Lause viimeisestä sanasta

  • 310 670
  • 8 198

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Tappara on ilman muuta ennakkosuosikki, kun seuraavaksi Isomäessä asettuvat nurkkauksiinsa tamperelaisjoukkueen adonikset, ja aneeminen "Armianjoppe".

Antti Raanta, miksi ihmeessä annoit Niemisen juhlia, olisit pannut patjan eteen.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
itsestäänselvyyksiä.
Induktiivisen todistusvoiman substantiaalinen essentia selittää tarkastelukohteen ärsykeperusteisen älykkyysformaalin näennäisen sofistikoituneen ehdollisena loogiikkaparametrina vaiheittain ylikäytävässä yhdistelmätieteen kentässä subjektin imperatiivisena äärimuotofraktaalirakenteena.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikös nämä lauseet pitänyt edes jollain tavalla liittyä jääkiekon maailmaan, tai edes urheiluun. Muutama edellinen postaus on mennyt aivan eri sfääreihin, joten yritetään pysyä alkuperäisessä ideassa.
 

Plätsis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
alkuperäisketjumääritelmään.

Aina löytyy kunnon urpo pistämään Einomiehen räksyttämisen äärimmäisen inhorealistiseen sfääriin: kun ei tällaiset jatkoaikakirjoitukset uppoa miehen älyyn, äksyilyn ravitseminen itseään toistaen elävöittää laimeahkon mutta ärtyneeksikin äityneen nipottamisen.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
epävireisyyslaulanta.


Ehkä Porissa äimistellään valtavaa innostusta, Raannan erinomaisuus iskostunut syvälle yleisön ymmärryksiin, samalla lauletaan Armialle unelmista, lauantaina alkaa nauttiminen Tapparan alakulosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös