Kivelle kenkää – nyt vai heti?

  • 342 958
  • 1 375

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Heräsin aamulla normaaliympäristöön, emäntäkin oli vieressä omalla paikallaan, ja kun avasin sälekaihtimet niin siellä maailma näytti edelleen olevan. Näin ollen hehkutettu maailmanloppu ei siis tullut vapauttamaan meitä tästä murheen ikeestä, vaan edelleen on syytä miettiä muita toimenpiteitä valmennuksen suhteen..

Pitkään tässä ei enää aikuisten oikeasti voi odottaa, olisi aivan liian kallis floppi se että jopa säälipelejä myöten joukkue katsoisi kaikki kevään pelit kotisohvalta, kuten nyt pahasti näyttää olevan käymässä. Mutta kehotan kaikkia myös varustautumaan siihen, että jos ukko penkin takana on vaihtuakseen tässä hyvinkin nopeasti niin todennäköisimmin sinne tulee se Virta, ja sen kanssa on sitten vain elettävä. Mutta täällähän tuntuu eilisen jälkeen jo joka toinen sanovan, että kuka tahansa on parempi ;) sanotaan nyt vaikka näin, että eihän se Virta nyt ole tähän nykytilanteeseen verrattuna mikään maailmanloppu.. heh, heh :D

En minäkään Virrasta lähtökohtaisesti innostu, mutta jos halutaan toimia nopeasti, niin silloin ei vaihtoehtoja kerta kaikkiaan juuri ole..
 
Ja millainen sarjatilanne Ässien kannalta olisikaan, mikäli maalivahtipeli olisi yskinyt edes hiukan?
Nyt pitää toivoa, että pysyy edes samalla tasolla, muuten (lisä)ongelmilla on tapana kasaantua.
Aika varovaiseltahan se peli näyttää, eikä todellisia pelin sisäisiä muutoksia selvästikään uskalleta tehdä. Mistä se sitten kertookin.

Miten se Toivola muuten pystyy tekemään pelaajatarkkailua Hämeenlinnasta käsin. Tuntemani saman alan henkilöt laittavat sentään joskus haalarit päälle ja käyvät muissakin halleissa kuin omassa tai siellä missä oma poika pelaa ;)
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika rajusti porukka täällä tuomitsee Pekka Virtaa. Itse koen virran jämäkkänä kaverina, jolla on myös auktoriteettia. Uskoisin miehen sopivan Ässäkoutsiksi tämänkin takia. Ässävalmentajaksi ei tunnu sopivan liikaa vapauksia antava johtajatyyppi, vaan enemmänkin selkeä johtaja.

Lisäksi ammattivalmentajien ei ainakaan pitäisi olla niin tyhmiä etteivätkö he osaisi sopeuttaa peluutettavaa lätkää rosterin ja paikkakunnankin vaatimuksiin. Olisiko Virta peluuttanut samaa lätkää HIFK:n penkin takana kuin Kuopiossa tai Turussa? En usko.

Itse näkisin Virran jopa mielelläni Ässäkoutsina jatkossa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen samaa mieltä, että Virralla on varmasti jämäkkyyttä ja taitoa kääntää kurssi ylöspäin. Kalpassa meni valmennushommat ihan hyvin, Turussa ei oikein sujunut, mutta täällä voisi jopa onnistuakin. Kuitenkin, valmentajavaihtoehdot ovat aika vähissä, eiköhän se Virta siellä nähdä (viimeistään ensi kaudella), Toivola vetäköön kevään. Jottai tarttis tehrä!
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aika rajusti porukka täällä tuomitsee Pekka Virtaa. Itse koen virran jämäkkänä kaverina, jolla on myös auktoriteettia. Uskoisin miehen sopivan Ässäkoutsiksi tämänkin takia.

Persoonana olen aina pitänyt Virrasta, sen puolesta sopisi erinomaisesti pataan. Edustamiensa joukkueiden pelityyli taas on ollut sellainen, joka ei missään nimessä Poriin sopisi. Jos joukkue on valmentajansa näköinen myös pelillisesti, niin sen puolesta en Virtaa toivo.
 

Kärmes1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkkärin kanssa ehdottomasti samaa mieltä. Nyt kun Kiven näytöt on annettu ja ilta toisensa jälkeen kontataan oletettavasti "helpompaa" vastustajaa vastaan, niin penkin taakse kaivataan auktoriteettia ja ns. kontrolloivaa johtamista. Joku joka jakaa vastuualueet selkeästi ja saa porukan kuriin. Hyvä esimerkki on verrata sitä, minkä Rautakallio sai tiistaina Tapparalle aikaseksi ekalla erätauolla, mutta Kivi ei eilen saanut kummallakaan... Siinä melessä Virta voisi ainakin tähän hätään olla oiva lääke.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eilen kuulin uutta Rautakallion tilanteesta. Olin viemässä kummitytölle joululahjaa, ja kuulin isältään, että tämä jutellut Pekan kanssa pitkään porilaisessa autoliikkeessä Rautakallion viimeisenä playoff-keväänä. Hän oli antanut käsittääkseni ymmärtää, että olisi ollut mahdollinen jatkamaan Ässien päävalmentajana, jos olisi saanut useampi vuotisen sopimuksen.

Urheilutoimenjohtaja-asia oli tietenkin oma kysymyksensä. Jos yllä oleva kuitenkin pitää paikkansa, niin nyt kannattaisi mielestäni ehdottomasti kysyä Rautakalliolta, olisiko valmis tulemaan Poriin vaikkapa loppukausi + kolme seuraavaa kautta kattavalla sopimuksella. Voisi olla jopa tämä kausi pelastettavissa...
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Selvää on, että jotain pitää valmennuspuolella tehdä, mikäli meinataan pelastaa tämä kausi. Rocky kelpaisi ilman muuta minullekin, mutta tuskin on saatavissa, lienee hifkin miehiä. Toivolakaan ei kelpaa, muutos pelitavassa olisi liian suuri kesken kauden toteutettavaksi. Yleensä aina ongelmia ratkotaan niin, että päävalmentaja potkitaan, mutta miten olisi suhteellisen helpo ja halpa vaihtoehto, että Niittynen ja Kotkaniemi vaihtaisivat paikkaa. Taloudelisen aspektin lisäksi näkisin etuna sen, että Petteri voisi tuoda raikkaamman ilmeen koko joukkueen tekemiseen. Näytöt A-junnuissa eivät tältä kaudelta kylläkään vakuuta, mutta eipä ole rosterikaan kummoinen. On kuitenkin tulevaisuuden valmentaja. Kotkaniemi taas vaikuttaa ihan turhakkeelta joukkueessa. Kakkosvalmentajan roolia turhaan vähätellään, osaava ja innostava kaveri pystyy tässä roolissa auttamaan sekä joukkuetta että päävalmentajaa paljon niin henkisellä kuin fyysisellä puolellakin, samoin pelitapaan liittyvissä jutuissa. Edellytys muutoksen onnistumiseen on kuitenkin se, että kaveri ottaa sen roolin haltuunsa ja myös se, että päävalmentaja antaa vastuuta ja luottaa aisapariinsa. Se on sitten toinen juttu, olisiko Kivellä riittävästi nöyryyttä sopeutua tämänkaltaisiin muutoksiin, pahasti epäilen, että ei.
 

Tuamas

Jäsen
Yleensä aina ongelmia ratkotaan niin, että päävalmentaja potkitaan, mutta miten olisi suhteellisen helpo ja halpa vaihtoehto, että Niittynen ja Kotkaniemi vaihtaisivat paikkaa. Taloudelisen aspektin lisäksi näkisin etuna sen, että Petteri voisi tuoda raikkaamman ilmeen koko joukkueen tekemiseen.

Kivellä on ongelmia auktoriteetin ja johtajuuden kanssa, niin otetaan hieman vielä pullamössömpi hiilikopio peesaamaan?
Varmasti toisi toivottua raikkautta.

Joukkueen sisältä kuului jo aiemmin syksyllä tyytymättömyyttä Kiven valmennukseen ja tämä näkyi erityisesti kurittomuutena sitten kentällä asti.

Itse olen edelleen sitä mieltä, että Kivi jatkakoon kauden loppuun, mutta ensi kaudeksi tarvitaan uusi valmentaja.
Ei siitä syystä että pelissä olisi sinänsä mitään vikaa, itse peli on muutamia poikkeuksia lukuunottamatta toiminut sinänsä hyvin (vaikka täällä puusilmät kuinka huutaisivat päinvastaista), mutta peluutus, henkilöjohtaminen ja pelaajien määrätietoinen kehittäminen eivät ole toimineet.

Toki jos ensi kauden päävalmentaja on Pekka Virta, niin sitten jannu voidaan ottaa sisään vaikka joulutauolla, koska hänen peluuttamansa kiekko on niin lähellä Kiven tämän kauden toteutusta.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei siitä syystä että pelissä olisi sinänsä mitään vikaa, itse peli on muutamia poikkeuksia lukuunottamatta toiminut sinänsä hyvin (vaikka täällä puusilmät kuinka huutaisivat päinvastaista), mutta peluutus, henkilöjohtaminen ja pelaajien määrätietoinen kehittäminen eivät ole toimineet.

Mielestäni juurikin peli on se, mikä ei toimi. Eilisen pelinkin perusteella tulee vaikutelma, ettei valittu pelisysteemi tuolla porukalla toimi. Liian hienoksi ja vaikeaksi viedystä kiekkokontrollista olisi päästävä selkeästi yksinkertaisempaan pelitapaan. Taitaa vaan olla niin, ettei Karri halua / kykene tätä muutosta tekemään?

Omaa karua kieltänsä menetettyjen pisteiden lisäksi kertoo viihdearvon puute. Ikävää oli kokea eilen katsomossa suoranaista tylsistymistä. Organisaation kokonaistoiminnan kannalta tämä ei ole kestävä tie. Kansa äänestää jaloillaan, jos peli jatkuu tylsänä, aneemisena ja täynnä jatkuvia vauhtia hidastavia virheitä kiekon ylöstuonnissa. Eilinen Ässät oli suureksi osaksi hajuton ja mauton. Ja tämän kaltaisia esityksiä on ollut aivan liikaa tällä kaudella. Tuntuu, että ne ovat nykyvalmennuksen pelityylillä enemmän sääntö kuin poikkeus.
 

Tuamas

Jäsen
Mielestäni juurikin peli on se, mikä ei toimi. Eilisen pelinkin perusteella tulee vaikutelma, ettei valittu pelisysteemi tuolla porukalla toimi. Liian hienoksi ja vaikeaksi viedystä kiekkokontrollista olisi päästävä selkeästi yksinkertaisempaan pelitapaan. Taitaa vaan olla niin, ettei Karri halua / kykene tätä muutosta tekemään?

Niin, no itse näkisin että Kivellä on liian jääräpäinen asenne pelitavan suhteen.

En tiedä johtuuko siitä, että yritetään väkisin ajaa pelitapa lopullisesti sisään vai ihan vain puusilmäisyydestä.

Eli reagointia ottelun sisällä tulisi tapahtua myös pelitavan osalta ja siirtyminen pystykiekkoon tietyissä tilanteissa pitäisi olla mahdollista.

Sinänsä oikeassa tilanteessa pelitapa toimii pirun hienosti, viisikkopuolustus on tiivistä ja vastustaja ei pääse todellisille tekopaikoille. Raannan ja Järvenpään prosentit eivät ole sattumaa, mitään pois pojilta ottamatta, vaan seurausta siitä että viisikkopuolustus pääsääntöisesti toimii.

Mutta sitten kun, ilmeisesti itseluottamuksen puutteesta johtuen, vastustaja muuttaa omaa taktiikkaa tai tulee kovemmin päälle, ollaankin housut kintuissa kun ei reagoida oikein.
 

tenkkapoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Эссят
Mitäs jos Toivola laittais faxin hetkeksi kiinni ja tulisi aitioon näyttämään kivelle mallia, miten joukkueella annetaan palautetta perseilystä? Olisi "ilmainen" ratkaisu ainakin toistaiseksi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Ässävalmentajaksi ei tunnu sopivan liikaa vapauksia antava johtajatyyppi, vaan enemmänkin selkeä johtaja...

Tismalleen samaa mieltä. Ässille sopii selkeästi parhaiten valmentajaksi joku valistunut itsevaltias.

Spekulaationa: missäköhän Pata olisi tällä hetkellä sarjataulukossa, jos Kai "äijä" Suikkanen olisi penkin takana? Uskallan väittää, että oltaisiin kuuden joukossa.

Itse en ole Virran suuri ystävä, mutta vaihtaisin ihan tämän auktoriteetti-asian takia hänet remmiin vaikka heti, Karrille joukkue ei selkeästi enää pelaa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koska viimeksi Ässät on tullut kotona ekalla kympillä sillä perinteisellä tavalla päälle? Ajetaan vastustajat levyksi, luistellaan helvetisti ja saadaan yleisökin hereille.

Nyt meillä on helvetin tylsä tapa lähteä peleihin ja miksi tuolla yleisöä edes kiinnostaisi möykätä kun joukkue kentällä ei sitä todellakaan ansaitse.

Toivottavasti Kivi laitetaan pihalle ennen uutta vuotta. Tämä kausi on vielä pelastettavissa. Edelleen olen sillä kannalla että jos Kiveä ei laiteta pihalle, niin myydään Dixon ja kumppanit helvettiin. Pelastetaan kausi taloudellisesti edes...

Jos Kiven jatkosopimus julkaistaan niin en helvetti mene seuraavaan kotimatsiin. Tota aneemista tylsää paskaa en suvaitse kotikaukalossa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kansa äänestää jaloillaan, jos peli jatkuu tylsänä, aneemisena ja täynnä jatkuvia vauhtia hidastavia virheitä kiekon ylöstuonnissa.

Palstan asiantuntijoiden mukaan olet väärässä. Juuri vähän aikaa sitten kuultiin, että vain voitot (vaikkapa nihkeä 2-1) tuovat yleisöä katsomoon, viihdearvolla ei ole mitään väliä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Palstan asiantuntijoiden mukaan olet väärässä. Juuri vähän aikaa sitten kuultiin, että vain voitot (vaikkapa nihkeä 2-1) tuovat yleisöä katsomoon, viihdearvolla ei ole mitään väliä.

Tuohon on helppo vastata miettimällä, miten itse (nimenomaisesti Ässien fanina) asiasta ajattelee:

vastaus: ainakaan itselleni ei pelkkä voitto riitä. Ässien voitollistenkin pelien jälkeen on usein ollut tunne, että pisteet on saatu hieman tuurilla, pompuilla ja erinomaisen mv-pelin kautta.

Näin ollen pisteet toki tyydyttävät, mutta kokonaisuutena ja pidemmällä aikavälillä hommasta jää lähinnä levoton ja skidisti huono fiilis.

Ässillä on tällä kaudella mielestäni todella, todella vähän sellaisia kahden tai kolmen pisteen iltoja, milloin Ässät olisi selkeästi ollut parempi joukkue kaukalossa, halliten pelitapahtumia ja siten myös tulostaululla. Toki tiedän, ettei peliä aina tule dominoida, mutta on se perkeleen kumma, kun nykyään käytetään lähinnä kilpikonnataktiikkaa ja luotetaan Raannan ilmiömäisiin torjuntoihin.
 

Tuamas

Jäsen
Palstan asiantuntijoiden mukaan olet väärässä. Juuri vähän aikaa sitten kuultiin, että vain voitot (vaikkapa nihkeä 2-1) tuovat yleisöä katsomoon, viihdearvolla ei ole mitään väliä.

Viihdearvo on täysin toissijainen asia, sijoitus sarjataulukossa on yleisömäärän kannalta se olennainen seikka.

Se on aivan sama millaista neppailua Pata pelaa, jos keikkuu viiden parhaan joukossa. Hallissa on silti enemmän väkeä kuin viihdyttävällä pelillä ja sijoituksella 6-14.

Väitän, että menestyksen aiheuttama vaihteluväli yleisömäärissä on +/- 1000 ja viihdyttävyyden (joka sekin on melko monitahoinen arvo) aiheuttama vaihteluväli on +/- 200.

Ottakaa nyt huomioon, että tänne kirjoittavat eivät nyt ihan suoraan rinnastu pentti peruskannattajiin, joita kuitenkin yleisöstä on suurin osa.
 
Viimeksi muokattu:

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän se nyt alkaa kaikille olemaan selvää, ettei tämä Ässät ole joukkue eikä se pelaa täysillä Karri Kiven valmennusryhmälle. Peli on ollut jo pidemmän aikaa kuritonta. Siitä kertoivat alkukauden runsaat jäähyilyt ja nyt viime aikojen välinpitämättömyys kentällä. Oikein vihaksi pisti eilenkin, kun oli tullut raahauduttua katsomaan "peliä" ja nämä huippumiehet Dixonin johdolla pelaavat päälle 20 minuuttia ilman pienintäkään merkkiä kiinnostumisesta. Dixonin ketju sössi varmaan puolenkymmentä lupaavaa vastahyökkäystä paitsioiksi väsymystään tai huolimattomuuttaan ja palkinnoksi siitä kavereita lyötiin vaan entistä enemmän kehiin. Eilen 3. ja 4. ketjuista ainoastaan Sillanpään peliaika oli yli 10 minuuttia ja hänkin pelasi alle 11 minuuttia. Mika Niemi pelaa alivoimaa ja toisinaan ylivoimaa voittavassa joukkueessa (viime kaudella) ja eilen peliaika 3. sentteri hulppea 9.47. Jos ei tuon enempää kavereihin luoteta, niin mikä järki heitä on edes pukea peliin. Peluutuksista vastaaville voisi käydä sanomassa pari valittua sanaa. Kun Niemen ketju pääsi kolmannessa erässä ylivoimalle ja saivat laukauksen aikaan ja aloituksen toiseen päätyyn 5 sekunnissa, niin heidät otettiin heti pois. Eli kyllä tässä on apukoutseillakin osansa. Eivät ilmeisesti luota omiin pelaajiinsa edes vähää. Jotain tarttis tehä. Ja nopeesti. Tämän vuoden patapakka on liian potentiaalinen hukattavaksi.

Nyt pystyyn ennen seuraavaa peliä joku massiivine kehityskeskustelu tai vaihtoehtoisesti penkin taakse hommataan lisäyksenä joku niin mulkku äijä, että laiskinkin pelimies herää tilanteeseen. Tällä tavalla mitä eilen nähtiin ei voi jatkaa.

Edit. Mikäli alla oleva huhu pitää paikkansa, niin sitten apukoutseiksi äijiä tyyliä Tomek Valtonen, Pasi Nurminen... Kivi osaa kyllä organisoida oman pään pelin, mutta apuvalmentajille tulee löytää roolit hyökkäyspään organiosointiin ja hengenluontiin. Eli munaa siihen touhuun.
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kylmää vettä niskaan oikeen kunnolla! Hallilla Kiven tytär on puhunut siitä, että Karri on jo tehnyt ensi vuoden jatkosopimuksen Ässien kanssa. Näin siis tyttären suusta kuultuna

Eli otetaan tämä framille tässä "oikeassa" ketjussa. Kiven tytär olisi siis sanonut Karrilla olevan jo sopimuksen ensi kaudesta. Nythän ensimmäisenä herää kysymys, että minkä ikäinen tytär Kivellä on?? Eli onko tässä mukana paljon vai vähän "lapsen" mielikuvitusta ja mahdollisesti virheellistä käsitystä asioiden tilasta..
 

Mehtänucco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tosiaan meni vahingossa väärään ketjuun. Ikää tyttärellä on 14-15 vuotta. Eli mielestäni voisi luulla pitävän paikkansa. Toisaalta ei sitä koskaan tiedä, jos on vaan halunnut leuhkia kavereille tjsp...
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
No aika luonnollista, jos Toivola on sanonut Kiven jatkosopimuksen olevan ensimmäinen vaihtoehto ensi kaudeksi, että yksi tappio Pelicansille ei päätöstä kuitenkaan muuta.

Ihan kyllä yleisestikin SM- liiga nykyään on aika kaamean tylsää katseltavaa, kun pelistä on fyysisyys karsittu päättömillä tuomioilla. Tähän, kun lisätään Ässien rämpiminen kotona niin itseäni on välillä harmittanut, kun on tullut käytetty pari tuntia illasta siihen, että on tullu vaikka takavuosien klassikko Ässät- Hifk televisiosta.
 

Kiekkovelho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässien voitollistenkin pelien jälkeen on usein ollut tunne, että pisteet on saatu hieman tuurilla, pompuilla ja erinomaisen mv-pelin kautta.

Näin ollen pisteet toki tyydyttävät, mutta kokonaisuutena ja pidemmällä aikavälillä hommasta jää lähinnä levoton ja skidisti huono fiilis.

Ässillä on tällä kaudella mielestäni todella, todella vähän sellaisia kahden tai kolmen pisteen iltoja, milloin Ässät olisi selkeästi ollut parempi joukkue kaukalossa, halliten pelitapahtumia ja siten myös tulostaululla. Toki tiedän, ettei peliä aina tule dominoida, mutta on se perkeleen kumma, kun nykyään käytetään lähinnä kilpikonnataktiikkaa ja luotetaan Raannan ilmiömäisiin torjuntoihin.

Alkukaudellahan oli nimenomaan usein niin, että ässät hallitsi ja jopa dominoi peliä, mutta niukkoja tappioita tuli silti. Sitten kun taktiikka muuttui puolustavammaksi osin loukkaantumistenkin vuoksi, voittoja tulikin sillä tavalla enemmän.

Ei se ryminäkiekko ole oikein enää tätäpäivää, ainakin omasta mielestäni peli voi olla todella hyvää muullakin tavoin, kun näkee pinnan sisälle. Ja kyllähän ässät edelleen vauhdikkaasti ja fyysisestikin pelaavat, jos vertaa muihin joukkueisiin. Täyttä ryminää ei vain millään pelitavalla kannata enää harjoittaa, koska siinä riski syntyä virheitä ja energiaa pitää myös säästää, koska pelin vauhti on niin kovaa ja virheistä rangaistaan heti.

Ja kyllähän ässillä se pelitapa ja peruspeli yleisesti toimii hyvin, mutta valmennus ei saa tarvittavasti irti joukkueesta esim. juuri näistä peleistä, kun pitäisi ottaa varma voitto heikommasta vastustajasta. Nyt on nähty jo niin monta tilannetta, johon valmennuksen olisi pitänyt saada muutos, että en välttämättä enää usko, että niistä päästäisiin eroon tämän valmennuksen alaisuudessa loppukauden aikana.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tosiaan meni vahingossa väärään ketjuun. Ikää tyttärellä on 14-15 vuotta. Eli mielestäni voisi luulla pitävän paikkansa. Toisaalta ei sitä koskaan tiedä, jos on vaan halunnut leuhkia kavereille tjsp...

Tämä on mielenkiintoinen tilanne, kun täällä päin maailmaa ollaan aika varmoja siitä, että muuan Pekka Virta olisi Ässien uusi koutsi. Täytyy sanoa, että jos tämä "tieto" pitää paikkansa, niin on melkoisen yllättävä valinta Ässiltä. Ei oikein osaa kuvitella sitä Peksin kiekonhautomista tuohon teidän jengiin.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tämä on mielenkiintoinen tilanne, kun täällä päin maailmaa ollaan aika varmoja siitä, että muuan Pekka Virta olisi Ässien uusi koutsi. Täytyy sanoa, että jos tämä "tieto" pitää paikkansa, niin on melkoisen yllättävä valinta Ässiltä. Ei oikein osaa kuvitella sitä Peksin kiekonhautomista tuohon teidän jengiin.

Jaa-a. Jospa molemmat tiedot pitävät paikkansa? Kivi jatkaa ja rinnalle tulee Virta keksimään juonikkaat kuviot erikoistilanteisiin? Kivi & Virta, tuo pelkoa herättävä länsirannikon kaksipäinen kotka?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös