La 13.9.2008 Jokerit - TPS

  • 13 150
  • 60

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tänään:

4. Kenttä
Nielikäinen - Varis - Saarinen

Ylimääräisinä hyökkääjinä:
Rinne ja Juutilainen

Mikä ihme siinä on, että Juutilaista ei voi peluuttaa edes tuossa nelosen keskellä, vaan siihenkin pitää lykätä paremmin laiturina tunnettu Varis. Eikö Juutilainen ole vakuuttanut harjoituksissa, vai mikä mättää!

Tänään pitäisi sitten itsekin mennä paikanpäälle katsastamaan Jokereiden kotiavaus, vaikka helkatin syysflunssa iskikin pari päivää sitten. Pitäähän se nyt itse nähdä paikan päältä tämä HIFK-fanien paljon hehkuttama Hanlonin ''Baxtermainen pelikirja''. ;)
Itse ottelusta tulee varmasti tiukka, mutta täytyy toivoa, että Tps lähtisi kunnolla pelaamaan, eikä vain puolustaisi ja kyttäilisi vastaiskuja.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerit tänään:

Nielikäinen - Varis - Saarinen

Ylimääräisinä hyökkääjinä:
Rinne ja Juutilainen

Jahas, että banaani-pasi vie taas lupaavalta Jokeri-junnulta pelipaikan. Turhake. Ei käyttöä.

Okei, se flintstone moodista, mutta pakko kai se on tuurata, kun mestari itse on pelikiellossa. Pelistä vaan sen verran, että tossa kun juuri muistelin menneitä ja 90-luvun TPS-Jokerit vääntöjä, niin aikalailla erilaiset ovat asetelmat nykypäivänä. Jotenkin vaan on sellainen kutina, että vaikka Jokereiden hyökkäyspeli ei ainakaan HIFK:ta vastaan näyttänyt kovinkaan hyvin organisoidulta, niin kuitenkin tänään on se päivä, kun Jokereiden tähtihyökkääjät - Lahti, Tenute & co - saavat maalihanat auki Tepsin kustannuksella.
 
P

Peaks

Ja mikä on kun Saarista ei loistavista otteista huolimatta kelpuuteta kuin neloseen? Kakkoseen Kermanin paikalle tämä mies kuuluisi...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja mikä on kun Saarista ei loistavista otteista huolimatta kelpuuteta kuin neloseen? Kakkoseen Kermanin paikalle tämä mies kuuluisi...
Samaa mielipuolta. Ei kuitenkaan ristiinnaulita Hanlonia ihan vielä. Pahalta näyttää kun junnut istuvat ja flopanneet konkarit pelaavat, mutta nyt pelataan vasta ensimmäisiä pelejä. Jos veteraanien koomailu jatkuu ja junnut edelleen istuvat niin sitte pomppaa ketutuskäyrä.

Eiköhän tämä peli Tepsille mene. Jokereilla ei toiminut edellisessä pelissä kunnolla mikään osa-alue ja mikä pahinta, Juuso ei ottanut vissiin yhtään sivusta/kulmasta tullutta vetoa kiinni. Jos Tepsi siis tajuaa ampua kulmista ja Jokerit jatkaa tehottomuutta niin eiköhän tuo Tepsille mene 1-4.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eli yhdellä hyvällä sentterihankinnalla TPS:n hyökkäys näyttäisi paljon paremmalta.

Jamie Johnsonille on kaavailtu ykkössentterin roolia. Mies saapuu Turkuun lokakuun alussa, samoin kuin puolustaja Kyle Klubertanz.

Tänään se tosiaan alkaa Tepsinkin osalta, ja mielenkiinnolla odotan illan kamppailua. Peruspessimismiä havaittavissa näköjään kummassakin leirissä. Jokerit on selkeä ennakkosuosikki kaikilla mittareilla mitattuna, mutta pelissähän voi tapahtua mitä tahansa. Jotenkin taas sellainen fiilis, että kauden alku tulee olemaan todella vaikea. Sekään ei hirveästi helpota, että Eloranta on viikkoja poissa peleistä. Pistekin Jokereilta tänään lämmittäisi mieltä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Löytyykö munaa?

Kausi alkaa sitten tänään. Harkkapelien pohjalta Tepsin täytyy aika kovin nostaa tasoaan, varsinkin kaksinkamppailupelaaminen on ollut luokatonta näissä kesähöntsissä. Myös joukkueen luisteluvoimaisuus huolestuttaa, onko meno vieläkin yhtä tukkoista. Esim. TuTolle hävittiin aika nolosti tuloksen lisäksi myös nopeudessa. Maalille ajaminen on ollut lisäksi lähes tabu , jonka vain Kolu ja joku muu ovat uskaltaneet kyseenalaistaan paikoin tekemisillään.

Pelaajapuolelle odotukset taitavat olla kovimman Erkinjuntin ja Kiprun kohdalla. EJ on ollut selkeästi valmiimman oloinen kuin viime kaudella, ja toisaalta Kipru on ollut jotenkin hieman innostuneempi kuin aikaisemmin. Olisiko takatukan aika pelata huippukausi ja neuvotella pari lisävuotta soppariin, tiedä sitä. Hannukselta odotan myös huomattavia ylivoimatehoja, miehen rannari on sen verran upea. Toni Jalolta odotan pientä yllätystä, samoin Hattuselta. Tämä tarkoittaan noin 15-20 pisteen kautta molemmille. Tosin jos TPS meinaa viralliseen tavoitteensa eli kahdeksanteen sijaan yltää, kovaa venymistä tarvitaan. Niin tänään kuin tulevinakin päivinä.

Mielestäni Tepsin saumat voittaa tänään ovat paremmat kuin mitä veikkaus antaa kertoimia. Ehkä prosentin 60-40 Jokereille olisivat ennemmän linjassa? Noh, TPS voittaa 2-4, Suomisen hattutemppu ja Kolu tekee vikan tyhjiin.
 

jiihoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Mtv3:n Aamussa(?) Hjallis kertoili, että hyvin on liput menneet kaupaksi tähän peliin, joten voi olla, että tunnelmaa riittää.

Meikäläinen on ainakin kaverin äidin duunipaikan ilmaislipuilla paikanpäällä. Ja 4 kpl on lippuja hänelle jaettu - perinteiseen narrityyliin. Jää väkisinkin semmoinen kuva, että lippuja jaetaan edelleen yhtä avokätisesti kaikille yhteistyökumppaneille ja ties kenelle kuten takavuosinakin. Mutta kyllähän se sopii!
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Ylimääräisinä hyökkääjinä:
Rinne ja Juutilainen
Tulee kyllä Rinteelle kiire, kun on merkitty A-junnujen tuntia aiemmin alkavaan matsiinkin kokoonpanoon.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Meikäläinen on ainakin kaverin äidin duunipaikan ilmaislipuilla paikanpäällä. Ja 4 kpl on lippuja hänelle jaettu - perinteiseen narrityyliin. Jää väkisinkin semmoinen kuva, että lippuja jaetaan edelleen yhtä avokätisesti kaikille yhteistyökumppaneille ja ties kenelle kuten takavuosinakin. Mutta kyllähän se sopii!

Mikä muuten on niin väärin tässä että Jokerit tahtoo peleihin mahd. paljon katsojia ?
Kun muiden joukkueiden fanit niin negatiiviseen sävyyn aina tästä huomauttelevat voisi kuvitella että kyseessä on pahakin asia.
Oletan että vastauksien joukossa on tämä että ilmoitetaan isompi määrä katsojia kun oikeasti maksaneita on , mutta onko tämä nyt sitten jotenkin paha asia tai muilta pois ?

Hauskinta tässä on se että samaa tekee jokainen muukin joukkue (pienemmät hallit -> pienemmissä mittasuhteissa) mutta enpä ole törmännyt siihen että esim. Blues fanit avautuisivat SaiPa:n jakamista ilmaislipuista.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Melkoiset odotukset oli matsia kohtaan: lähemmäs 10 000 ihmistä, (koti-)kauden avauksen arvoinen tunnelma, paljon tepsifaneja ja näyttävä sisääntulo. No, yleisömäärä jäi alle 8000, tunnelma oli aika vaisu ja TPS-faneja oli toisessa päädyssä muutama rivillinen. Sisääntulo sentään oli ihan siisti lippuineen ja ilotulituksineen, mutta ei sekään mikään älytön kliimaksi ollut.

Pelin tasokaan ei häikäissyt. Jokerit pelasin ihan jees, hyökkäyksiinlähdössä oli ekan erän jälkeen huomattavia vaikeuksia. Onneksi vastustaja oli kuitenkin vielä monta luokkaa huonompi. TPS ei onnistunut tänään oikein missään. Varsinkin ylivoimat olivat koomista katseltavaa, vaikka Jokerit tänään pelasikin erittäin hyvää alivoimaa.

Lisäksi joku valopää päätti ensimmäisen maalin jälkeen sytyttää jonkun savuhomman, mikä aiheutti mukavan hajun ja oranssin savupilven kentän ylle koko loppueräksi. Oliko tämä juuri se savu, mikä jouduttiin poistamaan suunnitellusta sisääntulosta? Fiksua käyttää sitä sitten myöhemmässä vaiheessa peliä.

No joo, 3 pojoa kuitenkin himaan ja oli ihan kiva käydä hallilla taas pitkästä aikaa.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Jaa, yleisöä oli 7792 joka on pettymys kotiavauksessa..

Taklasiko Jokerit tänään vai oliko se passiivista muniin puhaltelua taas?
Karseeta paskaahan tuo peli oli. Pelin jännittävin kohta oli se, kun 1-0 maalin jälkeen soihuteltiin katsomossa ja värisavua oli reippaasti ilmassa. Ja se jännittävin osa oli katsoa järkkäreiden ämpyilyä tilanteessa. Onneksi tuon soihduttelun ja alun ilotulituksen vuoksi ilmastointia ilmeisesti jouduttiin vähän piristämään - muutoin olisi hallissa ollut kiusallisen hiljaista.

Taklauksia en muista nähneeni pelissä. Kaksi kertaa taisi luistelulinjat kohdata pelin aikana, mutta niistä selvittiin halauksella.

Itse pelissä Rita ja Kerman väläyttelivät pari kertaa. Ritan 1-0 maali meni luvattoman helposti. Tenuten ratkaisu (veto etuylänurkkaan) 3 vs 1 -hyökkäyksessä oli heikko ja veikkaanpa että sokea mummokin olisi sen pystynyt lukemaan.

Halutonta touhua. Miksi minäkään maksaisin toista kertaa lippua, jos ketään ei kiinnosta. Jotain positiivista tuossa yleisömäärässä oli - meinaan jonoja ei ollut ovilla eikä parkkihallissa kumpaankaan suuntaan mennessä (vaikka paikka ei ole kermaperseosastolla)
EDIT: jso vertaa vauhtia ja intensiteettiä esim. tuohon parhaillaan canalilta tulevaan Pelicans-HPK -matsiin, niin on vaikea uskoa, että kyse on samasta sarjasta. Niin aneemista tuo höntsäily tuolla Pasilassa tänään oli.
 
Viimeksi muokattu:

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaa, yleisöä oli 7792 joka on pettymys kotiavauksessa..

Taklasiko Jokerit tänään vai oliko se passiivista muniin puhaltelua taas?

Yleisöä oli silmämääräisesti vähemmän kuin viime kaudella keskimäärin. Mistähän johtui? Ei tarvinnut lippuluukullakaan jonottaa. Taklauksia en huomannut yhtäkään kummaltakaan. Lahti jotain yritti, mutta eihän siitä mitään tullut.

- Kerman-Bishai-Rita on meidän ensimmäinen toimiva ketjukokonaisuus. Ottelun alkupuoliskolla ainoa ketju joka sai tilanteita vastustajan päätyyn. Lopussa kun TPS avasi peliään alkoi muutkin ketjut päästä ylivoimahyökkäyksiin. Pari kertaa oli 3-1 ja jopa 4-1 hyökkäykset, mutta meni vähän puppeloinniksi.
- Lindillä luistin kulkee edelleen loistavasti.
- Riksman pelasi hyvään paikkaan hienon pelin. Toki TPS:n hyökkäyspeli oli todella ponnetonta, mutta muutama hieno venytys kuitenkin mahtui Juuson nollaan.
- Muuten Jokerit oli yhtä väsynyt kuin IFK:ta vastaan. Voitto johtui vielä huonommasta vastustajasta.

Hienot savut Eteläpäädyssä. Nuo eivät varmaan ole sallittuja eli sakkoja tiedossa?

e. Jos jotain hyvää, niin ylivoima toimii muuhun peliin nähden hämmentävän hyvin. Kiekko liikkuu ja miehet vaihtavat paikkaa. Vielä kun Koivisto alkaisi käyttämään laukaustaan, niin saataisiin ratkaisuihinkin vähän varianssia.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Sisääntulo sentään oli ihan siisti lippuineen ja ilotulituksineen, mutta ei sekään mikään älytön kliimaksi ollut.
Ilotulitus ihan ok, mutta mikä vittu se lippujenheilutusryhmä lökäpöksyissä siellä kentällä oli?

Ja se Jokerilogo/powerplay-video oli kamala. Joko TET-jaksot on olleet? Vai mistä moinen räpellys on kaivettu?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Taklauksia en huomannut yhtäkään kummaltakaan.
Lopussa kun TPS avasi peliään alkoi muutkin ketjut päästä ylivoimahyökkäyksiin.

Nämä molemmat lauseet ovat just niin saatanan hannuvirtaa. Taklaukset kielletään ja vain lopussa, VAIN JOS ollaan tarpeeksi tappiolla, saadaan EHKÄ alkaa pelaamaan ja haastamaan vastustajaa. Sitä ennen tavoitellaan 0-0:aa.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ilotulitus ihan ok, mutta mikä vittu se lippujenheilutusryhmä lökäpöksyissä siellä kentällä oli?
Se lippujen heilutus oli mielestäni ihan kiva idis. Ei tullut tosin kiinnitettyä huomiota heiluttelijoiden pukeutumistyyliin.
Ja se Jokerilogo/powerplay-video oli kamala. Joko TET-jaksot on olleet? Vai mistä moinen räpellys on kaivettu?
Haha, sanos muuta. Luulin ensin, että se on jonkin uuden baarin tms. mainos, mutta ilmeisesti saamme katsella tätä graafista mestariteosta joka kerta, kun Jokerit pääsee ylivoimalle.
 

Furillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TML
Jokerit voitti, mutta ei vakuuttanut ja ylipäätään tasaväkinen ottelu. Mustavalkoisten pleksien läpi katsottuna TPS oli hitusen liukkaampi osapuoli, oikeastaan läpi ottelun, mutta siinä missä Jokerit teki edes jollain viimeistelyllä paikoistaan maalin, TPS hukkasi omansa pikkunäppäriin syöttöihin omien luistimiin. Ylivoima paskaa, tottakai. Taklauksia ei kummaltakaan juurikaan näkynyt, kuka osasi odottaa? Tepsin avauspeli oli parempaa kuin Jokereiden.

Berg, Erkinjuntti ja Reivonen pelasivat hyvin. Reivonen spurttasi kerran oman pään aloituksesta keskeltä yksin läpi, mutta ei onnistunut ohittamaan Riksmania. Kohtuu hyvät jalat löytyy kaverilta. Tepsin huonompaa kaartia olivat vastaavasti Kiprusoff ja Uusikartano noin nyt äkkiseltään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
No, yleisömäärä jäi alle 8000, tunnelma oli aika vaisu ja TPS-faneja oli toisessa päädyssä muutama rivillinen.
Täytyy kuitenkin näiden paikanpäälle vaivautuneiden TPS-kannattajien puolesta todeta, että hyvin panivat kampoihin Jokerikannattajille ja jaksoivat kannustaa omaa joukkuettaan alusta loppuun asti.

Peli oli sellainen normi liigahöntsäily ilman suurempia kummallisuuksia, Jokerit otti aika rutiinivoiton, hyvä näin.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Berg, Erkinjuntti ja Reivonen pelasivat hyvin. Reivonen spurttasi kerran oman pään aloituksesta keskeltä yksin läpi, mutta ei onnistunut ohittamaan Riksmania. Kohtuu hyvät jalat löytyy kaverilta. Tepsin huonompaa kaartia olivat vastaavasti Kiprusoff ja Uusikartano noin nyt äkkiseltään.

Piti ihan katsoa himaan päästyäni kokoonpanoista ketkä olivat TPS:n #74 ja #41. Eli juurikin nämä Erkinjuntti ja Reivonen erottuivat selvästi edukseen.

Kiprulta uskomaton peli. Taisi jaella enemmän syöttöjä kaverille kuin omille.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mites eteläpäädyn suurin "suosikki" Pasi pelaili tänään? Pääsikö jo ykköskenttään ja ykkösylivoimaan ;)
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Selvä homma, eikä ollut tarkoitus syyllistää mitenkään tätä alun tifoilua järjestellyttä porukkaa, jos sellainen mielikuva välittyi.

Mites eteläpäädyn suurin "suosikki" Pasi pelaili tänään? Pääsikö jo ykköskenttään ja ykkösylivoimaan ;)
Eipä tainnut paljoa kentällä viilettää. Ei tullut tällä kertaa tosin seurattua juurikaan yksittäisiä pelaajia, mutta ainakaan kovin useasti ei #74 osunut silmiin. Jäähyboksiinkaan ei joutunut, joten ainakin siltä osin onnistunut ilta.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mites eteläpäädyn suurin "suosikki" Pasi pelaili tänään? Pääsikö jo ykköskenttään ja ykkösylivoimaan ;)

Ensimmäisessä pari taklausta ja yksi laukaus. Toisen ja kolmannen istui filassa yhtä vaihtoa lukuunottamatta. Pelin jälkeen Pasi otti kypärän päästä ja kävi kiittämässä faneja. :)
 

Furillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TML
Vaikka vierasjoukkuetta kannatankin, niin täytyy myöntää, että repesin eteläpäädyn "jo-jo-jokerit, kaikkien maalaisseurojen alistaja" -laululle. Onko vanhakin?
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka vierasjoukkuetta kannatankin, niin täytyy myöntää, että repesin eteläpäädyn "jo-jo-jokerit, kaikkien maalaisseurojen alistaja" -laululle. Onko vanhakin?

On.

Sisääntulon yhteydessä katonrajassa räjäytetyt pommit olivat vaaraksi kuulolleni, vaadin hallin turvallisuusvastaavalle bannia!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös