Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Kun eurot kassaan kilahtaa... vai kilahtaako?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Rademoottori, 01.11.2014 klo 13.25.

 1. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Täytyy kyllä antaa kritiikkiä fanikaupalle. Surkea tuo nettipalvelu, tuotteita on vaikea löytää ja niistä puuttuu kuvia tai kuvat ovat vääriä. Esimerkiksi tällä kuvalla tarjotaan t-paitaa: T-Paita Musta Valk. - Sinne Store - UUTUUDET!

  Ja miksi ihmeessä Support Your Local -tuotteet eivät ole kunnolla näkyvissä, esim. Support Your Local - T-paita 2016 - Support Your Local - UUTUUDET!

  Nyt kun tuotteista on saatu hieman näyttävämpiä, pitäisi ne ennen kaikkea saada näyttävämmin esille. Tällä hetkellä tuo koko fanikaupan ulkoasu näyttää harrastelijan aikaansaannokselta.
   
 2. Kaidekuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Florida Panthers, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Tähän voisi lyödä lisää paukkuja ja panostaa toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen.

  Sen sijaan antaisin posia Karisman yläkerran pop-up storesta, josta noita fanikamoja pystyy itselleen hankkimaan. Sieltä vaan tavaraa mukaan ja Pelsulle euroja kassaan.

  Edit. typot
   
 3. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Meneekös muuten nämä Isku Areenalla järjestettyjen MM-kisojen VIP hommien ja ruokailujen killingit Pelsun kassaan? Tai siis Pelicans ravintoloiden kassaan. Ihan hyvät lisätienestit luulisi tulevan näistä, jos ropisee seuran laariin edes osittain.
   
 4. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Menee, kaikki.
   
 5. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tällä kaudella runkosarjassa kolme kertaa loppuunmyyty kotipeli, ja yleisökeskiarvo 290 katsojaa plussalla tavoitteesta. Way to go, Kolu & co.!
   
 6. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Mukavasti jäi varmasti plussan puolelle talous lippu- sekä oheismyynnin suhteen. Lisäksi 6.sija runkosarjassa ja toivon mukaan playoffeissa vielä paraneva sijoitus tuo kassaan kenties budjetoimattomia tuottoja. Menopuoli onkin sitten asia erikseen. Pelaajabudjetti varmaan käytettiin, mutta liekö tuo mennyt hieman ylikin vai maksoivatko sponsorit kaikki ylitykset. Menestys tuo luonnollisesti pelaajille maksettavia bonuksia eteen ja nuo eivät taida ihan pieniä olla, joten playoff-tuotot siinä todennäköisesti syödään. Mutta varmasti ihan mielellään.

  Asiasta toiseen. Onko tämän kauden kausikortti nyt automaattisesti voimassa pleijareihin? Siis fyysisesti tuo sama läpyskä. Ei tullut tilausta peruttua, mutta ei mitään uutta korttiakaan ole kyllä tullut. Eli samalla kortilla pääsee nyt pleijarit läpi ja ensi kaudenkin pelit? Toki siis lasku pleijareista tulee pelimäärän mukaan jälkikäteen ja ensi kauden kausarin maksu jossain vaiheessa. Kunhan varmistelin ettei mitään uutta läpyskää tarivinut erikseen tilata tai vahvistaa vanhan kausarin uudelleen koodaamista tms?
   
 7. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Kausari jatkuu automaattisesti playoffeihin. Ja ensi kauteen. Ainoa mitä tarvitsee tehdä, on maksaa laskut mitä niistä tulee.
   
 8. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Oliko joku kirjoittelija paikalla eilisessä konsertissa? Oliko väkeä, oliko onnistunut tapahtuma?

  Jääköhän näistä isot summat seuran kassaan?
   
 9. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Etlarin uutisesta poimittua:
  "Tapahtuman tuottaja Summer Upin Erik Jääskeläinen odotti ennakkoon paikalle 3 000- 3 500:aa kuulijaa. Silmämääräisesti arvioiden näytti siltä, että ainakaan illan puoliväliin mennessä tavoitteeseen ei aivan oltu päästy."