Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Kiekko-Vantaa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 17.03.2017 klo 16.19.

 1. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 2. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
 3. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Saa nähdä miten kulkee peli maajoukkuetauon jälkeen. Toivon mukaan ei perinteisellä tavalla eli unisesti.
   
 4. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Kiekko-Vantaan kotisivuilta lainattua: "Lekin liigalainat kaivoivat voiton, Kiekko-Vantaan kiri ei riittänyt".
  Sanoisinko, että oudosti kirjoitettu. Eilen oli paikallisliigamatsi Tampereella, eikä näistä jampoista yhtäkään näkynyt rosterissa, paitsi varamaalivahti Heljanko, eikä hämeenlinnalaisillakaan. Eikös se ole hyvä, että nämä nuoret pelaajat saavat jossain edes peliaikaa, ja näyttävät mihin pystyvät. Näinhän nämä hommat pelaa isonveden takanakin, missä kiekkopeli on syntynyt. Sinänsä erikoinen kirjoitus, että vastustajan paidassa koreilevat
  Vantaan lohen ja Helsingin Jokereiden logot (virallinen yhteistyöseura, joka pelaa sitä Neuvostoliiton sarjaa). Se niistä liigalainoista. Totta puhuen, olihan se katkeran oloinen kirjoitus joka pelaajan kohdalla kertoa, mistä on lainassa.
  Terveisiä tulitikkuaskin kokoisen kentän katsomosta.
  PS. Eihän tämä pelaajien lainailu ole muiltakaan kielletty, jos vain henkilökemiat pelaavat.
   
 5. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Heh, totuus näköjään sattuu! Valitettavasti päättäjät ovat päästäneet mestiksen tähän tilaan joten lainoja käyttävät kaikki vaikka sanovat olevansa itsenäisiä seuroja:( Toisilla se on logolla ja toisilla ei, mutta ikäväkseni täytyy todeta näin olevan johtuen taloudellisesta pakosta.
  Katsojia ei ole tähän viihdyttävään sarjaan. Vantaalla Jokerit ja HIFK vievät katsojat vaikka olemme väkiluvultamme maan neljänneksi suurin kaupunki.
  Lempäälästä taas Tappara ja jokunen Ilves-fani. Jopa Tutossa valitettiin TPS.n pelien vaikuttavan yleisömääriin(perään ISO huutomerkki)
   
 6. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Viime aikain ailahtelevaisesti pelannut Kiekko-Vantaa kohtaa huomenna TUTO:n itsenäisyyspäivänaattona. Toivon mukaan mahdollisimman moni löytäisi lehtereille, TUTO-matsit ovat olleet miltei aina erittäin viihdyttäviä.
   
 7. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Jaahas, nelossija kutsuu. Ketään ei tainnu sit kiinnostaa puolustaa tänään, kun sarjasijotuksen kannalta helvetin tärkee peli kyseessä...
   
 8. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Tulipa hurautettua eilen paikan päälle Heinolan betonibunkkeriin. Vieraissa kulkee edelleen hyvin.

  Kolmas erä kokonaisuudessaan ja ekan erän loppupuolisko mentiin molempien joukkueiden osalta enemmän vauhti kuin järki päässä, mikä johti muutamiin hasseihin sekä teki pelistä hieman sekavaa.

  Toisessa erässä fokus pysyi hyvin, maalipaikkoja oli paljon ja ne olivat suurimmilta osin laadukkaita. Tekee hyvää joukkueen itseluottamukselle saada noin monta "hyvää" maalia tehtyä. Kiva nähdä myös kuinka duunariosasto aktivoitui pisteidenteossa.

  Tästä on hyvä jatkaa perjantaina IPK:n vieraaksi. Mikäli peli pysyy läheskään yhtä hyvänä, ei ottelun pitäisi olla kovinkaan vaikea.
   
 9. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Kiekko-Vantaa 2 - Jokipojat 1 (RL)

  Taisteluvoitto ja kaksi pistettä tuliaisina Joensuusta.

  Surullisen kuuluisa Pendolino-syndrooma eli viimeistelyn vaikeus nosti tänään päätään. Peliä hallittiin hyvin, muutama tyhmä (ja ehkä helpohkosti vihelletty) kakkonen rikkoi fokusta. Muuten peli oli hyvää, näytti joskus jopa suorastaan dominoinnilta.

  Sarjan kakkospaikalta on hyvä jatkaa joulutauolle.