Kyseenalaiset taklaukset ja mailaniskut Liigassa kaudella 2023–2024

  • 469 323
  • 4 231

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
No niin, sieltä tuli selkeä tuomio tilanteesta. Toivottavasti Pelsut säästivät sen 5000 €, kun sähköpostit eivät lähteneet / tulleet perille. Ei muuta kuin väriä juurikasvuun ja saikun kautta takaisin kaukaloon.
 

Le Deal

Jäsen
Mut onneksi Lauridsen ja Witkowski saivat kaksi peliä kumpainenkin tappelusta, joka oli hurjan vaarallinen molemmille osapuolille.
Täähän täällä on saatanan surullista. Enforcerit takaisin kiitos, ei nämä pää vammat ainakaa vähene sillä että saat tehdä ilman mitään seurauksia kaukalossa mitä vaan.

Nyt et saa turpaan etkä pelikieltoa kun perseilet, ennen sait sentään turpaan jolloin tajusit ”fuck around and find out”.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En jaksa yleensä lähteä näihin "ensi kerralla sitten vaan käsi irti kropasta taklaamaan" mutta onhan tuo huvittavaa miten he itse myöntävät sen olleen irti ja sitten pesevät sen jollain ei merkittävää osumaa. kyynärsuojat on sellaista panssaria ettei sen täydykkään osua täysillä, että tekee jo tuhoa pahasti.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Alkaa olla venäjän meininkiä tässä liigassa. Kun katsoo toimintaa ja lausuntoja minkä kanssa tullaa ulos.

Pitäs tulla Liigakarsinnat, että voittaja pääsis mestikseen...
 

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eihän näitä saanut viime kaudella kommentoida. Onko linja muuttunut
Tämä viime kauden kuuluisa ”en saa kommentoida”-uhriutuminen tuskin ainakaan on lisännyt Liigan tuomareiden ja kurinpidon arvostusta Hölöä kohtaan. Vaikka Liigan erotuomari- ja kurinpitotoiminta on mitä on, niin ei ole Pelicans näissäkään asioissa osannut tyylikkäästi toimia viime kausina.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ahaa, eli hesalaisten mielestä ei saa enää kritisoida kurinpitopäätöksiäkään?
Jos Pelicansin mielestä Åstenin tapauksessa on tapahtunut virhe, niin voivat viedä sen eteenpäin. Tosin se maksaa, ja "tekniset ongelmat" selitys ei välttämättä enää toista kertaa mene läpi, joten voipi olla ettei siihen ole enää varaa niin täytyy tuollainen ala-aste tason itkuvideo painaa someen.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Voi herranjumala! Kuinka ne kehtaa
Jos oma jengi kohtaisi vääryyttä kaukalossa, niin mua hävettäisi ihan helvetisti, että seuran virallisella tilillä itketään asiasta somessa. Mutta kukin tavallaan, ei siinä.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Mut onneksi Lauridsen ja Witkowski saivat kaksi peliä kumpainenkin tappelusta, joka oli hurjan vaarallinen molemmille osapuolille.
Minusta se jos kaksi tappelijaa sopii tappelevansa keskenään on vain lisäviihdettä. Niissä ei kokenut tappelija haasta jotain junnua, tai kukaan taklaa lähellä laitaa poikittaisella selkää, tai huido kenenkään rannetta poikki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös