Kim Hirschovits

  • 359 931
  • 1 229

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Viime kaudella kaikki narrit hehkuttivat Hirsoa, mutta nyt kun ei kulje ainakaan ihan niin hyvin niin moni turhaan dissaa Hirsoa jullina.

IFK:n pelaajat tuntuvat kelpaavan, mutta välillä kun menee huonommin niin sitten ei kelpaakaan ja vedetään julli-tausta esiin.

Hirso ei ole tulemaan mikään suurin tähti Jokereissa, IFK;ssa tai Kärpissä, mutta on tehokas pelaaja joka tekee aina "Kiintiö-pisteensä". Loisto kamaa ykkös-kakkosketjuun, mutta ykkösessä korkeintaan laitaan.
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minua ei Hirsossa töki juuri mikään hyökkäys päässä. Tehoja tulee aivan riittävästi ja likimain kerran/peli myös oivaltava syöttö tai maali. Oman pään pelaaminen sen sijaan on karmeaa katsottavaa. Ykkösylivoimaa pyörittävälle ja hyvin vähän alivoimaa pelaavalle sentterille teholukema +6 on surkea. Santala pelaa hirveästi alivoimaa ja pyörittää kakkosylivoimaa (Näätämatsissa vaihdettiin toisin päin) teholukemalla +16. Juuri tässä on olennainen ero.

On toki vääryys Hirsoa kohtaan arvostella häntä pelkän Näätäpelin perusteella. Tommille sattui ehkä paras peli ikinä Jokeripaidassa.

Toivottavaahan olisi, että Hirson kenttä löytäisi paremman tasapainon molemmissa päissä. Silloin meillä olisi 3 todella kovaa kenttää.

Oliko muuten hieman pleijarihenkeä jo mukana. Louhi kuumensi Pesosta kyllä aika härskeillä otteilla.


Parempaan suuntaan on kuitenkin mennyt, sillä syksyllä Hirso oli pahasti pakkasella: luokkaa -6:n ja -8:n välillä.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Täällä pauhataan nyt pisteistä, tehotilastosta tai mistä, mutta itselleni on paistanut 1 asia silmään: Hirsolla tällä kaudella 30 kahden minuutin jäähyä. Kyseisellä määrällä mies johtaa koko liigan kakkostilastoa. Yli 60 minuuttia ei miehelle ole uusi saavutus, mutta tällä menolla hän tekee oman jäähyennätyksensä ilman yhtään isoa rangaistusta.

Huolestuttavaksi tämän tekee se, että Jokereiden alivoimarasite kasvaa näiden jäähyjen myötä. Seurauksena sitten on nykyinen tilanne: kuuden kärjestä huonoin maaliero ja toiseksi eniten päästettyjä maaleja. Melkein piste per peli tahdilla ja koko liigan pistepörssin 10. sija (15+23) eivät omasta mielestäni ole millään tavalla näiden haukkujen arvoisia. Aivan viime kauden (0.9p/o vs 1.1p/o) tahdissa ei olla, mutta silti hyvä kausi pisteiden valossa. Tuossa alentuneessa keskiarvossa pitää myös ottaa huomioon joukkueen tilanne: tällä kaudella ketjukavereista ei ole ollut yhtä paljon apua ja laajempi hyökkäysarsenaali (alá Leino) ovat syöneet YV-aikaa ja -roolia. Parempaa on lupa odottaa, kunhan/jos pääsee toimivaan ketjuun.

Summa summarum, noin 15 ottelua jäljellä ja itse olen tyytyväinen pistetiliin, mutta jäähyjä on pakko saada pois. Kyllä kovaa saa pelata, mutta 30 pikkukakkosta 41 matsissa ei siitä kieli.
 

Brad

Jäsen
Kyllä kovaa saa pelata, mutta 30 pikkukakkosta 41 matsissa ei siitä kieli.

Hah, Hirsoko pelaa kovaa? Ei. Jäähyt ovat tulleet koukkimisista kun on jäänyt vastustajasta jälkeen, koska ei ole jaksanut luistella eikä puolustaa ja poikittaisista vastustajan niskaan.

Ei ymmärrä, miksi Hirso pelaa niin paljon ylivoimaa. Eihän se edes koskaan lauo, hidas kiekollisena ja muutenkin helvetin turha jätkä Jokereissa.

Edes Matti ei ole niin tyhmä, että tarjoaisi Hirsolle jatkosopimusta.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Onko tuo alivoiman/ylivoiman pelaaminen nyt kovinkaan merkittävä asia +/- tilaston kannalta? Olen käsittänyt ettei tilastoon lasketa yv maaleja lainkaan. Eli yv maalin tekijä joukkueen pelaajat eivät saa plussaa eikä av pelaajat miinuksia. Voin toki olla väärässäkin.

Voi olla, tätä en kyllä tarkistanut mistään. Päättelin - ehkä virheellisesti - sen Santalan luvuista. +38 -22 yht +16. Eli onko Santalan kenttää vastaan tosiaankin tehty 22 maalia tasakentällisin?

Mikäli av-yv ei asiaan vaikuta on Hirson kentän peli ollut sittenkin varsin tehotonta odotusarvoon verrattuna. Sanoman perimmäinen tarkoitus oli kiinnittää huomiota Hirson (ja kentän) heikohkoon oman pään pelaamiseen. Maalien ja syöttöjen määrä Hirsolla on ihan kohdallaan ja odotusten mukainen, kun huomioidaan, että äijät ovat tuhka tiheään vaihtuneet vierellä.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Hah, Hirsoko pelaa kovaa? Ei. Jäähyt ovat tulleet koukkimisista kun on jäänyt vastustajasta jälkeen, koska ei ole jaksanut luistella eikä puolustaa ja poikittaisista vastustajan niskaan.

Huonosti ilmaisin asiani. Pointtini oli ennemminkin se, että otetaan mielummin kaudessa pari isompaa jäähyä ja valtaosa kakkosista sitten kovan pelin tuloksena kuin tällä tavalla 30*2min koukuista sun muista vähemmän mukavista. Ei kai kukaan edes pelkän tilaston (joka ei sitä edes varsinaisesti puolla) ole Hirsosta sentän Helgen korvaajaa leipomassa? :)
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisi Shedden vihdoinkin tehdä järkevän päätöksen ja jättää Hirso pois kokoonpanosta parista seuraavasta ottelusta. Aivan hirveää paskaa tämän jämäjullin surffailu. Onneksi ei tarvitse enää ensi kaudella katsella kyseistä herraa Areenalla ainakaan kotijoukkueen paidassa. Hirso vilttiin -banderolli saisi ainakin minun varauksettoman tuen.
 

Jazze Cazza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit,Detroit Red Wings,ManU
Joo meikäläinen ei kans ymmärrä että miksi tämä kultapoju saa niin paljon peliaikaa fleguiluillaan ylipäätään.Vois maaginen #44 mennä sinne Pasi Saarisen ja muiden jo lopettaneiden seuraan kattoo miltä se hodari maistuu,ottais vielä The Jessen mukaan niin vois vertailla vaikka pleijareihin asti miltä hodari maistuu milläkin lisukkeilla parhaiten.Mene Kim takaisin sinne mistä 8v.lähditkin,teet palveluksen.Ainakin mulle.Ja pyydä Jere mukaan syyskuuksi niin saatte taas jutella mukavia.Ja meillä kaikilla olis niin mukavaa..oikein riemukarnevaali =)
 

Supernaut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka eilen ei ihan selvinpäin oltu liikenteessä, niin silti yksi asia pisti jälleen silmään. Hirso oli yllättäen taas ykkösylivoiman "kantavana" voimana, eli löysät lähti maalia kohti vaihtelevalla onnella.

On oikeastaan ihan hyvä että Shedden lähtee kauden päätteeksi, voi sentään seuraavalla kaudella odottaa jotain uutta ja Hirsotonta. Kai joku palaa taas siihen että Hirso on tehnyt niin ja niin paljon pisteitä, mutta eiköhän tuolla ylivoima-ajalla niitä ole ollut jo pakkokin jostain raoista ilmestyä.

Oli jotain muutakin fania eiliset Hirson otteet etoneet kun vahtimestari pelin päätteeksi seisoi portaiden edessä ja käski kiertämään tuon ylenannon portailla...
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Teette mitä sitten teettekin Hirson kanssa, mutta älkää sitä meille enää palauttako! Meikäläinen kärsi niin monta vuotta Hirson surffailusta, että ei kiitos! Eikö se voisi lähteä jonnekin ruottiin tai sveitsiin.....
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eikö se voisi lähteä jonnekin ruottiin tai sveitsiin.....
Taitaa Hirso olla tärkeä palanen uutta Kari Jalonen-brändiänne, vaikkei sen paremmin Francis- kuin Baxter-brändiin sopinutkaan.

Kaksi hyvää kautta viimeisen 7 kauden aikana ei tosiaankaan ole hirveän mairitteleva tilasto.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teette mitä sitten teettekin Hirson kanssa, mutta älkää sitä meille enää palauttako! Meikäläinen kärsi niin monta vuotta Hirson surffailusta, että ei kiitos! Eikö se voisi lähteä jonnekin ruottiin tai sveitsiin.....
Olet juuri korottanut tarjousta. Neljä euroa..ensimmäinen... siis neljä euroa - kukaan, neljä euroa toinen... nyt saa halvalla, huutoja ??,, ei sitten, neljä euroa ja kolmas, Hirso myytty tikit10 ja Hifk:lle.

Huutokaupan sääntöjen mukaan luotolla ei myydä, tiki10 on hyvä ja pudottaa kaksi kolikkoa Hjalliksen postiluukusta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Olen melko varma, että Hirsolla on sopimus ensi kaudesta jo jonnekin muualle. Otteet jäällä ovat jo kuukauden päivät olleet sellaisia, ettei Kimi pelaa enää täydellä sydämellä Jokerinutun puolesta. Viimeisten kymmenen pelin otteita kehuakseen pitäisi olla poliitikko, maallikkosaarnaaja tai kymppiluokan myyntitykki. Jokainen, joka on Jokerien pelejä viimeisen kuukauden aikana nähnyt, tietää miten asian laita on.

Näyttää kuin jokainen ratkaisu, jonka Hirso kiekon kanssa tekee kentällä on jotenkin keskeneräinen ja huolimaton. Ihan kuin miehen ajatukset olisivat ihan muualla kuin itse pelissä. Kun mies saa kiekon haltuunsa, hän kadottaa sen lähes välittömästi. Silloin harvoin, kun hän laukoo, laukaus on ajoitettu täysin väärin ja yleensä osuu ensimmäiseen vastustajaan tai menee ohi maalin. Myös Hirson repertuaariin kuuluvat oivaltavat syötöt ovat jääneet lähes tyystin kevätkaudella. Vielä tammikuun alussa ajattelin, että ketjukaverit ovat jarruna Hirson peliesityksille, mutta kyllähän se totuus on jo valjennut näin tyhmemmällekin: Asia on juuri päinvastoin.

Hirschovitsin edellinen maali on 20.12 JYP:ä vastaan, eli aika lailla tasan kaksi kuukautta sitten herra on viimeksi osunut tolppien väliin... Edellinen syöttöpistekin on viiden ottelun takaa IFK:ta vastaan ja sekin kakkossyöttö. Kaiken kaikkiaan miehen saldo on viimeisimmästä kymmenestä ottelusta 0+4. Se on yleisesti "stara"-profiilin statusta nauttivalle sentterille naurettavan surkea pistesaldo.

Olisi mielenkiintoista nähdä, miten Jokerien peli luistaisi ilman Hirschovitsia. Voisi tehdä herralle itselleenkin hyvää katsella pari peliä katsomon puolella. Valitettavasti tämä on täysin mahdotonta, koska kyseessä on päävalmentajan suosikkipoika. Kaksikon välinen luottamussuhde on niin syvä, että Hirson paikka kokoonpanossa on kirjoitettu betoniin vahvoin kirjaimin.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Taitaa Hirso olla tärkeä palanen uutta Kari Jalonen-brändiänne, vaikkei sen paremmin Francis- kuin Baxter-brändiin sopinutkaan.

Kaksi hyvää kautta viimeisen 7 kauden aikana ei tosiaankaan ole hirveän mairitteleva tilasto.
Miksi Kolvi haluaisi Hirson surffailemaan joukkueeseensa? Nyky-Hirso antaa paraikaa työnäytettään ensi kaudeksi. Tai sitten sopimus on jo pulkassa ja toivottavasti ulkomaille. Täällä ei tulisi ikävä kenellekään - ei Nordiksella eikä näköjään Hjaffalassakaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Miksi Kolvi haluaisi Hirson surffailemaan joukkueeseensa?

No tietenkin siksi että Hirson nykyinen laiskanpulskea esitys on niin paljon brändin näköinen. Hirsolla on myös tuo nesteytys hyvin brändimäistä. Ja kyllähän tällainen huikea jamppa pitää SM-liigassa säilyttää, nyt on jälleen teidän vuoronne kantaa kortenne kekoon.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hirschovits esitteli "jääkylmät" hermonsa. Vittu mikä juutalainen idiootti - toivottavasti joku noutaa kaverin pään irti seuraavassa Blues kohtaamisessa. Vaikka tyyliin "pyörätuolissaloppuelämä"!!!

Samapa mulle. Hyvä vaan, että saa pelikieltoa, niin ei tarvitse sitäkään vähään aikaan katsoa. Eikä se ole edes meidän pelaaja, vaan laiska palkkasurffari naapurista. Toivottavasti ei edes neuvotella jatkosta.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Hirsovitsin voisi jättää pudotuspeleistä pois kokonaan ei mitään käyttöä ja sitten lopun kruunasi toi viikateisku. Ja tämmösistä ei edes tule kuin maximissaan se 1 peli penaltya kun sitten rehdistä hanskauksesta annetaan useampia peliä penaltya.
 

Linja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit (poislukien entiset liigapelurit!)
Mä toivoisin kyllä, että Dogi näyttäis selkärankansa ja hyllyttäisi Hirson loppukaudeksi ettei Muukkosen arpomisella olisi edes merkitystä. Kyllä 5 peliä olis ainakin tuosta minimi. Oli kyllä uskomattoman [-] tekosia joka ei kunnioittanut kyllä kaveria ollenkaan. Siihen asti kaveri pelas ihan ok. pelin ja oli narrien parhaimmistoa. V*ttuun tollaiset tuolta liigakaukalosta.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

jap1812

Jäsen
Suosikkijoukkue
ESPOON BLUES
On kyllä suuren luokan Kim HirsoVITSI koko äijä.

Toivottavasti ei Osalalle käynyt mitään, meinaan siinä on kyllä sen verran ryhdikkäämpi MIES kuin tää VITSI.
 

Bobcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mä toivoisin kyllä, että Dogi näyttäis selkärankansa ja hyllyttäisi Hirson loppukaudeksi ettei Muukkosen arpomisella olisi edes merkitystä. Kyllä 5 peliä olis ainakin tuosta minimi. Oli kyllä uskomattoman idioottimaisenraukkapaskapellen tekosia joka ei kunnioittanut kyllä kaveria ollenkaan. Siihen asti kaveri pelas ihan ok. pelin ja oli narrien parhaimmistoa. V*ttuun tollaiset tuolta liigakaukalosta.

Tämän suuntaista olin itsekin tulossa kirjoittamaan. Ajattelisin aivan samoin, vaikka kysessä olisi meidän nelosketjun kaveri. Ei tuollaiset viikatteet vaan kuulu jääkiekkoon, vaikka jotkut vähättelevätkin iskua ja tulkitsevat sen vahingoksi. Näin TV:stä nähtynä viikatointi oli kuitenkin niin kovaa, että idioottikin tajuaa että tuossa voi käydä huonosti.

Toivottavasti Doug Shedden vetää tästä omat johtopäätöksensä. Älkää päästäkö Hirsoa pilaamaan enää kenenkään toisen kevättä. Kaverista on enemmän haittaa kuin hyötyä kentällä. Kenenkään paidassa. Vitun ämmä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös