Lahkolaiset – vähän niinku tyhmää jengiä

  • 80 517
  • 592

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Uskoton näytti olevan parasta huumetta näille evankelistoille. Tuo PowerPointtien ja tuolien siunaaminen sai leuan putoamaan lattialle, mutta se lasten syyllistäminen ja itkettäminen oli jotain mikä ei mahtunut omaan nuppiin. Näin kasvatetaan suoraselkäisiä ja mieleltään stabiileja yksilöitä tähän maailmaan. Onneksi "meillä" kristityssä lännessä kaikki on hyvin ja homma toimii, toisin kuin villissä ja "epäpyhässä" idässä...
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
9-vuotiaat lapset pohtivat joutuvatko taivaaseen vai helvettiin ja itkevät peloissaan palopuheiden roihutessa.
Olipa aika tiukkaa tavaraa tämä dokkari. Sai tosiaan voimaan jopa vähän pahoin. Ihmeellistä, kuinka hyvin noinkin pieniin ihmisiin tuo jargon uppoaa ja samoja teesejä, mitä aavistuksen kilahtaneet aikuiset heittelevät, toistetaan kuin papukaijat. Kaikkinensa pelottava liike kyseessä.

Varsinkin kun lapset ovat niin vahvasti vanhempiensa talutusnuorassa, tuskin mitään myöhemmän iän heräämistä on odotettavissa. Noista muksuista kasvaa joukko todella häiriintyneitä aikuisia.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Parastahan tuossa dokkarissa on se, että homoutta yms. vastaan saarnannut Ted Haggart sitten myöhemmin jäi kiinni seksistä miesprostituoidun kanssa. Tai siis, kävikö hän nyt viikottain vai kuukausittain puhdistamassa "Miken" pakoputkea ja käytteli siinä samassa crackia.

Mutta kyllä jeesus antaa anteeksi :)
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsoin tuon dokumentin ja kyllä se oli aika kovaa kamaa. Nyt onkin näillä Nietzschen termein jeesustautisilla kovat paikat, jos presidentiksi valittaisiinkin musta islamisti; todennäköisesti poliittisten salamurhien suunnittelu olisi Yhdysvalloissa taas ajankohtaista.

Kuka musta islamisti? Obamahan ei ole muslimi. http://www.msnbc.msn.com/id/22767392/
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Parastahan tuossa dokkarissa on se, että homoutta yms. vastaan saarnannut Ted Haggart sitten myöhemmin jäi kiinni seksistä miesprostituoidun kanssa.

Jannu erotettiin virastaan, kun tapaus tuli julkisuuteen. Eli aivan hyväksyttyä moinen kaksinaismoralismi ei ole edes Jenkeissä.
---

Harmi, kun jäi dokkari huomaamatta. Aikoinaan odotin sitä kovastikin julkaistavaksi, mutta sitten pääsi unohtumaan. Pitänee katsastaa vuokraamot.
 

Kermit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei toki, mutta kävi lapsena islamilaista koulua Indonesiassa. Tämä tarkoittanee Alabaman billybobeille samaa kuin muslimi.

Tuohan todettiin sittemmin pelkäksi propagandaksi, a.k.a. jenkkivaaleihin kuuluvaksi loanheitoksi. Koulu osoittautui aivan tavalliseksi, ei miksikään uskonnolliseksi. Sijaitsee toki Indonesiassa, missä Barack jostain syystä lapsena asusti jonkin aikaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Obama

Toki siitä huolimatta varmaan pahimmat punaniskat pitävät miestä vähintäänkin itsemurhapommittajana ja mullahina.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Jannu erotettiin virastaan, kun tapaus tuli julkisuuteen. Eli aivan hyväksyttyä moinen kaksinaismoralismi ei ole edes Jenkeissä.

Toki, siis jos jää kiinni. Mutta noin saarnaajan itsensä kannalta asiassa ei näemmä ollut mitään ongelmaa, tuomitse homoutta päivisin, rassaa toisen ahteria iltaisin.
Wikipedian mukaan juuri tuo kaksinaismoralismi johtikin siihen, että tuo kumppani toi asian esille, ainakaan Wikin mukaan taustalla ei ole ollut suurempia rahallisia ambitioita (vaikka olisi voinut kyllä kuvitella, että ko. tyyppi olisi voinut kiristää mukavat eläkerahat Haggardilta, koska pätäkkää kyllä ko. kultista löytyi).
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Aika hevii stuffii toi Jeesus Camp. Odotan sitä päivää, kun ne räjähdevyöt oikeasti ilmestyvät myös noiden tyttöjen ja poikien vyötäisille. Tai oikeammin, ei kai siinä mitään vöitä tarvita, kun Jumalan riveissä voi sotia maailman mahtavimman sotajoukon kera. Säälittää vain tuo aivopesu. Aika intesiteetillä tuli jeesus-mantraa skidien suista. Tolle akalle kyllä tekis paasto kanssa hyvää. :D Mutta eipä kait se horo siinä alussa kieltänytkään sitä, että mikä on homman nimi. Vastavoimaksihan noita pentuja tuossa koulutetaan.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aamulla tuli uusintana Annika Nykäsen dokumenttielokuva "Maailmanloppu alkaa Oulusta". Se kertoo Oulussa 1960- luvulla olleesta heinoslaisesta herätyksestä. Useat tässä mirasanen viestissä mainitut tunnuspiirteet täyttyivät tämän herätyksen suhteen.
Elävässä arkististossa on myös pari videoleikettä aiheesta.
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Johanneksen aika monta lukiokaveria meni 80-luvun alkupuolella Otaniemeen opiskelemaan. Yksi hurahti tähän lahkotouhuun. En ole kuullut hänestä yli 20 vuoteen. Lieneekö vieläkin mukana näissä "Koivuniemen" herra-touhuissa, en osaa aavistaakaan. Oli ihan fiksu kaveri lukiossa, ehkä vieläkin....
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Noin puoli vuotta sitten Jehovat tulivat oven taakse

Heh, oli aika huimaa menoa tuossa puoli vuotta sitten juuri jehovien kanssa. Eräänä aamuna parempi puolisko oli lähtenyt aikaisemmin töihin ja melkein heti oven sulkeuduttua soi ovikello. Menin kalsareissa ja hammasharja suussa avaamaan ja tiedustelemaan, että mitä jäi, mutta vastassa olikin markorepairs-kampauksinen rillipiru, joka tiedusti kiinnostaisiko Jumala? Niin ja, kello oli todella jotain vaille kahdeksan arkiaamuna. Sössötin suu vaahdossa, että joskus muulloin ja pistin oven kiinni.

Parin päivän päästä soi taas kello ja vastassa oli ihan eri jannua, joko aloitti "No, kun viimeeksi täällä oli aamutoimet kesken, niin olisiko nyt aikaa keskustella?". Alaleuka loksahti kuin Lenin vaimolla viimeistään siinä vaiheessa, kun varsinainen aloitus lyötiin pöytään: Nythän on niin, että on löydetty geeni, joka johtaa kuolemaan, kuten varmasti työnne takia tiedätte. Kun kerroin, että juuri työni puolesta en todellakaan allekirjoita tuota väitettä, niin ukko heitti vaan, että joo tiedämme kyllä, mutta haluaisitteko kuunnella kuitenkin? Pistin oven kiinni ja onneksi eivät ole palanneet.

Silti, mitä vittua? Mikä ihmeen TotalHihhulScouting-algoritmi noilla on käytössä?

Edit:

Toinen etäisesti hauska tapaus liittyy hare krishnoihin, siis niihin asematunnelissa pörrääviin viittahemmoihin. Oltiin kaverin kanssa sabakassit olalla menossa treeneihin, kun tällainen tapaus ui liiveihin. "Hei kundit, te ootta varmaan muusikoita?" heitti juippi viitaten mailakasseihin. Tämän jälkeen meidän arvailtiin olevan mm. koripalloilijoita (kaverini oli nahkeasti 170 cm) ja ties mitä. Lopulta jannu kyllästyi arvuuttelemaan ja lupasia antaa ilmaiseksi meille luettavaksi jotkut paksut opukset. Juu kiitos, otetaan vaan vastattiin, jonka jälkeen alkoi lahjoitusten ruinaus. Kolikotkin käy, mutta mielummin seteleitä. Kaverini kysyi, että juurihan sä annoit nämä kirjat meille ilmaiseksi ja ei olla maksamassa sulle yhtään mitään. Äkkiä repäistiin kirjat käsistä ja tuhahdettiin, ette olisi kuitenkaan lukeneet. Mahtavaa jengiä!
 
Viimeksi muokattu:
Toinen etäisesti hauska tapaus liittyy hare krishnoihin, siis niihin asematunnelissa pörrääviin viittahemmoihin.

Entinen työkaverini (joka oli monellakin tapaa hyvin erikoinen tapaus, mutta se ei kuulu tähän) oli ollut vakavasti mukana näissä harekrishnoissa ja asunutkin jonkin aikaa siinä temppelissä Ruoholahdessa. Oli sitten jossain kohtaa toennut järkiinsä ja irtisanoutunut koko hommasta, jatkanut yliopisto-opintojaan ja teki osa-aikaduunia silloisessa työpaikassani.

Aika surullista oli hänen kertomansa; katutyötä on tuolla tasolla käytännössä pakko tehdä (eli myydä kirjoja ja pähkinäpusseja), mitään ei periaatteessa saisi omistaa jos on ihan tosissaan (eli omaisuus lahjoitettava krishnoille), olisi hyvä jos kaveeraisi vain oikeanlaisten ihmisten kanssa, ja liikkeestä lähteneiden kanssa ei pitäisi olla kauheasti tekemisissä (ihan kuin esim. jehovat). Tuosta viimeisestä puheenollen, näin hänet useamman kerran Ruoholahden metroasemalla juttelemassa entisten "veljiensä" kanssa ja keskustelut näyttivät ihan ystävällismielisiltä. Käytännön tasolla ei liikkeen jättänyttä sentään näköjään eristetty ihan kokonaan (tosin se saattoi olla kyseisten veljien henkilökohtaonen päätös).

Tennispalatsin edessähän näitä viittamiehiä usein pyörii. Naisia en ole katutyössä nähnyt kertaakaan (harekrishnakulkueita ei lasketa). Aloittavat jutun aina jollain positiivisella "sä näytät reippaan urheilulliselta kaverilta", "sulla kun näyttää olevan tollanen positiivinen asenne" jne ja alkavat heti tyrkyttää englanninkielisiä pokkareita jotka maksavat muutaman kympin kappale, tai pähkinöitä joista pitäisi pulittaa 5e/pieni pussi. Ovat kuulemma luomua. Ymmärtävät kumminkin jättäytyä heti kyydistä kun niille ystävällisesti ilmoittaa ettei kiinnosta. Eipä noista tavan tallaajalle isompaa riesaa ole, paitsi että kun itse satun olemaan vetäytyvää tyyppiä enkä tykkää että mulle tullaan kadulla puhumaan, niin mua meinaa joskus ahdistaa.
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
Jep, mielenkiinnolla odottelen kommentteja aiheesta joka on tässä käpykylässä (Suomi) vieläkin oudon herkkä, joidenkin mielestä kun kivikautisia uskomuksia ja uskovia pitäisi jostain kumman syystä jotenkin kunnioittaa ja kaikesta kritiikistä hiljentyä. Mm. muut Scandinavian maat ovat menneet asiassa jo aikaa sitten eteenpäin ja uskonnot on sysätty pääasiassa sinne minne ne minun mielestäni kuuluvatkin, eli ihmiskunnan historiaan. Uskonnot (kaikki versiot) ovat mielestäni pitkässäjuoksussa vain ja ainoastaan vahingollisia ihmiselle ja kansoille. Christopher Hitchensin sanoin – religion poisons everything! Kuuntelen. ; )
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Niin, eikö tästä ollut jo aiemmin ketjua olemassa ihan tälläkin palstalla? Aihetta lienee sivuttu.

No, kaikki uskonnot. Kuten vaikka sekularismi, tasa-arvo, rahanpalvonta yms. pikkujutut.
Evoluutioteoria vielä siihen päälle. Milloin koittaa se päivä jolloin noiden hihhuleista päästään?

En muuten ole vielä ymmärtänyt argumenttia jonka mukaan uskomuksen ikä vaikuttaa sen todenmukaisuuteen. Miksi ihmeessä? No siksi tietysti en ole ymmärtänyt kun kukaan ei ole sitä perustellut. New Age rules ja skientologia on kristinuskoa paljon parempi.

Mihin ihmeeseen muuten on kadonnut wiccalaisuus? Vuosituhannen vaihteessa taisi olla vielä kovakin juttu. Kävikö sitten niin että tilalle tuli potterit, silmarillionit ja sen sellaiset plus voimarannekkeet. Ja vielä mahtava SJW-liike.
 
Viimeksi muokattu:

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mm. muut Scandinavian maat ovat menneet asiassa jo aikaa sitten eteenpäin ja uskonnot on sysätty pääasiassa sinne minne ne minun mielestäni kuuluvatkin, eli ihmiskunnan historiaan.

Niin mm. Ruotsissahan ei ole kuin yli puolet johonkin uskontoon kuuluvia, aivan kourallinen määrä siis.. Muslimejakin on arviolta noin puoli miljoonaa, näistä tosin vähemmistö on niitä koraanin mukaan uskoa harjoittavia. En ihan ymmärrä mihin tämä paskanjauhantasi perustuu.

Uskonnot (kaikki versiot) ovat mielestäni pitkässäjuoksussa vain ja ainoastaan vahingollisia ihmiselle ja kansoille. Christopher Hitchensin sanoin – religion poisons everything! Kuuntelen. ; )

Itse en usko mihinkään ja nykytermi minunlaiselleni lienee agnostikko, mutta olen uskonnollisesta perheestä ja tiedän kristinuskon pääpiirteittäin, kerroppa mitä vahingollista kristinuskossa mielestäsi on? Entä mitä hyviä asioita siinä mielestäsi on?

Mun puolesta ihminen saa uskoa mihin parhaaksi näkee, eräänlaisia hihhuleita ovat ne, jotka eivät usko mihinkään eivätkä voi ymmärtää sitä että joku toinen niin tekee. Maailmassa on paljon omasta mielestänikin haitallisia uskontoja, mutta itse en näe että esim. kristinusko sellainen olisi. Pitäisikö nuorelle antaa enemmän valinnanvapauksia ja kertoa asioista vähän toisessakin valossa? Ehkä pitäisi, ihminen kun elää paljolti siten miten hänet on kasvatettu, tai aivopesty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös