KooKoon yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Putte, 18.09.2012 klo 20.53.

 1. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Älkäähän nyt sekoilko. Tuo 50-vuotispeli oli marraskuussa ja siihen myytiin ihan normihintaiset liput ja yleisöä 5050. Ilmainen Mustaoranssi-peli oli helmikuussa myöskin TPS:ää vastaan ja siinä ilmoitettu jotain 5500. Toki tuhat lippua harmittavasti hävisi ihmisten hamstratessa lippuja jättäen näin peliin haluavia tyhjin käsin..
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aivan totta. Olin unohtanut tuon KooKoon 50-vuotisjuhlaottelun.

  La 21.11.2015 KooKoo-TPS yleisöä 5050 (50v.-juhlamatsi)
  Pe 12.2.2016 KooKoo-TPS yleisöä 5415 (mustaoranssi-matsi)

  Lauantai on Kouvolassa ollut yleensä yleisömäärän suhteen parempi pelipäivä kuin perjantai, joten on ihan mahdollista, että ensi lauantaina on yleisöä +5500 katsojaa ellei sitten jopa yli 6000.

  Viime kaudella lipun hamstraajien takia hallilla jouduttiin "myymään ei oota" vaikka periaatteessa halliin olisi mahtunut vielä jopa yli 1000 katsojaa.
   
 3. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjennysmyyjä
  Sinänsähän KooKoo voisi ilmoittaa myös tuvan loppuunmyydyksi, kuten esimerkiksi Mikkelissä tehdään, jos liput ovat loppuneet, mutta kyllähän tuo kirjanpidollisesti on järkevämpää ilmoittaa se määrä mikä hallissa rehellisesti on. Eihän tuonne halliin todellakaan mahdu 6000 ihmistä, ellei seisomakatsomossa seistä peräkkäin. Tuo rataosuushan ei ole käsittääkseni virallista yleisöaluetta poislukien päädyn anniskelu-aluetta.

  5500+ ja taidettaisiin olla jo reilusti päälle 3600 keskiarvossa.
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Tässäpä sinulle Sakari Välimaa pieni vinkki loppukautta ajatellen:
  Nyt laskemaan mukaan yleisömääriin joka ikinen sielu ( vertaa maaorja ) jonka ikinä vain kehtaat. Jokainen myyty kausikortti, vapaalippu, yrityslippu ja sekin liian känninen katsoja jota ei päästetty sisään. Ehkä olisi mahdollista jotenkin selvittää myös se että montako katsojaa on hautautunut sohvannurkkaan ruudun ääreen. Kaljalasiin nojaavat röhnöttäjät Tompassa on helppo käydä laskemassa. Joku bittijonne voi myös selvittää nykivien striimien ääressä laittomasti kyykkivät rahattomat häviäjät.

  Näillä eväillä Sakke se sinunkin kevät tästä vielä kirkastuu. Nyt ei enää kannata olla ylitiörehellinen vaan tehdä kuten muutkin Liigaseurat tietääkseni tekevät.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Veikkailaanpa yleisömääriä ( arvioissa on otettava huomioon se, että Välimaahan voi muuttaa yleisömääräilmoitustapaa ). Juurikaan muuta jännättävää kun ei oikein ole ( elleivät omat pojat pääse kunnolla askiin ).

  Jäädäänkö tällä kaudella jopa alle 2000 paikalla olevan katsojan?

  Huomenna KooKoo - Sport, johon Veikkaus tarjoaa ne 200lippua KKPn jaettavaksi. Lisäksi angloamerikkalaisen turhakepäivän ja Välimaan anteeksi pyynnön takia kausikorttilaisen kaveri ilmaiseksi ( linkki KooKoon sivuille kyseiseen uutiseen: Kausikorttilaisille ystävänpäivän etu: kaveri mukaan maksutta! | KooKoo ).

  Ottelun yleisömääräveikkaus: 2027

  Mitä muut veikkailette?
   
 6. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Ilmeisesti joku yleinen anteeksipyyntökeino kyseessä, sillä Lappeenrannassa vastaava tempaus.

  En lähde veikkailemaan, mutta toivottavasti Kouvola on urheilukaupunki eikä gloryhunterkaupunki. Vaikka jaloilla saa äänestää.
   
 7. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Mielestäni nuo "kloorihuntter" -höpinät ovat joidenkin idealistien keinotodellisuus kuvitelmia. Myös kaikkien tuntemat "tuulipukukansalaiset" ja "TaunoTasalakit" ovat silkkaa fantasiaa. Varsinkin kun jotkut väittävät tietävänsä miten nämä kyseiset "ryhmät" käyttäytyvät.

  Yksinkertaisesti voidaan sanoa, että hyvää ja voittavaa jääkiekkoa on paljon mukavampi seurata ainakin tällaisen "tuulipukukansalaisen" mielestä. Vai kuulunkohan mieluummin "pilkkihaalaripelleihin"?
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Miten miulle on tullut sellainen kuva, että sie kuuluisit Tauno Tasalakkeihin, voin toki olla väärässäkin. No oli miten oli, niin toivottavasti tuulipukukansa, taunotasalakit, kloorihuntterit ja kaikki muutkin saapuvat sankoin joukoin seuraamaan huomenna Mestiksen "El Clásicoa" KooKoo-Sport. Harvoin tällaista herkkua on tarjolla. Jos ei muuten niin kannattaa tulla tsekkaamaan ja toivottamaan tervetulleeksi mustaoranssien uudet vahvistukset Panu Mieho ja Miro-Pekka Saarelainen..
   
 9. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Yleisöä oli vähänlaisesti vaikka Veikkaus viskasi sen 200lippua ja kausikorttikaveri pääsi ilmaiseksi. Eli 14.2.2017 KooKoo - Sport 2421. Tuollaista peliä olisi kyllä kannattanut mennä katsomaan.
   
 10. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Väittäisin jopa, että kannatti mennä. Vaikka kauteen mahtuu jos jonkinlaista pettymystä ja vastoinkäymistä, ei KooKoota voi yrityksen puutteesta ainakaan syyttää, ja tämän takia en ainakaan henk.koht halua rangaista seuraa lisää jäämällä pois peleistä. Jokainen katsoja ja hallilla käytetty euro parantaa mahdollisuuksia koota tulevalle kaudelle potentiaalinen joukkue, ja se kannattaisi myös näiden jaloillaan äänestäneiden tiedostaa!! Tulevana syksynä on aivan turha itkeä, jos kasassa on perinteinen mestisnippu muutamalla liigapelaajalla höystettynä, jollei itse kukin ole valmis antamaan panostaan joukkueen rakennukseen!

  Joten illalla hallille ja ääntä päätyyn!!
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Harmi kun ei ole yhtään enempää eikä vähempää kuin 330km Sumulaaksoon. Muutenhan tuonne yleensä raahaudutaankin.

  Jaloillaan äänestävät eivät useinkaan itkeskele tulevan syksyn Mestis -nippuja. He vain eivät yksinkertaisesti jaksa käydä katsomassa tehotonta puurtamista ja jatkuvaa pettymystä.
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Viimeiseen kotipeliin HPK:ta vastaan voisi toimisto reagoida jollain kampanjalla kun HPK vastassa ja maanantai peli, muuten tulee melko rumat lukemat yleisömäärässä. Vitosella peliin tms.
   
 13. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Lainaus:
  Kummalla tulee sitten vähemmän persnettoa, normaalit lipunhinnat ja vähemmän yleisöä vai halvat liput ja hieman enemmän yleisöä? Se kai ratkaisee. Ei tuosta pelistä saa yleisömenestystä millään. Voisi kyllä laittaa myös jonkun täkyn tyyliin "Fanituotteet -50%", niin sekin voisi auttaa.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Rippuu varmaan siitä paljon yleisö käyttää rahaa hallilla. Maanantaina tosin kaljan myyntikin hankalampaa. Fanituotteet ja oluet puoleen hintaan niin johan rupeaa olemaan porukkaa.