Kyseenalaiset taklaukset ja mailaniskut Liigassa kaudella 2023–2024

  • 468 184
  • 4 231

okkim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Käppärät
Hyi vittu mitä paskaa täältä sai lukea. Luin kaikki illan viestit läpi ja oikein tuli paha olo. Miten sekaisin voi osa ihmisistä olla? Jotkut ovat oikeasti sitä mieltä, että vastustajan ärsyttävää pelaajaa saa takoa päähän, kun hän makaa ilman kypärää jään pinnassa? Mitä vittua ihan oikeasti? Aikuiset miehet kirjoittaa täällä tällaista. En tiedä kumpi oli tämän illan surullisin ja noloin performanssi, jatkoajan Kärppä-kirjoittajat vai Ritchien sekoaminen.

Puhuin aikaisemmin täällä tänään miten en arvosta Makken filmausta enkä arvosta vieläkään. On kuitenkin ihan vitun harhaista alkaa puhumaan, että tänään Makke jotain rottaili tai filmasi. Nurmi menee ihan normaalisti kamppailutilanteeseen kulmaan, kunnes tämä lihapää alkaa takomaan toista nyrkeillä. Jos tuosta ei tule isoa kakkua, niin ei tule koskaan. Ihan vitun oksettava teko. Saa nähdä viihtyykö Ritchie Kärpissä seuraavaan TPS-otteluun, mutta voi olla varma, että Lauridsenilta tulee tuolloin kyllä kuittivihko esiin jos on kokoonpanossa.
Tästä olen samaa mieltä, pl. että tuo kostomentaliteettifantasiointisi on oksettavaa.

Jos olisin nähnyt tänään pelin livenä niin olisin ollut varmaan Ritchietä jo muiluttamassa Venäjälle. Onneksi en nähnyt, vaan katsoin jälkikäteen töllöttimestä. Ei se maailman pahin kiekkokaukalossa näkemäni juttu ollut muttei sillä väliä, sillä:
Ihan sama mulle filmaako Markus Tähti (Urheiluruutu ™) yleensä ja pääseekö vastustajan ihon alle, mutta en minä tuollaista käytöstä minkään joukkueen pelaajalta haluaisi nähdä. Siis Ritchien. Oli sitten hanskat kädessä ja käsilaukkutyyliin taputeltaisiin. Ihan sama vaikka toinen ei lähde tanssin mukaan.

(Anteeksi kukkahattuiluni. Normaalit rumblet on jees, mutta tästä en tykännyt.)
 
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä nyt tuntuu vähän kaikilla lempijoukkueesta riippumatta aiheuttavan vahvasti tunteita. Tässä omat mielipiteet koskien Case Ritchie vs. Nurmi.

1. Ymmärrän tasan tarkkaan, miksi Markus Nurmi tuntuu olevan jokaisen vastustajan fanin ihon alla, koska pelaa juuri sillä harmaalla alueella, josta ei juurikaan vihelletä, mutta on niin helvetin ärsyttävää vastapuolelle. Omat rakastaa, muut vihaa.
2. Joitain hamekankaita Nurmelle tarjoavia lukuunottamatta aika moni ottaisi kuitenkin hänet kannattamaansa jengiinsä.
3. Ritchien tempusta pitäisi tulla erittäin tuntuva pelikielto, "mut ei lyönyt edes täysillä takaraivoon". Vaikka värilasit on päässä, niin uskon, että vastaavan tempauksen nähdessäni minkä tahansa muun joukkueen pelaajaa kohtaan olisin täysin samaa mieltä, olkoon vastaan ottava pelaaja sitten Jarkko Ruutu tai Raimo Helminen.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Tässä ei nyt nähdäkseni ole kysymys siitä, miten usein ja helposti Nurmi on nurin. Eiköhän nämä jutut ole kaikkien tiedossa.
Tämän Ritchien teko oli typerä ja tuomittava. Heitti komeasti Nurmen niskasta ketoon.. olisi jättänyt siihen, ei ollut edes jäähyä siitä tulossa. Se olisi ollut jopa miehekäs tilanteen päätös.
Mutta mikä ihme pisti takomaan jäässä olevaa pelaajaa päähän ? Ei ollut mitään tarvetta.
Nurmi on Nurmi.. hassu sattuma, että otin hänet puheeksi jo ennen eilisen illan otteluita.
Ei tässä silti ole mitään lieventäviä asianhaaroja. Tuomittava teko Ritchieltä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tästä olen samaa mieltä, pl. että tuo kostomentaliteettifantasiointisi on oksettavaa.

Minä en ole mikään kostomentaliteettifantasijoija. Tuo nyt vain sattuu olemaan lätkän koodisto, että idiooteista teoista etenkin kärkiäijiä kohtaan tullaan muistuttamaan. Tämä etenkin näille ketkä ovat pelanneet Amerikassa. Eiköhän homman nimi ensipelissä ole selvä Lauridsenille ja Ritchielle molemmille.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Muut ulisee jostain puhelimeen vastaamisesta - siis mistä vastaamisesta, eihän Nurmi tehnyt koko pelissä mitään rottailua? Miksi Ritchie menetti hermot tuosta kontaktista?

Ja naurettavaa myös on se että ”Nurmi kerjäsi tätä” - siis kerjäsi miten? ”Se pitää nyt hakata kun se teki maalin meitä vastaan”?
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Onko Nurmen pää tohjona? Jos Ritchie muuten olisi yrittänyt, niin tuon illan tilanteen jälkeen olisi ollut. Pikku makailut otti senkin tilanteen jälkeen.

Eli tää olisi tuomittavaa vain jos Nurmen pää olisi mennyt paskaksi tuossa tilanteessa? Jos saat näkyvän aivovamman, ni sit on tapahtunut rike?

Ai vittu mikä logiikka. Koska sillä on pää vielä hartioiden välissä, niin rikettä ei tapahtunut.

Ja juu, ei ollut törkeinikiinämissään, mutta silti niin tuomittava teko, kuin voi olla. Itsekin rakastan fyysistä lätkää ja myllyjä, mutta Ritchie on kyllä yhtä kaukana koodeista kuin Turtiainen toimivista aivoista.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Oli siellä taustalla, nyt mitä tahansa huutelua tai "rottailua", niin noin pahasti ei voi vintti pimetä mistään "verbaalisesta" heitoista tai vastaavista. Jos unohdetaan kaikki kannattaminen, logot rinnassa sun muut, niin tilannehan oli nyt siis se, että pelaaja X takoo maassa makaavaa pelaaja Y toistuvasti nyrkillä päähän, ilman että tämä pelaaja pystyy aidosti puolustautumaan ja niin, että on vielä menettänyt kypäränsä tilanteessa. Tämä Ritchien temppuko sitten edustaa niitä jotain "arvoja", mistä aina paasataan? Itse myös käsitän kovuuden ja fyysisyyden tuomisen eri tavalla, kuin tämän Ritchien reppanamaisen tempun, jolla vaan todellisuudessa kustaan rankalla letkulla oman joukkueen muroihin. Tällä tapauksella ei ollut mitään tekemistä minkään "fyysisyyden" kanssa.

Kait tämä jonkun mielestä sitten vielä kuuluu jääkiekkoon tällainen "old school" Äijjäily sun muu "machoilu" ja nykyään touhu on sitten mennyt ihan kermaperseilyksi, kun ei saa enää maassa makaavaa kypäränsä menettänyttä pelaajaa nyrkillä takoa päähän ja velliperseet vaan "vinkuu"...En kyllä vaan ymmärrä, mitä äijämäistä siinä on, että reppanaimaisesti hakkaa maassa makaavaa kaveri nyrkillä päähän, joka ei voi tilanteessa nousta pystyyn ja puolustautua ja sitten ollaan pukemassa Nurmelle jotain kangashametta, kun ei muka "vastannut johonkin puhelimeen"... Kohtuu varmuudella pystyy myös sanomaa, että Kärppienkin osiossa olisi hieman eri tunnelma, jos asetelma olisi joskus toisinpäin. Tuskin ymmärrystä löytyisi ja soviteltaisiin omalle pelaajalle kangasmekkoa tai kutsuttaisiin raukkamaisen takomisen suorittanutta pelaajaa Äijjäksi, jota Liigan "neitimäinen" tuomarilinja vaan sorsii, kun turpaan vetäjällä on vaan niin vitun isot Äijjämäiset pallit, johon Liigassa ei olla totuttu.

Tällaista toimintaa ei vaan voi arvostaa tai puolustella, vaikka oliskin oman seuran pelaaja. Laajemmissa silmänaloissa, tällainen tuouhu ei kuulu enää millään muotoa 2020-luvun jääkiekkoon, eikä Ritchien älyvapaalla tempauksella ole mitään tekemistä urheilun tai jääkiekon pelaamisen kanssa. Iskut eivät mitään tappoiskuja tai -takomisia ollut, mutta sillä ei ole mitään sen suurempaa merkitystä mielestäni, koska itse teko (maassa makaavan pelaajan takominen nyrkillä päähän) on erittäin raukkamainen ja säälittävä teko, josta paistaa kyllä vastustajan ja pelin kunnitoituksen puute kilometrien päähän. Jätetään nämä teot, tämä kulttuuri ja näiden tapausten puolustaminen sinne jonnekin 70-80-luvulle. Silloin pelin henki ja maailma oli erilainen. Onneksi ei enää ja myös tämä toksisen maskuulinen jääkiekon machokulttuuri on pakotettu muuttumaan.

En itsekään ole yhteiskunnassa pahemmin mikään 'woken' megafani, mutta kyllä jääkiekon ja laajemmin urheilun parissa tällaisrlle jonkilaiselle kulttuurin puhdistamiselle, ravistelemiselle ja päivittämiselle on ihan aidosti ja oikeasti isoa tarvetta. Sen verta pöhöttynyttä ja tunkkaista on tämä urheilukulttuuri vieläkin. Ja tämä on käynyt vaan entistä pahemmin ilmi tässä syksyn aikana mm
näiden case-Lahtiden ja case-Reunasenkin kohdalla, mikä kaikki tässä urheilukulttuurillisessa ajattelussa on ihan totaalisen perseellään. Lukiessa näitäkin juttuja tästä case-Ritchiestä, sitä itsekin alkaa huomaamaan, miten allerginen sitä on tällaiselle toksiselle machoilulle ja perhanan "Äijjäilylle".

Hauskaa sinänsä, että Markus Nurmea syytetään tässä tapauksessa rottailusta, filmailusta ja ties mistä, mutta tämä Ritchien tempaushan se vasta rottamaisen raukkamainen olikin. Onko joku ihan oikeasti sitä mieltä, että tuollainen kuuluu vielä jääkiekkoon tai on jotenkin puolustettavissa? Ihan sama, vaikka Nurmi olisi miten irivistellyt ja lällätellyt päin Ritchien naamaa. Eihän kukaan oikeassa elämässäkään kuunaan puolustelisi sitä, jos itselle joku vähän lällättää päin naamaa ja vastalauseeksi tirvaisee saman tien kaverilta nenän auki ja hampaat kurkkuun. Ei keneltäkään heruisi sille lyöjälle mitään sympatiaa. vaan ajateltaisiin, että ihan kaheli ja ei voi koskaan menettää malttiaa noin, eikä mikään oikeuta tuollaiseen tekoon. Niin, miten joku toksinen jääkiekon machokulttuuri nyt eroaa sitten tästä tai jotkut tätä Ritchie tekoa puolustelevat?

Taklaaminen, fyysisyys ja kovaa pelaaminen kuuluu ehdottomasti edelleenkin jääkiekkoon. Onhan kyse edelleen - ainakin toivottavasti - kamppailupelistä. Mutta tällaiset teot ja tempaukset, jossa jätetään vastustajaa, peliä ja urheilua kunnioittamatta sekä pyritään - ainakin omasta mielestäni - jonkin asteiseen tahalliseen pelin ulkopuoliseen vahingoittamiseen, eivät vain kuulu mitenkään enää 2020-luvun jääkiekkoon. Sillä ei ole he on vitun tekemistä minkään "kamppailun" tai kovuuden kanssa, että taotaan nyrkillä maassa makaavaa puolustuskyvytöntä pelaajaa toistuvasti päähän. Potkuja Ritchielle ei tämän tempauksen takia tarvitse antaa, mutta kyllä tässä nyt on duolla Mäntymaa/Myllykoski paikka tehdä Ritchielle Kärppien linja ja arvot selväksi jämäkällä johtajuudella, jos mielii vielä Kärpissä pelata. Odotan ainakin itse johtajuutta nyt Kärppien päävalmentaja/urheilujohtaja keltanokkakaksikolta. Aitoa kovuutta ja fyysisyyttä Ritchie toivottavasti vielä tuo Kärppien pelaamiseen keväällä, mutta tämänkaltaisia tapauksia toivottavasti ei enää, ja toivottavasti Kärppien arvot ja linja tehdään myös miehelle hyvin selväksi ja toivon mukaan hän myös jatkossa niihin sitoutuu.

Luulisi, että seurasta, kannattamisesta ja rinnassa olevista logoista viis ja riippumatta, me kaikki haluamme kitkeä tällaiset raukkamaiset vastustajan kunnioittamatta jättämiset ja muut rottamaiset tapaukseta ihan lopullisesti pois urheilusta ja jääkiekosta, joilla ei ole mitään tekemistä sen itse urheilun kanssa.

Edit. Typot
 
Viimeksi muokattu:

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Minä en ole mikään kostomentaliteettifantasijoija. Tuo nyt vain sattuu olemaan lätkän koodisto, että idiooteista teoista etenkin kärkiäijiä kohtaan tullaan muistuttamaan. Tämä etenkin näille ketkä ovat pelanneet Amerikassa. Eiköhän homman nimi ensipelissä ole selvä Lauridsenille ja Ritchielle molemmille.
Aika vetelää oli omien puolustaminen ainakin tänään. Ei paljon muuta kuin vierestä ihmettelemistä. Joku kärppäläinen kävi mussuttamassa Nurmelle.. taisi olla Junttila. Olisin kyllä kaivannut pientä sanallista yhteenottoa, tappelua en kaivannut, mutta jotain reagointia.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Aika vetelää oli omien puolustaminen ainakin tänään. Ei paljon muuta kuin vierestä ihmettelemistä. Joku kärppäläinen kävi mussuttamassa Nurmelle.. taisi olla Junttila. Olisin kyllä kaivannut pientä sanallista yhteenottoa, tappelua en kaivannut, mutta jotain reagointia.

Lauridsen on tärkeä osa Tepsin pakistoa. Kaveri ei ole mikään aivoton... sanonko ketä. Talaja taklasi alkukaudella Hemmingiä rumasti, jonka jälkeen Olli oli valmis tiputtamaan hansikkaat, mutta Roope ei tähän lämmennyt. Tappara-pelissä hanskasi Witkowskin kanssa arveluttavan taklauksen jälkeen. Youtubessa on materiaalia pullollaan Lauridsenin hanskauksista jos niitä haluaa mennä katsomaan.
 

okkim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Käppärät
Luulisi, että seurasta, kannattamisesta ja rinnassa olevista logoista viis ja riippumatta, me kaikki haluamme kitkeä tällaiset raukkamaiset vastustajan kunnioittamatta jättämiset ja muut rottamaiset tapaukseta ihan lopullisesti pois urheilusta ja jääkiekosta, joilla ei ole mitään tekemistä sen itse urheilun kanssa.
Amen.

Tämä kirjoituksesi on paras. Ja vielä meidän jengin kannattajalta, kiitos.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Lauridsen on tärkeä osa Tepsin pakistoa. Kaveri ei ole mikään aivoton... sanonko ketä. Talaja taklasi alkukaudella Hemmingiä rumasti, jonka jälkeen Olli oli valmis tiputtamaan hansikkaat, mutta Roope ei tähän lämmennyt. Tappara-pelissä hanskasi Witkowskin kanssa arveluttavan taklauksen jälkeen. Youtubessa on materiaalia pullollaan Lauridsenin hanskauksista jos niitä haluaa mennä katsomaan.
Juu ja en minä nyt tarkoittanut tulevan ylivoiman ryssimistä johonkin typeryyteen, mutta jotain tunnetta ja reagointia.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Luulisi, että seurasta, kannattamisesta ja rinnassa olevista logoista viis ja riippumatta, me kaikki haluamme kitkeä tällaiset raukkamaiset vastustajan kunnioittamatta jättämiset ja muut rottamaiset tapaukseta ihan lopullisesti pois urheilusta ja jääkiekosta, joilla ei ole mitään tekemistä sen itse urheilun kanssa.
Hyvin sanottu. Senpä takia tästä kuuluisikin antaa kunnon kakku = 10 peliä. En muutenkaan halua, että Ritchie sekoilee lisää jossain pudotuspeleissä (jos Kärpät sinne pääsee) ja tuhoaa samalla joukkueen pelin. Kunnon kakkua vaan niin ehkä oppii jotain.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minä en ole mikään kostomentaliteettifantasijoija. Tuo nyt vain sattuu olemaan lätkän koodisto, että idiooteista teoista etenkin kärkiäijiä kohtaan tullaan muistuttamaan. Tämä etenkin näille ketkä ovat pelanneet Amerikassa. Eiköhän homman nimi ensipelissä ole selvä Lauridsenille ja Ritchielle molemmille.

No tässähän sitten vaan muistutettiin Nurmea koodiston mukaan hänen idiooteista teoista eikö vain?

Enkä ala kaivamaan mitään videolinkkejä tai tekoja, Kaukokarin sanoin ”kaikki tietää sen vittu”.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No tässähän sitten vaan muistutettiin Nurmea koodiston mukaan hänen idiooteista teoista eikö vain?

Enkä ala kaivamaan mitään videolinkkejä tai tekoja, Kaukokarin sanoin ”kaikki tietää sen vittu”.
Reunanenkin on rasisti, en rupea mitään linkkejä tai todisteita kaivamaan, Lukon mediavastaavan sanoin rasistinen käytös on tuomittavaa.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
No tässähän sitten vaan muistutettiin Nurmea koodiston mukaan hänen idiooteista teoista eikö vain?

Enkä ala kaivamaan mitään videolinkkejä tai tekoja, Kaukokarin sanoin ”kaikki tietää sen vittu”.

Ritchie jos olisi kokenut Nurmen rottailleen koko pelin tai toimineen väärin, niin koodiston mukaan olisi kysynyt rehdisti puhelimeen. Tuollainen vitun raukkamainen päällekarkaus jäässä makaavaan kypärättömään pelaajaan ei kuulu mihinkään koodistoon. Ei jääkiekkokaukalossa tai sen ulkopuolella. Maassa makaavaa ei lyödä. Ikinä.
 

Kilimaisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Maitojuna-Nurmi ehti taas vähän itkeskelemään lehtien palstoille. Kyllähän me kaikki katsottiin tuo peli ja nähtiin nuo tapahtumat. Tosimiehet pelaa kaukalossa eikä itke toimittajille.
Tosimiehet? Ai kuten se tänään nähty neiti joka uskalsi lyödä jäässä naamallaan olevaa kaveria ylhäältä päin päähän? Että joo, niin nähtiin tapahtumat, yksi kanukki hajotti kasettinsa ja sille ei ole mitään järkevää puolustusta tai selitystä, kunhan ei vaan pää kestä jääkiekkoa.

Vai että tosimiehet.. niin ne, jotka vastaa aina "puheluun". Jos Esa Tikkanen ois ollu tuolla hämmentämässä koko illan ja tälle nicole ritchielle olis sanottu että meeppä kysymään vastaako se puheluun, nicole ois lähteny pukukoppiin ja saman tien maasta.

Toisaalta, saatan tehdä ihan väärän oletuksen, että nicoleen viitattiin tällä "tosimiehet"-termillä. Siinä tapauksessa pahoitteluni, koska ei kai nyt kukaan oikeasti pidä tommosta neitipelleä minään tosimiehenä.

Vähän harmi että TPS ei onnistunut voittamaan tota peliä. Meni Nurmen hyvä nouto hukkaan, kuten aiemmin harmittelin. Sillähän saatiin näköjään puolet yhdestä kaupungista ihan sekaisin, lisää noutoja vaan.
 

DrE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hamekangas sopii Nurmen päälle ja vastoin muutamia olettamuksia en ottaisi jengiini.
Alle 7 matsia huilia on liian vähän, kymmenessä viesti menee varmasti perille. Näistä selvistä tilanteista pitää rankoa kunnolla. Toki linja on vituillaan jo ihan perusvihellyksissäki niin ketä mä huijaan - ihan sama.
 

Micol

Jäsen
Ritchie jos olisi kokenut Nurmen rottailleen koko pelin tai toimineen väärin, niin koodiston mukaan olisi kysynyt rehdisti puhelimeen.
Ja mistähän sinä tiedät, ettei Ritchie pyytänyt vastaamaan puhelimeen? Nythän meillä on ainoastaan Markus Nurmen ympäripyöreät kommentit tapahtuneesta, eikä toisen osapuolen näkemystä tapahtumista ja ylilyöntiin johtaneista tilanteista ole välttämättä edes kysytty.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
On jotenkin kuvottavaa, et täysin törkeä vahingoittaminen ja sen yritys nähdään tälläkin palstalla jotenkin oikeutettuna, jos kohteena on joidenkin inhoama pelaaja.
Tuon änärin hylkäämän hasbeenin toimet eivät ole millään tavalla oikeutettuja oli kohteena joillekin miten tahansa vastenmielinen tapaus.
Ollut jo pitkään kauempana liigasta, mut tää tapaus nousi esille ja on todella surullista, että liigassa on edelleen eräiden mukaisten epämiellyttävien pelaajien vahingoittaminen jotenkin hyväksyttävää joidenkin mielestä.
 

otep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Luleå HF, BDN
On jotenkin kuvottavaa, et täysin törkeä vahingoittaminen ja sen yritys nähdään tälläkin palstalla jotenkin oikeutettuna, jos kohteena on joidenkin inhoama pelaaja.
Tuon änärin hylkäämän hasbeenin toimet eivät ole millään tavalla oikeutettuja oli kohteena joillekin miten tahansa vastenmielinen tapaus.
Ollut jo pitkään kauempana liigasta, mut tää tapaus nousi esille ja on todella surullista, että liigassa on edelleen eräiden mukaisten epämiellyttävien pelaajien vahingoittaminen jotenkin hyväksyttävää joidenkin mielestä.
Tarkoitat varmaan Nurmea kun puhut ”änärin hylkäämästä hasbeenista”. Onko täällä oikeasti joku sitä mieltä, että jos Ritchie olisi halunnut vahingoittaa Nurmea mahdollisimman vakavasti niin Nurmi olisi hymyillen lähtenyt kaukalosta. Ritchien tarkoitus ei ollut hakata Nurmea sairaalakuntoon, koska jos hän olisi halunnut sen tehdä hän olisi siihen pystynyt. Ritchie ihmetteli tilanteen jälkeen selvästi itsekin sitä, miksi hän sai tilanteesta ulosajon. Nhlssä tuo olisi ollut maksimissaan 2 minuutin rangaistuksen arvoinen ja täällä puhutaan 10 pelin pelikiellosta. Pohjois-Amerikassa peli on huomattavasti fyysisempää kuin Liigassa ja mielestäni pelaajia pitäisi valmistaa siihen, että ketä tahansa ei kannata mennä härnäämään. Liekkö tuo fyysisyys syy siinä miksi tämän Nurmen ura ei siellä lentoon lähtenytkään ja palasi maitojunalla takaisin Turkuun. Ja lopuksi haluan todeta, että Ritchien teko ei ollut oikein, mutta ei se nyt 10 pelin pelikiellon arvoinen ollut. Liiga arpoo tästä 3-6 pelin pelikiellon ja 27.1.2024 Nurmi ja Ritchie kohtaavat jälleen, jos Nurmella ei ole ”flunssa” tuon pelin aikaan.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minä en ole mikään kostomentaliteettifantasijoija. Tuo nyt vain sattuu olemaan lätkän koodisto, että idiooteista teoista etenkin kärkiäijiä kohtaan tullaan muistuttamaan. Tämä etenkin näille ketkä ovat pelanneet Amerikassa. Eiköhän homman nimi ensipelissä ole selvä Lauridsenille ja Ritchielle molemmille.

Puhuit nyt itsesi pussiin. Eka tuomitset Ritchien teon, mutta nyt puhut koodistosta.

Ainut joka koodistoa noudatti oli Ritchie. Nurmi halusi pelata fyysistä peliä, provosoida ja ärsyttää. Lopulta ei uskaltanut vastata "puheluun" ja meni kilppariin.

Sanoin jo aiemmin, että Ritchie olisi tuon voinut jättää tekemättä. Ei tuo kuitenkaan mikään kauden törkein teko ollut. Osalla meni selvästi kuitenkin yöunet ja eivät enää uskalla mennä katsomaan jääkiekkoa paikanpäälle.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Ja mistähän sinä tiedät, ettei Ritchie pyytänyt vastaamaan puhelimeen? Nythän meillä on ainoastaan Markus Nurmen ympäripyöreät kommentit tapahtuneesta, eikä toisen osapuolen näkemystä tapahtumista ja ylilyöntiin johtaneista tilanteista ole välttämättä edes kysytty.

Puhuit nyt itsesi pussiin. Eka tuomitset Ritchien teon, mutta nyt puhut koodistosta.

Ainut joka koodistoa noudatti oli Ritchie. Nurmi halusi pelata fyysistä peliä, provosoida ja ärsyttää. Lopulta ei uskaltanut vastata "puheluun" ja meni kilppariin.

Sanoin jo aiemmin, että Ritchie olisi tuon voinut jättää tekemättä. Ei tuo kuitenkaan mikään kauden törkein teko ollut. Osalla meni selvästi kuitenkin yöunet ja eivät enää uskalla mennä katsomaan jääkiekkoa paikanpäälle.

Kertokaas nyt arvon kanssakirjoittajat, että missä kohtaa Ritchie kyseli rehdisti Nurmea puhelimeen? Ei ainakaan tuossa kulmaväännössä. Sen nyt näkee jokainen. Jos se on teidän mielestä kysely tanssiin, kun toinen makaa jäässä ja tämä "kysyjä" pitää häntä kädellä siellä, niin tästä asiasta on ihan turha teidän kanssa keskustella.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Tarkoitat varmaan Nurmea kun puhut ”änärin hylkäämästä hasbeenista”. Onko täällä oikeasti joku sitä mieltä, että jos Ritchie olisi halunnut vahingoittaa Nurmea mahdollisimman vakavasti niin Nurmi olisi hymyillen lähtenyt kaukalosta. Ritchien tarkoitus ei ollut hakata Nurmea sairaalakuntoon, koska jos hän olisi halunnut sen tehdä hän olisi siihen pystynyt. Ritchie ihmetteli tilanteen jälkeen selvästi itsekin sitä, miksi hän sai tilanteesta ulosajon. Nhlssä tuo olisi ollut maksimissaan 2 minuutin rangaistuksen arvoinen ja täällä puhutaan 10 pelin pelikiellosta. Pohjois-Amerikassa peli on huomattavasti fyysisempää kuin Liigassa ja mielestäni pelaajia pitäisi valmistaa siihen, että ketä tahansa ei kannata mennä härnäämään. Liekkö tuo fyysisyys syy siinä miksi tämän Nurmen ura ei siellä lentoon lähtenytkään ja palasi maitojunalla takaisin Turkuun. Ja lopuksi haluan todeta, että Ritchien teko ei ollut oikein, mutta ei se nyt 10 pelin pelikiellon arvoinen ollut. Liiga arpoo tästä 3-6 pelin pelikiellon ja 27.1.2024 Nurmi ja Ritchie kohtaavat jälleen, jos Nurmella ei ole ”flunssa” tuon pelin aikaan.
Nurmi ei pelannut peliäkään NHL:ssä, joten ei täten ole änärin hylkäämä minun mielestäni, NHL-joukkueensa hylkäämä enemmänkin, koska jäi AHL-peluriksi. Tuo Ritchie taas ei kelvannut enää viime kauden jälkeen kellekään NHL:ssä.
Kärppä-fanin mielipide on yhtä tyhjän kanssa tässä tapauksessa.
Videon perusteella Ritchie ei huomioinut mitenkään ilman kypärää olevaa vastustajaa vaan jatkoi fyysisiä toimiaan. Olen isosti vastaan liigan ylimitoitettuja rangaistuksia, mutta tuo toimi oli selkeä vahingoittamisyritys.
En tiedä mitä tilannetta edelsi, mutta jatkotoimet olivat liialliset.
Ei jäätä vasten aleta hakkaamaan kypärätöntä pelaajaa vaikka kuinka vituttaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös