La 12.4.2008 Kärpät-Blues (5. finaali)

  • 46 674
  • 180
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Vilpittömät onnittelut tässäkin ketjussa Kärpille ja koko puolelle Suomea. Kärpät on tällä hetkellä jotain samaa mitä olivat TPS ja Tappara ja osin Jokerit aikanaan. Eli suvereeni omana aikanaan.

Bluesille otteluohjelma oli tappavan murhaava. Kolme matsia jaksettiin, mutta kaksi viimeistä olivat jo taistelua tuulimyllyjä vastaan. Sarjasta jäi kuitenkin muistiin kaksi huippulaadukasta jatkoaikaottelua eli kiekkokansa voi olla kohtalaisen tyytyväinen näkemäänsä.

Se on myönnettävä, että vaikka Blues olisi saanut riittävästi palautua Jokerit-matseista, Kärpät voiton olisi vienyt. On se niin laadukas ja hyvin johdettu joukkue. Eli ei harmita hopealle jäänti. Jos jollekin pitää hävitä, häviö Kärpille ei ole häpeä. Bluesille hopea oli voitettu hopea kuten Matikainenkin sanoi.

Vähän haikea on mieli kun kausi päättyi. Mutta ensi vuonna uudet kujeet.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
JEAAAAAH !!

Nyt saa tuulettaaa !!!!!!!

WOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOO ! !!

KÄRPÄT !

SE PUREEEEE!

Glory-Hunter-katsomo, huikeaaaaaaa! \o/

\o_ Hei! Hei! Hei!...

POHJOINEN! :)

ESPOO! ESPOO! ESPOO! ...

Ilmastotilastot(6 viimesintä vuotta): Pohjoisesta tuulee ja tuulee muuten kylmästi!

Hrrrrr...

Jea!

Blues kivikova jengi, Kärpät tälläkertaa kovempi, uskon kuitenkin että espoolaistenkin aika tulee vielä,ehkä jo ens vuonna..

Piti tulla kämpille haukkomaan happea, lissää viinaa, ja kohta Teatrialle ja Pojalle kyyyyytiääää....

"Voi Veljet Voitto On Meidän...Hei Hei Hei....!"



\o/ -ON VAIN YKS OULUN KÄRPÄT- \o/
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Voishan tässä pelistä koettaa jotain raapustella kasaan, mutta mitäs vittua sitä edes yrittämään tällä hetkellä. On se vaan niin helvetin hienoa, olla terveenä näinä päivinä seuraamassa Kärppien murskaavaa ylivoimaa SM-Liigassa. Ei sitä kiistä kukaan, joka on hiemankaan kirkkain lasein katsellut 2000-luvulla lätkää Suomessa.

Voi olla, että tämä on nyt ainakin hetkeksi ellei ainiaaksi ohi, mutta nyt nautitaan juuri tästä hetkestä!

5-1 ei jättänyt mitään jossiteltavaa, eikä kummassakaan joukkueessa kuitenkaan löysää lenkkiä ollut. Matsi oli siis erinomaista kiekkoa, jossa parempi voitti, siihen päälle vielä Kannun nostelut... kiitos hienosta kaudesta Kärpät, sekä kanssakirjoittajat täällä, sekä etenkin tänään nähty The Fanikatsomo! Erinomaista edustusta, kiitän kyllä.

Blues sai ansaitsemansa aplodit ja kannustukset Oulusta. Hieno joukkue, jonka väitän seuraavan Kärppien jälkiä... eli nyt päästiin tutustumaan finaaleihin, ensi kaudella ei enää tunnustella!

Kiitos kaikille, tämä vetaisee lärvit!
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
PÄÄKAUPUNKISEUDUN PARAS.. Vai miten se oli?

Iso kiitos bleg faneille, joiden kanssa juttelin hallin käytävillä erätaukojen aikana! Asiallista porukkaa ja ei ollut mitään angstia tiedossa, ansaittu hieno mitali espooseen!

Kiitos, teitte tästä hienon finaalisarjan! Kiitos kärpät! Ensi kaudella voi olla jo vaikempaa, kun noin kymmenkunta ukkoa lähtee tokkimään isoimmille apajille!

Tätä juhlitaan nyt jonkun aikaa ja sitten ollaan jalat maassa!

tuossa biiisi joka sopii tilanteeseen : http://www.youtube.com/watch?v=P4MiC67seUY
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kultaa Kärpille - ansaitusti

Mestaruus tuli lopulta sopivalla arvokkuudella Ouluun - jälleen kerran. Hienoa, ettei kilpikonnataktiikkaa loppupeleissä käytetty vaan mentiin joukkueen vahvuuksilla. Liekö Bluesilla jo hieman jalkakin painanut, mutta lopulta tarvittavat voitot tulivat vahvalla pelillä aika helponkin oloisesti.

Yköskenttä heräsi, Topi ja Juuunas jatkoivat koko finaalipelien tapaan korkealla tasolla. Tarkki oli varma ja ansaitsi vaikeiden hetkien kestämisestä pudotuspelien parhaan pelaajan palkintonsa.

Mitä paskaa tässä analysoimaa. Me voitettiin. Paras vei. Ansaitusti.

Ensi vuonna Euroopan mestaruus! ;>
 

TosiKärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bc Nokia, Arsenal
Kiitos Kärpät!!!

Tosi hieno homma, että mestaruus ratkes lauantaina Raksilassa. Pääseepähän jokainen juhlimaan kunnolla ilman huolta huomisesta. Sen verran täytyy sanoa viimeisestä pelistä, että ei se ihan noin selvä ollut, mitä numerot näyttää. Toisessa erässähän Kärpät teki melkein joka paikasta maalin. Toisaalta on sanottava, ettei Bluesilla ollut kovinkaan montaa paikkaa koko ottelussa, joten Tarkin ei tarvinnut venyä ihmesuorituksiin.

Kiitos hienosta vastuksesta sinne Espooseen! Oli nautittavaa katsottavaa nuoren ryhmän taistelu ja usko tekemiseensä. Aikamoinen loukkaantumissumakin oli Bluesilla, toki todennäköisesti mestaruus ei karannut sen takia. Bluesista on pakko mainita vielä Petri Matikainen. Paitsi, että osaa valmentaa, kommentit on tosi asiallisia. Ei mitään selittelyä huonosta tuurista tai kitinää tuomareista.

Toivotaan, että Ondrej toipuu pian! Mestaruusjuhlien alku ainakin jää väliin, varmasti syö miestä. Harmi.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ilmastotilastot(6 viimesintä vuotta): Pohjoisesta tuulee ja tuulee muuten kylmästi!

Hrrrrr...

Samaa mieltä. Ässien kevään 2006 temppu tuntuu taas kerran entistäkin arvokkaammalta, ainoa porukka mikä on pyyhkinyt kärpännahalla dynastian jäätä sm-liigan pudotuspeleissä 2003 jälkeen.
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Olipas ihanaa olla taas hallilla huutamassa POHJOISTA ja muutenkin koko pelin ajan.
Bluesille täytyy antaa tunnustusta hyvästä taistelusta. Pelasivat pelin loppuun eivätkä alkaneet kolmannessa erässä pelkästään höntsäämään vaan yrittivät jopa ilman maalivahtia. Onnea ensimmäisestä mitalista, joka on kuitenkin Hopeinen.
Hannes päätti tänään voittaa. Teki todellisen tahtomaalin tasoitukseksi. Ja päälle vielä 3-1 osuma. Kiitos Hannes näistä kahdesta kaudesta ja hyvää jatkoa Sveamamman hoivissa.
En tiedä painoiko Bluesilla tosiaankin enemmän tuo kova välieräsarja, mutta täälläkään kukaan ei ole ottanut huomioon sitä, että eiväthän he joutuneet matkustamaan sen aikana juuri paskaakaan. Kotoa joka peliin. Ei pitäisi paljoa rasittaa. Kärppät ovat tottuneet matkustamaan enemmän kuin muut joukkueet ja siinä kai se vahvuus piileekin.
Nyt ei muuta kuin kaljaa huiviin ja odottamaan syksyä.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Onnittelut Kärpille, ansaittu mestaruus.


Ja kiitos Bluesille, parasta tähän mennessä. Fiilikset ihan hienot, koskaan ei ole lähdetty kesän viettoon tällaisesta tilanteesta. Vitutusta en tunne.

Vain ylpeyttä tuosta joukkueesta.
 

Myers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Dallas Stars
Kratena lähti sillon jäältä kun muu joukkue pyöri mestaruuslippikset päässä odotellen palkintojenjakoa. Melko tuskaiselta meno näytti :/

Onnea Kärpille!

Kiitos Kärpille ja paikalla olleille (itse en ollu juhlapaikalla). Onko tietoa Kratenan tilanteesta, teksti-teeveen mukaan paha loukkaantuminen?

Nimim. Juhlat silti jatkuu, mutta...
 

WestSame

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Miksi vingutte, miksi koitatte vastustaa, ette meille mitään voi!!!!
Miksi itkette, miksi vahvempaa uhmaatte, edessänne nöyryytys!!!
Ammoin tiesimme kumpi jalkoihin jää!!!
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Blues jätkät kakkonen, sai omansa myös oululaisilta ja muilta. Hieno joukkue, Valmentaja jne. Suomi on täynnä asfalttia ja kaduilla tuulee. Lähdemme matkalle, Minne, sen Tommy Dobernman aistikoon. röyh valkosella.
 

Wilson-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Onnea Ouluun mestaruudesta. Vaikka Blues tämän sarjan lopulta aika selkeästi hävisikin, on Blues tämän kauden suurin voittaja. Mahtava joukkue, joka taisteli loppuun asti ja kaatui saappaat jalassa. Vaikka porukka muuttuu toivotaan, että saamme nauttia taistelevasta ja voittavasta Bluesista jatkossakin.

Mitä Kratenan tilanteeseen tulee, en yleensä, enkä varsinkaan Mikkolan iljetävän filmin jälkeen ole tuntenut pätkäänkään sympatiaa ketään kärppä-pelaajaa kohtaan, mutta nyt kun Kratenalle kävi näin, ei voi muuta kuin tuntea myötätuntoa kaveria kohtaan. Olisi suonut hänelle kunnon mestaruus-juhlat oman joukkuensa parissa. Käy se näkojään huono tuuri muillakin, kuin Blues pelaajilla.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Oulussa ei vain ole yhtään sen enempää poroja kuin tsadissa tai Espoossa, tiedoksi vain.
Ehkä se on nyt sitten minun tehtäväni paljastaa, että myöskään Hämeenlinnan Pallokerho ei oikeasti maksa pelaajille perunoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Miksi vingutte, miksi koitatte vastustaa, ette meille mitään voi!!!!
Miksi itkette, miksi vahvempaa uhmaatte, edessänne nöyryytys!!!
Ammoin tiesimme kumpi jalkoihin jää!!!

No perkele, Nobelin kirjallisuuspalkintoa tänne nyt tässä vaiheessa.

edit: mutta joo, kiistaton ykkönen, jonka ei omasta mielestäni tarvinnut kuin tehdä rutiinisuoritus. Pelottavaa sanoisin.
 

Jukebox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No niin, kausi on naputeltu ja pitää antaa Kärppien ohella onnittelut sinne Espooseen! Kyllä te olette kaikki ne ansainneet, joukkue pelasi hienosti ja ennen kaikkea nousu Jokereita vastaan oli temppu johon moni ei olisi pystynyt. Matikainen vei myös maajoukkuevalmentaajaamme Sheddeniä puhtaasti. Bluesilta oli monta miestä pois, Kärpiltäkin vähintään kaksi profiilipelaajaa per peli mutta varmaankin Blues olisi kaivannut loukkaantuneitaan Kärppiä enemmän.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
--en yleensä, enkä varsinkaan Mikkolan iljetävän filmin jälkeen ole tuntenut pätkäänkään sympatiaa ketään kärppä-pelaajaa kohtaan--

En ymmärrä ajattelutapaa, joka toivoo pelaajalle mahdollisimman pahaa loukkaantumista. Mielestäni loukkaantumiset eivät tuo lajille lisäarvoa.

Lisäksi rajanveto pelaajille pahoja loukkaantumisia toivovilla faneilla on varmasti vaikeaa. Jos pelaaja kannetaan paareilla kentältä pois, onko Wilsonin kaltainen kaveri tyytyväinen vasta kaularankavammaan? Venähdys tms. normaali urheiluvamma ei ainakaan näytä riittävän.

Mikkolalla lienee leikkaushoitoa kauden jälkeen vaativa polven ristisidevamma. Kaveri on pelannut finaalit polvituella ja puudutuspiikein.

Esimerkiksi itse olisin toivonut Öhmanin ja Eavesin pystyneen pelaamaan tänään.
 

trap

Jäsen
Haikeaa, ettei tätä upeaa joukkuetta 2007/2008 näe enää koskaan pelaamassa. Harmi myös että finaalit menivät perseelleen loukkaantumisten ja idioottimaisen otteluohjelman takia.

Oulussa oli uskomattoman huono tunnelma ratkaisevaksi matsiksi - paikalliset seisoivat vain kädet taskussa mestaruuden varmistuttua. Illan sympaattisin näky oli matsin jälkeen Patrik Lostedt Kärppä-olut kädessään.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olihan mahtava *fleece kaikenkaikkiaan..
Tämähän sujui lopulta kuin käsikirjoitettuna. Niinku pittääki. Rentous ja oikeisiin asioihin keskittyminen tuovat mestaruuksia. Toimii. Kultaisia suikaleita löytyy kummista paikoista ;)
 

rpeez

Jäsen
Muutamat nostivat peukkua noille kommenteille tuolla seurantaketjussa. Minä puolestani nostan peukkua Hanneksen ottelun jälkeiselle käytökselle. Samalla nielaisen takaisin tuon "säälittävä poika" kommenttini.

.

Olin yksi niistä peukun nostajista. Vedän hieman takaisin, en silloin kuullut, että Hannes käytti sitä v-sanaa selostajista, hienosti Hannes kuittasi asian pelin jälkeen. Ymmärrän nyt vähän paremmin Diepen katsontakannan.
Muutenkin Hannes esitti sellaisia otteita, että maajoukkueeseen kyllä kelpuuttaisin.

Kari Jaloselle nostan myös hattua, kun pelin jälkeen rehdisti suomi ottelujärjestelmää ja myönsi Bluesin ja pelien kärsineen siitä.

Kukaan ei toivone Mikkolalle loukkaantumista, kysymys on siitä miten paareilla ulos kannettu kaveri voi vetää satalasissa seuraavassa pelissä. Pikkasen jäi fiilis, että Kärpillä oli tapa liioitella tilanteen jälkeen suuren rangaistuksen toivossa. Toinen esimerkkitapaus oli Pessin mailasta "saanti", kaveri pitelee nassukkaa ihankuin kovaakin olisi tullut. Hidastuksesta näkyy että maila kyllä kosketti naamaa mutta erittäin hiljaisella voimalla. Kärpät on hyvä joukkue, sen ei tarvitsisi tällaista tehdä.
 

Wilson-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
En ymmärrä ajattelutapaa, joka toivoo pelaajalle mahdollisimman pahaa loukkaantumista. Mielestäni loukkaantumiset eivät tuo lajille lisäarvoa.

Mahdoitkoan ollenkaan lukea viestini loppuosaa? Siinä ilmaisin melko selvästi, että EN toivo kenellekkään pahaa loukkaantumista. Mitä Mikkolan ns.filmiin tulee, tarkoitin sitä että hän haki sillä vain Blues pelaajalle lisärangaistusta, jossa onnistui. Olisi varmasti päässyt koppiin omin avuin/pelikavereiden avustuksella. Itseäni ei huom. lainkaan vituttanut se, että mikkola selvisi tilanteesta ilman suurempaa vamma.
 
Onnea kuitenkin Poroille ansaitusta mestaruudesta, olisihan se ihme ollutkin jollei noilla euroilla kasatulla joukkueella olisi onnistunut. Money talks!

Melko väsynyttä provoilua. Jos tuo mainitsemasi olisi absoluuttinen totuus niin viime vuosina olisi mestaruutta juhlinut myös Blues, HIFK ja Jokerit. Ei ole ollut pahemmin eroja pelaajabudjeteissa. Muutenkin huvittaa suunnattomasti, kun samoilla budjeteilla (tänä vuonna toki pienempi) operoivan jengin kannattaja ihmettelee mestaruuden tulleen rahalla. Luonnollisesti pelaajamateriaaliin kuluu rahaa mikäli se halutaan kovaksi, mutta kyllä se työ tehdään ihan vallan muulla kuin rahalla.

Kärpät oli pelissä vahva. Alusta asti tuntui, että tänään tulee voitto vaikkakin Blues johtoon menikin. Tällä kertaa Blues ei saanut liukuhihnalta niitä tekopaikkoja. Kärpätkään ei ensimmäiseen erään hirveästi tilanteita saanut maalivahdille asti. Kokemus näkyi tuossa pelissä katsomoon, ja niinhän se monesti on. Hyvä taistelu Bluesilta, ei vielä kuitenkaan tänä vuonna vienyt aivan loppuun asti.

Katsomolle peukku Bluesille kannustuksesta mitalien jaossa. Mitalilitaniat olivat kuitenkin aivan liian pitkät ja veivät huumasta tehon pois. Myös teatrian lippujärjestelyt olivat suorastaan perseestä ja tiedän melko paljon ihmisiä, jotka jäivät sen takia sieltä pois, ettei lippuja saanut ostaa etukäteen. Kukaan ei halunnut lähteä kokeilemaan, saako jonottamalla lippuja illanpäälle. Sen kyllä ymmärtää, kun on monesti jäänyt Foxian juhlien ulkopuolelle. Mikäli lippuja olisi voinut etukäteen (tai muualta) ostaa, olisi voinut sitten huoletta jonottaa sisälle, kun tietää mahtuvansa. Nyt ei kuulemma pahemmin tarvinnut jonottaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös