La 11.1.2003 HIFK-HPK, Helsingin jäähalli

  • 16 663
  • 132

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Redssit marssivat

Kyllä,minulla on todellakin monen monta persoonaa,joiden kanssa marssin ylpeänä kohti lähintä juottolaa.Itse pelistä odotan tasaista vääntöä,jossa ratkaisu tapahtuisi vasta jatkoajalla (se on niin hiano sana).Veikkaan että voittomaalin tekee N.Hedberg,joka on tällä hetkellä liekeissä.Palovammoista huolimatta tämä lilliputti veivaa koko kerhon poppoon täysin sekaisin ja juhlinta voi alkaa.Korakilla ja minulla se on kyllä alkanut jo huomattavasti aiemmin,sillä mehän tiesimme jo kaiken ennalta.Hienoa tässä on se,että tekin tiedätte sen nyt.Koko halli taitaa olla täynnä juhlivia julleja,jotka onnen kyyneleet silmissä ryystävät perinteistä juomaamme.

Ervatsalo:minä voin kyllä tarjota sinulle yhden stoben murheeseen.Yritän myös hommata sulle N.Hedbergin nimmarin.

Ja nyt pitää jatkaa marssimista,että ehdin ajoissa sinne hallille.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Huomenna kovatasoinen matsi luvassa mitä luultavimmin. IFK:n ns. huippukunto tosiaan mitataan Kerhoa vastaan, jolla mittava voittoputki ja sarjasijoitus mahdollisesti pian YKSI. IFK voitti upean matsin HPK:n viimeksi Nordiksella luvuin 4-2, ja samoja lukuja veikkaan jälleen. IFK:n maalintekijät Hirso (Cairns ilostuu) ja Sakke, joka iskee uransa ensimmäisen hattutempun. Hpk:n maalit vääntää Miettinen ja Tuulola. Jepjep.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiukkaa tiukkaa. Sekä kentällä että pullonsuusta. On se vaan hirviä se HPK:n ykköskentän vauhti, mutta eipä hätää, ei huolenhäivää. Nicce/Saarinen petraa entisestään ja muutkin vitjat pitää oman pään kohtuullisen puhtaana. Pari vahinkoa saattaa sattua kelle vaan, mutta jos kun itse pistetään verkko tötterölle kolmesti, jää pisteet Tzadiin.

Ja meidän maaleista vastaavat samat kuin viimeisessä veikkauksessani. Eli suosikkini aakkosjärjestyksessä: Kibe, Nicce ja Turre. Eli 3-2 ja taju kankaalle viimeistään Hadankassa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Häikäiseekö Tzzadin valot jälleen Kerhoa?

Oma veikkaukseni on, että hieman, mutta ei liikaa. Henkseleiden ja nappiverkkareiden paukuttelu jatkuu entistä kovempana ja entistä aiheellisempana Tero "Gurgo" Lehterän iskiessä jatkoajalla lätkän ohi voimattoman HIFK-molkken (maalivahdin).

Yleensä en veikkaile maalintekijöitä, mutta nyt sen teen.

1-0 Hedberg
2-0 Kuhta
2-1 Miettinen
2-2 Ruutu o.g.
3-2 Hedberg
3-3 Szxrbck
3-4 Lehterä j.a.

Ettäs tiedätte.

Dante: "Pesin ne paremmat nappiverkkarisi varta vasten tätä tilaisuutta silmällä pitäen ja asetan itseni olueen marinoitumaan jo hyvissä ajoin ennen koitosta. "

Oletko sinä syntinen mennyt ostamaan kahdet nappiverkkarit. Älä nyt sano, että olet vielä pessyt jommatkummat! No, jos kummatkin on Tallinnasta ostettu, hyväksyn kahdet nappiverkkarisi (pitkin hampain tosin)... =)



EDIT: Kirjoituserheen korjasin...
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Ukkoa maalille !

Viestin lähetti Brewer
...Tulos ? Veikataan vaikka 6 - 4 ....

Jep sama veikkaus. Ja tulosvetoon menee jos kohde siinä on. Veli Brewer. Oletko tietoinen että omistat pubin Huittisissa. Brewers Pub. Vai onko kyse kenties jostain törkeästä luvattomasta nimenkäytöstä ja copyright rikos.
 

TK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, Mustat Elefantit HC
Jaahas!

Taitaa tänää tulla tiukka peli, näin arvelen. HIFK:n kannalta olis upee ta saada täydet 2 bongoo jotta jypin takaa-ajo jatkuisi hyvin.Jyppi, joka näyttää pieniä laantumisen merkkejä.

Uskon voittoon, siitä huolimatta että Kerhon ykkösketju ehkäpä suomen kovin tällä hetkellä onkin.Sanotaa että Kerhon ykkönen 2 maalia voi vaikkapa tehdäkkin.Ja jätetään yks maali vielä kerhon muille ketjuille , esim. Kucharcik sun muut.

Sitten HIFK. Meillähän menee hyvin. =D. Oma olonikin on paljon parempi Kantor-huhun tyynnyttyä.Peli kulkee näillä miehillä.En kuitenkaan tarkoita että en olisi valmis hyväksymään puolustukseen yhtä kovanluokan miestä jonka avulla tie mestaruuteen voi käydä, realistisesti.
Uskon että HIFK tekee tänään maaleja, ykkösketju pelaa tasan kerhon ykkösen kanssa ja tekee 2? ehkä näin sitten.
Meillä löytyy myös muita ratkaisijoita.Järvinen-Viitaluoma-Pikkarainen , siinä onnistujat Kärpät-pelistä, ehkä heille myös 2 osumaa tänään, ja sitten siihen lisätään Kantor,Marek sun muut Mrazekit jotka onnistuessaan helposti maalin pamauttavat.

Oma veikkaukseni ottelusta: HIFK 4,5,6 & HPK 2,3 .
Näin, järjestelmältähän tuo näyttää, mutta jos raha kelpaa niin,PELATKAA!

Nähdään matsissa, tai sitten ei, halli täyteen ja HUUTOA!!

PS. Sitä Mäkelän Tuukkaa voisi ojentaa... =)
 

bull

Jäsen
Ei tainnut vielä olla kokoonpanoa joten se tässä:

HIFK:
Timo Pärssinen - Tuomo Ruutu - Kimmo Kuhta
Roman Vopat - Kim Hirschovits - Joonas Vihko
Turo Järvinen - Ville Viitaluoma - Ilkka Pikkarainen
Arttu Luttinen - Toni Häppölä - Frantisek Mrazek
13. hyökkääjä: Kimmo Salminen

Hannu Pikkarainen - Marek Zidlicky
Robert Kantor - Toni Söderholm
Niklas Hedberg - Pasi Saarinen
7. pakki: Antti-Pekka Lamberg

Stathos
Laaksoharju

HPK:
Antti Miettinen - Tommi Santala - Eero Somervuori
Janne Laakkonen - Tero Lehterä - Jan Pardavy
Jyrki Louhi - Max Kenig - Harri Suutarinen
Janne Lahti - Juhamatti Yli-Junnila - Olli Sillanpää

Marko Tuulola - Martin Strbak
Tuomas Eskelinen - Teemu Aalto
Vladimir Sicak - Olli Korkeavuori
Aki Heino - Tuukka Mäkelä

Toivonen
Puurula

On muuten aika täynnä halli, aamulla enää vajaa 1000 paikkaa... :o) Ja kuten on jo mainittu niin tänään ei kukaan istu tuppisuuna, näytettään hämeen hitaille että Petoluola on pahin paikka pelata vierasjoukkueen kannalta! :o)
 
Viimeksi muokattu:

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Nyt alkaa olla jo sellaista kutinaa (siis yläpäässä), että tänään tapahtuu ja TV-kamerat ovat asennettuina jo omille paikoilleen.

Tästä tulee, hyvät naiset ja herrat, runkosarjan fyysisin matsi.

Muutama ulosajo (Vopat, Mrazek, Rajamäki... ja Nicce!!!!) sekä muutamia 5 min. jäähyjä tavanomaisten 2 min. lisäksi, joita tulee todella paljon. peli alkaa 17.00 mutta erilaisten viihdejaksojen johdosta matsi päättyy siinä 20.00 - 20.30 paikkeella.

Ape antaa vihdoin vapauttavan käskyn: TAKLATKAA SAATANA!!!
Ottelun aikana Ape joutuu hyllytetyksi kun ei malta olla haukkumatta seepraa ääliöksi.

Vihdoinkin kukaan ei valita näillä palstoilla, että olisi ollut paska matsi. Nyt saa rahoilleen vastinetta.

Ai niin, matsi päättyy 10-9 ja:n jälkeen.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti Svante
Muutama ulosajo (Vopat, Mrazek, Rajamäki... ja Nicce!!!!) sekä muutamia 5 min. jäähyjä tavanomaisten 2 min. lisäksi, joita tulee todella paljon. peli alkaa 17.00 mutta erilaisten viihdejaksojen johdosta matsi päättyy siinä 20.00 - 20.30 paikkeella.

Jos tunteet tarpeeksi kuumenevat, saattaa Erkkikin tosiaan hypätä siviilit päällä kentälle ja alkaa takomaan kaikkea mikä liikkuu!

Itse pelistä sen verran, että murtuneena kuin Erkin käsi totean Kuharcikin sairasloman jatkuvan edelleen. Kerhon kakkonen on kuin haamu entisestään ilman kyseistä miestä. Viimeisessä kolmessa pelissä kerholle on tehty yksi omiin, joten kovasti saa IFK yrittää, jos meinaa pisteet kotiin jättää. Yksi peli tosin oli Ilvestä vastaan, joten sitä ei lasketa... Aion toki tarkastaa IFK-kannattajien populaation ennen peliä läheisessä juottolassa, joten siellä nähdään.
 

Reporter

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga ja Mestis sekä nuorten SM-sarjat
Tänään SMS vastaan KRP! Kummalla parempi päivän kunto?

Santalan ja Ruudun kentät tämän hetken kuumimmat ketjut tänään vastakkain.

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä myötätuulessa ,ja onkin odotettavissa mielenkiintoinen vääntö ja paljon liikettä ja vaarallisia tilanteita tänään kentällä.

Tätä ottelua ei kannata missata ,niin paljon on lahjakkuutta jäällä tänään.

Mielenkiintoinen vertailukohta kahden kuuman ketjun kohtaaminen ,siitä voimme spekuloida matsin jälkeen.
Todella hyvät elementit todelliseen kiekkotrilleriin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Työt kun vähän jo hellittää, niin onhan se on pakko vääntäytyä paikalle katsomaan mitä ilmeisemmin vauhdikasta ja ei-taklausvapaata kiekkoiltaa. Eikös IFK:kin voi jatkaa voittoisia kotipelejaan HPK:ta vastaan - ja luoda niistä oikeastaan pitkän, pitkän perinteen -;)

Muuten on aika tasaiset rosterit, mutta vaaka kallistuu IFK:lle maalivahdeissa. Jos ei ihmeitä satu, HPK matkaa takaisin pisteettömänä tai korkeintaan säälipiste mukanaan.
 

RedFox

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ääntä kohti

Löpönkäryinen traktorimarssijoukkue lähestyy Nordenskiöldinkatua, etummaisen ajoneuvon kauhassa istuu vanttera ja hieman punakka hemmo paukuttaen jakoavaimella teräketjuöljykanisteria ja loput huudattaa torvea ja ovat muuten mukana kapinassa. Läänin pääkaupungista tullaan ihmettelemään cityelämää ja ottamaan oppia, kuinka jääkiekkoa pelataan. Tiedoksenne, että Zetor sijaitsee Kaivopihalla ja varaosat on varmuuden vuoksi hitsttu kiinni.

Jäähallissakin tapahtuu. Vauhtia ja tunteita odotettavissa, jotenkin tuntuu, että näitä HPK -matseja odottaa enemmän kuin itäisen Ilmalan joukon vierailuja. Kauden kaksi parasta ketjua kohtaa, joten luvassa lienee ainakin runsaasti laukauksia ja luistelua. Ja kun kovaa mennään, niin sattuu ja tapahtuu, vitosilta tuskin vältytään. Tulosveikkaus kuulunee asiaan tässäkin tapauksessa, vieraille ei puolustusarkkitehti Stathos anna juurikaan syytä iloon, joten saarinen-nicce -kertoimella varmistettu vierasmaalikuku lienee 2. Omat tekevät saman verran tai pari enemmän, riippuu vähän, vaivaako jet lag T.Ruutua.

Tulosvetoon 2-2 ja jatkoajalla Vihko luistelee koko kentän läpi ja nostaa kiekon maalin kattoon jäässä makaavan Toivosen yli. 3-2
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
IFK voittaa!

Vaikka yleensä optimistinen tunnelma tarkoittaa huonoa, uskallan veikata, että voitamme tänään 3-2. Maalit: Ruutu, Pärssinen ja Vopat. HPK: Santala ja Kucharcik.

Ja nyt halliin -> A5 kutsuu!
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
3-6, Tero 1+1

Kahvimyllyni (aivan oikein, meillä ei maalla ole sähköä, vielä. Ehkä se Kekkonen joskus ne järjestää) laakereista luin aamulla seuraavaa:

- Vanhanajan tutkimusmatkailijan mukaan nimetyssä "saddledomessa" vietetään tänään kaksi erää kissapeijaisia. 40 minuutin kohdalla voivat alkoholin sumentamat pupillit havaita taululla huimat 1-5 lukemat.

- Kantorille tulee nuha kun Eero polkee 2 kertaa ohi hiljentämään "asiantuntevaa" punanuttukannattajalaumaa.

- Ape puhuu pelaajille 3 kertaa pelin aikana.

- Itku ja parku alkaa tässä ketjussa n. klo. 19:56. "V*tt* ne böndet pelas sikaa ja kahvas ja roikku. Ja se Miettinen! Täys sika!" :)

toivottavasti olen ennustuksissa taas oikeassa. Oraakkeleille on varmaan paljon oikeitakin duuneja...
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kysymysmerkkejä

HPK:n vire hieman hukassa, HIFKi pelaa hienosti. Kuhta teki jo maalin ylivoimalla ja tällä hetkellä hifki pelaa 5-3-ylivoimalla. Kummallisen episodin jälkeen Tuulola lähetettiin pukukoppiin, kuitenkin ilman mitään kuulutuksia (eli ei jäähyä?).

Favorin tuntuu pelaavan omaa peliään.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Nyt on sitten tilastoihin ilmestynyt 20min prk käytöksestä, ehh?

EDIT: Tuuski sai prk:n lyötyään kiekon vastustajan päätyyn vihellyksen jälkeen. Muistaako kukaan koska vastaavasti on annettu pelirangaistus?

1-1! Sttttttttrrrrrbak!
 
Viimeksi muokattu:

HIFK1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, muut narrienkaatajajoukkueet
20 min 1-0

ykkönen jyrää Kibe (pärssinen, z) ja yvllä!
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Strbak teki avausmaalinsa yv:llä heti toisen erän alkajaisiksi. Hienoa, tämä kova pakki ei ole pelkästään fyysinen vaan omaa myös hyvän laukauksen. Tilanne 1-1.

Tosiaan vähän ihmetyttää tuo case Tuulola. Miksi ihmeessä hallissa ei kuulutettu mitään kun Tuulola ajettiin kentältä? Favorinillekin suositellaan radioselostajien toimesta maahockeyta.

Edit: 1-2!! Kyllä Kerho pärjää ilman Tuuskiakin. Ainakin hetken aikaa :)

Edit2: Toivonen saa kehuja ja Favorinilta taitaa puuttua ainakin toinen silmä. Somervuori päätti tehdä 1-3!
 
Viimeksi muokattu:

Jesus Freak

Jäsen
Suosikkijoukkue
ry
Vähän edittiä kun ei kukaan ehtinyt kommentoimaan tähän väliin...

Aina HPK:n peleissä on jommalla kummalla joukkueella valittamista tuomaritoiminnasta. Nyt tuntuu siltä että Favorinilla oli punaiset lasit päässään.

Kuka vielä on sitä mieltä että Teemu Aalto olisi pitänyt pistää Kerhosta veks joskus pari vuotta sitten? Jokaisessa maalissa syöttäjänä!! Kuka muuten tietää miten puolustuskoostumus Tuuskin pelirangaistuksen myötä Kerholla muuttui? Ihan hyvin tuntui menevän ja Strbak teki ensimmäisen maalinsa :)

Miettisellä ja Santalalla molemmilla 2 rangaistusta, en nyt tiedä kuinka moni niistä oli turhia mutta ei ei tällä tavoin... sitä sikaa saa pelata ja kampitella koko ajan pahus vieköön ;)

Jään odottamaan raporttia ja lukijoiden kommentteja. Tosin voi olla etten ehdi niitä lukea, mutta toivossa on hyvä elää...
 
Viimeksi muokattu:

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HIFK - HPK 1-3. On tämä niin hienoa. Taas pystyttiin todistamaan, että Kerhon peli ei perustu pelkästään hyökkäämiseen. Puolustus toimi hienosti, vaikka Tuuskikin oli poissa reilut kaksi erää. Neljässä viimeisessä pelissä Kerho on päästänyt kaksi maalia. Ei huonosti joukkueelta, jonka puolustusmateriaali monien mielestä ei riittäisi edes play off -paikkaan.

Erotuomaritoiminta oli surkeaa, JOPA radiosta kuultuna. Yleensä en pahemmin arvostele ellen itse näe, mutta nyt ei tarvitse.

Sarjajohtaja on vaihtunut!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä mättää viikonloppupelien toisissa erissä?

Mikäli oikein laskin, HIFK:lla on vuoden 2003 kolmen viikonloppupelin toisien erien maalisuhde 2-10 ja muiden erien 4-2. Viikonloppu ja toinen erä ei taida sopia HIFK:lle. Olisiko pisteitä viisi enemmän, jos tokat erät oltaisiin pelattu samalla sykkeellä kuin ensimmäiset erät? Ensimmäisten erien maalisuhde noissa kolmessa pelissä onkin puhtaasti 3-0.

Joo, ei paljoa typerämpää tilastoa voisi löytää, mutta jotenkin pisti silmään...
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Jumansperskeles

Txt:n sivu 241 on komeempi kuin joulukuusi! Taidan laittaa "hold"ille ja katsella koko pyhän. Vaikka ei tohon taulukkoon kärjen osalta enää muutosta tule.

Tekisi mileli sanoa mutta en sano. Viimeks jotain ihan uutta tapahtui kun "Kyy" iski Jypiä vastaan. Tänä vuonna tapahtuu "taas" jotain uutta.

Vapise Puola! Kerho on tulessa!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kertsi juuri tämäm verran edellä ifk:ta.2 kenttää,jotka saivat painettua pelin punaisten päätyyn.Materiaali ero tuli selväksi.kun tavoitteena on kannu.IFK:ssa rudin vastuulla liikaa kun ajatellaan koko joukkueen menestystä tiukoissa peleissä.Hyvä tsemppi,mutta ei paljoa lohduta kun tavoitteena on pytty,,,
Onnea kertsille,voitto oli ansaittu..
cool,cool,cool.
Ps.tuulolan rangaistus todella syvältä ei ihmetytä liigan taso tuomarien puolelta.
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olenko ymmärtänyt oikein, että Yli-Junnilan liigamaaleista 100% on tähän mennessäollut voittomaaleja? Ei ollenkaan paha...
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti hihhu
Olenko ymmärtänyt oikein, että Yli-Junnilan liigamaaleista 100% on tähän mennessäollut voittomaaleja? Ei ollenkaan paha...

Kyllä vaan. Voittomaalarimme Yli-Junnila kunnostautui jälleen!

Eikös tuo Tuulolan tilanne tarkoita sitä, että seuraavan pelin herra istuu katsomossa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös