Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 563 081
  • 9 693

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Harmittavaa, koska muuten voitto olisi näillä statseilla käsittääkseni tullut, kun runkosarjan voittoprossa Lost Heroesia vastaan oli suosiollinen.

Kyllä, jos olisit poiminut jonkun FA-veskarin (Lalime, Danis, Backlund, Ersberg, McElhinney ainakin pelasivat) tuomaan yhden ottelun, olisit nyt mitalipeleissä :/
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
Kyllä, jos olisit poiminut jonkun FA-veskarin (Lalime, Danis, Backlund, Ersberg, McElhinney ainakin pelasivat) tuomaan yhden ottelun, olisit nyt mitalipeleissä :/

Näin se on, peiliin on hyvä katsoa. Backlundin ja McElhinneyn kyllä bongasin, mutta molemmat liian myöhään.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Lähellä oli että kausi olisi "päättynyt" täydelliseen mahalaskuun, elikkäs tappioon pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Mutta hienosti kuitenkin EJ, White ja Sharp hinasivat Tiikerit 4 parhaan joukkoon, ja samalla erittäin onnistuneeseen kauteen lähtökohdat huomioon ottaen. Tai en minä ainakaan osannut odottaa, että draftin missaamaalla minun joukkue voittaisi ensimmäistä kertaa historiassaan Jatkoaika2-liigan runkosarjan, ja etenisi samalla höyryllä myös historiansa parhaanseen loppusijoitukseen. Kausi on siis jo nyt onnistunut, ja tästä eteenpäin jos tulee vielä jotain hyvää, niin se on vain pelkkää plussaa.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lähellä oli että kausi olisi "päättynyt" täydelliseen mahalaskuun, elikkäs tappioon pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Ei totta tosiaan yllätys ollut kaukana. Pari torjuntaa teikäläiselle vähemmän tai Sharp olisi voinut viimeisenä yönä sen ottelusarjan ainoan alivoimapisteen jättää tekemättä niin yllätys olisi ollut valmis. Parempi kuitenkin meni jatkoon.
 

Hilmanuutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
No niin, pitkä kausi on taas huipennusta vailla. HC Hilmanuutti eteni loppuotteluun voittamalla Varkauden Tiikerit. Joukkueeni löi tauluun rutiinisuorituksen, joka riitti tällä kertaa Tiikereitä vastaan.

Viikko alkoi Tiikereiden komennossa Luongon ja Millerin johdolla. Sarja alkoi kuitenkin liukua joukkueen hallusta torstaina Luongon romahtaessa Los Angelesissa. Kahdeksan päästettyä maalia tekivät pahan lommon Tiikereiden GAA- ja SV%-tilastoihin. Samalla Brodeur pelasi unelmapeliä HC Hilmanuutin maalilla. Tiistaina Bostonia vastaan nollapeli jäi 19 sekunnin ja perjantaina Chicagoa vastaan 26 sekunnin päähän. Lauantaina nollapeli sitten lopulta toteutui Hurricanesin vieraana. Viikon saldo 0.63 päästettyä maalia ottelua kohti ja .977 torjuntaprosentti. Elliott pelasi tilastollisesti heikon viikon (3.50 ja .871), mutta otti kuitenkin kaksi voittoa.

Kenttäpelaajista maininnan ansaitsee Michael Grabner, jonka ketsuppipullo pärskähti vihdoin perjantaina kypärätempun arvoisesti. Viikon neljä ottelua tuottivat miehen sarakkeisiin myös kaksi syöttöpistettä, +5 ja 13 laukausta. Muu joukkue esiintyi melko tasaisesti. Kiikarikerhossa Zajac, Kunitz, Caputi ja Bogosian. Näistä Caputi on jo kierrätetty ja Kunitzilla on vaihteeksi jotain loukkaantumishuolia. Zajac ja Bogo saavat luvan ryhdistäytyä. Ratkaisijaksi finaaliin signattiin maalitykki jumalan armosta, Sean Bergenheim.

Finaalissa vastaan asettuu Lost Heroes, mikäs muukaan. Viime kauden toisinto siis tiedossa. Ennakkosuosikin paineet sysään Lost Heroesille joukkueen mahtavan loppukauden ansiosta. Jos runkosarjan lopussa kärsitty niukka 7-8 tappio H.C. Andersenille unohdetaan, on Lost Heroes poistunut kaukalosta tappion kärsineenä viimeksi marraskuun puolivälissä. Nappisuoritusta ja mestaruutta lähdetään kuitenkin hakemaan.

Tsemppiä Boscolle, pronssiottelijoille ja 5. sekä 7. sijan tavoittelijoille.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Pronssipeliin käy tosiaan Tiikereiden tie. Ja se on ihan oikein, sillä ei minun joukkueeni ole hyvällä tahdollakaan finaalipaikan arvoinen, vaikka runkosarjan voitto puolivahingossa tulikin.
Viime viikon matsissa Luongo tosiaan tunaroi pahasti, mutta sillä ei ollut oikeastaan mitään merkitystä, sillä ei kenttäpelaajatkaan omaa leiviskäänsä hoitaneet.
Nyt olisi sitten vielä kautta jäljellä pronssi-ottelun verran. Kautta lähdetään ehdottomasti lopettamaan voitto mielessä, mutta vaikeaa se on toteuttaa, sillä vastaan tuleva Caipirinha Overdose on Brad Richardsin johdolla todella vaikea voitettava. Mutta yritetään nyt ainakin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tie vei tosiaan finaaleihin, kun Caipirinha Overdose kaatui 10-5 lukemin. Jonathan Bernier kävi vapaista pelaamassa tiistain ottelun riveissäni ja tuloksena oli hienosti nollapeli. Tuon lisäksi Steve Masonilta hyvä viikko ja tuloksena harvinainen 4-0 voitto veskareista. Toinen viime viikon FA-poiminnoista Logan Couture puolestaan teki perjantain ottelussa voittomaalin, joten hyvin osui kohdalleen tällä viikolla arvonnat tuolta vapaista. Kenttäpelaajista Spezza oli selvä ykkösnimi 2+5 tehoillaan. Ottilta myös hienosti hattutemppu, mutta sai aamulla lähteä waiversiin kun otteluohjelma tälle viikolle oli sellainen ettei pelaavaan kokoonpanoon olisi ollut Ottilla mitään asiaa.

Finaaleissa onkin vuorossa sitten uusintaottelu viime kaudelta, kun vastaan asettuu HC Hilmanuutti. Runkosarjassa nyhvättiin 6-6 tasuri, joten tasainen taistelu on varmasti edessä.
 

Hilmanuutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tultava tänne höpisemään, koska kausi loppuu kohta. Boscon komennossa viety finaaliviikkoa eteenpäin. Hetkeksi nousin tasoihin, mutta juuri tällä hetkellä ollaan tilanteessa 3-10. Lauantaikierroksella paljon ukkoja tulessa ja homman täytyy tasoittua tänä yönä. Täytyyhän sen.

Finaalin ykköshahmo on ollut Eric Staal, jolle Bosco on lähes varmasti luvannut mojovan mestaruusbonuksen. Miksi mies muuten iskisi kahdessa pelissä 5+4=9 Carolinan pudotuspelipilvilinnojen jo romahdettua? Myös Columbuksen veskarit ovat olleet suuressa roolissa loistavilla statseillaan, vaikka voittoja ei ole tullutkaan. Muita nimiä hallitsevan mestarin rosterista ei ole syytä nostaa esiin, mutta lähes kaikki heistä ovat kuitenkin pisteillä. Todella tasaista jälkeä Lost Heroesilta ja ansaittu murskajohto tässä vaiheessa.

Oma joukkueeni ei ole loppuottelussa loistanut. Nash, Kunitz ja Hörnqvist ovat olleet hieman pipi, mutta kaikki ovat kuitenkin yhdessä matsissa pelanneet. Tehopisteitä on tällä hetkellä puolet vähemmän kuin vastustajalla, joten mestaruus pitäisi raapia erikoisuuskategorioiden ja veskareiden avulla. Joukkueeni paras pelaaja 1+2=3 tehoilla ja 9 laukauksella on ollut Sean Bergenheim, joka nostettiin tiimiin vapaista pelaajista loppuottelun kynnyksellä... Myös Brodeur on ottanut osaa mestaruudentavoitteluun hyvillä statseilla ja nollapelillä. Muu joukkue saa katsoa peiliin ja irvistää. Perkelettä saa myös huutaa ja litsaria itselleen antaa. Nyt tarvitaan raivoa.
 

Hilmanuutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Hopeaan on HC Hilmanuutin tyydyttävä tälläkin kaudella. Lost Heroes oli jälleen piirun verran parempi ja juhlii Jatkoaika2-liigan mestaruutta toisen kerran peräkkäin.

tasainen taistelu on varmasti edessä.

Kyllähän tuo mukavasti tasoittui sunnuntaiaamun tunteina ja viimeiseen pelipäivään saatiin luotua hieman jännitystä. Joukkueeni isot pyssyt -osastosta Roy (1+2), Zajac (0+3) ja Horton (1+2, av-piste) vastasivat managerin huutoon. Myös Matt Cullen (8 laukausta) ja veskarit Brodeur ja Conklin (molemmilla 1 päästetty maali 3. erässä) yrittivät kovasti.

Viimeiseen päivään lähdettiin 6-7 tappiolukemissa. Käännettävissä olevia kategorioita olivat ainakin +/-, yv-tehot ja voittomaalit. Lisäksi nollapelillä Brodeur olisi saanut käännettyä tuon kategorian tasoista voitokseni.

+/- ei kääntynyt, yv-tehot jäivät tulematta ja voittomaalit tekemättä. Brodeur päästi yhden. Positiivisia asioita viimeisenä pelipäivänä olivat PIM- ja aloituskategorioiden sekä veskaritilastojen voittaminen. Viimeisen päivän jokerikorttini Steven Reinprecht otti kuusi aloitusvoittoa ja tuo kategoria voitettiin 146-140. Muuta apua miehestä ei kuitenkaan ikävä kyllä ollut.

Finaali oli tehopisteiden valossa joukkueeltani melko vaisu. Parempana viikkona Lost Heroes olisi ollut voitettavissa ja seliseli seliseli seli. Kun finaaliviikkoa katsoo taaksepäin, Nashin, Kunitzin ja Hörnqvistin loukkaantumisiin olisin voinut reagoida nopeammin. Miesten vammojen vakavuudesta ei kuitenkaan annettu kovin tarkkaa tietoa ja noita viikon kolmea vaihtoa ei mielellään käytä hätiköidysti.

Onnitellaan tässä vaiheessa epävirallisesti mestaria. Odotellaan nuo viralliset tulokset ja palataan illemmalla sitten kukkapuskien kanssa palstalle.
 

nro.44

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, VG-62
Kiitos taas kanssamanagereille hienosta kaudesta!

Samaan hengenvetoon ilmoitan jo nyt, että tämä kausi jäi allekirjoittaneen viimeiseksi. Työtehtävien muututtua on jäänyt managerointi aika sen verran vähälle että annan paikkani aktiivisemmalle managerille.

44 kiittää ja kuittaa
 

Hilmanuutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Viralliset onnittelut vielä Boscolle! 8-6 olivat siis Lost Heroesin voittolukemat loppuottelussa. Mestarin kausi oli kyllä komean nousujohteinen, ja se sai lopulta hienon kruunun. Onnittelut myös repelle pronssista.

Kiitokset kaikille managereille kaudesta. Hauskaa oli taas ja ensi kaudella olen varmasti jälleen mukana, jos huolitaan.
 

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Onnittelut täältä suunnastakin Mr. B:lle! Hieno noususuhteinen kausi sai kruununsa. Pitihän sunkin ny yks mestaruuspokaali saada kaappiin ; )

Runkosarja meni hienosti omalta osalta, alussa oltiin jopa jonkinaikaa keulilla. Sitten ekalla kiekalla hilmanuutilta turpiin, eikä edes millään huonoilla statseilla. Ja tasaista oli, josta numerot 11-2 ei kerro mitään. Consolationissa sitten win-win ja 5. Ei hullummin.

Ensi vuonna jälleen mukana jos huolitaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Toinen perättäinen mestaruushan sieltä tosiaan tuli, kun Hilmanuutti kaatui finaaleissa 8-6 lukemin. E.Staal oli finaalin ykköstähti 9.pisteellään. Staal sai tukea laajalta rintamalta, ja tasaisuus olikin mestaruuden avain jälleen kerran. Joukkueesta ei yhtään turhaa lenkkiä löytynyt ja playoffien kynnykselläkin joutui poistamaan joukkueesta pari hyvää pelimiestä tilanpuutteen vuoksi.

Pitää silti olla mestaruudesta yllättynyt, sillä kun katsoo draftin saldoa niin ei sieltä montaa loistovarausta löydy. Suurin osa joukkueen pelaajista pelasi lisäksi kokonaisuudessaan tasoonsa ja odotuksiin nähden heikon kauden. Lisäksi toisena vuotena putkeen heti syksyllä menetin ykköslaiturini loppukaudeksi. Kun vielä alkukaudesta treidasin Bryzgalovin ja loppukauden nojasin Columbuksen kaksikkoon maalinsuulla, niin kyllähän kausi meni tuohon nähden yläkanttiin kokonaisuudessaan. Staalin, Spezzan, Blaken ym. oikea-aikainen huippuvire loppukaudesta pelasti kuitenkin paljon ja lopputulemasta ei voi olla kuin tyytyväinen.

Kiitokset kaudesta kanssamanagereille ja ensi kaudella sitten haetaan jo kolmatta putkeen.

Onnittelut täältä suunnastakin Mr. B:lle! Hieno noususuhteinen kausi sai kruununsa. Pitihän sunkin ny yks mestaruuspokaali saada kaappiin ; )

Tuli niitä sentään 2.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Himpun verran myöhäiset onnittelut Boscolle toisesta peräkkäisestä mestaruudesta.
Itselläni kausi päättyi kuin päättyikin pronssipelin voittoon. Itsessään kausi oli siis erittäin onnistunut, mutta vähän sitä kuitenkin kaivelee finaalista tippuminen. Etenkin kun olisin molemmat finalistit viimeisellä viikolla voittanut (jos nyt ihan päin peetä laskenut), jos vastakkain olisi pelattu. Mutta toisaalta, siinähän onkin tämän head-to-head pelimuodon suola. Aina ei se absoluuttisesti tehokkain/paperilla paras joukkue voitakkaan pelejä, vaan joukkueen pitää olla hyvä jokaisella osa-alueella, jonka lisäksi tarvitaan hieman tuuriakin(sopivat otteluparit).

Kiitoksia vielä kaikille managereille kuluneesta kaudesta, ja törmäillään syksyllä taas samoissa merkeissä.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onnittelut voittajalle täältäkin.

Oma sijoitus oli lopulta seitsemäs. Onhan se parannusta rookie-kauteen, mutta ei vielä loistelias. Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen parin draftimokan jälkeen. Eli kolmella ekalla kierroksella varasin pari pakkia, joista toinen oli puoli kautta vempassa. Tim Thomas sitten kruunasi noiden ensimmäisten pickien onnistumisen.

No tasaisen vauhdin taulukon mukaan ensi kaudella pitäisi juhlia mestaruutta sitten.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Mää bongasin jo ensimmäisen uuden kauden Yahoo-ketjun. Mikäs on tilanne Jatkoaika2:n suhteen? Joko osallistujat on kartoitettu?

Eikös homma näihin aikoihin aina potkaista käyntiin.

Ilmoittautuneet
1. Fallossymboli
2. InSideHockey
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Mukana ollaan tulevallakin kaudella, ja tällä kertaa pyritään myös olemaan live-draftissa paikalla. Töitä kummempaa estettä tuolle ei tällä kertaa pitäisi ollakkaan.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Hep!


Ilmoittautuneet
1. Fallossymboli
2. InSideHockey
3. repe_joke
4. #97 (HCA)
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pitäähän se tulla kolmatta peräkkäistä mestaruutta hakemaan.

Ilmoittautuneet
1. Fallossymboli
2. InSideHockey
3. repe_joke
4. #97 (HCA)
5. Bosco
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Kertokkeepa miehelle, joka ei jaksa lukea 186 sivua mistä tässä on oikein kyse. Onko tämä niitä maksullisia palveluita? Jos vähän saisi lisäselkoa, niin voisin jopa tulla tiputtamaan Boscon pois mestarin pallilta.. ;)
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kertokkeepa miehelle, joka ei jaksa lukea 186 sivua mistä tässä on oikein kyse. Onko tämä niitä maksullisia palveluita? Jos vähän saisi lisäselkoa, niin voisin jopa tulla tiputtamaan Boscon pois mestarin pallilta.. ;)

Yahoon ilmainen fantasy-managerointi on kyseessä.

Liigassa on ilmeisesti ainakin yksi vapaa managerin paikka ensi kaudeksi, kun nro.44 ilmoitti viime kauden jäävän viimeiseksi. Mirasane komissaarina päättää sitten varmaan ketkä otetaan tilalle uusiksi managereiksi vapautuville paikoille.

Tässä on liigan asetukset viime kaudelta:

Draft Type: Live Standard Draft
Draft Time: Sun Sep 20 4:00pm EEST
Max Teams: 20
Scoring Type: Head-to-Head
Max Moves: No maximum
Max Trades: No maximum
Trade Reject Time: 3
Trade End Date: March 4, 2010
Waiver Time: 2 days
Can't Cut List Provider: Yahoo! Sports
Trade Review: Commissioner
Post Draft Players: Follow Waiver Rules
Max Acquisitions per Week: 3
Min Games Played: 3
Weekly Deadline: Daily - Tomorrow
Start Scoring on: Week 1
Playoffs: Week 23, 24 and 25 (8 teams) Note: Week 25 runs 7 days from Apr 5 to Apr 11
Divisions: No
Roster Positions: C, C, C, LW, LW, LW, RW, RW, RW, W, W, F, D, D, D, D, D, D, G, G, BN, BN, BN, IR, IR
Forwards/Defensemen Stat Categories: Goals (G), Assists (A), Points (P), Plus/Minus (+/-), Penalty Minutes (PIM), Powerplay Goals (PPG), Powerplay Assists (PPA), Shorthanded Points (SHP), Game-Winning Goals (GWG), Shots on Goal (SOG), Faceoffs Won (FW)
Goaltenders Stat Categories: Wins (W), Goals Against Average (GAA), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO)
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Liigassa on ilmeisesti ainakin yksi vapaa managerin paikka ensi kaudeksi, kun nro.44 ilmoitti viime kauden jäävän viimeiseksi. Mirasane komissaarina päättää sitten varmaan ketkä otetaan tilalle uusiksi managereiksi vapautuville paikoille.

Ok. No ilmoitelkaa, jos ette meinaa saada 20 manageria. Itsellä on sen verran kiireitä, etten välttämättä ehdi, mutta voin lähteä mukaan jos tilanne sitä vaatii.
 

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Mä voisin tulla mukaan tähän jatkoaika kakkoseenkin.
Samalla sen saa hoidettua kuin ykkössarjan sekä rahaliigan. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös