Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Kiekko-Vantaa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 17.03.2017 klo 16.19.

 1. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 2. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, HPK, Kunlun RedStar
 3. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, HPK, Kunlun RedStar
  Saa nähdä miten kulkee peli maajoukkuetauon jälkeen. Toivon mukaan ei perinteisellä tavalla eli unisesti.
   
 4. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Kiekko-Vantaan kotisivuilta lainattua: "Lekin liigalainat kaivoivat voiton, Kiekko-Vantaan kiri ei riittänyt".
  Sanoisinko, että oudosti kirjoitettu. Eilen oli paikallisliigamatsi Tampereella, eikä näistä jampoista yhtäkään näkynyt rosterissa, paitsi varamaalivahti Heljanko, eikä hämeenlinnalaisillakaan. Eikös se ole hyvä, että nämä nuoret pelaajat saavat jossain edes peliaikaa, ja näyttävät mihin pystyvät. Näinhän nämä hommat pelaa isonveden takanakin, missä kiekkopeli on syntynyt. Sinänsä erikoinen kirjoitus, että vastustajan paidassa koreilevat
  Vantaan lohen ja Helsingin Jokereiden logot (virallinen yhteistyöseura, joka pelaa sitä Neuvostoliiton sarjaa). Se niistä liigalainoista. Totta puhuen, olihan se katkeran oloinen kirjoitus joka pelaajan kohdalla kertoa, mistä on lainassa.
  Terveisiä tulitikkuaskin kokoisen kentän katsomosta.
  PS. Eihän tämä pelaajien lainailu ole muiltakaan kielletty, jos vain henkilökemiat pelaavat.
   
 5. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Heh, totuus näköjään sattuu! Valitettavasti päättäjät ovat päästäneet mestiksen tähän tilaan joten lainoja käyttävät kaikki vaikka sanovat olevansa itsenäisiä seuroja:( Toisilla se on logolla ja toisilla ei, mutta ikäväkseni täytyy todeta näin olevan johtuen taloudellisesta pakosta.
  Katsojia ei ole tähän viihdyttävään sarjaan. Vantaalla Jokerit ja HIFK vievät katsojat vaikka olemme väkiluvultamme maan neljänneksi suurin kaupunki.
  Lempäälästä taas Tappara ja jokunen Ilves-fani. Jopa Tutossa valitettiin TPS.n pelien vaikuttavan yleisömääriin(perään ISO huutomerkki)