee vastaan, että kyllä se tiesi jo ennen skaboja joo.

Kaikki on kyllä nykypäivänä mahdollista
 

Theone

Jäsen

Eikös tämä ole ollut selvää jo aivan alusta asti ja julkisuudessa alusta asti olleiden tietojen pohjalta ainoa mahdollinen vaihtoehto vai olenko missannut jotain?

Jossittelu on turhaa mutta jos nuo b-näytteet olisivatkin olleet positiivisia ja Raato ei olisi asiasta mitään Jaloselle puhunut, niin taas alkaisi paskamyrsky siitä miksi Raato ei sanonut mitään vaikka asiasta oli tietoinen...
 

Fremont

Jäsen
kannabis on laitonta niin Suomessa kuin Venäjälläkin. .

Venäjästä en tiedä, mutta kyllä suomessa saa syödä ja viljellä kannabistuotteita;
SUPERFOODIT

Hampunsiementen syönnistä ei pitäisi seurata positiivista testitulosta, mutta epäselvässä tilanteessa tuohon olisi helppo vedota.

Omasta puolestani en oikein ymmärrä myssyttelyjä, en näe siinä mitään hauskaa, hienoa tai kovaa, mutta ihmiset ovat erillaisia. Eivät kaikki epäilemättä diggaa omista harrastuksistanikaan, eikä pidäkkään, joten antaa poikien myssytellä tai popsia hamppua jos siltä tuntuu. Hurskastelijat voivat miettiä onko oma elämä sitten moraalisesti jotenkin korkeampaa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jossittelu on turhaa mutta jos nuo b-näytteet olisivatkin olleet positiivisia...

Eikös nämä b-näytteet olleet ainoastaan Kummolan päässä? Tai että sellaisia ei kai ollut edes olemassa, paitsi niille, jotka Kalea uskovat. Tässä nyt vaan Rautakansleri on keksinyt, että puhtaita olivat pojat, koska ruski sanoo, että njet kale, njet doping ja lähettää vielä oikein dokumenttejakin asiasta.

Kaikki tässä jutussa Summasesta lähtien ovat perseilleet, mutta Kummola on jälleen kerran osoittanut olevansa perseilyssä ihan toisella tasolla toisiin nähden. En vaan voi käsittää, että miten tuossa asemassa oleva jätkä kehtaa syöttää kirkkain silmin paskaa ihmisille, enkä voi käsittää, että joku tähän "oli-eiollut-ehkäoli-eitodellakaan ollut" -tiedottamiseen uskoisi. Kaikesta näkee, että omaa persettä nyt yritetään seivata. Luultavasti JKL:n tiedotusvastaava on varovasti kysynyt Kalelta, että voisitko pitää pienempää suuta, jonka jälkeen Kalervo on antanut arvostelusta kenkää ja/tai lähettänyt Vierumäen leirille malmia louhimaan.
 

Theone

Jäsen
Eikös nämä b-näytteet olleet ainoastaan Kummolan päässä?

Jaa'a, enpä ole juttuun juurikaan otsikoita enempää paneutunut. Jotenkin oletin, että ei edes Kale tälläistä omasta päästään keksisi ja saisi vielä ADT:n edustajia, ministeriä yms. kommentoimaan koko soppaa. Nyt kun Iltalehden kotisivuilta noita uutisia selailee, niin taitaapa tuo vain Kalen mielikuvitusta olla.

Toki luulisi, että Kale nyt ainakin Kurrin erottaisi kun on tämän tapauksen alunperin mennyt puheenjohtajalta pimittämään. Onhan se noloa, että Kale kuulee tästä vasta lehdistöltä.
 
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Eikös nämä b-näytteet olleet ainoastaan Kummolan päässä? Tai että sellaisia ei kai ollut edes olemassa, paitsi niille, jotka Kalea uskovat. Tässä nyt vaan Rautakansleri on keksinyt, että puhtaita olivat pojat, koska ruski sanoo, että njet kale, njet doping ja lähettää vielä oikein dokumenttejakin asiasta.

Mielestäni sekin on tullut jo selväksi että ainakin WADAn virallisissa testeissa A- ja B-näyte erotellaan yhdestä samasta virallisesta kusinäytteestä. Jabba yrittää nyt syöttää meille tietoa että pojat on testattu toistamiseen myöhemmin ja silloin näissä näytteissä ei ole ollut mitään vikaa. Sananvalinta A ja B näytteistä, yli-innokkaalla jääkiekkoliiton totuudentorvelta aiheutti perinteiseen tyyliin naamapalmun.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni sekin on tullut jo selväksi että ainakin WADAn virallisissa testeissa A- ja B-näyte erotellaan yhdestä samasta virallisesta kusinäytteestä.

Jep, noinhan se on. B-näyte otetaan testattavan oikeusturvan takia ja se tutkitaan vain, jos A-näyte on positiivinen. Mutta samasta, kahteen osaan jaetusta näytteestä on kyse, ainakin siis WADAn testeissä.

Jabba yrittää nyt syöttää meille tietoa että pojat on testattu toistamiseen myöhemmin ja silloin näissä näytteissä ei ole ollut mitään vikaa. Sananvalinta A ja B näytteistä, yli-innokkaalla jääkiekkoliiton totuudentorvelta aiheutti perinteiseen tyyliin naamapalmun.

Kummola on kelannut, että jauhaa tuollaista epämääräistä paskaa, kyllä kansa uskoo. Ja vaikka ei uskoisikaan, niin mitäs sitten, eihän totuutta mistään voi tarkistaa ja vaikka voisikin, niin aina voi alkaa mölyämään, laittaa sormet korviin, silmät kiinni ja pysyä kannassaan. Koska tuosta paiseesta päästään eroon? Varmaan sitten, kun maailma muutenkin pääsee Kalesta eroon. Vähääkään jääkiekkoa enemmän seuraavien silmissä Kummolan ja oikeastaan koko liiton uskottavuus on karissut jo ajat sitten, mutta Kalervolla on paljon kavereita ja suurin osa kansasta ei kuitenkaan seuraa asioita niin tarkkaan, kyllä ne uskoo.

Kummola, sut todellakin on nähty, mutta siitä huolimatta keisarin vaatteet pysyvät yhtä hienoina.
 

Stonehenge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Missä ydin?

Musta_Kyy, HMental ja muut jotka mitätöitte juttua ja dissaatte UL:ää. Mielestäni teillä on kadoksissa jutun ydin, ydin jonka juurilla Gags on.

Ensiksi, jos epäilette lähteitä tai jutun oikellisuutta niin olisi hyvä miettiä ja perehtyä journalismin lainsäädäntöön. Tämän tyyppisiä juttuja ei julkaista jos taiustat ja lähteet eivät ole kunnossa. Toiseksi, jos ilmiannat lähteet, kuinka saat myöhemmin juttuaiheita, jos epäilet julkaisijan paljastavan sinut. Ja Röngältä hyvä pointti tuoda esille, että lähteitä enemmän kuin yksi.

Mutta, oleellista kuten Gags toi esille, on että millainen mielikuva tässä annetaan nuorisolle, yleisölle, sponsoreille jne. Valitaan joukkueeseen pelaajia, jotka ovat mahdollisesti jääneet kiinni pilven polttamisesta. Valitsemalla epäillyt pilvipelaajat annat viestin, että hyväksyt asian. Vähäpätöisemmissäkin duuneissa on jo huumetestejä ja nollatoleranssi "ainekäyttöön". Miksi valatkunnnan ykköslajin tulisi olla sallivampi kuin "varastofirmojen", joissa jo testataan jokainen työntekijä.

Vähättelemällä, kieltämällä, ja sivuuttamalla asian ytimen Kiekkoliitto antaa viestin, että he hyväksyvät "ainekäytön" heidän toiminnassaan mukana olevilta "työntekijöiltä".
 

Wire

Jäsen
Veikkaan että jos kärähtäneet olisivat olleet joitain muita kuin Jalosen luottomiehiä niin ulos olisivat jääneet. Nyt homma vedettiin riskillä ja vituikshan se meni.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mutta, oleellista kuten Gags toi esille, on että millainen mielikuva tässä annetaan nuorisolle, yleisölle, sponsoreille jne. Valitaan joukkueeseen pelaajia, jotka ovat mahdollisesti jääneet kiinni pilven polttamisesta. Valitsemalla epäillyt pilvipelaajat annat viestin, että hyväksyt asian. Vähäpätöisemmissäkin duuneissa on jo huumetestejä ja nollatoleranssi "ainekäyttöön". Miksi valatkunnnan ykköslajin tulisi olla sallivampi kuin "varastofirmojen", joissa jo testataan jokainen työntekijä.

Vähättelemällä, kieltämällä, ja sivuuttamalla asian ytimen Kiekkoliitto antaa viestin, että he hyväksyvät "ainekäytön" heidän toiminnassaan mukana olevilta "työntekijöiltä".
Ensimmäiseksi, suhtaudun erittäin vanhoillisesti huumeisiin, joita myös kannabis on. En ole koskaan kokeillut, en kokeile ja toivon/vaadin ettei kukaan läheiseni käyttäisi koskaan mitään.

Jos asiat ovat menneet, kuten tällä hetkellä näyttää, on Jalonen&co tehneet päätöksen ottaa pelaajat mukaan, vaikka pelaajien seurajoukkuevalmentaja on viestinyt pelaajien jääneen kiinni seuran sisäisissä ilmeisesti seurajoukkuekauden aikaisissa (ts. epävirallisissa) testeissä kannabiksesta. No, Jalosen saama tieto oli epävirallinen, kiinni ei oltu jääty missään virallisissa testeisssä (laatu epävarma). Lisäksi rangaistuskäytäntö ko. aineen näkymisestä virallisissa testeissä ei ole suomalaisten antidouping-linjausten mukaisissa seuraamuksissa aiheuttanut kilpailukieltoa. Miksi siis jättää pelaajat sivuun, rikkoa heidän oikeusturvaansa huhupuheiden perusteella ja heikentää joukkueen mahdollisuuksia pärjätä kisoissa sekä tuoda negatiivista julkisuutta kotikisoille? Aivan oikein toimittu.

Vähäpätöisimmissä duuneissa testataan, joojoo. Ehkäpä siksi, että työsuhteet kestävät pidempään ja työsuoritukset ovat aivan erityyppisiä. Eikä varastomiehien tms. testeilläkään mitään messagea Suomen nuorisolle olla viestimässä huumeiden käytön paheellisuudesta. Se nyt vaan on järkevää. Hhhm, joskus männävuosina eräs kansanedustaja myönsi pössytelleensä eduskuntakautensa aikana kannabistuotteita. Sai sitten sairauslomaa valtiopäiviltä, kun media vähän pöllytti siitä. Ei suljettu eduskunnasta, ei suljettu puolueesta. Minkälaisen viestin nuo instanssit oikein antoivatkaan Suomen nuorisolle?
 

SKA1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Nyt pitää Karri Rämölle ja Anssi Salmelalle tuomita se kaikkein ankarin rangaistus. He ovat tästä lähtien kaikki vapaa-aikansa Timo Jutilan grillillä keskiolutpullo kädessä.
 

ddd90

Jäsen
Mitä vittua se Rönkä teki tai miksi tuli edes studioon grillattavaksi kun ei ollut aikomustakaan kertoa lähteitään? Tai oikeastaan kertoa yhtään mistään yhtään mitään? Nimet pöytään tai koko juttu pelkkä ankka! Sen se sano, että lähteitä on useampi UL:llä kun taas esim. IL:llä olisi ollut vain yksi lähde ja siksi kyseinen lehti ei uutisoinut tätä pilvikeissiä. Eli yksi lähde on Summanen, se alkaa olemaan virallista lausuntoa vaille valmista, mutta ketä muita on toiminut lähteinä? Ja mikä hemmetti tätä Ramia oikein vaivaa? Ensin pellenä alkaa poliisin asiantuntijaksi, tiedätte kyllä missä aiheessa, ja nyt sitten tämä?

Tuu nyt Rami itte selvittää tää!

Et oo ilmeisesti kuullut lähdesuojasta? Kannattais tutustua ennen kuin alkaa huutelemaan tietämättömyyttään. Yksikään itseään kunnioittava toimittaja ei paljasta lähteitään. Kyllähän tää juttu alkaa vaikuttaa siltä, että siellä on polteltu ja Kummola tekee itsestään (taas) pellen.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Jos venäläisten mukaan kukaan ei ole kärähtanyt ja asiassa mennään oikeuteen (kunnianloukkaus tjsp), niin lieneekö Summasen sana sitten ainoa mikä todistaa mahdollisesta kärystä? Onhan mies toki kunnostautunut oikeuden palveluksessa viime aikoina, mutta näkisin lausuntonsa, näin maallikkona, lähtökohtaisesti kuitenkin suht' kevyehkönä todisteena.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Musta_Kyy, HMental ja muut jotka mitätöitte juttua ja dissaatte UL:ää. Mielestäni teillä on kadoksissa jutun ydin, ydin jonka juurilla Gags on.

Ensiksi, jos epäilette lähteitä tai jutun oikellisuutta niin olisi hyvä miettiä ja perehtyä journalismin lainsäädäntöön. Tämän tyyppisiä juttuja ei julkaista jos taiustat ja lähteet eivät ole kunnossa...

Pahoittelen tapahtunutta. Kohta pitää varmaan lähettää anteeksipyyntökirje UL:lle.

Itse en hyväksy edes pössyttelyä, saati muita huumehita, enkä dopingia ylipäänsä.

Nyt on helppo arvostella Jalosta, mutta kuinkakohan moni tuossa tilanteessa olisi automaattisesti toiminut toisin samassa tilanteessa noilla tiedoilla.

Kyllä tuo pointti on huomattu tällä suunnalla, mutta en pysty vaan täysin ymmärtämään sitä, että tässä casessa ei ole kukaan vielä 110% varmuudella osoittanut, että kaksi pelaajaa on todella "kärynnyt" seuran omassa testauksessa. Vai onko?

Käytännössä siis jokainen suomalainen KHL-valmentaja olisi voinut kuiskia Jalosen korvaan, että meidän jengin suomalainen pelaaja/pelaajat on muuten kärähtänyt seuran omissa testeissä ajankohtana x kk:ta ennen kisoja. Kaikki nämä pelaajat pitäisi siis automaattisesti jättää mj:n ulkopuolelle, kun pelkästään heidän valmentajansa on näin Jaloselle sanonut.

Minkä kuvan Blues antoi aikanaan nuorisolle ja sponsoreille ym. tahoille, kun se hankki Karalahden joukkueeseen, vaikka oli taustalla tuomiota ym. huumeisiin liittyen?

Minkä kuvan moni SM-liiga seura antaa nuorisolle, kun heidän paidoissaan lukee isolla mm. Koff? Minkä kuvan pienet lapset saavat, kun kulkevat hallien käytävillä, joilla osa yleisöstä vetää antaumuksella bissee? Urheilu ja alkoholi kuuluvat kivasti yhteen, eikä tässä ole mitään hätää. Tämä ei koske pelkästään lätkää.

Asiat voi esittää myös tyylillä ja kohdentaa uutisoinnin heti suoraan siihen pointtiin, joka esille haluttiin nostaa. Kumpi tai mikä taho saa tämän uutisoinnin pohjalta enemmän paskaa osakseen, ko. pelaajat vai Jalosen ja liiton heikko moraali huumeita kohtaan?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Keskustelu maajoukkuekiekkoilijoiden kannabis-kohusta jatkuu eri medioissa. Tänään ovat vuorossa ainakin Yle Radio Suomi ja TV1:n A-studio:Stream. Radio Suomen ajantasassa (14.03-15.00) keskustelevat aiheesta Apu-lehden toimittaja Susanna Luikku ja UL:n toimittaja Petteri Sihvonen. A-studiossa (21.00-21.30) ovat vieraina Veikkaajan Vesa Rantanen ja UL:n Jukka Rönkä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Nyt kun tuo Summanen alkaa olla jopa mediassa todistettu syväkurkuksi, Salmelalta ja Rämöltä luultavasti tullee piakkoin kommenttia asian tiimoilta. Piruparat, varsinkin jos eivät oikeasti ole pössytelleet.

Keskustelu maajoukkuekiekkoilijoiden kannabis-kohusta jatkuu eri medioissa. Tänään ovat vuorossa ainakin Yle Radio Suomi ja TV1:n Strada. Radio Suomen ajantasassa (14.03-15.00) keskustelevat aiheesta Apu-lehden toimittaja Susanna Luikku ja UL:n toimittaja Petteri Sihvonen. Stradassa (21.30-22.00) ovat vieraina Veikkaajan Vesa Rantanen ja UL:n Jarmo Rönkä.

Itse ainakin haluan nähdä kuinka pahaa jälkeä seuraa, kun Rantanen ja Rönkä istutetaan samaan pöytään, mutta kuka on tämä Jarmo, oi suuri mainosmies?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Itse ainakin haluan nähdä kuinka pahaa jälkeä seuraa, kun Rantanen ja Rönkä istutetaan samaan pöytään, mutta kuka on tämä Jarmo, oi suuri mainosmies?

Minäpä valistan sinua. Jarmo Rönkä on Maaningan Mahdin kasvatti ja pesäpallossa vuoden pesäpallolijaksikin valittu pelaaja. Teki huippu-uran pesäpalloilijana ja asettui asumaan Kouvolaan, jossa edusti viimeiset pesäpalloilijan vuotensa KPL:ää. Kouvolassa asuessani tulin tuntemaan tämän pesäpallokenttien herrasmiehen. Tänään Stradassa on kuitekin eri lajin, jalkapallon, asiantuntija Jukka Rönkä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös