Laatikkoleikit kaudella 2010-11

  • 250 775
  • 858

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Janne ei ollu rosterissa > myyty ja joku sisään? ;) No ei kai nyt sentään. Voishan tuo Hannes vissiin liigaa pelata artistina, kun kotipaikka taitaa olla Ruotsissa. Yv pakkipari Hamilton-Hyvönen. No, ei taida olla tulossa kuitenkaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Voishan tuo Hannes vissiin liigaa pelata artistina, kun kotipaikka taitaa olla Ruotsissa. Yv pakkipari Hamilton-Hyvönen. No, ei taida olla tulossa kuitenkaan.

Ylen nettisivut spekuloi samalla asialla. Ongelma on vaan siinä, että mihin rakoon Hannes oikein tungetaan, kun Haataja on herännyt syväkoomastaan ottaen paikkansa ykköskentässä ja kakkosessa on jo Kuhta ja Hamilton. Tuskinpa Hannes kuitenkaan tulee, vaikka kysyttäessä olikin vastannut jotain ympäripyöreää että prosessi on käynnissä. Vai toimittajan sanatko nuo oli? Muuten kuulostaisi pelottavan hyvältä, jos pelaaja alkaa heitellä Nybarin kommentteja asioiden keskeneräisyydestä :)
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jos Hannes HIFKiin rantautuisi, niin ketjut voisivat olla vaikka tässä muodossa:

Peltonen-Granlund-Hyvönen

Kuhta-PW-Hamilton

Ahtola-Ramstedt-Haataja

Töykkälä/Nyholm-Liivik-Petrell

Reservissä: Järvinen, Wärn.

Pakit nyt olisivat miten ovat, niihin ei tarvitse erityisemmin puuttua.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ahtola-Ramstedt-Haataja
Miksi keräisit taas tämän mahtiketjun kasaan? Noilla kolmella ei toiminut kuin 2-3 peliä yhdessä!

Jos nyt hymyilevä- Hannes olisi tulossa (epäilen), niin miksei sitä sitten laiteta nykyiseen 3-ketjuun Ramu ja Ahtolan viereen? Ramuhan JA:n mukaan järjestää joka pelissä vähintään 5 tyhjää maalia ketjukavereilleen, niin kyllä se Hannes ne paikat sisään laittaisi! Lisäksi sen jälkeen olisi oikeasti 3 maalintekoon kykenevää kenttää, ja bonuksena Kousa pois ylivoimasta (vaikka eilen oli poikkeuksellisen tehokas ilta)
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
HH

JOS on pienintäkään mahdollisuutta saada Hyvönen niin Nybarina kävisin kiinni. Laittaisin Ahtolan jengistä. Hyvönen omaa maalintekotaitoa + pystyy tarvittaessa pelaamaan pakkina niinkuin teki edellisellä HIFK-visiitillä. Monipuolinen kaveri siis. Olisi kyllä jäätävä hyökkäyskalusto HIFK:lla.
 

scholl

Jäsen
JOS on pienintäkään mahdollisuutta saada Hyvönen niin Nybarina kävisin kiinni.

Varsinkin jos tulee halvalla. Kovasen hankinnassakin on mahtava kyykytysaspekti. Voisi jopa sanoa lööppikamaa: "Jokereiden paras pakki ei mahdu pelaamaan IFK:ssa". Jos Hyvönen ei mahdu pelaamaan tai kärkiketjuihin niin ei minulla ole mitään sitä vastaan, jos Iltalehden kannessa lukisi: "KHL-tähti IFK:ssa rivimies".
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK on kerrankin kevään lähestyessä siinä tilanteessa, että voidaan edes keskustella tämän tyyppisistä hankinnoista. Jos Hyvönen Suomeen tulee, niin hän haluaa joukkueeseen, jonka katsoo olevan mestaruus potentiaalia. Kerrankin päästäisiin iskemään tälläiseen saumaan. Ollut aikalailla Jokereiden ja Kärppien heiniä nämä. Hyvönen ei ole seurauskollisimmasta päästä näissä valinnoissaan ja jos IFK olisi sijalla ynnä muut, niin häntä ei täällä nähtäisi.

Olisi IFK:lla kyllä aivan karmea hyökkäysmateriaali. Samassa joukkueessa liigan ykköspyssyt Hamilton & Hyvönen. Hassuinta olisi se, että laiturille ei edes ole oikeastaan tarvetta, mutta toisaalta olisihan se hullua sanoa ei.
 

MoBi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flintstensstigen Idrot Förening Kamrater
Tuli mieleen sellainen fakta, että Hamiltonhan on pelannut myös sentterinä. Näin ollen sekä Granlund että Hamilton voivat olla Jalosen pelinappuloina myös tuossa roolissa.

Peltonen - Granlund - Hyvönen
Kuhta - Hamilton - Haataja

jne...
 

Bedrock

Jäsen
Mestaruutta tosissaan tavoitteleva joukkue tarvitsee KOLME ratkaisuihin kykenevää ketjua. Nyt kun Ahtola ja erityisesti Haataja ovat saaneet/saamassa itseluottamuksensa takaisin, niin kevättä kohti...
Peltonen - Granlund - Hyvönen
Kuhta - Wirtanen - Hamilton
Ahtola - Ramstedt - Haataja

Nakit kiehumaan...
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka meillä ei ole mitään varsinaista tarvetta laitahyökkäjälle, niin nappaisin silti Hanneksen meille jos vain on mahdollisuus siihen! Kyseessä on kuitenkin liigassa pelatessaan top-5 hyökkääjä ja viime visiitillään sm-liigassa kundihan oli aivan täysin pitelemätön. Hyvönen on pelannut myös Sveitsissä tänä kautena ja hän iski siellä 4 ottelussa tehot 4+2, joten siinä vähän verrokkia KHL-peleille, jotka eivät menneet ns. putkeen.

Hannes on kyllä sen tason pelaaja, että kannattaa lyödä roposet mieheen kiinni, riskinkin(?) uhalla.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voin olla aivan metsässä uskomusteni kanssa, mutta mulla on hyvin vahva kutina siitä, että HH tulee meillä pelaamaan. Ensinnäkin, hyvin avoimet kirjoittelut ja vihjailut esim. Uugelta. Tämä tosin on vastoin nyky-IFK:n hyshys-stailia, mutta kerta kiellon päälle ja ehkäpä kannattajille halutaan antaa "palkintona" pikku spekulaatiot, jotka lopulta päättyvät onnellisesti.

Toisekseen, Hyvönen on juuri sitä, mitä IFK:lta puuttuu: yv-pelote. Okei, meillä on Hamilton, mutta Jeffin kanssa tilanne taitaa kuitenkin olla se, että nivuset aiheuttavat jatkuvan varuillaolon ja joskus voi tulla pakko pistää ukko huilaamaan peliksi tai kahdeksi. Ratkaisuhetkillä tämä voi tulla todella kalliiksi.

Hannes on oikeasti "pelottava". Veto lähtee järjettömällä voimalla ja sitä ei säästellä. Kukaan ei oikeasti halua pelata Ville-Mikke-Hannes- kolmikkoa vastaan. Siihen sitten Söde toisen pakin paikalle jakamaan kovia syöttöjä suoraan lapaan sekä Hade tai Lennu yhdeksi hyökkääjäksi hakkaamaan ribareita sisään. Kun kaksi ukkoa ottaa Villen, Mikke ja Hannes ovat vapaana. Kun kaksi äijää ottaa Hanneksen, siellä on Mikke ja Ville vapaana. Kuka haluaa antaa kenellekään näistä yhtään ylimääräistä tilaa? Ei kukaan, mutta joskus on vain pakko. Väitän, että IFK:n yv olisi aivan murhaavaa ja jo pelkästään se saisi vastustajan paskomaan alleen ;).

En myöskään usko, että Kusipää-Hannes kehtaisi Villelle alkaa keulimaan.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvösen osalta spekulaatioita riittää ja mikä ettei, mahtuisi kevääksi jengiin ihan helposti ja toki joku pelaaja voi lähteä etsimään haasteita muualta. Hyvösen ensi kauden seura on Färjestad - sen herra on itse sanonut haastattelussa. Ja mitä tulee mahdolliseen keulimiseen, niin ei kai sentään. Hyvönenkään ei sitten loppujen lopuksi ole urallaan voittanut juurikaan mitään sellaista, millä voisi Peltoselle alkaa fronttaamaan (niin, siis kaksi SM-kultaa ei ole vielä sellaisia meriittejä).
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Snadilla värikynällä, mutta anyway..

Liigan kovin ykkösketju:
Hyvönen-Granlund-Peltonen
Liigan kovin kakkosketju:
Hamilton-Wirtanen-Kuhta
Liigan kovin kolmosketju
Haataja-Ramstedt-Ahtola
Liigan kovin nelosketju:
Petrell-Töykkälä-Wärn/Järvinen/Liivik

Voisi toimia. Mielenkintoisia aikoja.
 

Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tuo puolustus kaipaisi tuota Lintneriä. Hän ei todennäköisesti jatka Saipassa kauden loppuun. Näin olis Kurviselle korvaaja. Jos Hannes tulis niin olisi kyllä kova tuo IFK hyökkäys. Varmaan Töykkälä vois lähteä samalla avauksella.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Kyllä tuo puolustus kaipaisi tuota Lintneriä. Hän ei todennäköisesti jatka Saipassa kauden loppuun. Näin olis Kurviselle korvaaja. Jos Hannes tulis niin olisi kyllä kova tuo IFK hyökkäys. Varmaan Töykkälä vois lähteä samalla avauksella.

Taitaapa sittenkin jatkaa. SaiPan tiedote.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liigan kovin kolmosketju
Haataja-Ramstedt-Ahtola

Voisi toimia. Mielenkintoisia aikoja.


Ei toimi. Kokeiltu jo! Muuten toki hyvältä näyttävä kokoonpano. Paljon on puhuttu siitä että Kuhta-Hamiltonia ei saisi rikkoa, mutta olen sitä mieltä että se voisi olla ihan hyväkin juttu. Jompikumpi herroista herättelemään kolmosen Jerrya ja Hade kakkoseen. Riskinä tässä on se että kahden kentän peli menisi sekaisin, mutta onnistuessaan meillä olisi neljä oikeasti timanttista ketjua. Tammikuuta kun vielä pelataan, niin tässä vaiheessa kaikenlainen ketjulotto on täysin suotavaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HIFK on lujasti Hanneksen perässä ja tavoitteena on diili, joka kattaisi myös ensi kauden. En pysty sanomaan tälle persoonalliselle maalinsylkijälle "kiitos ei" , jos ja kun hän saatavana on. Ja pakko funtsia ensi kauttakin, katoa tulee tapahtumaan laituririntamalla. Periaattessahan HH istuisi mainiosti Hamiltonin paikalle toiseen yv-kenttään ja kukaan ei mussuttanut Hamiltonin sisääntuloa muistaakseni. Yv:ssä viivalla ja ylipäätään pelaaja, jolla on LAUKAUS! Nyt saataisin toiseenkin ylivoimaan vastaava elementti, ei voi mitään jos esimerkiksi Ahtola joutuu sivuun. Ahtola vai Hannes? Älä nyt naurata, jos et Hannesta ottaisi.

Venttaillaan - kaikki elementit ohimenoonkin ovat olemassa, mutta mielestäni tässä väännetään enää diilin kestosta. Eli kuinka lujasti nimi on Färjestadin paperissa ensi kaudeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaajan mukaan HIFK hakee markkinoilta myös ykkösketjuun keskushyökkääjää. Aikamoista nippua ollaan kasaamassa, jos Hannes ja ykkösen sena tulee vielä sisään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Aikamoista nippua ollaan kasaamassa, jos Hannes ja ykkösen sena tulee vielä sisään.

Ei tule mun tietääkseni muita hyökkäykseen, jos HH saadaan.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tule mun tietääkseni muita hyökkäykseen, jos HH saadaan.

Ok ja omasta mielestä hyvä niin. Joukkueessa on ollut koko kauden hyvä meininki, muutamia mustia hetkiä lukuunottamatta ja nyt ei tarvitse tuoda enää yhtään häiritseviä tekijöitä jengiin. On se nähty jo niin moneen kertaan kuinka hankinnat voivat laittaa koko joukkueen pelin täysin sekaisin. Hyvinä esimerkkeinä Jokerit ja Lukko parina viime kautena.

Hyvösen tai ykkösen sentterin otan vielä vastaan, mutta sitten ei enää pelaajia, ellei Kovasta saataisi vaihdettua johonkin "Chris Pronger" tyyliseen puolustajaan.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Chris Pronger" tyyliset pelaajat ovat siitä ikäviä, että ne pöllivät ottelun voittokiekon, hävityn ottelun jälkeen. Vaikka, suomessa ei taida olla voittajajoukkueella tapana ottaa finaalisarjassa otteluiden voittokiekkoja?

Niin ja nämä "Chris Pronger" -tyyliset pelaajat vievät joukkueensa kerta toisensa jälkeen finaaleihin pelaamalla kaikissa playoff-otteluissa joka toista vaihtoa. Liian vähiin jäisi viitos ja kuutospakin peliaika. Prongereita ei kannata hankkia, että saadaan jotain vastinetta kaikilta palkkalistoilla olevilta pakeilta.

Katsellaan miten tuo Hannes-leikki menee. Aika skeptinen olen loppujen lopuksi asian suhteen. Loppukauden diili varmaan onnistuukin, mutta pidempi pahvi vaatisi erittäin paljon. Hyvönen tietää arvonsa ja lisäksi sen, ettei rahakkaita pelivuosia ole montaa jäljellä -> on valmis reissaamaan rahan perässä vaikka Namibiaan pelaamaan. En moiti Hyvöstä tästä, mutta IFK:n on lähes mahdoton saada Hyvöstä tekemään sopimusta ensi kaudestakin.

Loppukauden diiliä puoltaa moni asia. Tutun valmentajan alaisuudessa olisi hyvä käydä pelaamassa tehokas loppukausi vähän heikosti menneen alkukauden jälkeen. Vastuuta olisi tulossa, pääsee pelailemaan kotosuomessa ja joukkuekin saattaa menestyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös