La 11.1.2003 HIFK-HPK, Helsingin jäähalli

  • 16 669
  • 132

Poul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Saakohan Tuulola lisäsanktioita turhautumislämäristä kohti linjadumaria? Tuulola itse ei varmasti edes ajatellut että kiekko edes saattaisi osua mihinkään muuhun kuin laitaan, mutta omasta mielestäni temppu oli todella typerä ja edesvastuuton. Mutta sinänsä sama se jos siitä tulee lisärangaistuksia tai ei, en usko että hän uusii temppunsa. Onneksi kiekko ei osunut linjamiestä mihinkään arkaan paikkaan :).

Itse jäin myös miettimään Pärssisen ihmeparannusta ensimmäisessä erässä. Itse en tilannetta oikein nähnyt, mutta Pärä jäi ilmeisen tuskissaan jäälle makaamaan aivan vaihtoaition edessä. Niin tuskissaan ettei päässyt edes omin voimin vaihtoon ja lopulta peli vihellettiin poikki - dumarit kokoontuu ja jäähy estämisestä annetaan HPK:n pelaajalle. Omin voiminhan Pärssinen sitten linkutti vaihtoon, ja heti seuraavassa vaihdossa hän kirmaa jäällä ja syöttää namupassin Kuhdalle. Tuhannen euron kysymys: Ansaitseeko suoritus jääkiekon oskarin vai sattuiko Pärssistä oikeasti? Itselläni on kuva Pärssistä iki-tsempparina joka aina pelaa loppuun asti, pienistä tälleistä viis. Kertokaa siis joku tilannetta paremmin nähneenä.

Itse pelistä vielä, niin mielestäni HIFK:illä oli paljon paikkoja mistä olisi voinut saada maalin vähän paremmalla onnella; oli pari läpiajoa ja lukuisia vetoja jotka joko muuttivat suuntaa tai tulivat maskista niin ettei Toivosella (toivottavasti nimi meni oikein?) olisi ollut mahdollisuus torjua niitä 'taidolla'. Kaikkia kunnia kuitenkin Toivoselle joka oikein sijoittuneena torjui yhtä lukuun ottamatta kaikki vedot. HPK:n voitto oli toisaalta täysin ansaittu. Kaikesta huomaa että alla on paljon voitettuja pelejä eli itseluottamus huokuu sinne katsomon ylälehtereille asti eikä lukuisat teräsvaijerit sitä pysty estämään. HIFK:n "paketti" aukesi kivasti näppärillä syöttöillä, ja hyökkäyksessä näytti välillä siltä kuin SMS ketjussa olisi ollut yksi ylimääräinen mies kentällä. Ja mitä parasta, yhtäkään mailaa ei mitautettu koko pelin aikana ;).

Onnea HPK:lle pisteistä ja liigan kärkipaikasta. Tällä hetkellä näyttää siltä kuin mestaruus olisi kahden kauppa. Toinen on tämä HPK ja toinen on...
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Usva

Otsake viittaa siihen sekavuuteen, joka jäi minulle matsista päällimmäisenä pohdintana.

1. erästä mieleen jäi maali ja vauhti. Itselleni jäi se kuva, että taklauksia vähennettiin toiseen ja kolmanteen erään, vaikka olisi pitänyt tehdä juuri päinvastoin. Ihmettelin myös Luttisen siirtämistä 13. hyökkääjäksi jo ennen peliä, aamun kokoonpanoissa mies oli nelosen laidassa. Olisin halunnut nähdä Artun ajelemassa kerholaisia.

Tämä oli ensimmäinen kerta(lukuunottamatta TV-peliä), kun näin Frankin kentällä. Ei vakuuttanut, päinvastoin. Vaikutti hitaalta eikä esittänyt tänään mitään, minkä takia hänet kannattaisi pitää. Tilalle ulkomaalainen pakki, kiitos. Varsinkin nyt kun loukkaantumistilanne alkaa helpottumaan. Holma tilalle. Tai Pasi.. (hymiö)

HPK:n liike oli ehkä tänään se ratkaiseva. Meikäläiset ei pysynyt vauhdissa ja siksi niitä taklauksia nähtiinkin hieman vähemmän kuin olin toivonut. Kerhon puolustaminen oli todella tarkkaa. Kaiken lisäksi Toivonen pelasi ihan kelpo pelin. Kuten oj monta kertaa todettua meidän jengistä: muutama hienosäätö, niin hyvä tulee. Eikä tänään olisi välttämättä ollut edes kyse siitä. Pojat näyttivät jotenkin väsyneiltä. Siltikään en jaksa vaipua syvään masennukseen häviöstä liigan tämän hetken ylivoimaiselle ykköselle(ei sarjataulukon mukaan). Olen edelleen sitä mieltä, että jos kannu ei halua Nordikselle, niin menköön sitten Rinkelinmäelle.

Huvittava välikohtaus hyisellä parkkialueella: pari pikkupoikaa(Hifkifaneja) alkoi aukomaan päätään naisporukalle(pirun hämeenlinnalaiset.. ), joka rassasi autonsa ikkunoita puhtaaksi. Kommentit olivat ne tavalliset "hämeenlinna on syvältä", "hpk on niin huono, että hifkin piti antaa tasoitusta".. Ne olivat huvittavia kommentteja, ja nauroin niille yhtä lempeästi, kuin nauretaan omille sukulaisille. Omaa porukkaahan ne on. Eipä juuri tappio paina, onnittelut Hämeenlinnaan.

PS: Päätin vihdoin vaihtaa "vakiokatsomoani", en jostain syystä enää kestä muutamaa kausarilaista, jotka istuvat viereisillä paikoilla. Kertaakaan en ole heidän suustaan positiivista kommenttia Punaisista kuullut. Enkä edes kannustushuutoja. Kritiikkiä saa esittää, mutta miksi ihmeessä vääntäytyä hallille, jos ei siitä saa kokemuksena juuri mitään muuta kuin negatiivista irti? Eli tällä johdatuksella, onko C4 hyvä? Sinne ajattelin siirtyä B3:sta.

EDIT: ihmeparantuminen tai ei, aika kivulias virne oli Pärän kasvoilla, kun mies vaihtoaitioon meni(näkyi tauolla videoscreenilla) mailaniskun(?) jälkeen
 
Viimeksi muokattu:

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Poul


Itse jäin myös miettimään Pärssisen ihmeparannusta ensimmäisessä erässä. Itse en tilannetta oikein nähnyt, mutta Pärä jäi ilmeisen tuskissaan jäälle makaamaan aivan vaihtoaition edessä. Niin tuskissaan ettei päässyt edes omin voimin vaihtoon ja lopulta peli vihellettiin poikki - dumarit kokoontuu ja jäähy estämisestä annetaan HPK:n pelaajalle. Omin voiminhan Pärssinen sitten linkutti vaihtoon, ja heti seuraavassa vaihdossa hän kirmaa jäällä ja syöttää namupassin Kuhdalle. Tuhannen euron kysymys: Ansaitseeko suoritus jääkiekon oskarin vai sattuiko Pärssistä oikeasti? Itselläni on kuva Pärssistä iki-tsempparina joka aina pelaa loppuun asti, pienistä tälleistä viis. Kertokaa siis joku tilannetta paremmin nähneenä.

.

Käsittääkseni jäähy tuli Ruutuun kohdistuneesta estämisestä, joka tapahtui viitisen sekuntia Pärä-tilanteen jälkeen HPK:n maalilla.
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odotuksiin nähden lopulta aika vaisu ja vähämaalinen matsi. IFK ei oikein syttynyt ja näin Kerho vei rutiinipisteet Hämylinnaan. HPK:n liike ja syöttöpeli oli luokkaa parempaa kuin kotijoukkueella ja voitto täysin ansaittu. Olihan IFK:llakin paikkansa mutta tämä oli taas niitä päiviä jolloin kiekkoa ei varmasti olisi saatu edes tyhjään maaliin. Erityisesti jäi harmittamaan tilanne jossa NICCE antoi LOISTAVAN, vapauttavan syötön Salmiselle mutta Mikkelin Mikki-Hiiri ei saanut edes laukausta aikaiseksi.

Muutenkin Daagiksen pelimannit puolustivat omaa byyriä lujalla asenteella eikä Toivosen tarvinnut ihmeitä esittää. Saapa muuten nähdä kuinka kauan Katastrofi-Kaarelalta kestää tuhota tämäkin lupaava veskarinalku.

IFK:n nelonen ei sittenkään pelannut ilmoitetussa kokoonpanossa kun Luttista ei jäällä näkynyt. Lude olisi kyllä aivan hyvin voinut korvata Salmisen (tai melkein kenet tahansa) eikä homma olisi sen huonommaksi mennyt. No, ainakin olimme osallisena pudottamassa Jokerit liigan kärjestä (heh heh!).

Niin, ja itseänikin ihmetytti tuo narri-Tuulolan tapaus. Mutta eipä Kerho siiihenkään tänään kaatunut.

Joten eipä muuta kun grappaa naamariin ja kohti uusia taistoja. Ei HELVETTI, ei VOI olla TAAS paikallispeli!!! Suorastaan kuolen jännitykseen...
 

Vale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sorry pxi ettei tullut parempaa raporttia toisen erän jälkeen.
Eipä ollut paljon kerrottavaa.

Eka erä lupaili hyvää matsia kaikin puolin.
Oli kohtalaisesti vauhtia ja kohtalaisesti taklauksia.
Kiben maali oli Pärän hienon karvauksen tulos, josta ei varmaan
sen enempää tarvitse jauhaa.

Toinen erä muutti kaiken kuten kolmaskin, joten ei niistäkään
sen enempää

Hajahuomiota pelistä.
-Stathos otti jälleen ainakin yhden mahdottoman, pesäpallo tyyliin
dyykkays maalin toiselle laidalle ja rällällä tai jollain lätkä kiinni.

- Vopat kävi puhuttelemassa Miettistä, kun tämä oli estänyt
Pärssistä.

-Favorinin paikkausjäähy hpk:lle.

-Stathos oli jälleen tulessa, kuinkas muuten.
Kolmas meni vähän helposti, mutta täysi rispekti äijälle täältä
silti.

-Vihko oli jotenki vaisu, tietty agressiivisuus puuttui.

-Mrazek saisi edelleen käyttää sitä kokoaan hyväkseen useammin ja paremmin.

-Hyvä määrä katsojia ja meteliäkin oli osittain havaittavissa, hienoa!

-Miinuksena mainittakoon vieressäni istunut kausikorttilainen,
joka ei tiennyt omaa ja vaimonsa(?) paikkaa, onneksi äkäpussi
oli loppupelin hiljaa.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea vaan HPK:lle. Näköjään liigassa pelataan edelleen hyvää ja vauhdikasta kiekkoa myös vieraissa. IFK oli kahdessa erässä todella melko aseeton, mutta ihan samanlaista romahtamista ei onneksi nähty, mitä nähtiin esimerkiksi toissa kerralla Jypiä vastaan. Hyvällä onnella peli olisi saattanut olla tasankin, mutta kyllähän HPK tosiaan parempi oli, joten ihan hyvä näin. En valita.

Muutenkin viihdyin hyvin. Vauhdikkaan kiekkopelin tauoilla tarjottu mallasjuoma oli erinomaista ja samaa pirtelöä sai myös ennen ja jälkeen pelin lähitienoon juottoloista. Seura oli myös hyvää ja asiantuntevaa, joten kiitos vaan kaikille.

Erityisseurannassani olivat tällä kertaa T. Järvinen ja P. Saarinen. Ensimainittu ei ihmeempiä esittänyt, mutta kundi sijoittuu ja lukee peliä erittäin hyvin. Uskon, että miehestä on meille tulevina vuosina vielä paljon iloa. Vielä vähän kovuutta ja Köllimäistä hävyttömyyttä eli röyhkeyttä, niin hyvä tulee.

Saarinen sen sijaan pelasi erittäin hyvän pelin. Varmaa peruspuolustamista ja yksi saatanan hieno kiekon ylöstuonti ja syöttö maalille. Sääli, että hyökkääjä mähläsi hienon paikan. Saarinen luistelee todella hyvin ja taklaileekin jonkin verran. En tiedä mikä on ollut vialla tähän asti, mutta näillä otteilla kuuluu ehdottomasti pelaavaan kokoonpanoon.

Tuomarista vielä se, että Tuulolan aivan älyttömän jäähyn lisäksi, minua rassasi se saatanan hyvittely mentalilteetti. Jos tuomarille tulee virhe, sen virheen takana on seistävä eikä annettava heti ekasta mahdollisesta kontaktista hyvitysjäähyä toisille. Muutenkin liigassa tulee aina jäähy kun vähän sattuu. Hokissa voi välillä sattua niinkin, että se ei ole kenenkään virhe. Toisaalta pari päähän huitomista jäi viheltämättä.

Nyt sitten vaan huilia alle ja tiistaina narrit kumoon.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Usva

Viestin lähetti Pärde
Eli tällä johdatuksella, onko C4 hyvä? Sinne ajattelin siirtyä B3:sta.

C 4 (kuten myös C 3 ja C 5) ovat nykyisin niitä klubikatsomoja. Hyviä katsomoja toki, jos olet valmis ostamaan reilun kahdentuhannen euron hintaisen kausikortin. Jos et, suosittelen katsomoita A 5 - A 7, joista katsomoiden yläosat ovat helpompia pelin seuraamisen kannalta. Edullisemmista katsomoista F 1 - F 3 (alhaalta) ovat monen suosiossa.

C-vitoslaisia hellittiin eilen Susan tsiirliidauksella. Onse nätti. Tappiokaan ei juuri ottanut kaaliin Susan tahdein.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Usva

Viestin lähetti Senior
C 4 (kuten myös C 3 ja C 5) ovat nykyisin niitä klubikatsomoja. Hyviä katsomoja toki, jos olet valmis ostamaan reilun kahdentuhannen euron hintaisen kausikortin. Jos et, suosittelen katsomoita A 5 - A 7, joista katsomoiden yläosat ovat helpompia pelin seuraamisen kannalta. Edullisemmista katsomoista F 1 - F 3 (alhaalta) ovat monen suosiossa.


Tästä tulikin mieleeni, että pieninä poikina suunniteltiin kavereiden kanssa, että sitten kun olemme isoja ja töissä, ostamme liput kuppi-istuimille alakatsomoihin. Nyt kuitenkin jopa halvimmissa paikoissa on kuppi-istuimet, joten haaveemme tuli ikäänkuin luoksemme eikä meidän tarvinnut mennä haaveen luokse. Nyt alan haaveilla klubikatsomopaikasta, jollaisen ostan sitten kun saan ylennyksen ja hitosti lisää hilloa. Taitaa käydä kuitenkin niin, että ennen kuin ehdin klubituoleille, muuttuvat nykyiset yläkatsomotkin kalliiksi klubipaikoiksi. Näin siis jos tendenssi jatkuu.

Pelistä vielä se, että häkkärit oli hyviä kummallakin. Ja totta kai Nicce.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Ainsaitun voiton saanut Kerho pelasi takstisesti varsin kypsän pelin. Alun lipsahdusmaali IFKoolle ei edes juurikaan hötkäyttänyt jengiä. Toiseen erään Kerho tuli vauhdilla ja teki IFKoon virheistä ne riittävät maalit. Sitten hanat kiinni, viivalle linjaan ja IFKoon hyökkäykset ohjattiin kulmiin. Ei sieltä kulmista vieläkään niitä otteluita voiteta.

Parhaan terän ottelusta vei selvästi maailman parhaan erotuomarin, T.Favorinin tyylikäs esiintyminen. Linja ei lipsu. Aina yhtä paska. Vihkon taklauksestaan saama kakkonen ryntäyksestä osoitti selvästi, että urpoliigassa ei saa taklata. Toisessa erässä kaikki eivät sitä vielä muistaneet, mutta kolmannessa olivat jo molemmat joukkueet ruodussa.

Toivonen oli tietysti mies paikallaan, mutta loppujen lopuksi kovin pahoja tilanteita ei edes saatu aikaiseksi. Paras potentiaalinen maalipaikkakin sössittiin tolppaan. Stathosilla oli välillä hintsusti töitä, ja sitten kun niitä tuli, ei olleet tähdet kohdillaan. Strbakin veto ei ollut kova, mutta tarkka. Kun vielä veskari joutuu itse hoitamaan pakkien duunia ja siirtelemään hyökkääjiä edestään pois, voi tulla ajoituksen kanssa ongelmia. Kolmanteen Dave ehti puolittain väliin, mutta niin vain kimposi maaliin.

Puolustajista seurasin mm. Strbakia, joka osoittikin olevansa pelimies. Tyylikkäästi ja rauhallisesti omaa peliään pelaava ammattimies ja selvä vahvistus mille tahansa joukkueelle. Omista kiinnitin huomiota myös potilas Saarisen nousuihin, joista parissa oli jo jotain ideaakin. Pakkipari vaan on semmoinen, ettei niihin olisi juuri varaa. Zidi yritti kiemuroitaan muutaman kerran, mutta ei saanut apuja. Kantor lämää joka kerran kun saa kiekon ja se oli hyvin Kerholla tiedossa. Hyvin ehtivät peittämään vedot, niinpä Kantorin kudit menivät lähes kaikki oikealta ohi.

SMS-k etju pyöritti aika suvereenisti kentällä ollessaan, ei voi kun ihailla. Kolmas erä oli tietysti luku sinänsä kun taktiikkana oli vain pitää oma pää kiinni. IFKoon hyökkääjistä TRuutu jaksaa edelleen painaa, kuten Pärssinenkin. Alussa Viitaluoman ketju oli hieman pimennossa, mutta ottelun loppua kohti tuli paremmin mukaan. Maalin edessä vaan ei ollut taaskaan ketään, turha sieltä kulmasta tai maalin takaa on luukulle heittää kun ei ole ketään jatkamassa.

Yllättäen Ape otti Daven joa varsin aikaisessa vaiheessa pois, ja ihan hyvä että niin teki. Tuli edes loppuminuuteiksi vähän yritystä.

Mutta tuo Motonkin ihmettelemä toisen erän ryssiminen on minuakin jo jonkin aikaa ihmetyttänyt. SaiPaa vastaan 0-2 johdosta 4-2:een muutamassa minuttissa, Jyppiä vastaan toisessa erässä maalit Jypille ja eilinen torkkuminen. Missä vika? Ei kai voi olla niin saatanan vaikeaa hoitaa lentävät vaihdot jos matkaa tulee kymmenen metriä enemmän. Pienestä on kiinni jos siitä on. Yleensä nimenomaan painotetaan kakkoserän vaihtovirheiden merkitystä joukkueille, miten IFKoossa? Ainakin kolmannessa maalissa jätkät oli ympäri kenttää levällään kuin Artsin eväät, Kerholta nopea syöttö laitaan, siitä keskelle ja legendaarisesti PAM.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Muuten.. yks juttu vielä.

Miksi Marek Zidlicky sai syöttöpisteen ensimmäiseen maaliin?
Tilanteessa hän vetää kiekon päähän, Pardavy ottaa kiekon, Pärssinen ottaa kiekon pois Pardavyltä, syöttää Kuhdalle ja Kuhta tekee maalin.

Puolustajien pistepörssin kanssa on oltava jämpti nyt.
Ettei vaan ole Zidlickyn pisteet tullut tällä samalla kaavalla?
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tommy

Puolustajien pistepörssin kanssa on oltava jämpti nyt.
Ettei vaan ole Zidlickyn pisteet tullut tällä samalla kaavalla?

Jumakekka, fakkiin jäätiin. On, ne on kaikki tulleet niin.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viestin lähetti Taateli
Näin kerho-fanina eniten mieltä lämmittää tuo, että Narrit on sarjataulukossa nyt selän takana. =)

Kun Narrit ovat poissa, niin hiiret hyppii pöydällä.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taas on noustu uuteen päivään ja kirjataanpa ensitöikseni se mitä jäi mieleen/minkä muistan eilisestä pelistä. Voitettiin ja otettiin sarjan piikkipaikka, hienoa jätkät!

Uusi pakkimme oli todella hyvä, ainoastaan yksi virhe kun kämmäsi yv:llä kiekon siniviivan väärälle puolelle. Muuten todella varmaa peliä ja komea yv-maali Aallon poikittaissyötöstä.

Seuraavaksi on pakko muistella yhtä kotijoukkueen ylivoimaa, jossa Miettinen tulee koko kentän läpi ja kun pääsi hyökkäyssinisen yli niin lähes ilman vauhtia vielä pääsee kolmen punanutun välistä maalipaikkaan. Jos kiekko olisi vielä löytänyt tiensä verkkoon olisi osuma mielestäni ollut aivan uskomaton; miten se kiekko voi pysyä miehellä niin hyvin mukana?!
Muissakin tilanteissa Antilla pysyi kiekko käsittämättömän hyvin lavassa, vaikka mies näytti välillä aivan flegmaattiselta. Ykköskenttä oli taas parhaamme, vaikka pelasivatkin välillä pikkusikaa.

Toivonen oli maalissa hyvä ja erityismaininta vielä Louhelle, jolta ei ainakaan yritystä puuttunut. Tuulola pelasi hyvin niin kauan kun sai pelata, luulin itse että mies lensi suihkuun sanottuaan jotain nasevaa tuomarille mutta syy siis tuomaria päin vedetty kiekko jota en itse huomannut.

Epäonnistujia olivat Lehterä ja Pardavy jotka kummatkin olivat aivan aneemisen paskoja! Sääliksi kävi Laakkosta joka oli ainoana kentästä tasollaan.

Pelin jälkeen joku fanimme huusi stobe kädessä niin kovaa ja kauan KERHOOOOO, KERHOOOOOO, KERHOOOOOOOO... et varmasti on mielettömän darran lisäksi ääni kateissa tänään... Jos tunnistat itseni niin terveisiä vaan, onnistuit jopa ärsyttämään muutaman tiukkapipon häviäjän.

Peli ei ollut mitään parasta mahdollista kiekkoviihdettä, tehtiin vain ja ainoastaan se mitä voittoon vaadittiin eli muutaman maalin karkumatkan jälkeen puolistimme johtoa tuloksellisesti.

Joku edellä jo ihmetteli Hifkin kausarilaisten huonoa käytöstä ja haukkumista omia kohtaan. Istuin itse myös kausikorttikatsomossa ja jälleen kerran korviini pisti sama asia... Suhosta ja pelaajia haukuttiin vuorotellen kaksi viimeistä erää.

Sarjataulukko näyttää siis nyt siltä miltä se tulee näyttämään myös 9.3. jälkeen, ainakin kahden ensimmäisen joukkueen osalta. Täältä tähän.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Armeijassa on näemmä tahti päässyt huolestuttavissa määrin löystymään. Tommykin jaksaa availla ei niin kaunista sanaista arkkuaan, vaikka minun aikanani viikonloppuna oltiin pelkästään humalassa tai unten mailla.

Peli ei tarjonnut yhtä lailla vauhtia ja vaarallisia tilanteita kuin ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kerho oli juuri numeroiden verran terävämpi kuin IFK, eli mitään loistokasta esitystä ei vierailijoiden osalta nähty. IFK:sta pisti silmään Tuomo Ruudun otteet, mies on kyllä kovassa iskussa. Todella rauhallista kiekon hallintaa, imetään muutama vastustaja iholle ja hyvä syöttö. Pakkiosasto muistutti kerhon alkukauden vastaavaa. Muutama avopaikka tarjottiin aivan käsittämättömillä avauksilla, mutta kerho ei niitä osannut hyödyntää.

Kerhosta katse kiinnittyi luonnollisesti Strbakiin. Sulavaa liikkumista isoksi mieheksi, ja maalinedus pysyi puhtaana. Taklauksia ei vielä nähty, mutta tuolla rungolla olisi suotavaa niitä jaella. Laukaus piti olla hyvä, ja kyllähän se maalikin sieltä tuli, joten ei valittamista. Toinen kaveri, jonka peliä oli ilo seurata, oli Yli-Junnila. Kuten Senior jo totesi, vahvaa vääntämistä läpi pelin, yksi maali ja yksi loistava syöttö, jota ei osattu hyödyntää. Muutenkin kerhon nelonen oli vahvassa iskussa, ja sai jopa painetta vastustajan päätyyn. Kun vielä saadaan Kuha kehiin, niin tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä.

edit: Ai niin, kyllä se Erkkikin pitää saada kehiin.

edit2: Kiitokset kaikille paikalle saapuneille kerhofaneille. Meitä oli paljon, ja hyvä 'möykkä' saatiin aikaan vieraspyydyssä varsinkin pelin loppupuolella.
 
Viimeksi muokattu:

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti sopuli
Armeijassa on näemmä tahti päässyt huolestuttavissa määrin löystymään. Tommykin jaksaa availla ei niin kaunista sanaista arkkuaan, vaikka minun aikanani viikonloppuna oltiin pelkästään humalassa tai unten mailla.

Äläs nyt, sopuli.
Lähtö tapahtuu vasta huomenna.
 

topivl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Vale

-Vihko oli jotenki vaisu, tietty agressiivisuus puuttui.

Pakko tarttua tähän, koska näin asian aika toisella tavalla. Mielestäni aggressiivisuutta löytyi (esim yksi kädetylhäällälaitataklaus, 2min), mutta kiekon kanssa touhu meni jotenkin liian näppäräksi. Vauhtia oli ja muutama hieno harhautus ja sitten AINA kiekonmenetys. Eli miehen kikkojen jälkeen kiekko oli lopulta aina vastustajalla.

Mieleen jäi muuten Saarisen hieno nousu omalta maalilta vastustajan maalille, ja syöttö avopaikkaan Ruudulle josta Ruutu suti ohi.

Muuten on yhdyttävä muiden näkymyksiin siitä, että IFK lopetti täysin pelaamisen 1. erän jälkeen. Jos ei maaleja saada, niin olisin lauantai-iltana odottanut edes jotain viihdettä=taklauksia.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti HOOPEEKOO
miten se kiekko voi pysyä miehellä niin hyvin mukana?!
Muissakin tilanteissa Antilla pysyi kiekko käsittämättömän hyvin lavassa, vaikka mies näytti välillä aivan flegmaattiselta.

On sitä kaksipuoliselle teipille ennenkin keksitty hyviä käyttökohteita...

Että silleen...
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Re: Usva

Viestin lähetti Senior
C 4 (kuten myös C 3 ja C 5) ovat nykyisin niitä klubikatsomoja. Hyviä katsomoja toki, jos olet valmis ostamaan reilun kahdentuhannen euron hintaisen kausikortin. Jos et, suosittelen katsomoita A 5 - A 7, joista katsomoiden yläosat ovat helpompia pelin seuraamisen kannalta.

Tää menee hieman off-topic, mutta esitän jatkokysymyksen: entäs A 4 ja A 3, onko ne kanssa vapaita? Siis ei-klubikatsomoita. hitto kun olisi ollut mielenkiintoista päästä oman vaihtoaition taakse. Yläkatsomoihin en enää mene, niistä sain tarpeekseni jo viime kaudella.

Unohdin omassa "raportissani" mainita Saarisen. Mies pelasi kuin pelasikin ihan kelpo pelin. Näinkö väärin, vai vetikö jopa samassa parissa kuin Z jossain kohdin? Ansaitsee näillä esityksillä paikan puolustuksessa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Usva

Viestin lähetti Pärde
Tää menee hieman off-topic, mutta esitän jatkokysymyksen: entäs A 4 ja A 3, onko ne kanssa vapaita? Siis ei-klubikatsomoita.

A 3 ei ole ainakaan kokonaan klubikatsomo. Soita, tai mieluummin mene käymään IFKn toimistolla Viitasen Pian ystävälliseen palveluun harkkahallin yläpuolelle. Pia kyllä keksi Sulle hyvät mestat.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Re: Re: Re: Usva

Viestin lähetti Senior
A 3 ei ole ainakaan kokonaan klubikatsomo. Soita, tai mieluummin mene käymään IFKn toimistolla Viitasen Pian ystävälliseen palveluun harkkahallin yläpuolelle. Pia kyllä keksi Sulle hyvät mestat.

Jep, näin tehdään. Thänx.
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuli sitten olosuhteiden pakosta toisen kerran käytyä liigamatsissa jossa Kärpät eivät pelanneet. Vauhdikas ottelu olikin kunnes IFK lopetti pelaamisen (se naks kuului toisen erän lopussa). Se naksahdus kuului todella hyvin A1:een saakka johtuen huopatossutehdasmaisesta metelistä. Ensimmäinen erä oli hienoa kiekkoa ja yleisö hyvin mukana mutta sitten HPK otti hallin haltuun.


vale: "Hyvä määrä katsojia ja meteliäkin oli osittain havaittavissa, hienoa!"

B2:sta käsin, osin, tosin.


HPK faneille (joita muuten oli aika paljon): Miettistä saa mielestäni myös taklata, eikä aina kuulu jäähyä antaa..
Huippupelaaja, ei siinä mitään.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Marssia valssiaskeleella

Viestin lähetti Tinde
Ilman selityksiä onnittelut piikkipaikasta.

Favorin näytti linjansa ensimmäisessä erässä että mikä on hänen mielestään laitataklaus, joten sen jälkeen oli selvää ettei tässä pelissä taklata.

Kiitoksia hyville häviäjille. Me veppinarkkarit otamme piikkipaikan vastaan avoimella kädenojennuksellla.

Favorin tosiaan näytti, mikä hänen mielestään on laitataklaus. Sääntöjen mukaan Kuhdan taklaus tosin oli kyynärpäätaklaus: kyynärpäällä Sicakia päähän, aijai. Hidastus todisti sen vääjäämättä. Veikkaan HIFK:n taklausten vähenemisen johtuneen väsymisestä. Luistelevien kavereiden jahtaaminen taklausta hakien on aika uuvuttavaa puuhaa.

Kerhon ykkönen joskus harvoin kiekon hukattuaan roikkui aika selvästi. Ei se mitään selkäreputtelua kuitenkaan ollut. Miettinen läpsytteli takaapäin housuille ja Somervuori piti mailaa kaverin käsikynkässä, kuitenkin kevyesti kuin pikkolohuilua, joten jäähyä ei Favorin tohtinut puhaltaa. Santala ei kahvannut. Kerran kamppasi tai itseasiassa nojasi ja joutui siitä jäähylle. Ainut koukkujäähy annettiin rehdistä pystypainista Miettiselle, joten en ihmettele Tuulolan torailua. Itsekin huusin Favorinia pöljäksi ohimot pullistuen.

Kerhon kolmannen erän räkäkiekko oli suloista aariaa Kauno Saarion kannattajille. Joka ikinen Toivosen eteensä pudottama kiekko luudittiin nöyrästi keskialueelle. Omalle siniselle laitettiin kolme-kaksi-muuri odottamaan IFK:n hitaita nousuja. Muutaman kerran IFK eteni nurkkaan asti, josta keskelle suupaistut kiekot kuoleentuivat Strbakin tms. lapaan ja siitä taas roiskis vain pois, yrittäkääpä uudestaan ähähä. Joskus 90-luvun alkupuolella muistan kotipeleissä Ässiä vastaan kironneeni tälläisen jäätävän jäädytystoiminnan ja tunteneeni itseni niin voimattomaksi ja sama paistoi eilen julli-katsojien soosinaamoilta. Hiljaiseksi veti hallin.

Lopussa äitynyt Kerho-huutelu ja Hämäläisten laulun loilotus ei muuten ollut mitään "kannustamista". Se oli juhlimista ja ansaittua kusen päähän nostattamista. Pahoittelut Kempeksen pitkävedon tärväämisestä, mutta menihän se Tappara kuitenkin oikein. Laiha lohtu on myös lohtu. Päivä pari ja jo marssivat "redssit" ilman valssiaskelta. Meitä joskus armeijassa nöyryytettiin marssittamalla valssiaskelin:"Vasen, vasen, vasen valssiaskel kolme!" Se oli sellainen norja koukkaus.

Sauna-BARissa olivat myssyt ja rastat vallanneet Applemacin ja jouduimme suuressa epätietoisuudessa odottelemaan, josko jo Jatkiksessa itkettäisiin, mutta eipä täällä itketty. Fanibussien luona sentään nähdäkseni kannelmäkeläinen jullirouva haukkui nappiverkkarijoukkiota "paska-aivoiksi", vaikka kuten jo aiemmin kirjoitin, kyseessä oli vain kusen päähän nousu. Ja havaintoni mukaan ervatsalon nappiverkkareiden Adidas-teksti on viimeisen muodin mukaisesti ylösalaisin, tämä kaikille perässä hiihtäjille tiedoksi.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti topivl
Pakko tarttua tähän, koska näin asian aika toisella tavalla. Mielestäni aggressiivisuutta löytyi (esim yksi kädetylhäällälaitataklaus, 2min), mutta kiekon kanssa touhu meni jotenkin liian näppäräksi. Vauhtia oli ja muutama hieno harhautus ja sitten AINA kiekonmenetys. Eli miehen kikkojen jälkeen kiekko oli lopulta aina vastustajalla.

Tuo on aivan totta. Omasta mielestäni Vihko yrittää pelata lähes samalla tavalla kuin alkukaudella (ehkä ei ihan yhtä energisesti), mutta siinä missä harhautukset ja syötöt onnistuivat alkukaudesta, eivät ne nyt onnistu alkuunkaan. Vihko taisi menettää kiekon jokaikisessä tilanteessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös