Koronakausi 2020–2021 – otteet kaukalossa

  • 500 250
  • 7 395

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika paljon pisteistä saadaan kiittää Wännströmin poikaa ja hänen vetoaan. Toki joku muu olisi voinut onnistua yhtälailla hänen paikallaan, mutta epäilen.
Joku meistä fanipojista sanoi, et kolmosdivarin äijätkin vetää noista paikoista sisään...oi s..tana meillä on huikea maalintekijä riveissä!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Näimmekö teinipoikien Hirvonen-Killinen sekä Rattie heräämisen? Totesinkin tänään auringon hohkaessa hangella, että vuoden ensimmäinen kevätpäivä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kiva kuulla Pantse haastattelussa, eikä aina Atua kohteliaana herrana siellä. Isoja juttuja joukkueelle nämä, kolmen pinnan viikko kahdesta pahasta, ilman Tiivolaa selvitettiin tämä savotta kuivin jaloin. Wännströmin maila on kyllä niin kuuma että ois kiva että nykyään vähän ärsytystä aiheuttavan Zabon enkat menis roskiin.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Etkö kuunnellut Antsaa? Oli siellä, jos aloittajaa vaihdetaan. Et taida paljon ymmärtää pelistä, kuuntele enemmän Mertarantaa.
3 vs 3 pelissä kentän hitaammat jalat, ja aloitusprosentti alle 50....
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hirvonen muuten voitti aika tärkeitä aloituksia tänään...

Ei pitäisi olla iso yllätys, on kuitenkin Ässien senttereistä se paras aloittaja ollut läpi koko kauden
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hirvosen aloitus% tänään 63.6%, Niemikin sentään paransi siitä Tapparapelin 25% nyt oli jo 39.1%
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hienosti tehtiin tasoitus, Hirvosen aloitusvoitto, Rattien jatko ja Wännströmin komea veto. Voittomaali tutulla kuviolla ja on kyllä meillä kova maalipyssy joukkueessa. Niemi on kyllä verkkainen ja ero on huikea, kun Tiivola palaa tuohon ykkösen keskelle.
 

Levollinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mertarannan "jos ja kun IFK voittaa ottelun" noin 59 minuutin kohdalla naurattaa.

Aloin seurata matsia jälkijunassa ja toisessa erässä Karjalaisen maalin jälkeen olin ihan valmis heittämään pyyhkeen kehään ja sulkemaan lähetyksen. Ässät oli ollut aivan jyrän alla ja pelissä ei tuntunut olevan taas päätä eikä häntää. Tsekkasin silloin mikä on tilanne livenä liiga.fi:stä, ja siellähän oli 2-3 sekä 54min pelattu taulussa. Hyppäsin livelähetykseen mukaan ja se kannatti tällä kertaa. Aivan huikea nousu!
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Surkea peli. Perustelen sillä että tällä tavalla menestyvä joukkue ei voi pelata ja pitkässä juoksussa tällä pelillä häviää Liigassa. Nyt taas osa vouhottaa kun voitettiin yksittäinen peli ja ei näe isoa kuvaa. Onko tämä pelitapa tosiaan se Mitä Selin ja kumppanit on saanut hiottua noin 8 kuukaudessa?
 

isokynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei ehkä varsinaisesti ole tämän ketjun kamaa, mutta huvitti kun katsoin liigan sivuilta Levosen jakamat alumnien tähdet; *** Varakas ** Killinen * Aaltonen. Porilaista huumoria?
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Kuuteen viime peliin pistekeskiarvo on jo 2.0, joten kyllä tuolla pelillä ainakin pinnoja on tullut ja eikös juuri niistä pelata? Pitemmässä sarjassa eli joulun jälkeen 14 pelissä keskiarvo on 1.67, ei huono sekään. Lisäksi "ryhmäytyminen" edistyy kun nyt Morrow ja Rattie saavat pelejä alle.

Ainakaan faktoihin nojaten ei nyt kovin pessimistinen voi Ässien suunnasta olla, jos vähääkään todellisuudessä elää.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Kannattaa kysyä Tiivolalta.
Eikös Tiivola treenannut kesällä pitkälti Helsingissä. Hän on kyllä hyvä esimerkki siitä, mitä muutos omassa tekemisessä saa aikaan. Mies on alkanut viettämään urheilijan elämää ja vetelä Peter on nyt ihan toinen mies.

Ässien menoa katsellessa on tullut mieleen, että onko siellä fysiikkatreenit menneet liiaksi sykkeiden seurantaan rasitusvammojen pelossa ja todella kova treeni jäänyt vähemmälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös