La 18.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 44 982
  • 611

SjV

Jäsen
Wallille pelkästään jäähy vaikka Andyn päälle ajetaan? linja?
Kaatuko Ipan kaveri ite moken päälle vai tönäskö Ässäpakki? Sen jälkeenhän se näytti olevan yksi puolista poikkaria, joka vilaukselta näkyi kuvassa kun Ässät aloitti hyökkäyksen
 

VJH1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turhaan ilvesläinen kyllä heittäytyi veskarin päälle, olis ollu mun mielestä sen 2min paikka sekin jos tosta Ässillekin annettiin, olis voinu antaa olla.
 
Ässille tulossa jäähy mutta Ässät hyökkää kiekollisena. Erikoista.

Se jäähyn antanut tuomari ei voinut tuossa oikein kääntää katsettaan kiekkoon selvittääkseen kumman joukkueen hallussa se on, koska hänen täytyi seurata sitä orastavaa tappelua Ässien maalin edessä. Säkä kävi kyllä tuomareilla sikäli, ettei Ässät tehnyt siinä hyökkäyksestä maalia. Sen jälkeen tuosta vasta hulabaloo olisi saatukin, kun nytkin Aho kävi aika kuumana (ja ihan aiheesta, kyllähän siinä ipalainen ajoi Bernardin päälle jäähyn arvoisesti, ainakin NHL-standardeilla).
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jälleen oikea jäähy, mutta toivottavasti linja pitää myös toisessä päässä eli kun Ässäpelaa "kaatuu yms." Ilves maalivahdin päälle, jäähy Ilvekselle.
 

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On toi Ritari kyllä oksettava selostaja! Voi vittu suoraan sanottuna kun menee hermot aina kyseisen pellen selostuksiin!
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tuo Walli on kyllä typerä jääkiekkoilija. Luulee olevansa joku kovakin pakki, kun vetelee vihellyksen jälkeen poikkarilla porukkaa kumoon jne.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Olipahan loistava erä. Onneks en oo kummankaan joukkueen kannattaja.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Laitoin jo itse Ruudulle palautetta tuosta Ritarista, että eikö sieltä tosiaan ketään muuta löydy selostamaan näitä pelejä.

Ei ole ainakaan kotituomarit tänään Porissa.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Walli on kyllä ollut huono. Kyllä Matushkin on vaikuttanut paljon paremmalta, mutta en valita Ilves-fanina, jos Walli jatkaa pelin loppuun tuolla tavoin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tiukka pudotuspelimäinen erä. Tänään ei saa mitään ilmatteeksi. Tuo Ilveksen Koivula on vaarallinen kaveri, ei saa päästää helpolla Ässäpäädyssä
 

Mutanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
taitaa olla turha toivo että ässät tästä jatkoon pääsisi. sen lisäksi että pelaavat surkeasti, näyttää kasetti pettävän valkkua myöden.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ritari ei kyllä ymmärrä jääkiekosta kauheasti. Sointu kaatuu, joko tahattomasti tai tahallisesti, ja vetää Bernardin poikittaisella maalin perukoille. Walli tulee auttamaan maalivahtia ja antaa kovuutta, Ritarin mielestä hölmö jäähyt. Ehkä jäähyn paikka, mutta ei hölmö jäähy. Toivottavasti linja pitää myös toisessa päässä.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Walli pelaavassa kokoonpanossa, ottaa miinuksia, ei käytä kokoaan yhtään, Matushkin seiskapakkina. Onko jykä sittenkään maineensa arvoinen kullassa?

Sori mutta pakko sinne on Marttisen putoamisen jälkeen edes näennäisesti heittää jotain kokoa. Kyllä Walli yrittää parhaansa, nuori jannu vielä.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ritari oli kieltämättä vähän kujalla tuossa.

"Miten se pakki nyt pudotuspelissä siitä suuttuisi että vastustaja ajaa oman veskarin"?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös