La 15.11.2008 Lukko - Ässät

  • 33 564
  • 196
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Huomioit varmaan tuon sulkeisiin laittamani huomautuksen? Talousasioista en kovin paljon ymmärrä, mutta RTK:n tulos oli sekä 05 että 06 noin 1 M€. Miten lienee siis tulokset kokonaisuutena...
En huomioi, koska kuten jo aiemmin sanoin, minua kiinnostaa Lukon tulos eikä RTK:n.
Sama juttuhan se on Bluesinkin kanssa; tappiota on oikeasti tehty helvetisti, mutta konsernisiirroilla saatu tulos näyttämään paremmalta.

välillä on-topic:
Mikä ihme tuossa Ässien pelissä tällä kaudella oikein on? Viime kaudella ei voiteta vieraissa kuin suunnilleen kerran puolessa vuodessa, tällä kaudella taas vierasvoittoja napsuu koko ajan mutta kotona tökkii. Onko tuo vain sattumaa vai pelaako Ässät oikeasti huonosti kotiyleisön edessä?
 

Equalizer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koodia pukkaa

Ihan vaan mielenkiinnosta esitän kaikille, jotka tuntee kysymyksen sopivan itselleen.

Mitä vittua on yhteistä sillä, että vaikkapa lämätään pillin jälkeen selkänsä oikaissutta kassaria muniile???? Tai vaihtoehtoisesti siirretään kiekko tyhjään maaliin vihellyksen jälkeen ????

Ymmärtäisin oikein hyvin Laaksosen (oikein mukava ja sympaatttinen ihminen muuten) reaktion, jos kyse olisi ollut molaria päin laukomisesta. Tänään Laaksoselta läikkyi pahasti yli ja tod.näk. tulee itsekin sen sanomaan. Vitutus on varmasti ollut karmea kun jälleen on tulossa pelistä häviö, ja sitten vielä Tähtinen vielä kehtaa työntää sen kiekon maaliin. Jos Laaksonen ei olisi nostanut Tähtisen mailaa selvästi jälkeen vihellyksen, en usko että kiekko olisi tilanteesta maaliin päätynyt.

Niin ja haluan itsekin vastata omiin kysymyksiini: Ensimmäinen kohta on tyhmyyttä, josta kuuluu seurata välitön rangaistus, ja isolla kädellä (plus vaikkapa kilvellä) välittömästi. Toinen kohta on rankkaa vittuilua, josta kuuluu tulla takaisin rankkaa vittuilua ilman mitään helvetin taklauksia tai nyrkiniskuja takaoveen.
 

Jerkkola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
Viides tappio putkeen. Kyllä tämä ihan viime kauden sähellykseltä rupeaa näyttämään. En tiedä mikä tuossa nyt mättää, tai miten siitä pitäisi nousta mutta toivottavasti Urama esikuntineen tietää.

Jaa niin. Pelaajat lähtivät laivaristeilylle. Hypätkää mereen saatana.

Tai älkää sittenkään, ettehän te perkele osuisi siihenkään.

Kiitos.. Siis KIITOS! varmasti vuoden parhaat naurut annoit tällä kommentilla! Ja se, että pätkä tuli Lukon kannattajalta, vain tehosti koko juttua :D
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Liigakiekkoa täällä Raumalla ollaan tietääkseni pelattu ihan yhtä paljon kuin Porissakin ja tulosta (sekä taloudellinen että urheilullinen) taidetaan vuosittain tehdä huomattavasti enemmän kuin siellä, jollei huomioida yhtä "MOI"-kautta

Saisinko vähän selvennystä tuohon urheilulliseen tulokseen?
luguhan on liigan toiseksi pahin alisuorittaja (IFK:n jälkeen) vuodesta toiseen.
 

armand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotiseudun joukkueet
Taloudesta

Kyllähän SM-liigaseurojen jääkiekkotoiminnan taloudellisia tuloksia pitää pystyä vertailemaan keskenään ilman konserniavustuksia. Tällaisia vertailuja tekee vuosittain esim. Kauppalehti, jonka juttuja ei ole tietääkseni kirjoittamassa yhtään lukkokaunaista porilaista hitsaria tai toimittajaa. Ja näissä tilastoissa pohjalta löytyy vuodesta toiseen Lukko ja Blues.

Kokonaan toinen asia on se, miksi Lukko ei pysty saamaan urheilullista tulosta tuosta nerokkaasta talouskoneesta, joka mahdollistaa RTK-tuloilla urheilutoiminnan turskan tekemisen vuodesta toiseen. Kannattaisiko jossain vaiheessa kokeilla ihan Rauman torin ulkopuolelta tulevia voimia seurajohdossa? Kuten P Sihvonen muutama viikko sitten UL:ssä totesi, on Lukko tällä hetkellä liigan ainoa joukkue, jolla on käytössään vuodesta toiseen liikaa löysää rahaa.

Ja sanon tämän vakavalla naamalla ilman vittuilua. Lukon taloudellisten edellytysten mukainen urheilullinen menestys toisi todennäköisesti hypeä ja uutta sähinää myös Poriin.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joukkueen fiksu rakentaminen on täysin yliarvostettua. Tärkeintä on koota kallis joukkue vailla järjen hiventäkään. Näin voidaan lohduttautua kauden jälkeen, että oltiin paperilla melkein kuuden parhaan joukkueen joukossa.

Meillä on pakko kompensoida rahalla sitä tosiasiaa, että meillä ei ole yhtä toimivaa ammattilaisorganisaatiota kuin teillä siellä. Lisäksi kaupungin pieni koko ei houkuttele pelaajia. Nämä tekijät yhteensä tarkoittavat sitä, että ei meillä ole mahdollisuuksia pitää Luomalan tai Kuusiston tapaisia miehiä ringissä, jos isot alkavat heitä täkyilemään.

Kiitos Ässille Lukon perseraiskauksesta.

1-2 vierasvoitto Ässille, tosin laukaukset Lukolle 45-21 = perseraiskaus.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
1-2 vierasvoitto Ässille, tosin laukaukset Lukolle 45-21 = perseraiskaus.

Tietääkseni maalien perusteella edelleen pisteet jaetaan?

Puolustelematta lainkaan Markun typerää tekoa, mielestäni Laakosen teko on monta kertaa typerämpi (jopa säälittävä). Toivottavasti 27.12. jaetaan paljon PUHTAITA taklauksia eri toten valkoista 24 vastaan...
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Niin noh, Laaksonen on tehnyt uransa kaukaloissa, joissa vastaavasta tapahtumasta (kiekko tyhjään maaliin vihellyksen jälkeen) olis tapellut koko kentällä ollut lauma... Mutta ei kuulu SM-liigaan, joten ihan oikea tuomio tuo OR!
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tietääkseni maalien perusteella edelleen pisteet jaetaan?

Kyllä, mutta mietin vain millä termillä kutsuisin vaikkapa sitä 6-1 voittoa syyskuulta, jos kerran 2-1 on perseraiskaus. Triplapersepenetraatio ilman liukkaria?

Ei siinä, hyvinhän Alpon suojatit ovat onnistuneet kauden aikana. Eritoten Kilpeläinen on ollut juuri niin hyvä kuin patafanit ennen kautta maalailivat.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Ja näissä tilastoissa pohjalta löytyy vuodesta toiseen Lukko ja Blues.

Se on totta, että Lukon taloudelliset resurssit ja menestys eivät ole kohdanneet. Nyt sitä pitkäjänteistä työtä tehdään ja katsotaan tuloksia. Kannattaisi nimimerkki Blackienkin muistaa, että kautta on vielä paljon jäljellä. Yksi perseraiskaus voitto Lukosta ei poista sitä faktaa, että lähivuosien huonoin organisaatio on ollut kuitenkin Ässät.

Sitten taas tuohon ylläolevaan saa yllättävän usein puuttua. Mites armand sitten jos Lukko siirtäisi jo ennen kautta vasemmasta taskustaan rahaa oikeaan? Sillä saataisiin tulos aina positiiviseksi. Toisin sanoen, Lukkohan ottaa tietoista turskaa joka vuosi. Ei kai joukkue noin kallis olisi näillä yleisömäärillä ja yhteistyökumppaneilla muuten? Turha siirtää Lukon omaa bisnestä pois keskustelusta. Samalla voit poistaa Ässien tuloksesta ottelutapahtumien oheismyynnin jne.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nimeämäsi Luomala ja Kuusisto ovat ainakin viime peleissä näyttäneet todella pelaavan sata lasissa joukkueelle että siinä mielessä olen samaa mieltä kuin kirjoittaja. Mukava nähdä nämä pelaajat Ässissä. Ja vielä mukavampi jos pystyvät tänään vaikuttamaan ottelun lopputulokseen Ässien kannalta myönteisessä mielessä.

Myös odotan jälleen kerran joko vihdoin olisi vanhaakunnon paikallispelimeininkiä missä koko ajan tapahtuu ja laidat raikaa. Siis jotain sellaista mistä pääkaupunkiseudulla ei ole nähty edes unta. Saatika sitten Tampereella.

Näin, palataanpas itse aiheeseen. Tapaus Laaksoseen ei ainakaan itselläni ole enää mitään lisättävää paitsi se että nytpä muistan pelaajan jostain muustakin kuin MM-finaalin jatkoajan karmeasta epäonnistumisesta 2000-luvun alussa kun Suomella oli tarjottimella toinen maailmanmestaruus. Miehellä avopaikka mutta jäätyy täysin ja painaa yläriman tyhjän maalin edessä. No, Muukkonen varmaan lähipäivinä kertoo jos on syytä pistää poika katsomoon parin pelin ajaksi.

Takasin peliin. Upeasti vain Vaasan mies tuli näki ja voitti kuten varovasti ennakoin lainaamassani viestissä. Vehanen lähti kunnon räpiköintiin tossa kynässä, makeen näköistä kertakaikkiaan!
Hienoa että Luomala painaa ratkaisevia pisteitä näin tärkeällä hetkellä ja jatkoimme Lukon jokseenkin näyttävänmittaista tappioputkea. Laskujeni mukaan 17., 18. ja 19. vieraspelipiste padalle

Pakko hieman spekuloida kuinka ylhäällä taulukossa oltaisiinkaan jos kotipeleissä olisi ne muutamat viime hetken tappiot käännetty voitoiksi. No toisaalta turhaa jossittelua.

Joku täällä jo huuteli Lukon laukausten määrää (45) ja puhisi epäoikeudenmukaisuuden voittaneen. Ilmeisesti laukaukset olivat kuitenkin kovin huonoja ja kaukaa tulleita kun jopa Haataja on nostettu tähdistöön Eeron ohi. Muuta johtopäätöstä tuosta ei todellakaan voi vetää.

Kerrassaan Hieno lauantai-illan alistus Alpolta ja patasotureilta. Kiitos.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Koittakaa nyt palikat vähä rauhottua. Ei kiekon kanssa kikkailussa vihellyksen jälkeen ole mitään ihmeellistä. Pieni provo Makelta. Mutta sitten joltain yliopistopelaajalta sumenee täysin ja hyökkää selästä. Olisi edes reilusti haastanut mutta ei ollut hoonosoomi-antilla munaa. Ja sitten pullistelee vielä toimittajille kuinka kova muistuttelija hän onkaan. Katsomo todentotta oikea paikka paskahousuille.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Se on totta, että Lukon taloudelliset resurssit ja menestys eivät ole kohdanneet. Nyt sitä pitkäjänteistä työtä tehdään ja katsotaan tuloksia. Kannattaisi nimimerkki Blackienkin muistaa, että kautta on vielä paljon jäljellä. Yksi perseraiskaus voitto Lukosta ei poista sitä faktaa, että lähivuosien huonoin organisaatio on ollut kuitenkin Ässät.

Lukossa vaan tuo pitkäjänteinen työ tarkoittaa vuodesta toiseen sitä että ostetaan vitun kalliit virkamieskiekkoilijat hyökkäykseen ja pronssivehanen (vai välierävehanenko se oli? no kumpi vaan) jatkakoon maalissa. Valmentajaksi kannattaa poikkeuksetta ottaa joku jonka joukkue on EDELLISELLÄ kaudella pärjännyt hyvin, vaikka Rautakorpi.

Tähän mennessä ehkä pitkäjänteisin siirto oli se kun fiksuimmat Rauman päässä tajusivat pari vuotta sitten että: "Hei pojat, Ässät meni finaaliin asti, Toivolan on pakko olla hyvä valmentaja, palkataan se" Sitten odotettiin pitkäjänteisesti yksi vuosi että Toivola veisi Lukon finaaliin asti. Oho, kas. Eipä vienyt. Lanseerataan uudelleen OmatPojat projekti ja otetaan Tapparasta Urama, se vei kuitenkin Tapparan pronssille, sepä se vasta olisikin jotain. Kyllähän tuo kieltämättä kuulostaa niin helvetin pitkäjänteiseltä työltä että huh.

Tai sitten tuo Lukon taktiikka on oikein HEEELVETIN pitkäjänteistä työtä emmekä ole vielä edes tajunneet että se on alkanut. Onnea kuitenkin pikkuveliseuralle valitsemallanne tiellä
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Tähtinen sai mitä tilasi. Laaksonen tosin olisi voinut jättää ne kädet alas, varsinkin kun pelin jälkeen kommentoi Rasmus-nallen käsien käyttöä taklauksissa.

Mitä tulee Lukon pitkäjänteisyyteen, niin onko nyt kokonaan unohdettu tuo Lukon dynastiaputki, jossa joukkue sijoittui jatkuvasti viiden joukkoon liigassa ... Toivolan kanssa oli hiukan hiljaisempaa, mutta ehkä Uraman kanssa tulee tulosta. Raumalla kyllä sössitään saakutisti rahaa suhteessa Bluessiin, joka on hankkinut kunnon taustaorganisaation Holtarin johdolla, Lukolla vastaavaa hommaa hoitaa käsittääkseni Lapa. Ja Koivu kävi rahastamassa timantti-akatemiallaan. Onneksi on siivousbisnekset.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Joukkueen fiksu rakentaminen on täysin yliarvostettua. Tärkeintä on koota kallis joukkue vailla järjen hiventäkään. Näin voidaan lohduttautua kauden jälkeen, että oltiin paperilla melkein kuuden parhaan joukkueen joukossa.
Kovinpa äkkiä on vittuilun lomassa ässäfanilta unohtunut oman joukkueen rakennustapa viime kaudelta. Rahaa kyllä pistettiin menemään mutta mikä oli lopputulos?

Laaksosen loppushow oli sellainen temppu ettei siitä pitäisi olla mitään väiteltävää. Typerästi tehty ja luulisi tuolla kokemuksella jo kuupan hiukan paremmin kestävän.

Peli ei ollut lukolta mitenkään huono, kuten ei ollut bluesia vastaankaan. Tiedä sitten missä mättää mutta näennäisestä hallitsemisesta huolimatta ne tuhannen taalan paikat on vähissä eikä niistä vähistäkään paikoista ole maaliruiskua laittamassa sisään. Tässä alkaa jo pikkuhiljaa tulla Dallaakin ikävä maalintekijänä.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
pelistä

makosat ja tärkeät 3 pongoa padalle. Peli ei ollut aina niin kaunista, mutta tehokasta ja maalinedustalla väännettiin vahvasti. Sit tuohon Laaksosen taklaukseen. Eilen pelissä käänsin katseen pois just, kun tuo taklaus tuli, joten oli turvauduttava tohon nelosen uusintaan. Mielipiteitä tuntuu olevan tuosta taklauksesta yhtä paljon kuin kirjoittajia, mutta oma mielipiteeni taklauksesta on: Laaksonen ja Tähtinen luistelevat vierekkäin kaukalon nurkassa. Laaksonen menee ja alkaa työntää Tähtistä kohti laitaa ja Markku pyrkii jonkin verran laittamaan vastaan. Laaksonen vie taklauksen loppuun asti nostamalla kädet ylös, jolloin hän syyllistyy päähän kohdistuvaan taklaukseen. Faktaa on tietysti, että taklaus oli törkeä ja päähän kohdistunut, tahallinen ja vihellyksen jälkeen eli mielestäni 3 ottelun rangaistus olisi oikea tuomio. Uskon kuitenkin, että Tähtinen jonkin verran filmasi taklauksen jälkeen, mutta noi ei kuulu kiekkoon.

Muutama ranskalainen viiva padan pelistä:

- Ylivoima oli aika luokatonta koko pelissä, lukuun ottamatta muutamaa hienoa kuviota. Kontrolli puuttui yv.stä
- Ykköskenttä oli ajoittain pahoissa vaikeuksissa Lukon Ykkösen kanssa.
- Palomäki todella epävarma kiekon kanssa. Pele paikkasi pariinkin otteeseen Palomäen virheitä.
-Alivoima ja puolustuspeli yleensä oli todella hyvin hallussa. Maalinedusta siivottiin ja saatiin myös estettyä Lukkopelaajien laukaukset suoraan syötöstä.
- eero oli huikea
-Kolmannen erän peli Ässiltä oli turhan passiivista. Lukko jopa hallitsi hieman pelin loppua, vaikka oli alivoimalla.
-Samanlaista ilmettä ja taistelua sopisi nähdä jatkossakin, mitä eilen nähtiin
 
Huomautus

Tässä ketjussa loppuu joukkueiden taloudellisten asioiden selvittely tähän paikkaan.

Kaikki tämän viestin jälkeen tulleet kirjoitukset muusta kuin itse pelistä, siirtyvät suoraan rangaistuspöydälle kovien kertoimien kanssa.

-Moderaattorit-
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kovasti Laaksonen on ottanut NHL meriiteillä roolia kertoakseen miten jääkiekon paratiisissa eli NHL:ssa toimitaan.

Ensiksikin hänen pitäisi muistaa, että ollaan Suomessa ja SM liigassa ja täällä vihellyksen jälkeisistä taklauksista saa rangaistuksen, vaikka ne olisivat ns. "kuitteja".

Toisaalta minua ihmetyttää, millä eväillä Laaksonen ottaa tällaista roolia?? 183cm/ 82kg, eikä hänen roolinsa käsittääkseni koskaan ole ollut mikään kovaa pelaava tappelija. Nyt hän käy huomauttelemassa Rasmussenia kyynerpäistä, kouluttaa Tähtistä jne. Ehkä Laaksonen ottaa nyt hieman väärää roolia pelissä.

Ja tuskinpa Laaksonen olisi uskaltanut toimia NHL:ssä kuten hän toimi Tähtisen kohdalla. Siis taklata vastustajan kakkossentteriä vihellyksen jälkeen. Tällöin hän olisi joutunut vastakkain Laraquen tms. kanssa.

Riippumatta Tähtisen teosta, Laaksonen toimi erittäin tyhmästi, eikä tätä totuutta poista hänen piiloutumisensa NHL:n taakse. Olen pitänyt Laaksosta fiksuna kaverina, mutta nyt teot ja lausunnot kertovat jotain muuta.
 

armand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotiseudun joukkueet
Turha viesti editoitu. -Moderaattorit
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kovasti Laaksonen on ottanut NHL meriiteillä roolia kertoakseen miten jääkiekon paratiisissa eli NHL:ssa toimitaan.

Ensiksikin hänen pitäisi muistaa, että ollaan Suomessa ja SM liigassa ja täällä vihellyksen jälkeisistä taklauksista saa rangaistuksen, vaikka ne olisivat ns. "kuitteja".

Toisaalta minua ihmetyttää, millä eväillä Laaksonen ottaa tällaista roolia?? 183cm/ 82kg, eikä hänen roolinsa käsittääkseni koskaan ole ollut mikään kovaa pelaava tappelija. Nyt hän käy huomauttelemassa Rasmussenia kyynerpäistä, kouluttaa Tähtistä jne. Ehkä Laaksonen ottaa nyt hieman väärää roolia pelissä.

Ja tuskinpa Laaksonen olisi uskaltanut toimia NHL:ssä kuten hän toimi Tähtisen kohdalla. Siis taklata vastustajan kakkossentteriä vihellyksen jälkeen. Tällöin hän olisi joutunut vastakkain Laraquen tms. kanssa.

Riippumatta Tähtisen teosta, Laaksonen toimi erittäin tyhmästi, eikä tätä totuutta poista hänen piiloutumisensa NHL:n taakse. Olen pitänyt Laaksosta fiksuna kaverina, mutta nyt teot ja lausunnot kertovat jotain muuta.

Tuota... öööh. Opiskeleminen pohjoisamerikkalaisessa yliopistossa ei välttämättä automaattisesti tarkoita että kaveri on fiksu. Itse EN ole pitänyt Laaksosta keskimääräistä jääkiekkoilijaa fiksumpana enkä varsinkaan eilisen jälkeen tule pitämäänkään.

Alistaja Ape ja kovaataklaava Rasmussen kuitenkin naurannee partaansa että Laaksonen saatiin keskittymään aivan muihin asioihin kuin eilisen ottelun voittamiseen. Hyvä näin.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
..Riippumatta Tähtisen teosta, Laaksonen toimi erittäin tyhmästi, eikä tätä totuutta poista hänen piiloutumisensa NHL:n taakse. Olen pitänyt Laaksosta fiksuna kaverina, mutta nyt teot ja lausunnot kertovat jotain muuta.

Kommentit on läikkyneet taas sopivan yli siellä täällä, mutta itse ihmettelen silti "huomauttaja" Laaksosen selityksiä ja tekoja. Jos vihellyksen jälkeen ei pelata niin miksi mies hakkaa Tähtisen mailaan vihellyksen jälkeen? Vai onko tuo sallittua mutta kiekon huitaisu veks on kovasti väärin? Toisaalta enemmän naurattaa tällä hetkellä ko. pelaaja, varmaan Rasmussenkin lopetti taklaamisen sen jälkeen kun koodi-Antti kävi huomauttamassa:)

Parrulle pointsit täältä, näytti että omia puolustetaan sivarijengissä ja ajoi Laaksonen perään melko vauhdilla episodin jälkeen.

Tärkein asia on kuitenkin 3p voitto joka pitää Ässät mukavasti taistossa mukana!
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Näin videolta katsottuna täysin ylireagoitu tilanne. pelaa vihellyksen jälkeen, jolloin Laaksonen työntää miehen olkapää olkapäätä vasten kulmaan ja upottaa kaverin laitaa vasten. Tähtinen filmaa ja Laakosnen ulos.

Tyhmästi taklasi vihellyksen jälkeen, mutta muuten taklaus oli kyllä täysin puhdas, eikä siitä pitäisi mitään lisäsanktiota ainakaan tulla. Selkään se ei missään nimessä tullut. No seuraavassa pelissä muistaa ainakin Markku pitää katseen yllä vihellyksenkin jälkeen.
 
Näin videolta katsottuna täysin ylireagoitu tilanne. pelaa vihellyksen jälkeen, jolloin Laaksonen työntää miehen olkapää olkapäätä vasten kulmaan ja upottaa kaverin laitaa vasten. Tähtinen filmaa ja Laakosnen ulos.

Tyhmästi taklasi vihellyksen jälkeen, mutta muuten taklaus oli kyllä täysin puhdas, eikä siitä pitäisi mitään lisäsanktiota ainakaan tulla. Selkään se ei missään nimessä tullut. No seuraavassa pelissä muistaa ainakin Markku pitää katseen yllä vihellyksenkin jälkeen.

Ei jeesus. Vihellyksen jälkeen kaveri törkkää kiekon maaliin, ansaittu 10min rangaistus. Laaksonen kilahtaa täysin johtuen tulevasta tappiosta ja tönäisee selästä Tähtisen laitaan ja tuossa olisi mahdollisuudet käydä pahemmin koska tönäisy tapahtuu vielä irti laidasta. Älyvapaata touhua Laaksoselta.

Pitääkö Lukkoa vastaan varoa erätauollakin taklauksia? Mitä helvetin väliä sillä on onko taklaus puhdas, kun se tapahtuu vihellyksen jälkeen ja milloin toinen ei osaa odottaa sitä? Eiköhän se Laaksonen ensi pelin tuossa huilaa.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän tuolle Laaksosen teolle voisi ihan pikkaisen löytyä ymmärrystä, jos kiekko olisi lauottu maalivahtia tai jotain pelaajaa kohti, mutta kun ei. Mitäs vitun järkeä tuossa oli? Muutama peli pelikieltoa ehdottomasti. Ei ole pelaajien homma muistutella noista, vaan tuomari antaa kympin jos on antaakseen. Hienosti Ässäpelaaja hyökkäsi Laaksosen kimppuun heti kun kerkesi.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Peliä en nähnyt, joten tässä ranskalaisia viivoja enemmänkin tästä ketjusta ja lopun tapahtumista:

-Hienoa että porilaiset ovat heränneet! Pitkään on näissä otteluketjuissa ollut turhan hiljaista ja porilaiset ovat keskittyneet vain omiensa manaamiseen, mutta tässä ketjussahan alkaa olla vanhaa kunnon meininkiä! Mahtavaa provoilua! Talousasioissa sekoilu otteluketjussa palautti viimeistään uskoni porilaiskannattajiin.

-Porilaiset vittuilevat Lukon virkamieskiekkoilijoista, ja samaan aikaan polttavat päreensä Laaksosen kuittivihkoon. Ristiriita? Tuo taklaus ei muutenkaan ollut mikään erityisen ruma, kädet ylhäällä toki, mutta sattuuhan näitä. Aika samantapainen, kuin muutama kausi sitten täsmälleen samassa paikassa tapahtunut Topo-Lennu insidentti. Tähtinen tosin tiesi varmasti, että kuittia on tulossa, joten mikään odottamaton tuo ei ollut. Varsinkin kun mies ei ilmeisesti "kuullut" vihellystä kiekon maaliin laittaessaan. Laaksosella oli paikka välittömään kuittiin, ja oli ihan oikein se käyttää. Turhaa toki, mutta niinhän on nämä kaikki kuittailut, naamanhieronnat ja tappelut.

-Halmela on uusi suosikkikirjoittajani. Mistä mies on kotoisin vai onko mistään? Ainakin hieno uusi määritelmä maitojunalle saatiin, ja tiukkaa analyysia Äijänsuon tunnelmasta menneiltä vuosilta. Muutenkin on mielenkiintoinen ilmiö, että kirjoittajilta, joiden suosikkijoukke on Ässät, osaa tuollaista päättömyyttä odottaa, mutta kun en minä ainakaan osannut Halmelaa Ässiin yhdistää, niin tuollainen puusilmäisyys pistää enemmän silmään, jopa hiukan provosoi.

-Lukon tulokset ovat nyt oikeastaan sellaisia kuin olisi ihan kauden alussa odottanut. Pitää kuitenkin muistaa, että valmentajan vaihtumisen lisäksi myös pelaajisto vaihtui laajasti. Eilisessä pelissä kentällä taisi Lukon paidassa olla kuusi tai viisi pelaajaa, jotka viimekauden lopussa olivat pelaavassa kokoonpanossa. Loistava ensimmäinen kierros hiukan sekoitti Lukko-kannattajien odotuksia. Lukko tulee vielä, usko on vahva.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Itävalta vs Tanska
  • 3.90
  • 4.35
  • 1.70
Puola vs Latvia
  • 9.00
  • 6.90
  • 1.22
Norja vs Tshekki
  • 13.00
  • 9.00
  • 1.13
USA vs Saksa
  • 1.26
  • 6.30
  • 8.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös