La 5.1.2008 Tappara-HPK

  • 12 379
  • 49

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän voitto ja tällä kertaa murskavoitto kerhosta maistuu aina makialta. Niin usein ne ovat meitä kurittaneet viime vuosina, mutta ne ajat on ohi ja vielä jonkin aikaa tästä eteenpäin.
 

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Ei lähde. Kauden jälkeen vasta... Eikä sitä nyt enään kannatta potkia, kausi oli ja meni jo.

Kyllä se vaan kannattaisi potkia pois..tai jättää vaikka kotiin jääväksi varamieheksi. Kyseinen valmentajankuvatus on jo pitkän aikaa rivien välistä antanut ymmärtää että pyyhe on jo kehässä. Viime aikoina muutamissa peleissä HPK on tullut kentälle ikään kuin valmiiksi hävinneenä. Tämä seikka ei tule muuttumaan ennen kuin Alatalo poistuu. Samalla voisi muutamille pelaajille ilmoittaa että ovat vapaita vaihtamaan seuraa. Ei edes vituta että hävitään - vituttaa se että luovutetaan!

Koko seuran alennustilaa ei voi kaataa Alatalon niskaan, mutta sen totisesti voi että kauden puolivälissäkään joukkueen yhteispelissä ei ole järjen hiventäkään.

Siis häviskö Kerho?
Valitettavasti hieman tuurilla ja tuomarin avustuksella Tappara onnistui Kerhon niukasti yhdeksällä maalilla voittamaan
 
Viimeksi muokattu:

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Vaikka olisi kuinka huono pakisto, ei noin huonosti voi pelata. En ole kyllä varmaan koskaan nähnyt Tapparalla noin paljon tilaa rakentaa kuvioita vastustajan puolustusalueella. Myös HPK:n hyökkäyksiinlähdöt olivat aivan omalla tasollaan. Hämeen Parasta Kiekkoa on muuttunut melko nopeasti Hämeen Paskimmaksi Kiekoksi.

Tosin Tappara oli myös ihan hyvä, joten kunnia myös sille. Kerrankin onnistuneen ensimmäisen erän jälkeen tahti ei löystynyt vaan päinvastoin. Lopussa homma meni melkoiseksi leikkimiseksi. Täydellinen nöyryytys.

Aallon tilalle tehopakiksi on noussut Halme. 0+3 ja kohta varmaan tulee se maalikin. Atte nöyryytti vastustajan noutajan. Hyvä että joukkueesta löytyy myös gooni. Ei hätää keväällä....
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Joka ikinen päivä muistan kiittää Luojaa ja Jukka Seppästä siitä, että tämä "mies" saatiin kaupattua Hämeenlinnaan.

Matti "muikisteleva kaljupää" Alatalo, tuo pelikirjojen kunkku ja supliikki joka anopin unelmamies on puolessa vuodessa tuhonnut sen kaiken mikä HPK:ssa on rakennettu pitkäjänteisellä työllä 10 vuoden aikana.

Hienoa Matti! Tämähän tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä että JYPillä on vähemmän varteenotettavia vastustajia. 10-1 =D
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sama homma. Ihme,ettei joukkueen ykköspakki pääse pisteille 10-1 voitossa..

Aallolla oli tänään yli 10 laukausta (arvio) ja paljon hyviä paikkoja. Huonoa säkää, ettei saanut yhtään pistettä. Oli kuitenkin kentällä monen Tapparamaalin aikana. Jatkossa tulee varmaan normaalisti pisteitä. Ja Tapparan ykköspakki on ollut pitkään Salmela, joka hallitsee kenttää suvereenisti.

Taisi Salonen haastaa Pentikäisen, eikä toisin päin? Ilmeisesti yritti herätellä joukkuetta, joka sinänsä oli ihan pelimiehen temppu, vaikka saikin selkeesti turpaansa.
 
Kerhon voittamiseen ei tällä hetkellä tarvita kovinkaan vakuuttavaa esitystä. Ihan normaali suoritus sm-liiga joukkueelta riittää.

Ennen ottelua maistelin 1,48 kerrointa ja mietin, että tuohon pitäisi laittaa 1000€ kiinni. Valitettavasti uskallusta ei löytynyt, sillä Tapparalla on historiansa otteluista joihin se lähtee selkeänä suosikkina. Nytkin katsellessani ensimmäistä kymppiä oli helposti havaittavissa, että kyllä ennakkoasetelmat olivat Tapparankin tiedossa -- hieman löysän oloista oli pelailu.

Tapparan onneksi se kuitenkin sai pelin 2-0 tilanteeseen joka riitti katkaisemaan Kerhon selkärangan. Loput pelistä mentiinkin sitten täysin Tapparan tahdittamana ja peli juuttui HPK:n päähän Tapparan pyörittäessä, ainakin kotijoukkue viitsi kiekon sinne asti viedä. HPK heräsi 10-0 tilanteessa tiukkaan loppukiriin - luulivat varmaan että peli alkoi nollista. Valitettavasti Tapparan kenttäpelaajat pilasivat Lehdon nollan viimeisillä minuuteilla. Toinenkin maali meinasi mennä omiin.

HPK:n kannattajien näkövinkkelistä katsottuna huolestuttavinta on se, että Tapparan esitys ei todellakaan ollut mikään täydellinen suoritus. Päin vastoin, Tappara pelasi hieman ylimielisesti ja ajoittain varsin löysästi ja silti numerot ovat tämän näköiset. Ok, onhan Kerholla pahat loukkaantumiset ja pajatso tyhjeni taas kerran kesällä, mutta kyllä tuossa jotain muutakin on vialla.

Pentikäinen-Salonen episodi oli mielenkiintoinen sikäli, että tilanne oli mitä oli kotijoukkueelle ja nujakan aloitti Pentikäinen. Ennen lähtöä siinä keskusteltiin jo pitkät pätkät sanallisesti ja nujakan jälkeenkin Atte kävi varsin lämpöisenä Saloselle. Veikkkaan Salosen harrastaneen ala-arvoisia koiruuksia mailallaan, mutta eiköhän tuoki kuulla myöhemmin, sillä Atte oli jälkipeleissä olusilla pelin jälkeen. Ehkä sillä olikin vain kiire kampaamaan tukkaa ja halusi siksi suihkuun?

Teemu Aalto löytyy pörssistä täälläkin ja kiikarit tulivat tästäkin illasta. Kyllä se pelasi paljon ja roiski kiekkoja viivasta, mutta ei saanut kutia oikein kohdalleen. Vähän ryppäissähän ne Teemun tehot yleensäkin tulee, kun ei se kuitenkaan ole kiekollisena mikään dominoiva pelaaja.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No joo. Tuli vaan mieleen, että mitä vittua.

Ehkäpä parhaimmatkin optimistit nyt alkavat myöntämään, että ei paskasta tuu kerhossakaan timanttia, vaikka miten puristais.
 

Ua Ua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy kyllä sanoa että loistava tilasto-osio löytyy SaiPan sivuilta. Tuoltahan pääsee pienellä kikkailulla katsomaan jokaisen pelin tilastot ja yksittäisen pelaajan tekemiset jne.

Pelkästään tuon sivustonsa ansiosta SaiPa-organisaatio ansaitsee paikan SM-liigassa. Ero helsinkiläiseen, suomenruotsalaiseen mahtiorganisaatioon on valtava. Siis SaiPan eduksi. Tässähän huomaa toivovansa HIFK:ta kevään 2009 liigakarsintakurimukseen...

Ja sitten vielä otsikon aiheeseen. Itse ottelua näkemättä tulee raportteja lukiessa mieleen, että ehkäpä HPK:n pelaajisto haluaa lähettää viestin seurajohdolle: nyrkkisankarikin tarvitaan. Ja valmentaja, joka ymmärtää, miten sellaista koohottajaa peluutetaan. Ettei Pasi Salosen kaltaisen pelaajan tarvitse yrittää hoidella niitä hommia. Salonen on kyllä hyvä pelaaja, mutta aivan eri osa-alueilla.
 
Viimeksi muokattu:

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
ela, joka hallitsee kenttää suvereenisti.
in kentällä monen Tapparamaalin aikana.

Taisi Salonen haastaa Pentikäisen, eikä toisin päin? Ilmeisesti yritti herätellä joukkuetta, joka sinänsä oli ihan pelimiehen temppu, vaikka saikin selkeesti turpaansa.

Salonen haastoi Pentiköäsen. Yritti sytyttää joukkuettaan kuten oikein oli, mutta sai turpaansa isommallta kaverilta. Mukavan raikas tappelu, jossa molemmat sentään yrittivät lyödä. Saloselle hattua ylös, vaikka ei mitään mahtanutkaan jäätyään alakynteen.

Ketkä ovat ahkerimmin heittäneet hanskansa tällä kaudella? Onko Atte Rocky Pentikäinen listalla? Kuka ottaa seuraavaksi turpaan, kun Iso A antaa nyrkkinsä heilua? Odotellaan, Atte on edelleen vailla rauhallista tyyppiä.
 
Viimeksi muokattu:
F

Flonaldo

Salonen haastoi Pentiköäsen. Yritti sytyttää joukkuettaan kuten oikein oli, mutta sai turpaansa isommallta kaverilta. Mukavan raikas tappelu, jossa molemmat sentään yrittivät lyödä. Saloselle hattua ylös, vaikka ei mitään mahtanutkaan jäätyään alakynteen.
Milläköhän kriteerillä Salonen haastoi Pentikäisen? Jannut vähän koputtelivat toistensa pohkeita maalin edessä, jonka jälkeen Pentikäinen muutamaan kertaan heilutteli kintaitaan. Salonen puolestaan seisoi tumput suorana ilman mitään aikomustakaan pudottaa hanskojaan.

Sen jälkeen Pentikäinen heitti omansa ja ryhtyi lyömään varsin yksipuolisesti. Salosen hanskat tippuivat vasta kun Pentikäinen oli laittanut pari sisään ja melkein jo vetänyt paidan pään yli. Jos ei Salosen taholta tilannetta edeltänyt joku mailalla munien kaivelu tai "äitisi on terroristihuora"-kommentointi, mielestäni varsin ämmämäistä hakata yksipuolisesti tappelemaan halutonta vastustajan taitopelaajaa 6-0-tilanteessa.
 

axe

Jäsen
Jos ei Salosen taholta tilannetta edeltänyt joku mailalla munien kaivelu tai "äitisi on terroristihuora"-kommentointi, mielestäni varsin ämmämäistä hakata yksipuolisesti tappelemaan halutonta vastustajan taitopelaajaa 6-0-tilanteessa.

No kyllä mää väittäisin, että tuijotusvaiheessa vedetty viikateisku mailalla jalkoihin on jonkin sortin merkki että anna tulla vaan. Tai vaikkei olisikaan, niin se vastapuoli ei taatusti sitä ainakaan hyvällä ota. "Aijjaa, lyöt mua mailalla, no ei sitten tapella."

Keneltä Pentikäinen sai ekassa erässä Kerhon vaihtoaition edessä päähänsä kovaa kolhua tullessaan itse taklaamaan?

Pelistä sen verran, että tää olisi ollut maailman makoisin voitto joskus syyskuussa tai lokakuun alussa, mutta kauden tässä vaiheessa, kun maailman ylimielisimmät ovat jo ehtineet haudata itsensä syvään tuhkakasaan, tästä ei enää saa irti sitä tarvittavaa vahingoniloa.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Mielenkiintoista seurata Niinimäen otteita jatkossa ritaripaidassa kun nyt varmasti viimeistään valkeni minkälaiseen kriisipesäkkeeseen sitä on tullut hypättyä.

Voi olla pelihuumori aika vähissä.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei HPK surkea ollut. Yritystä oli, mutta Tapparalta onnistui kaikki.

Tappara puolestaan oli erittäin hyvä, joka on edellytys sille että kaikki onnistuu.

HPK ei oikeastaan missään vaiheessa lannistunut, vaan pelasi kaikilla niillä resulsseilla ja mahdollisuuksilla joita sillä oli, mutta ei vaan kyennyt parempaan. Romahdus on täysin väärä luonnehdinta pelillisesti.

Jännittävintä koko pelissä 8:nen maalin jälkeen oli: Pystyykö Tappara iskemään "hämäläislukemat". 10:s maali saikin illan suurimmat huudot aikaiseksi. Toisaalta nollapelin rikkoutuminen 5 minuuttia ennen loppua sai yleisön yhtä pettyneeksi kuin että peli olisi hävitty.

Kiva peli oli seurata, kun HPK:kaan ei kuitenkaan luovuttanut. Ylpeyttä oli.
 
Ei ollut sarkasmia, eikä klisheetä jota koko ketju vilisee.

No sitten en tiedä missä pelissä olet ollut, jos näkemyksesi on se että HPK ei lannistuntut, osoitti ylpeyttä ja pelasi resurssiensa mukaisella tasolla.

Illasta olisi voinut tulla Tapparalle hankalakin, mutta 2-0 tilanne katkaisi HPK:n hennon selkärangan. Jos tuo olisi resurssien mukaista pelaamista, niin silloin HPK:n resurssit ovat n. Suomi-Sarjan tasolla. Vaikkakin lähtöasetelmat olivat Tapparalle suosiolliset, ei tuollaista vastustajan kanssa leikkimistä pysty harjoittamaan, jos vastassa on tosissaan pelaavia ammattilaisia.

Ammattiylpeys ja muut käyttämäsi termit eivät liity mitenkään Kerhon eiliseen esitykseen.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Olin paikalla! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hämeen Parasta Kiekkoa on muuttunut melko nopeasti Hämeen Paskimmaksi Kiekoksi.

On siellä vielä IceDogs, HikiHockey ja meidän F-junnut.
 

JJ69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
voitto

Kerhon jos voittaa niin se on jo saavutus. Voitto tuolla marginaalilla on jo poikkeuksellinen, ennen vanhaan viiden jälkeen ei saanut enää maalia tehdä. Itse nautin voitosta kuumassa Trinidadissa ja toivon että kerho häviää monet pelit yhtä ilkeillä luvuilla, niin paljon paskaa ja kylmäkiskoisuutta on kohdalleni osunut hämeenlinnan hallissa, puhumattakaan rikkinäisistä antenneista autoissa. Tosin myönnän että Hämeenlinnassa on myös ihania faneja, tosin he eivät pääse parrasvaloihin yhtä useasti kuin nämä muut.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Sen jälkeen Pentikäinen heitti omansa ja ryhtyi lyömään varsin yksipuolisesti. Salosen hanskat tippuivat vasta kun Pentikäinen oli laittanut pari sisään ja melkein jo vetänyt paidan pään yli.

Ei ihan näin yksipuolisesti kuitenkaan. Salosen hanskat on lähtenyt käsistä jo "reilusti" ennen Aten iskuja. Tuossa Nelosen klipissä mylly löytyy noin minuutin kohdalta, hyvin Atte vetelee:

http://www.nelonen.fi/smliiga/videot.asp?videoId=228&newPage=0&publish_date=20080105
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös