Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Kiekko-Vantaa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 17.03.2017 klo 16.19.

 1. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Avataan tämä kerrankin ajoissa. Onko kuulunut huhuja pelaajistoa ja valmennusta koskien?
  Entä mitä toiveita tulevalle kaudelle?
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Suomi-sarjasta on ainakin paria tällä kaudella päävalmentajana toiminutta kaveria kyselty Kiekko-Vantaan peräsimeen, mutta tiedä sitten johtivatko tunnustelut sen pidemmälle?
   
 3. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, HPK, Kunlun RedStar
  Lainaus:
  Hiljaista on toistaiseksi ollut. Mälkiä lähtee tosiaan Kouvolaan ja ottaa todennäköisesti 1-3 pelaajaa (Rantaeskola?,Leinonen?) mukaansa. Jatkoajan mukaan kaikilla pelaajilla sopimus päättyy tähän kauteen, mutta veikkaisin että osa pelaajista jää Vantaalle. Monella tällä kaudella parantaneen (mm. Mielonen, Väisänen) on mahdollista ottaa kesän aikana taas harppaus eteenpäin peruspelurista kärkijätkäksi. Toki Vantaa kaipaa muutamaa Rantaeskolan tapaista maalipyssyä ja Leinosen kaltaista taistelijaa, mutta Rantaeskola hyvänä esimerkkinä viime kaudella 11 maalia, ja tällä kaudella 26. Mieletön harppaus ylöspäin.

  Pitkästä aikaa mitalikannassa, eikä tää tähän jää.
   
 4. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Mälkiälle ja Honkaselle iso kiitos kahdesta hienosta kaudesta! Pitkästä aikaa ei pelkästään kotiedussa ja mitalipeleissä, vaan myös kiinteä kokoonpano läpi kauden. Farmitouhu on takanapäin.

  Leinonen ja Rantaeskola ainakin kuuluvat niihin, jotka varmaan nähdään liigan puolella ensi kaudella. Lisäksi Lohi-TV:n viimeisimmässä haastattelussa Kautto antoi sellaisen vaikutelman, että siirtyy muualle ensi kaudella; hänellähän päättyy sopimus Jokereiden kanssa tähän kevääseen. K-Vantaan pojat olivat eilen Tikkurilan yössä juhlimassa hopeamitaleitaan ja siellä puheltiin myös raha-asioista ja paljonko seura sai bonusta runkosarjasta ja hopeasta. Eiköhän ensi kaudeksi pystytä hieman kasvattamaan pelaajabudjettia. Mutta mutta... Siinä mielessä hyvä tilanne, että tuon ykkösnyrkin takana ei ollut ihan yhtä selkeää kakkosnyrkkiä, että voi hyvinkin olla mahdollista pitää kiinni useammasta pelaajasta. Mielonen varsinkin otti ison harppauksen eteenpäin ja siellä on aika monta potentiaalista nousijaa: Väisänen, Andersson, Heikkinen, Konttinen, Ojala, Leppänen... Joel Lehtinen oli toissa kaudella joukkueen paras pistemies, mutta tällä kaudella loukkaantuminen näytti vieneen parhaan terän pois. Sitten esim. Mäkisten veljeksillä loppuu sopimus Jokereiden kanssa myös tähän kevääseen, samoin Gymerillä.

  Mutta luulisi ainakin, että tämän kauden jälkeen vetoa Vantaalle löytyy taas.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 17.57
 5. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Hyvää pohdintaa yllä. Toivottavasti kaikki koreapelleilyt ja farmitouhut on todellakin takana. Tällä ja edellisellä kaudella saatiin nähdä kuinka nopeasti kelkka voi kääntyä osaavan valmentajan hyppysissä pelaajaliikenteen vähentyessä. Valmennus on ainakin Mälkiää vajaa ensi kaudella, saa nähdä kuka tulee korvaamaan, vai onko suunnitelmissa nostaa Honkanen? Joka tapauksessa tämä on yksi tärkein osa-alue jopa seuran tulevaisuuden kannalta, ensi kausi pohjamudissa niin taas ollaan pisteessä mitä ollaan tässä tarpeeksi jo nähty.

  Pelaajisto pysyi hyvin kasassa viime kauden jälkeen ja tämä kausi menestyttiin pääasiassa kukkaan puhjenneiden jatkajien ansioilla. Toki hyviä vahvistuksia olivat esim. A. Mäkinen, Harjama, Gymer jne jne jne. Jatkuvuus olisi omassa toivomuslistassa ykkösenä. Seuraavat pelaajat eivät kuitenkaan huhujen puolesta meillä jatka:

  Rantaeskola (KooKoo)
  Leinonen (KooKoo)
  Kauton tilanne luultavasti on myös lähteä Jokereista ja myös näin ollen ei Vantaalla pelaa.

  Myös esim. A. Mäkinen ja Gymer saattavat päästä kokeilemaan ylempänä (Gymeriä huhuiltu Liigaan), mutta saa nähdä. Molemmat tahkoneet Mestistä jo pari kautta ja halua on isompiin ympyröihin. Molemmat kyllä mielelläni näkisin vielä Vantaalla tekemässä Tanuksia.
  Lähtijöissä toivottavasti Patrik Moisio.


  Mestiksen tyyliin ensi kaudelle ei ole siis vielä yhtään julkistettua sopparia.
  Omasta mielestä jatkoon:
  Boldattu nimet kenestä ehdottomasti pitäisin kiinni ja voisivat pysyäkin.

  MV
  Peltonen

  P
  Raitanen
  Uusivirta
  Nurmikanta

  Ylipaino
  Sulin
  Ojala
  Leppänen

  H
  Andersson
  Mielonen
  Harjama
  Heikkinen
  Hyttinen
  Kauppinen
  Väisänen
  Lehtinen
  Niemimaa, mutta pienempään rooliin.
  Konttinen


  Näin ollen kokoonpano voisi näyttää esimerkiksi tältä, jos em. jatkot toteutuisi, minkä todennäköisyys on häviävän pieni. Vähän keuliikin, sillä tuskin on varaa hommata neljää tulosyksikön hyökkääjää, mutta aina saa toivoa. Jatkajat toki kehittyvät, itse odottaisin läpimurtoa ainakin Harjamalta ja Anderssonilta. Hyviä jätkiä tuossa monia siinä mielessä että varsin monipuolisia lähes kaikki.

  X1-X1-X1
  X2-Harjama-Andersson
  Lehtinen-Niemimaa-Mielonen
  Kauppinen-Hyttinen-Väisänen
  Heikkinen, Konttinen, X3

  Sulin-Nurmikanta
  Uusivirta-Ylipaino
  Raitanen-Ojala
  Leppänen-X4

  Peltonen
  X5

  X1 = esim. Nico Friman, Riku Pitkänen, Markus Piispanen
  ykköskorin, tai ainakin pistepotentiaalia omaavia hyökkääjiä korvaamaan LNR-ketjun pisteitä. Ainakin yksi Mestiksen varma pistelinko hopearahoilla. Jatkajista voisi tarvittaessa myös löytyä.

  X2 = koodinimi Atte Gymer
  laadukas laitahyökkääjä, nuori ja potentiaalinen, tekee pisteitä, isompaa roolia ja näytönpaikan haluava. Tämän paikan korvaaja voi hyvinkin tulla tasonnostajasta.

  X3 = syvyyttä ja kilpailua ja potentiaalia, ehkä valmentajan mukana Suomi-Sarjasta.

  X4 = X3 mutta puolustaja

  X5 = Mielenkiintoinen paikka. "Kahden ykkösen" -tandemi toimi meillä hyvin. Toisaalta joku nuori haastaja Toskalan ja Peltosen mentoroitavaksi ja suurta roolia hakemaan. Ei kuitenkaan Markus Leinosta. koodinimet Antti Leskinen ja Niilo Halonen (laina).

  Toivottavasti jatkajia löytyy ja myös onnistuineita skouttauksia pidemmällekin tähtäimelle. On taottava kun rauta on kuumaa ja juuri nyt on mahdollista nostaa KiVa Mestiksen kärkiseuraksi pysyvästi. Satsauksia ja rohkeutta se vaatii myös toimistolta. JYP-Akatemian raunioilla on useita mielenkiintoisia nuoria pelaajia, Espoosta voisi kalastaa jonkun suurempaan rooliin, paluumuuttajia voisi uudella ilmeellä kosiskella. Paljon hyviä jatkajia olisi tarjolla, mutta myös uusia markkinoilla, mielenkiintoista nähdä millaisella joukkueella lähdetään ensi kaudella jatkamaan menestymistä. Lohisydän sykkii.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 19.44
 • Päivän pelit

  • KalPa
  • VS
  • Tappara
  • 12.40
  • X3.50
  • 22.60