KooKoon ja Ismo Lehkosen pelitapa 2010-2011

  • 89 130
  • 300

Fordél

Jäsen
Kyllähän tuohon jo viime kaudella puututtiin. Jos et satu tietämään. Taisi olla ensimmäisen Hokki-K-Laser reissun jälkeen kun Frimodig asiaan puuttui.

Edelleen, en tiedä mistään muusta kuin siitä mitä tapahtuu kaukalon sisällä. Jos näin tosiaan on tapahtunut niin hienoa, että ongelmiin on oikeasti puututtu. Jounille annettava tästä iso plussa. Jatkossa on toimittava samalla tavalla ja jos yhteistyö käy ylitsepääsemättömäksi, täytyy miettiä rankempia toimenpiteitä.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuskinpa kovin pitkään, jos vaihtoehtoja olisi ja ei todennäköisesti ole.

Silti, kuten Forkka mainitsikin, niin aika kovia syytöksiä. Kun nyt näistä hienovaraisista vihjailuista ollaan päästy, niin haluaisitko tarkentaa onko mielestäsi kyseessä tällä kertaa yleinenkin konsensus joukkueen kesken vai yksittäinen itkupilli?

Enhän mä nyt täällä mitään nimiä ala kertomaan. Kyllähän tuo aika yleinen taitaa olla. Syytökset on kovia juu mutta täyttä totta.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Semeissä viimeistään ulos, jos Ika on ruorissa vielä tuolloin. Joku Nakkilan Vire saattaa hikisesti kaatua ekalla kierroksella, vaikka jalat olisikin taas treenattu puhki älykkäästi pleijarien alla. Välissä pari kriisiä, joista Ika luistelee ulos lätkäjätkä-diipadaapalla "taklaukset on pelin suola....tappelut kuuluvat jääkiekkoon....noutaja tulee...jne jne"
 
Sivusta seuraavana ja kannattajana, ihmettelen KooKoon pelien tuloksia. Voittoja on tullut, mutta 1-2 maalin erolla on vastassa ollut sitten vaikka sarja jumbo. Onko kyse peli taktiikasta vai ei niin tehokkaista hyökkääjistä. Pistepörssissäkään ei KK:n pojat komeile. Saisiko mielipiteen tähän peliä seuranneilta?

Siinähän se vastaus tulikin sattumalta heti perään, eli:

KooKoon peli toimi hyvin viime pelissä, lukuun ottamatta puolustajien tekemiä henk. koht. virheitä (väsymyksen vaikutus?) ja hyökkääjien tehottomuutta. KooKoon ketsuppipulloon vaikuttaa tällä hetkellä ainoastaan ylivoima. KooKoo tekee nyt yleensä sen 2-3 maalia per peli, ja jos siihen lisätään muutama yv osuma niin KooKoo on tällä oman pään pelaamisella voittamaton.

Spot on.

Kun täällä pelitapaketjussakin ollaan kovasti muutaman hassun trollin puolesta Ikaa ulostamassa kesken kauden, niin muistetaan nyt hyvät ihmiset että lähtökohdat kevääseen ovat näistä kolmesta kaudesta parhaat. Kolekiakaan tässä tuskin on enää kenelläkään ikävä. Pelin tärkeimmät palaset, eli maalivahtipeli, viisikkopeli ja maalinestopeli toimii. Vähiten maaleja sarjassa, eikä nämä parjatut kärkijoukkueiden maalit mistään pelitavallisista virheistä ole tulleet todellakaan. Puolustus toimii hemmetin hyvin jo nyt, ja tuskin siitä huononee jos saadaan lisää kärkipään puolustajia niin kuin johdonkin mainostama hyvä rahatilanne voisi antaa osviittaa. Hyökkäys tuntui jo ensimmäisellä kaudella kovalta, no entäs nyt :D
Jos ei tuolla hyökkäyksellä, jossa 2/3 kokoonpanosta (Hokkanen, Julkunen, Liukkonen, Virpiö, Heikkinen, Laukkanen, Baker, Muhonen) on pelannut parin vuoden sisään 30 pisteen kauden, ala jossain vaiheessa niitä maalejakin tulemaan viime talvien kaksinumeroisten voittoputkien tapaan niin syön KooKoo-huivini.
 
Viimeksi muokattu:

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pelin tärkeimmät palaset, eli maalivahtipeli, viisikkopeli ja maalinestopeli toimii.

Viisikkopelin toimimisesta kärkijoukkueita vastaan voi olla montaa mieltä, mutta maalivahtipeli ja maalinestopeli ovat kunnossa. Se tärkeä osa-alue, joka pahiten tökkii on ylivoimapeli. Ylivoima-aikaa kyllä tulee (siitäkin oli joskus puute) sarjassa eniten, mutta prosentit on surkeat. Tuolla materiaalilla pitäisi päästä 20 % paikkeille tai ylikin, mutta nyt ollaan alle 12 % lukemassa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun täällä pelitapaketjussakin ollaan kovasti muutaman hassun trollin puolesta Ikaa ulostamassa kesken kauden, niin muistetaan nyt hyvät ihmiset että lähtökohdat kevääseen ovat näistä kolmesta kaudesta parhaat.
Riippuu mitkä lasit silmillä tilannetta katsoo. KooKoo on henkisesti sillassa Jukureita vastaan ja Lehkosen työkalupakista ei tunnu löytyvän mitään, millä tämä asetelma saataisiin kääntymään. Sport on jo lähes KooKoon tasolla kentällä, vaikka materiaalien perusteella näin ei pitäisi olla. Eli en nyt näkisi tätä tilannetta mitenkään erityisen hyvänä viime vuosiin verrattuna. Mestaruus on taas mahdollinen, muttei todennäköinen.
 

"TeeWeeKaks"

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Katsoo sitten miten päin tahansa, niin näillä nyt on vaan mentävä. Eikä mihinkään kesken kauden sähläyksiin kannata mennä. Yhden kaverin vaihtaminen kesken kauden ei muuta mitään. Koska ei tuo Lehkonen yksin paska ole. Kyllä siellä kentälläkin on sellaisia mikkihiiriä, että kun kovia pelejä pitäisi pelata, niin paskat on housussa puolella ja muut on itkenyt itsensä loukkaantuneiden listalle yläpään vamman vuoksi.
Toisaalta Ika kyllä sanoi joskus, että valmentajan tärkein tehtävä on auttaa pelaajia heidän ongelmissaan. Melko kova sarka tässä joukkueessa.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Harmi kun otin "vahingonlaukauksesta" Pelikieltoa juuri kun pääsin näkemään 3 peliä putkeen. Eli TUTO, Peliitat ja Sport.

Eipä millään jaksa kaikista näistä kirjoittaa jälkikäteen. Mutta muutama ratkaiseva huomio näiden perusteella:

1. KooKoon pelitapa on muuttunut

Mielestäni on nähtävissä että KooKoo on alkanut pelata paljon hyökkäysvoittoisemmin kuin alkukaudesta.

2. Viisikkopuolustamisesta tingitään hieman.

Jossain vaiheessa syksyähän teemana oli laittaa tiivis viisikkopuolustus kuntoon ja tämä onnistui. Vastustaja ei juuri maaleja tehnyt KooKoon verkkoon. Viisikkopuolustus on edelleen hyvää, muttei niin totaalista kuin aiemmin. Tosin Rämölle olisi pitänyt jo monta peliä sitten antaa lepoaikaa. Ei kenenkään pelihuumori ja intohimo kestä jatkuvaa pelaamista. Pientä herpaantumista oli välillä näkyvissä.

3. Kiekkokontrolli enemmän hyökkäyksissä.

KooKoo on nopeuttanut huomattavasti avauspelaamistaan. Palautukset ja hitaat lähdöt ovat vähentyneet selvästi. Vaikka pyritään nopeampiin hyökkäyksiin viisikko pysyy hyvin kasassa niissä eivätkä hyökkääjät karkaa pakeilta, koska nämä reagoivat myös nopeammin.

4. Erittäin aktiivista paineistamista ja karvauspeliä.

Mielestäni KooKoo onnistui kaikissa 3pelissä karvauspelissään ja sotki melko hyvin vastustajien hyökkäyksiinlähtöjä. Päästiin jopa kiekonriistoihin kun vastustaja yritti lähteä hitaalla maalintakaa. Paineistettiin jopa kahdella, mutta taaempi karvaaja ei vaan päässyt katkomaan kovin hyvin.

5. Ongelmina Ylivoima ja Maalinteko

Sportia vastaan KooKoo ylivoima jäätyi totaalisesti. Kiekko ei liikkunut. TUTOa ja varsinkin Peliittoja vastaan ylivoima alkoi jo näyttää siltä että tehoja voidaan odottaa. Siis kiekko teki työtä ja miehetkin vaihtoivat paikkaa. Lisäksi onnistuttiin vaikeissakin paikoissa tekemään ylivoimapeliä. Homma on vielä pahasti hakusessa, mutta 2 tai 1,5 -viivamiehen käyttöä on jatkettava. Alkukaudellahan mentiin 1viivamiehellä.

Maalinteko on näköjään edelleen hankalaa. Mutta kun ei ole niitä kiinteitä vitjoja tai kentällisiä niin joudutaan jatkuvasti improvisoimaan. Esim. Sport on tainut saada pelata melko samoilla ketjukoostumuksilla jo jonkin aikaa. Eivät ne tietenkään heilläkään petonista ole valettuja, mutta ei tuollaista rulettia kuin KooKoolla moni ole pyörittänyt, paljon lainailevia joukkueita lukuunottamatta.

13 - 32 -14 on jo erittäin hyvin yhteen pelaava vitja. Kokemusta aiemmilta vuosilta ja vaikka kuinka väitin ettei Julkuin ole vahvistus niin sain neinilleni ja turpaan tässä asiassa kunnolla. Selvästi Julkuin nyt kiittää kun sai näin hyvän työpaikan K-Laser -katastrofina jälkeen.

Heikkinen - Laukkanen - Virpiö toimi hyvin, vaikka pojathan ovat olleet telakalla vähän väliä. Ja Laukkanen putosikin sitten taas pois kesken Peliitat -ottelun. Perusmeininkiä.

Mutta tehokkaan pelitavan ja tuloksellisen pelaamisen näkökulmasta KooKoo on menossa eteenpäin. Väitän, että hommaa rakennetaan pala kerrallaan ja toivotaan että sellainen tekeminen onnistuu. Todella laadukaasta puolustuspelaamisesta on hieman tingitty hyökkäyksen tehostamisen takia ja jos tuo aktiivinen hyökkäyspääpelaaminen on menossa tuohon suuntaan, jota noissa mainitsemissani 3ottelussa nähtiin, niin mukava odottaa kevätkauden pelejä.

En väitä että Lehkonen ja KooKoo onnistuu tuossa projektissa siten että ne Karsinnat ovat ihan tuosta vaan tulossa. Mutta jos saataisiin edes vaikka 2viikon tai jopa kuukauden kaikkiin peleihin se 3hyökkäysvitjaa, jotka pysyisivät yhdessä kaikki sen ajan ottelut niin varmasti tulee tulosta ja tuhoa vastustajalle. Mutta jos tuo loukkaantumisrumba jatkuu ja koostumukset vaihtuvat joka peliin niin vaikeaa tulee olemaan.

Nuo 3ottelua olivat mainiota kiekkoviihdettä ja pelillisesti hyviä. Voittoja tuli 2 ja Sport puolusti viisikkona paremmin kuin KooKoo sekä haki ne tarvittavat maalipaikat ja onnistui hyvällä prosentilla. Aina ei voi voittaa eikä varsinakaan noin tiiviinä viisikkona pelaavaa tämänhetkistä Sportia.
 

Fordél

Jäsen
Hyvät tiivistykset MurhaaMenoo:lta ja allekirjoitan nuo havainnot.

Jos noista johonkin tarttuu niin varsinkin KooKoo-Sport -pelissä pisti silmään pelin alussa annettu kova paineistus vastustajan pakeille. Se oli selkeästi uutta, kun painetta laitettiin vähintään kahdella hyökkääjällä. Sport oli tossa vaiheessa hätää kärsimässä. Tuli mieleen KooKoon ja Sportin välierät viime kaudelta, jolloin vastaava tapahtui KooKoolle. Nyt osat olivat toisin päin ja kas kummaa, ei se Sportkaan löytänyt lääkettä paineen purkuun. No, KooKoo ei voi tietystikään koko peliä vetää tamimaisesti 60 minuutin paineella, joten alun jälkeen painetta annettiin vain silloin tällöin (esim. kun oltiin 0-2 tappioasemassa).
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Enhän mä nyt täällä mitään nimiä ala kertomaan. Kyllähän tuo aika yleinen taitaa olla. Syytökset on kovia juu mutta täyttä totta.

Noh, jos näin on, niin sitten varmaan kannattaisi "uhrien" pitää paremmin mölynsä mahasssa, koska onhan tuo nyt vähän väsynyttä, että näitä asioita kitistään ulospäin tietäen/toivoen niiden päätyvän hallihuhuiksi ja sitten tänne nettiinkin. Toki kukin tavallaan, jos näkee tällaisen toiminnan joukkuetta auttavan eteenpäin.

Toivottavasti pukki tuo näille pojille kulkuset, kun omat tuntuvat hukkuneen.
 

Patrick Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jokohan Ika tekisi johtopäätökset ja lähtisi vapaaehtoisesti.

On varmaan kirjoittajan tarkoituskin, mutta mua ärsyttää nämä esellisen kaltaiset itkijät täällä palstalla.

Ollaan joulutauolla sarjakärki, eikä olla syksyn aikana kertaakaan päästy pelaamaan parhaalla kokoonpanolla! Ika sitä, ika tätä...
On totta että joukkueen peli ei ole vielä vakuuttanut, mutta vielä ei ole itkun paikka.
Viime kaudella heikohkon alun jälkeen voitettiin lähes 20 ottelua putkeen, mutta paras pelivire loppui kuukautta liian aikaisin. Toivottavasti tulevana keväänä kauden parhaat pelit pelataan Kouvolassa koko sarjan viimeisessä ottelussa ja parhaalla kokoonpanolla. Sitten ei kukaan muista loukkaantumisten sävyttämää sekavaa alkukautta.

Annetaan nyt joukkueelle sekä valmennukselle työrauha ja nautitaan tulevasta kiekkokeväästä täysin rinnoin. Päättyi se sitten kookoon osalta pettymykseen tai mestaruuteen.

Mua ei ainakaan vielä huoleta pätkääkään.
 

Fordél

Jäsen
Jokohan Ika tekisi johtopäätökset ja lähtisi vapaaehtoisesti.

Kerrotko mitkä ovat ne perusteet, jonka mukaan itse olet tehnyt nämä johtopäätökset?

Mikä pelissä mättää ja mitä niille pitäisi tehdä? Vai onko kyse jostain muusta kuin pelillisestä asiasta?
 
Suosikkijoukkue
KK
...Ollaan joulutauolla sarjakärki, eikä olla syksyn aikana kertaakaan päästy pelaamaan parhaalla kokoonpanolla!...

No vain teoreettisesti. Jos katsot, että Jukurit on pelannut 3 ottelua vähemmän ja piste-ero on 5 pistettä, niin on hellpo laskea, että Jukurit tarvii 3:sta ottelusta vain kaksi voittoa ja Jukurit nousee sarjakärkeen.

Käytännössä siis tse olen jo nostanut Jukurit piikkipaikalle. Tosin kaikki on mahdollista, jopa, että tulen Joulutauon jälkeen perumaan puheitani.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Ei se valmentajasta ole kiinni jos pelaaja ei laita kiekkoa avopaikasta reppuun. Tai ei ainakaan pitäisi olla! Silloin ollaan väärillä jäljillä, kun aletaan joukkueen ulkopuolisille kiukuttelemaan kuinka valmentaja on ilkeä ja vedetään huomio pois omista epäonnistumisista. Voisi ennemmin kysyä "Mitä voisin tehdä huolellisemmin ja paremmin oman joukkueen eteen?"

Parin kolmen kauden aikana on tullut selväksi, että joku siellä pelaajien nupissa ei anna periksi, ei ole sellaista tappamisen meininkiä kaukalossa kuin pitäisi olla, likaisia maaleja tulee liian vähän, reboundit, maskit ja ohjaamiset on usein vähän sinne päin pelattu kun sinne pitäisi mennä omasta kropasta välittämättä (kuten Veistola menee) Tulee väkisin mieleen että pelattiinko 70-luvulla treenien ohella pleikkaria vai tehtiinkö kenties jotain mikä palvelisi omaa uraa ja joukkueen etua? "Sotapelin ääressä ei kasva sotilaaksi." Mutta sehän on taas koko sukupolven ongelma, ei pelkästään KooKoon.

Alkaa pikkuhiljaa tuntua että pelaajien olisi alettava oikeasti tappamaan peliä, okei miten tehdä se rennosti on eri asia. Alkaa vaan kyllästyttää se ikuinen poikkisyötön ja täydellisen maalipaikan haku. Vastuuta väistellään tällä hetkellä! Lopettakaa toi ruotsalaisen pelityylin ihannointi ja ottakaa Kanadasta (fyysisyydestä ja maalille ajamisesta) mallia.

Kauden eka peli oli ainoa mihin olen itse tyytyväinen tällä hetkellä, 7 tehtyä maalia. Ei muuta kun rauhallista joulun odotusta ja sitä tappamisen meininkiä kaukaloon ensi vuodelle..
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Ei se valmentajasta ole kiinni jos pelaaja ei laita kiekkoa avopaikasta reppuun. Tai ei ainakaan pitäisi olla! ?"

Mitähän muita syitä voisi siihen olla, että ei laita avopaikasta reppuun..?
Kotiasiat huonosti, vetoja harjoiteltu liian vähän, motivaatiopula, keskittymisongelma, liian pieni palkka..

Täysin tietämättömänä KooKoon sisäpiirin asioista, en ota kantaa, mikä nimen omaan KooKoon pelaajien päässä tällä hetkellä jumittaa, mutta yleisesti näkisin, että valmentaja on ehkä selkein mahdollinen syy ko. ongelmaan.
Pelon ilmapiirillä valmentaminen, epäonnistumisilla motivoiminen, henkilökohtainen mollaaminen lehdistölle yms. voi mielestäni aiheuttaa tilan, jossa ns. tekemisen ilo ja vapautunut pelaaminen salpautuu. Niin kuin tiedätte.

En tiedä, onko KooKoon tämän hetkiset ongelmat Ikan vika, mutta avaimet ongelman ratkaisuun ovat joka tapauksessa Ikalla, jos kenellä.
 
Omasta mielestäni peli on tällä hetkellä edelleen vaan niin sekaisin, että ei mitään rajaa. Pystytään kyllä voittamaan heittopussit ihan vaan tasoeron takia, mutta melko tasavertaisia Jukureita ja Sportia vastaan ei ole mahkun mahkua. Varsinkaan alkukauden jälkeen jolloin vielä peli oli himpun parempaa.

Joskus ennenkin tästä tasoerosta mainitsin, enkä siis todellakaan provoa, vaan se on täysi fakta. Toivottavasti tästä purjeesta selvitään, mutta pahalta näyttää. Punainen lanka on hävyksissä ja ikävä kyllä sellaista ei yleensä puolen kauden aikana löydy. Nämä Ika on pahasetä jutut voi sivuuttaa, koska se on kaikkien tiedossa, että tietyt valmentajatyypit eivät sovi tietyille pelaajille ja näitä on joka joukkueessa. En kyllä ymmärrä miksi niitä julkisuuteen pitää tuoda, koska siitä ei ole kuin hallaa.

Jännä kuitenkin, että Mikkelistä asti tätä tietoa aluksi tänne tuodaan, vaikka samanlaista jupinaa eräästä Jäsen J.P:stä kuuluu myös sarvipäiden penkiltä.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Omasta mielestäni peli on tällä hetkellä edelleen vaan niin sekaisin, että ei mitään rajaa. Pystytään kyllä voittamaan heittopussit ihan vaan tasoeron takia, mutta melko tasavertaisia Jukureita ja Sportia vastaan ei ole mahkun mahkua.

KooKoosta paistaa ja on jo pari kautta paistanut läpi se, että tehdään vain tarpeellinen eikä yhtään enempää. Onko joukkuehenki liian hyvä, ei ole tarpeeksi kilpailua joukkueen sisällä, porukka liian tyytyväistä muuten vaan? Tästähän kertoo selvästi kuuden pelin voittoputki, jotka vietiin yhdellä maalilla. Jos olisi nälkää, ne pelit tapettaisiin eikä alettaisi jäädyttämään maalin johtoasemassa. Tämä tulee melko varmasti pääkopasta, ei mistään valmennukselta ohjeena..

Onneksi Luigi on joutunut kaivamaan viidennen vaihteen esiin Iivon hieman taannuttua, Luigikin vähän kuin leikitteli pitemmän aikaa ja pelaa tällä hetkellä kuin viime kauden Siren eli nuori poika. Jotain psykologia tarvittaisiin kohta, että saataisiin jätkät jättämään enemmän jäälle. Osa pelaajista lähtee tappion jälkeen kotijäältä kiittämättä faneja..tommonen alistuneisuus pois mielestä!
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Eilen ei ainakaan ollut kyse mistään pelin tappamisesta, vaan esitys oli jotakuinkin yhtä huono kuin se aiempikin 2-3 voitto Vantaalta. 2. erä oli ajoittain ihan ok, mutta 1. ja 3. erässä ei tainnut olla edes yhtään todellista paikkaa tehdä niitä maaleja. Edelleen pysyn kannassani eli lähtö tulee semeissä viimeistään.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Eilen ei ainakaan ollut kyse mistään pelin tappamisesta, vaan esitys oli jotakuinkin yhtä huono kuin se aiempikin 2-3 voitto Vantaalta. 2. erä oli ajoittain ihan ok, mutta 1. ja 3. erässä ei tainnut olla edes yhtään todellista paikkaa tehdä niitä maaleja. Edelleen pysyn kannassani eli lähtö tulee semeissä viimeistään.

Ja tämä lähtökö on Pelitavan vika? Vai Lehkosen?

Mikä siis Pelitavassa on vikana? Se on oleellinen kysymys tässä ketjussa. Ihan muissa ketjuissa kannattaa huutaa Lehkosta ulos tai joukkuetta jääväksi vaikka pudotuspelien ulkopuolelle.

Pelitavassahan on tapahtunut selvä muutos tai ainakin siihen on otettu rohkeasti mukaan lisää elementtejä. Näistä jo kirjoitinkin.

Laitoinkin tuonne toiseen ketjuun toiveen, mutta laitetaan se perusteluineen tähänkin. Pelitavan toteuttaminen tehokkaasti ja onnistuneesti vaatii edes jonkin aikaa yhdessä pysyvät hyökkäyskolmikot ja puolustajaparit. Tämä on ollut ainakin yksi kompastuskivi KooKoolla Joulutaukoon mennessä.

Ja se toive ihan pelitavan seuraamisenkin kannalta on että KooKoo pääsisi pelaamaan vaikka 5 ottelua kolmella ehjällä hyökkäyskolmikolla ja vaikka 2 puolustajaparilla.

Mutta jos pärjätään jatkuvasti vaihtuvilla kokoonpanoillakin näin hyvin, niin ei pelitapakaan voi olla totaalisen huono. Pelaajat ovat huippu tasoa, mutta ei tuota tulosta pelkästään yksilötaidoilla olla tehty.

Nuo 3ottelua, joista kirjoitin tuolla aiemmin antoivat uskoa jatkojen kannalta. Siis pelillisesti ajateltuna ainakin. Tässä ketjussa en tässä vaiheessa kautta kehtaa edes arvailla mikä on pelitapa mahdollisissa pudotuspeleissä, saati sitten niiden tulosta. Mestis -veikkausketjuhan oli tuolla jo alkukaudesta ihan muualla.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Mitähän KooKoossa tapauhtuu tällä hetkellä?

Syyspuolella pelattiin Kiekkokontrollia ja tiivistä viisikkopuolustusta. Näin olen asian nähnyt ja kuullut.

Nytkö on siirrytty voimakkaasti hyökkäysvoittoiseen nopeaan suunnanmuutospeliin ja kovaan paineistukseen?

Kyllä taitavat pelaajat olla melko sekaisin tässä myllerryksessä. Tuloksen valossa näyttäisi vähän tältä.

Saadaanko näistä vielä kasattua jonkinlainen kompromissi? Vai onko tuo jälkimmäinen se suunta, jolla mennään loppukausi?

Näitäpä asioita onkin seurattava tarkasti jatkossa.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Nojoo, rahkeet eivät riittäneet kiekkokontrollipeliin, niin ehkä toi pelin nopeuttaminen on ihan hyvä ratkaisu. Puukätisten pakkien kiekottelu ei meinaa ollut mitään kaunista katseltavaa.

KooKoo sai tänään Hokkia vastaan mielestäni tukuttain paikkoja kääntämällä peliä nopeasti ja paineistamalla. Mun mielestä ollaan oikeaan suuntaan menossa. Hyökätään nopeasti, kun siihen on paikka, mutta tarvittaessa rauhoitetaan ja pidetään kiekko omilla eikä turhaan pusketa ylöspäin. Hokki oli tänään aika pahasti kiekollisesti kusessa KooKoon kanssa, mutta vastahyökkäyksillä ja hieman Rämön avustuksella voittivat pelin.

Harmi, että osa meidän hyökkääjistä on tällä hetkellä niin pahasti lukossa, ettei pelejä voiteta. Ylivoimakin on täyttä paskaa ja siitä Lehkonen saa kantaa vastuun.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Ylivoimakin on täyttä paskaa ja siitä Lehkonen saa kantaa vastuun.

Ikalla on ollut sen verran muita kiireitä mm. Urho-TV:n kommentaattorina, ettei KooKoo ole vielä lainkaan ehtinyt harjoitella ylivoimaa. Mutta onhan tässä hyvät aihiot, valitettavasti vain KooKoon pelit päättyvät jo playoffsien ekalla kierroksella sen verran hanurista tuo KooKoon peliesitys on ollut jo huonompaa suuntaan mennään koko ajan.
 
Ei meillä pojat olekaan mitään hätää. Ika viserteli jatkoajan raportissa, että peli oli KooKoolta parasta, mitä Hokkia vastaan on pelattu. Kuulemma suvereeni esitys. Vastustaja kävi kuulemma pelin aikana viidesti KooKoon alueella ja neljästi iski häkin. KooKoo on kevään joukkue!!!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ika viserteli jatkoajan raportissa, että peli oli KooKoolta parasta, mitä Hokkia vastaan on pelattu. Kuulemma suvereeni esitys.

Ei oikein mee mulla jakeluun nuo Lehkosen kommentit.. paljonkohan sitten on lopputulos, jos KooKoolla ei satu tulemaan ihan noin suvereeni esitys?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös