Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 897 691
  • 21 705

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Avenged Sevenfold - Sounding the Seventh Trumpet

2003 ilmestynyt Waking The Fallen räjäytti A7X potin allekirjoittaneella, ja jostain syystä sitä aikaisemmin ilmestynyt Sounding the Seventh Trumpet on jäänyt aivan statistin rooliin allekirjoittaneen ämyreissä. Uudemmat lätyt ovat taas soineet tiiviisti. Nyt avautui, että tämä eka levykin on hyvää mättöä!

Koska poijaat ovat julkaisseet kahden vuoden välein lättyjä, ja viimeisin on vuodelta 2007, niin saisimmekohan uuden levyn uunista ulos vielä tänä vuonna?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eveliina Kurki - Sä osaat sillälailla peppua vemputtaa

Minä olen jostain helvetin syystä koukuttunut tähän viikonlopun "löytööni" ja tätä on ihan pakko kuunnella vähän väliä... Miten onkin voinut tällainen klassikko pysyä piilossa näinkin pitkän aikaa ennen kuin onnistuin kuulemaan ensimmäisen kerran.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
VH1:ltä juuri äsken:

Kirsty MacColl: A New England.

Voi helvetti! Olen nähnyt ja kuullut Tavastialla kun Billy Bragg veti tän livenä, mutta jostain ihmeen syystä en ole ennen nähnyt tätä Kirstyn (RIP) videota biisistä.

Ja nyt kun tsekkasin asiaa tarkemmin niin Kirstyn (Top 7) version tuotti hänen senaikainen aviomiehensä. Steve Lillywhite. Joku musaharrastaja varmaan tietää miehen. Itse en tätä suhdetta tiennytkään.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Winampista juuri äsken: paskoja Megadeth- ja Dream Theaterin aiempi tuotanto -pastisseja. Ei tätä bändiä nykyisin vaan jaksa kuunnella ihan hirveän tunnollisesti, kun lähestulkoon koko tuotanto Six Degrees of Inner Turbulencen jälkeen on ollut pelkkää Mike Portnoyn alkoholiongelmasta lauleskelua, Rudessin geneerisellä liidisoundilla tiluttelemia kolmen pennin lirutteluja ja Petruccin jämäriffien kaatopaikan tonkimista. Vaihtoon.

Machine Head - The Blackening

Robb Flynn ei petä, vaikka en minä näidenkään kohdalla The Burning Red/Supercharger -kaksikkoa tajua. Hirveää kuraa. Onneksi tulivat järkiinsä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Slayer: Angel of Death livenä ( Ozzfest -96 ) löytyy Juutubesta. Ei tuohon pysty enempää sanomaan...

Ihan hyvää tavaraa. Tosin Slayerin uusi kappale ei kyllä paljoa säväyttänyt, aika kehnohko paluu Reign In Blood-aikoihin yhden kappaleen perusteella.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tämä vaatii taas pikkuisen pohjustusta, kuten musiikkiaiheiset tarinointini yleensäkin.

Nicke Andersson on mukava heppu, noin ruotsalaiseksi. Laaja-alainen musiikilliselta sivistykseltään ja myös pätevä useiden instrumenttien taitaja.

90-luvun alussa Nicke opittiin tuntemaan hevipiireissä Entombedin biisejä tekevänä rumpalina. Pian kuitenkin rokkikärpäsen purema svedu polkaisi pystyyn The Hellacopters -yhtyeen, jossa otti hallinnoitavakseen kitaristi-laulajan vakanssin. Tämä orkesteri teki useita levyjä ennen männävuotista hajoamistaan; niistä eritoten High Visibility ja By The Grace of God olivat erinomaisia rocklevyjä.

Vuosituhannen vaihtuessa mies kuitenkin hinkui takaisin rumpupallille, ja - yllätys yllätys - soittamaan perinteistä 60-luvun svengaavaa soulia. Laulajaksikin hän värväsi todellisen kultakurkun ja Detroitin rockscenen veteraanin, muun muassa MC5-kundi (ja Pattin mies) Fred "Sonic" Smithin Sonic's Rendezvous Bandin riveissä vaikuttaneen Scott Morganin.

Tähän mennessä tuo soulbändi, The Solution, on tehnyt kaksi albumia, joista ensimmäinen, Communicate!, soi Evilillä nyt. He-le-ve-tin hienoa musiikkia. Todisteeksi linkitän tähän The Solutionin myspace-sivun: nuin!

Erityisesti Would You Change Your Mind -biisi kertoo selkeästi, mistä tässä on kyse. Enjoy!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Toivottavasti edes joku tsekkasi tuon Solutionin ja tykkäsi. Jos tsekkasi, taatusti tykkäsi.

No joo, rauhoitetaan menoa. Ameriikan Kari Tapio eli Johnny Cash äänessä. The Man Comes Around. Karisma.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
No nytpä aletaan olla nostalgian ja jännän äärellä:

King Diamond - Abigail
King Diamond - "Them"
King Diamond - Conspiracy

Tuollainen pyhä kolminaisuus livahti soittomööpeliin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Toivottavasti edes joku tsekkasi tuon Solutionin ja tykkäsi. Jos tsekkasi, taatusti tykkäsi.

Tsekkasin ja toimi. Hämmästyksekseni myöskin huomasin, että tuo suosittelemasi kipale on kyllä tuttu entuudestaankin, mutta eihän tätä olisi heti osannut kuitenkaan arvata Entombed/Hellacopters-miehen tekosiksi. Joka päivä sitä oppii jotakin uutta.

Jotta aiheessa pysytään, niin täällä jatkaa edelleen Kim Bendix Petersen.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
A trip down the memory lane twenty years back...

Metal Church - Blessing in Disguise

Jumalaare, että tämäkin oli kyllä aikanaan melkoista kovuutta!
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Parhaillaan taustalla soiva CMX:n Talvikuningas. On suorastaan häpeä, että tällainen helmi on jäänyt itselläni niin vähälle huomiolle aiemmin. Hieno kokonaisuus kaikkiaan kyseessä, mutta Vallan Haamut kipaleessa vedellään sanoituksellisesti jo sellaisissa sfääreissä, että sitähän aivan herkistyy.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Miike Snow nimistä yhtyettä. Maistuu parhaalta just tällä hetkellä ja muu saman genren musa soinu paljon myös viime aikoina.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Ghost Brigade - Isolation Songs

Aivan sama, mitä muissa talouksissa kuunnellaan, mutta tämä on vuoden 2009 kotimainen. Helposti. Miltei jopa vuoden 2009 overall.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Rolling Stones - Gimme Shelter ja tarkemmin ottaen konserttitaltiointi vuodelta 1972. Jumalauta että Mick Taylor oli (ja on varmaan vieläkin) kova kitaristi. Ns. Taylor-vuodet olivat kyllä ehdottomasti Stonesien uran parasta aikaa. Loistavia levyjä tuli kuin liukuhihnalta ja livenäkin hommassa oli ihan erilaista potkua. No valitettavasti sitä iloa ei sitten kovin kauan kestänyt. Jos sanon ihan suoraan niin Taylor oli ehkä jopa liian hyvä Rolling Stonesin kaltaiseen bändiin.
 

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Yngwie motherfucking Malmsteen. Rising Force, kikkeliä niin kikkeliä.

Loistavaa!!

Jätkällä ei ole synkkää, kun kuuntelee ynkkää!

Itselläni Ozzy ja Perry Mason, melkeimpä parasta solo ozzyä mitä löytyy.

edit. Saattaa joutua kuuntelemaan trilogy suite op:5:n, ihan nostalgian vuoksi. Tuota biisi opetellessa totesin että ei minusta tule kitaristia ikinä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Perry Mason on mielestäni Ozzyn paras biisi. Täyttä timanttia alusta loppuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös